| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
selena_miley_ashley Нов
Warn : Брой мнения : 10 Reputation : -2 Join date : 18.12.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Дек 19, 2009 7:11 pm | |
| | |
|
| |
selena_miley_ashley Нов
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Дек 19, 2009 7:17 pm | |
| | |
|
| |
selena_miley_ashley Нов
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Дек 19, 2009 7:54 pm | |
| 2008/2009
Час по БЕЛ при 8ми клас - Г-н Иванов: Ти си си виновен, получаваш слаб 3 ----------- Час по Бел при 8ми клас - Г-н Иванов: От 5 минути те гледам, половин час нищо не си направил.
---------------------------------- Час по математика 7ми "а" клас - Г-жа Гинчева: И сега деца, за да решим тази задача, трябва да си направим една таблица... Абе, Шакира да не е умряла? ;дд ----------- Час по Английски при 7ми "а" клас - Г-жа Пушкарова: Василе, сложи си тва нещо в гащите да ти вибрира. ----------- Час по БЕЛ при 7ми "а" клас - Г-жа Петрова: Василе, какво ми го вееж този байряк? ;д
---------------------------------- В час по БЕЛ 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-н Иванов: Много мъже днешно време станаха женички.. ----------- В час по БЕЛ 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-н Иванов: И например моите големи уши.. Аз се смея Г-н Иванов: Чичи, не се подсмихвай там. ----------- В час по БЕЛ 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-н Иванов: Аз се шегувам, но това съвсем не е шега!
---------------------------------- В час по математика 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Кьосева: Коценцее, ние с тебе ще се гъделичкаме лятото..
---------------------------------- В час по математика 6 "б" клас - Г-жа Кинчева: *хваща се за главата* Ох, колко съм тъпа.. ;дд
---------------------------------- В час по история 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-н Теохаров: Добринке, к`во с кефиш все едно и на теб ще ти дам бонбон? ;д ----------- В час по история 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-н Теохаров: Добринке, гледай си там извънземното и не ме занимавай.. ;д
---------------------------------- В час по Човек и Природа при 8ми клас: Г-жа Янкова: Водата се изчиства със вода.. ----------- В час п о Природа 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Янкова: Мама сутрин прави ли ти мляко? ----------- В час п о Природа 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Янкова: Кои са отсъсващите? Класа: 8 и 13 Г-жа Янкова: Добре, нека да стане и да разкаже урока 13 ;ддд ----------- В час п о Природа 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Янкова: Наврял се отдоло и бучи ----------- В час п о Природа 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Янкова: Аз чукам и вие чукате. ---------------------------------- В час по Английски 5 "а" клас /моя миналогодишен ;д/ - Г-жа Марковска: Какво ми пишеш на този празен лист? ;д ----------- Г-жа Марковска: Да ги заключим децата, които са на театър.. ;д
---------------------------------- В час по природа тази година в 6 "а" /моя клас/ Г-жа Руска: Столовете не са ви виновни че вие сте в час ;д ----------- В час по природа тази година в 6 "а" /моя клас/ Г-жа Руска: Колегата Янкова.. ;д ----------- В час по природа тази година в 6 "а" /моя клас/ Г-жа Руска: Тие ваще топки се наричат тестеси! ;д ----------- В час по природа тази година в 6 "а" /моя клас/ Г-жа Руска: Математика се учи със химикал и задник. Опа пардон, извинявам се.
Толкова се сещам за сега.. ;д Ако се сетя още, ще пиша! ;д
Последната промяна е направена от rozaLie на Съб Фев 20, 2010 6:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 24, 2009 11:17 pm | |
| 23.12.2009[супер ден само по мат. учихме ;( ]
В час по Математика сме и Недислав който стои до Иван устемително спори с него как се намира лицето на трапец.. По едно време спора се разгорещява и Недислав извиква - Иванее ще ти изям гроздето!! И целия клас се хили и г-жата казва - Внимавай да не дойда аз да ти го изям ;дд! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 24, 2009 11:21 pm | |
| В час по математика в моя клас: Г-жа Димова: ТИ ше ми седиш тука лятото, аз ще си печа гъза на плажа! | |
|
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Дек 25, 2009 1:36 am | |
| 2006/2007-1-ви клас:
Първия учебен ден: Запознаваме се. Г-жа Рачева:Момченце,ти как се казваш? Яна:Госпожо,аз съм момиченце. Казвам се Яна.
