| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
vencheto0 Нов
Warn : Брой мнения : 44 Reputation : 0 Join date : 12.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Апр 12, 2010 7:42 pm | |
| В часа по музика, господинът се разхожда из стаята, мъчейки се да ни укроти и се наведе да говори с едно момче. Ама буквално се нагъзи и едно момиче от класа: - Господите, какво ни се гъзите, не сме дошли тука да ви гледаме гъза/или "задника"" каза, не си спомням/. И класа: | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| |
| |
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Апр 25, 2010 4:48 pm | |
| В час по физическо: Госпожата:Айде бе,Адриана!Вкарай поне един кош! Аз:Ми госпожо,аз к'во да направя като между топката и коша няма химия...То любов насила не става. Останалите момичета: П.П.Това се случи преди да тръгна на баскетбол. | |
|
| |
fergie_love Напредващ
Warn : Брой мнения : 98 Reputation : -1 Join date : 24.04.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Апр 26, 2010 1:17 am | |
| | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Апр 28, 2010 8:38 pm | |
| По И.И.
Пея си една песничка (SNSD-Oh!). Павел:Госпожо, моля ви! Кажете на Боряна да млъкне. Г-жата:Боряна, стига пя. Аз:Ама госпожо! Аз ще ви преведа какво пея.
___
Валерия:И така кучето ми ме бутна във ваната. Никола:А! Значи за това имаш състересение. Аз:Млъкни ма! Никола:Нема. Валерия:Махай се. Никола:Е няма. Аз:Нека аз! Махай се бе! Смръдлива маруля! Никола:Чао!
-----
Аз:Иво! Напиши ми домашното. Ива:Не мога. Пред стаята ти сме.
------
Тези са от днес. | |
|
| |
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Апр 28, 2010 8:54 pm | |
| Някой от класа: Престани! Аре бе! Друг: Няма бе! Г-жата по БЕЛ: Ебе, не бе! (и после се усети к`во каза) Се едно не сте го чули! Я продължавайте! П.П. Беше много по-яко на живо! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| |
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Май 08, 2010 2:55 am | |
| От Сряда:
--голямо в час. Г-жа Недева:Бла Бла Бла... Павел:Абе госпожо! Гладен съм!
По математика: Никола:Госпожице, това е обир! (взима торбичката с бонбоните) Аз:Може ли аз? Йоана (госпожицата):Да. Аз:*ставам и хващам Никола за ухото* Мерси! *вземам бонбоните*
По БЕЛ: Аз:Oppa Jakaman Jakaman Derobwa... Павел:Бушко! На к'ъв език пейш? Аз:Аз, че пея на корейски. Ама ти говориш на цигански. | |
|
| |
star18 Напредващ
Warn : Брой мнения : 147 Reputation : 0 Join date : 24.04.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Май 08, 2010 5:20 am | |
| Питаме смахнатия господин по география: - Как се казвате? - Алекс Мечкаров. (Първото му име не е така ;дд ) - Защо сте Мечкаров? - Защото идвам от полюса. - Каква е тази мечка (някаква бродирана на стената на стаята под дъската ;дд) на стената? - Това е мойта мечка.Оринала е в нас. ---------------- Час на класа госпожата ни обяснява как да помагаме на първа помощт: - Когато змия охапе човек, трябва да се съблечем и да притискаме раната с дрехите.В този момент, момчетата (лигавите) почнаха да се хилят като.. --------------- В същия час: - Като ви тече кръв, на раната слагате превръска. ;дд И тия същите идиоти се хилеха пак. ;дд | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Май 14, 2010 3:34 am | |
| Матурата
Диана:*пише на ръката си 6* Аз:*показвам два пръста* Г-жата:*вижда и вика*Колективната работа е леко забранена, но няма проблем. | |
|
| |
JorjoOo Редовен
Warn : ( : Almighty butler.~ Брой мнения : 275 Reputation : 0 Join date : 15.05.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Юни 11, 2010 10:09 pm | |
| Аз и Карина в междучасието стоим на вратата и цитираме " Нещо хубаво " на Иван Цанев Заедно : От всяка слънчева пролука струеше ... ( трябваше да кажем " светлината " , но в този момент влиза госпожата и се получи - От всяка слънчева пролука струеше госпожата ) ___________ В час по математика: * Павел вдига ръка * Госпожата : Павел кажи отговора на задачата! Павел : Може ли до тоалетната ? ___________ В час по Ч.О. Господина: Мартине как се казва книгата която е написал Петър Берон ? Мартин Недев : У ... Ъъ ... Ами ... ( 3 минути мълчание ) ... Рибник. * Целия клас избухва в смях * __________ След контролното по Ч.О. Госпожата : * казва глупостите които сме писали * На 11 задача на картинката какво е изобразено бе ученици ( покръстването на цар Борис I ) ? Николай : Ами покръстването на цар Борис I... Госпожата : Да вярно е ... ама на теста си писал " Къпане на старец в леген ". Госпожата : Така де на следващата картинка ( цар Симеон с летописци ) какво е изобразено ? Пак Николай : Еми цар Симеон с летописци ... Госпожата : Да ... ама си писал " Първите писани закони ". | |
|
| |
isinka_sun Нов
Warn : Брой мнения : 28 Reputation : 0 Join date : 11.06.2010 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Юни 12, 2010 4:23 am | |
| Амии госпожата по Химия: -Няма да изпитвам повече..Иван на дъската --- Няма да диктувам повече..пишете втора точка --- Госпожата по математика: -ще бъда абсолютно много строга --- Аз съм всичка ! --- Разсъждение съчинение (вм. Съчинение разсъждение) --- | |
|
| |
bosscho Нов
Warn : Брой мнения : 36 Reputation : 2 Join date : 09.04.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Сеп 12, 2010 10:41 pm | |
| В час по химия: Господине, много ви е хлъзгава дъската. Ученик от чина: Млъкни и пиши, че на теб ти е хлъзгаво положението.
Пунктуация, главна буква в началото на изречението! Рос. | |
|
| |
Keep It Real ;) Редовен
Warn : ( : A Day Without You, is like A Year Without Rain... Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 26.09.2009 Age : 26 Местожителство : BG, Sliven
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Сеп 14, 2010 2:45 am | |
| Госпожата по български тази година ни обясняваше смисъла на една приказка и за приемер даде съученикът ми Боян на мястото на принцесата: Същото е, все едно принцът изтеглил Боян от кладенеца и я целунал! Умряхме от смях! | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Сеп 16, 2010 11:06 pm | |
| Аз: "Ох, тази година ще ни скъсат от учене!" Лийчето: "Дааа, направо не ми се мисли!" Аз: "Няма да имаме време за нищо-даже и да отидем до тоалетната!Така че ходи, докато можеш, че вкъщи няма! | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Сеп 17, 2010 1:34 am | |
| От 15-ти.
Класната:Тази година... Мартин Н. влиза и някакво стреснато: МН:А! Опа..
Класната:....дъра-бъра. Валерия изведнъж я чувам да пръцка с уста.
Класната:Дрън-дрън.. От телефона на Вал: Телефона на В:''I feel good''.
| |
|
| |
CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| |
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Сеп 23, 2010 12:45 am | |
| | |
|
| |
CaliforniaGirl. Луд фен
Warn : ( : (: Брой мнения : 341 Reputation : -35 Join date : 24.06.2010 Age : 23 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Сеп 24, 2010 11:29 pm | |
| Госпожата:Колев!Ти знаеш ли защо си тука? /Бяха направили нещо/ Колев:Незнам Класа: | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Сеп 25, 2010 1:27 am | |
| Аз (външен дежурен):Никола, ти главоболие ми докара! Смяташ ли да млъкнеш някой ден или да те.... (Еми като ме боли глава ще запецна много ясно, бе.) | |
|
| |
Ana Нов
Warn : Брой мнения : 12 Reputation : 0 Join date : 27.09.2010
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Сеп 27, 2010 1:31 am | |
| Г-жата казва на едно момче : Приятелите ти те търсиха и то казва : Намериха ли ме ? В училище е много топло . Едно момче казва : Пуснете парното ! Пунктуация, главни букви. Рос. | |
|
| |
JorjoOo Редовен
Warn : ( : Almighty butler.~ Брой мнения : 275 Reputation : 0 Join date : 15.05.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Сеп 30, 2010 9:49 pm | |
| Днес след часовете : Анастасия : Мале няма ми го телефона !
2 часа търсене ...
Аз : Абе Стаси нали вие дойдохте с мен до момчешката тоалетна ? Може да е там !
Отиваме :
Аз : * Оглеждам внимателно кенефа , обръщам се - Стасито и Карина ги няма . Вече навлизам в мястото с кабинките ... *
* Гледам ги двечките ми блондинки да търсят телефона в тоалетните чинии *
| |
|
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Окт 04, 2010 4:13 pm | |
| В час по Физика: Госпожата: И сега кое е това нещо, което животните го нямат, а човека има. Анелия: Съзнание. Госпожата: Не, не е така.. Думата е съзнание. | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Окт 05, 2010 8:15 pm | |
| Час по ЗИП БЕЛ.
Юсуф:Вардаааа! Искам сладолед! Байчо, дай един! (чете)
Час по ЗИП БЕЛ
Юсуф(пак):Ало...Дъниел. Аз се обаждъм от даскалото. В четри и пилвинъ ше ме чакате ли на пасажъ? Добре, аре...в четри и пулвинъ на пасажъ...(пак чете)
Час по Георгафия Госпожата задава някакъв въпрос, а аз си подпирам главата и мисля. Г-жа Желева:Да, Боряна. Аз:А...аз не вдигам ръка. Аз мисля..
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |
|