| Боя в училище! | |
|
+6Catch Me <3 U make me so hot rozaLie cMexypaH LightOne candyx. . 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 8:17 pm | |
| Такаа..тука ще обсъждаме боя в училище /гледах един текст с заглавие "Най-дискутираната тема днес както на големите така и на децата е 'Боя в училище' "/. Кажете какво мислите по темата! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 8:27 pm | |
| Боят винаги го е имало - и сега и преди десет години...то е неразривна част от битието на тийновете. Но никога не е достигало такива ужасяващи размери. Бой над даскала? Какво по дяв... е това? Кой си ти, че да посягаш на човека, чиято работа е да те обучава, да те направи по-умен, по-добър човек и наистина го прави по най-съвестния начин?!?! Аз разбирам даскалите да ползваха методи от преди сто години като например бой с пръчки. Ама такова няма! Всички(или айде по-голямата част) ви увиват в пеленки и ви дават храната с биберон. Даже вече направо ги е страх едно "гък" да кажете само... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 8:51 pm | |
| Това са изключения - колко на брой са тия дето посягат на децата? А защо трябва да се връща обратно агресията? В две училища бях - за нито един учител не съм чул такова нещо. Процента им е минимален. И определено НЕ НАДВИШАВА процента на децата, които бият даскалите, без да са в позиция на защита. Отиваш при директора, казваш му така и така, ако трябва казваш на родителите. Но ти самият да му отвърнеш с агресия? Това не е нужно. | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 8:55 pm | |
| Е да но в момента имам 2 даскалки които когато минават покрай някой му зашият по един шамар сега вярно в някои ситуации си го заслужават но когато например нищи не съм направил от къде има право да ме бие или в случея да ме удря? Преди 2-3 седмици една от тези двете ме изблъска така силно е се пренесох на другия край на коридора.... и защо ли - никой не знае.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 8:57 pm | |
| - Цитат :
- Е да но в момента имам 2 даскалки които когато минават покрай някой му зашият по един шамар сега вярно в някои ситуации си го заслужават но когато например нищи не съм направил от къде има право да ме бие или в случея да ме удря? Преди 2-3 седмици една от тези двете ме изблъска така силно е се пренесох на другия край на коридора.... и защо ли - никой не знае..
А оплакал ли си се на когото трябва, за да спрат щом смяташ че е несправедливо това което правят? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 9:00 pm | |
| - СветоС <33 написа:
- Хах в моят случай на кого да кажа? Родителите ми не са в БГ, директорката никога я няма....Освен аз да се саморазпрявям няма кой друг... ;)
В моето училище има двама учители дето бият ученици. След като си се заблеял някъде, но не правиш нищо, а учителя идва и с всичка сила те удря в главата и ти се стоваряш на земята..... Това не би трябвало да те спира. Все има на кого да се оплачеш. Никой не е оставил даскалото на самотек, нито тебе, нали? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 9:06 pm | |
| - Цитат :
- Боят винаги го е имало - и сега и преди десет години...то е неразривна част от битието на тийновете. Но никога не е достигало такива ужасяващи размери. Бой над даскала? Какво по дяв... е това? Кой си ти, че да посягаш на човека, чиято работа е да те обучава, да те направи по-умен, по-добър човек и наистина го прави по най-съвестния начин?!?! Аз разбирам даскалите да ползваха методи от преди сто години като например бой с пръчки. Ама такова няма! Всички(или айде по-голямата част) ви увиват в пеленки и ви дават храната с биберон. Даже вече направо ги е страх едно "гък" да кажете само...
Не всички учители са такива .Да ти се падне някаква дъртачка да видим тогава как ша мълчиш?Не ще мълчиш,ще се криеш,и да е нкява строга,,да та хваща за ухото и да те наказва.. . Обаче не всички учители бият..тука не става въпрос за учителите ми за насилието между съученицте..колко случая вече дават по телевизията?На 10-те си пръсти немога да ги изброя..защо?Защото повечето от тийновете пушат,пият,еб*т се...това се нарича 'Разпиляно поколение'!Защо разпиляно?Защото,,.както казах тийновете прават всичко,което им дойде на ума,не слушат родителите и учителите какво им говорят;Да вярно е,че всеки тийн се кара с родителите си но това е нормално..но да не го слуша /не че аз много слушам наще,но ги слушам до известна степен/ и да прави всичко против родителите си...е това вече е непростимо..за това говора.Не може някав пикльо на 7 години да върви и да ти вика 'Ша ти е*а ма*ката п*тка м*ршава' е ко' да кажаа?Това за пръв път го видях ;хх.Или пък някво 7 годишно момче да натиска няква 2-рокласничка ;хх.Аз съм без коментар!Не може всеки ден по новините да казват 'Еди къде си..в еди кое си училище дете е в кома' /примерно/,на какво се дължи това?Вечният въпрос..Дължи се на хората с който си се сърбрал,на хората с който си в клас,на хората около теб..на това се дължи всичко това! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 9:16 pm | |
| Ок. Едно добро и смислено издържано мнение си направила. Виж по точката за отношения родител-деца не искам да влизам. Щото определено ще се "сбием" с някого по нея, а аз нямам това желание. (само ще спомена, че според мен точно тя е разковничето в случая) | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 9:30 pm | |
| Моето мнение..
Смятам, че всичко опира до родителят. Мислите ли, че някой ще ми каже "Ша ти е*а ма*ката п*тка м*ршава", ако няма никакъв контрол от родителите си? Агресията и боят е огледалото на това родителите как се държат във вкъщи. Ако родителят има малко повече строго отношение, колкото и гадно да звучи това нямаше да го има. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 9:53 pm | |
| - Цитат :
- Ок. Едно добро и смислено издържано мнение си направила.
Виж по точката за отношения родител-деца не искам да влизам. Щото определено ще се "сбием" с някого по нея, а аз нямам това желание. (само ще спомена, че според мен точно тя е разковничето в случая) Извинявай,но неможе няква 13-годишна пикла да бие,пуши,е*е,да се натиска с всеки срещнат и ти да ми каиш,че родителите нямат вина.Да до някаква степен е така,но както каза Чичито,ако те бяха малко по-строги и предприямаха мерки за децата си това нямаше да го има... Аз в класа имам 3 ГРАЦИИ,който всеки ден тормозят и казват на някой от класа да им носи чантата,защото те ходят да пушат..извинявай ама,,това си е чисто възпитание..ако те бяха по-възпитани нямаше да тормозят за пари,за да може да си купат цигари;нямаше всеки ден да се бият и да ходат при предагожката;нямаше всеки ден да псуват госпожи..;И според теб родтелите не са виновни,е как да не са,..ако те хванат детето си на време и го управятт едно хубаво,и станат по-стоги,знаеш ли как ша са кротнат няма гък да кажат,..затова всикчо зависи от родителите,от тези който им говорат за добро,учителите който говорат за тяхно добро,но те не слушат и единственото което им казват когато те говорат е 'Да,да,да',да повтарят като папагали.. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
candyx. . Неспасяем
| Заглавие: Re: Боя в училище! Сря Дек 23, 2009 10:01 pm | |
| Aaa..извинявай разбрала съм те грешно; | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Боя в училище! Чет Дек 24, 2009 8:43 am | |
| Е според мен боят е решението на всичко някоя те закача прибиваш я и не смее да гъкне после тва е самата истина а не майка ти да дойде и да се равправя с тея дет са те закачали. От първи клас като ме биеше едно момче и вече не се здържах и почнах да го бия и той спря тей ,че боя си има и хубава страна ,но тва са детски разправий колкото до учителките пфа ми че те не бият без причина бе ако е някой отресаща изрод много ясно къто не го търпи вече кво да се прай ;D Пък и особено тия 10-12 клас големите гъзари уж..се държат меко казано безобразно и кой ли ще ги търпи..е различно е в някой ситуаций. Ай и деца бият даскали което е.. напрао..тя отишла да ги учи и да си изкара пари а тва че на някъв не му се учи и не знае кво му се прай ..
| |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Боя в училище! Съб Яну 16, 2010 4:37 pm | |
| - steli iiiiiii написа:
- Амм ся ше ви кажа едно нещо.
Значи, беше може би преди 1 седмица. Няква пълна пача, баси самочуствието (без покритие) *ако искате и снимка мога да ви дам, мяза на кон* нарочила мен и една фр за някви минали тъпотии.. И така де решила, че трябва да направи хронология в скайп, в която ние двете с моята фр (Блага се казва) да излезем лошите и да и пишем неща от сорта на: Ей ма тъпо в даскл щта прибия ве и т.н. Представила тая "фалшивата" хронология на майка си. И тъз няква идва да се разправя с мен и Блага в училище. Майката: *крещи* Абе вие как можете да заплашвате с бой моето Криси Криси *реве* Аз: кой я заплашвал вие добре ли сте Блага: никой нищо не и е казвал Майката: аз имам хронология и ще я представя на класната ви, а после и на родителите ви Аз: ми представетя я ве мен кво ма топли Живко: аа да ви кажа само нито Стела нито Блага са и прайли нещо. Аз съм си писал с тая и много се надува в скайпа а пък тука в даскало е една умряла няква такава.. Стоян: хахаха и ако са искали да я набият що не са го напрайли досега. Те много добре знаят само ако някоя от двете ни кажи за това веднага ще я набием е т.н Майката *крещи* абе вие как се осмелявате да говорите така на Крисито !! *вече готова да бий* Радостин: аве извинявайте много ама нямате право да държите такъв тон. Не сме ви никви. Нито сме приятели на Кристин нито някакви ваши роднини. Майката: аз ще искам да говоря с родителите ви пред класната Аз и Блага: ми супер тогава ще видите на кой ще държите така тон
**а пък баща ми тооооолкова пъти е викал и крещял на класната задето ми беше написала някаква несъществуваща двойка и тя сега отказа да говори, ама баща ми се разправя с тази майката**
На другия ден бях накарала момчетата да и се подиграват (на Кристин) *може да ви звучи гадно но тя си го заслужи*
Живко към Кристин: о принцесо мояя Димитър: уааллл тя е направо електроспестяваща лампа ;дд Живко: *съркастично и се хили* ама недей да я обиждаш така! Ще извика майка си да ни набие всичките ;дд Не мога да повярвам до къде стигат някои хора само да се наяправят на интересни :хх Но признавам че е доста забавен случай | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Боя в училище! Съб Яну 16, 2010 5:09 pm | |
| - U make me so hot написа:
- Е според мен боят е решението на всичко някоя те закача прибиваш я и не смее да гъкне после тва е самата истина а не майка ти да дойде и да се равправя с тея дет са те закачали.
От първи клас като ме биеше едно момче и вече не се здържах и почнах да го бия и той спря тей ,че боя си има и хубава страна ,но тва са детски разправий колкото до учителките пфа ми че те не бият без причина бе ако е някой отресаща изрод много ясно къто не го търпи вече кво да се прай ;D Пък и особено тия 10-12 клас големите гъзари уж..се държат меко казано безобразно и кой ли ще ги търпи..е различно е в някой ситуаций. Ай и деца бият даскали което е.. напрао..тя отишла да ги учи и да си изкара пари а тва че на някъв не му се учи и не знае кво му се прай ..
Ам,не искам да те нападам,но щом ти си имаш такъв брат дето бил голям гъзариец,то аз имам 10-токласник брат и да ти кажа,че въобще не се държи по този начин Държанието на децата зависи и от родителите - Все пак,ако децата не споделят к'во е станало или как да постъпят,как родителите да ги насочат във ВЯРНА посока .. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Боя в училище! Съб Яну 16, 2010 6:09 pm | |
| Хъх,ние пък в нашия клас имаме един дето е 1.20 м.,а се мисли за Господ.Накрая се наложи да го набия, 'щот обиждаше определени хора и той се спря.Не мисля,че боя е решението,ама някои хора от друго не разбират. | |
|
| |
Cookie ♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 401 Reputation : 1 Join date : 07.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Боя в училище! Вто Май 18, 2010 1:23 am | |
| - xxHeadfirst написа:
- Хъх,ние пък в нашия клас имаме един дето е 1.20 м.,а се мисли за Господ.Накрая се наложи да го набия, 'щот обиждаше определени хора и той се спря.Не мисля,че боя е решението,ама някои хора от друго не разбират.
Не винаги боят е решението, но няма друг начин да замълчат. Признавам, че аз не бих се осмелила да направя такова нещо. ;д Има някои деца в училище дето нямат и 12 години и вече се мислят за голямата работа. Изпушили две кутии цигари, изпили две бутилки бира с приятели и ай вече са супер. Не става така ... Ето такива си заслужават боя. Ама то е трябвало да се действа по-рано. Родителите им трябва да имат контрол над тях. Разбирам, че може да не се разбират между себе си ама то пък толкова ... Вече почнаха да се целуват (момичета) и направо супер ме дразни. За лудницата са! То толкова мода има ... Да стават лезбийки бе. ;д Или Лейди Гаги. xD Та както и да е - против боя в училище съм. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Боя в училище! | |
| |
|
| |
| Боя в училище! | |
|