Математика: Г-жа няк'фа си:Сега...един да излезе на дъската да напише ,,1''. Всички:Аз! Аз! Аз! Аз:Те!
Писане: Г-жа Рачева:Сега...ще направим съзтезание кой най-бързо ще напише азбуката. След 20сек.: Николай:Готово! Г-жа Рачева:Как толкова бързо? Прочети я! Николай:А,Я. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Дек 25, 2009 1:44 am | |
| 14.12.2009 В час по физическо изпитване на хандбал.. Госпожа Донева доизпитва момчетата и казва: - Айде сега момиченца качвайте се горе да се събличате, следващия час ще се обличате! И всички момчета се смеят и после г-жата осъзнава какво е казала и се смее | |
|
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 31, 2009 4:55 am | |
| На един тест по Химия, учителя ни диктува разни въпроси и последния ни казва:"Къде е млякото", ама така сериозно. После като ни ги връща, прочете разни нови химични новости от теста не едно момче, което беше отговорило на последния въпрос така:"Млякото се намира в сиренето, изварата, кашкавалът и т.н." Това го разнасяхме цял месец. | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Яну 07, 2010 6:37 pm | |
| | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Яну 11, 2010 9:47 pm | |
| В час по БЕЛ в моя клас Аз: Господине.. Г-н Иванов: *средоточен* А!! И една запетайка! ;дд
В Час по БЕЛ в моя клас: Г-н Иванов: Чичи, айде следващото Аз: С... Г-н Иванов: *прекъсва ме* Да? Аз: Със... Г-н Иванов: Айде де Аз: Господине, ще спрете ли да ме прекъсвате?
В час по АЕ в моя клас: Г-жа Марковска: Ох, чакай да се почеша! ;д | |
|
| |
XxXUntouchedXxX Редовен
Warn : ( : ^^Like the world never see.. ;p Брой мнения : 172 Reputation : 0 Join date : 14.09.2009 Age : 27
| |
| |
joni961 Нов
Warn : Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 26.01.2010
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Яну 27, 2010 12:21 am | |
|
Последната промяна е направена от joni961 на Нед Авг 22, 2010 6:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Фев 21, 2010 8:55 pm | |
| Умирам си от смях от вашите!Ще гледам да пусна нещо,но едва ли ще е смешно...
Последната промяна е направена от Kimberly на Вто Мар 09, 2010 3:21 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Мар 02, 2010 8:03 pm | |
| Незнам дали на вас ви е смешно ама ние се хилихме .. Милен: Когато Робин Худ и Васил Левски са събрали се изобретили автоматите :дд .. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Мар 10, 2010 8:00 pm | |
| Един по старичък ама мноу забавен .. Разбрахме , че ще уч. в някъв мюзикъл .. и .. Думите на Румито (костенурка - такава й е ролята) - Оле дано пак да не ме праят на Нинджа че от тея знимки нямам време за Фитнес! :дд | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Мар 10, 2010 11:11 pm | |
|
Последната промяна е направена от *Selly* на Нед Мар 14, 2010 6:42 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Мар 11, 2010 2:50 am | |
| Аз,Дени и Алис си говорим в колидора и учителя по изобразително изкуство идва зад Дени,обаче той не го усеща /Господина е доста висок за 21 годишен/ и Цецко /господина/ му чука на главата и момчето се обръща и казва Д:Я!Господ ми чука на главата. | |
|
| |
s3lg0<3 Редовен
Warn : Брой мнения : 193 Reputation : 1 Join date : 17.11.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Мар 11, 2010 4:27 am | |
| В час по БЕЛ: Г-жата:*диктува нещо и пише на дъската* ...отваряте подлог...* продължава да си диктува* ...не подлог,а скоба исках да кажа... След три секунди: Крисо:Госпожо как се отваря подлог??? Класа: | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Мар 11, 2010 9:10 pm | |
| Иванов: - Говори текста.
- Млъкни да говориш.
- Ебъ клас не ви ли питаха? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |