| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Бисерите в училище Съб Сеп 19, 2009 10:35 pm | |
| Тук слагайте бисерите на учителите и на учениците... (знам, че са много, така че давайте ) | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Сеп 19, 2009 11:35 pm | |
| Преди 2 години класа бяхме направили една тетрадка отзад само бисери на ЕДНА даскалка и бяха около 2-3-4 листа за 1 година ама не знам какво се случи с нея | |
|
| |
XxXUntouchedXxX Редовен
Warn : ( : ^^Like the world never see.. ;p Брой мнения : 172 Reputation : 0 Join date : 14.09.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Сеп 26, 2009 2:16 am | |
| Имаше в нашия клас едно момче и трябваше да копираме нещо и то нали ние сме си много хора от класа и той започва спръст да брой и казва: -Я глейте колко биволици сме тука.. | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| |
| |
:..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Сеп 27, 2009 8:08 pm | |
| Госпожата по рисуване:Тука не ви е място да се занимавете с някакви телефони. Това е храма на изкуството! Трябва да рисувате постоянно. Боряна , каво рисуваш-слушай ме! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Сеп 29, 2009 11:59 pm | |
| Ами отиваме в час по Английски и там господина по математика преподаваше! После като големите си трагнаха господина се подготвяше да върви на някаде и някой от класа ми го попита: - Господине къде е другата част на тоя триъгълник? (където той го рисува на даската) Е господина вико: - Ами като са счупи едно пилинци мина взе го и си литна с него! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Сеп 30, 2009 2:55 am | |
| даскалката по математика проверява за отсъстващи: -1 номер! съответно класа: -няма го и госпожата: -добре де кат го няма той ще се обади кат го няма | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
| |
selena_naruto_hina Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 08.09.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 03, 2009 1:08 am | |
| Госпожата в час по литература чете урока: - ".... - Няма ли да.... БОРИСЕ!!! (това е едно момче от класа ни)" Борисе, ма, следи в текста и слушай мозъка си!! Всички са напикахме | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 03, 2009 1:13 am | |
| имаме нов даскал по англ. обаче на програмата ни пише че е госпожа и че се казва стефанова! влиза господина и ни пита дали можем да познаем как се казва! и имаме едно страшно тъпо мом4е и той вика чакайте да си извадя програмата! - Стефанова! и всички се попикаха от смях! :) ;д | |
|
| |
SeLLsYy Напредващ
Warn : Брой мнения : 121 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 28
| |
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Окт 05, 2009 8:09 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Окт 05, 2009 10:00 pm | |
| Доста са.. класът направихме презентация. Ако не е истрита, ще напиша всичко. Иначе се сещам във Импулс, във групата на училището ми има някои бисери.. така че по-късно ще ги постна^^. | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Окт 05, 2009 10:53 pm | |
| | |
|
| |
:..КифладжкийкА..: Маниак
Warn : Брой мнения : 547 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Окт 06, 2009 4:23 pm | |
| По информатика: -Сега излкючете компютъра и включете монитора.
По литература: -Имало едно време един...Мартин Недев (имаме трима Мартиновци)! -К'о?(Мартин) -Няма да говориш на К'о!(госпожата) -Госпожо?(аз) -К'о?
По матаматика: -Вий толкос ли сте тъпи?! Десет по двайсе е две хиляди. | |
|
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Лафове в класа Пет Окт 09, 2009 3:19 am | |
| Тук пускайте лафовете в класа. Ето някои от моя клас: Момичетата от класа се лафим с "Къде е млякото?". Димитър идва и хваща си гърдата (е което имат мъжете вместо гърди ) и казва " Искаш ли мляко? А?" В час по английски госпожата обяснява за неправилните глаголи. Изведнъж спира и пита: -Тихомире, защо ръката ти е върху коляното на Митко? Пак в час по английйски. Пълна тишина. Госпожата: -Ей, кат' комунисти на разпит! Миналата година имаше петминутка. Госпожата по човек и природа: -Сега няма да казвате "Айде Кумчо Вълчо изяж ме!" и да се хвърляте, а да пресичате безопасно пътя. | |
|
| |
ilqnkapz Нов
Warn : Брой мнения : 4 Reputation : 0 Join date : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Окт 15, 2009 4:33 am | |
| в час на класа : Класния идва и всички си сядаме по местата Класния: какво правите вие бе Вилиана: ми господине тодор иска да ми вдигне полата Тодор : ама аз без да искам... Господина:имаш корабчета в очите..идвам аз тука и виждам вилиана налага тодор с учебника по главата..
В час по геоградия: Госпожата: как са се образували теченията (класа малчим) Госпожата : никой ли незнае бе .... (повишава тон ) тъпи тъпи чаршафф тъпи по тапи Станислав си удря главата и почваме да се смеем Госпожата : кфо смешно има Станислав ударих си глевата Госпожата ми тфа не е смешно...кфо поколение сте вие някой спира да диша друите се смеят и казват стига си се правил на умрял..
В час по муиза имаме нов учител пенсионер.
Даскала : кфи са тия бели дъски ся тука .. каде са тебеширитте Станислав:там се пише с маркери Господ. : ми я ми донесете Станислав отива и донася маркер: Господина: ся как се пише.. Станислав : ми отивате до даската и пишете господина трагва и се обраща : как се нари1аше това Станислав и мартин : маркер (класа се смеем ) Господина отива до съската и написа клщча саол ж форма на лжица и каза : то мн лесно бло бе (смеем се) | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Окт 16, 2009 3:09 am | |
| | |
|
| |
XxXUntouchedXxX Редовен
Warn : ( : ^^Like the world never see.. ;p Брой мнения : 172 Reputation : 0 Join date : 14.09.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 17, 2009 1:37 am | |
| В час по музика нали ние сме като в джунглата и госпожата се ядоса и само изкарва един Стоян понеже те се смеят с едно друго момче и нали го изкарво на дъската и написва "Кои са старинните Европейски танци? и Стоян се чуди и само пише отдолу НЕЗНАМ ако се сетя ще пиша още | |
|
| |
ilqnkapz Нов
Warn : Брой мнения : 4 Reputation : 0 Join date : 05.09.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 17, 2009 3:36 am | |
| В час по история :
- Марчо виж Спас има Сащата гривна като на bill от tokio hotel а Николай емо слитчар : казах аз Марчо прави нацупена физиолномия - Слушай сега плана причаквамр ги след даскало и после бий бой ония двамата спас и николай си вдигат главите и погледнаха кам на и ние почнахме да се кискаме но за шастие спряхме ... Господина по история разказва урока и казва - вие в 5 клас ли сте Поля на в 6 - ок сега ще ви разкажа нещо което се е случило наистина който загрее загрее няма да го повтарям.. по повод на заваршване на училище учителките ришили да направят теетрално представление в града имало един мост и решили да крастат изпалнениието под моста и написали обява " учиителките ще изнасят представление под моста отпред10лв а отзад 5 лв момчетата почнаха да се хилат като ненормални и николай каза на вас двете кфо ви става ле и по едно време димитар изтарси - а за деца безплатно всички престанаха да се смеят но ние с марчо не | |
|
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Окт 23, 2009 7:18 pm | |
| Викам на Валинката ми: -Покрий се. -Как? -Бързо под чина! -Къде са Боряна и Валерия? -Ау-изпод чина. | |
|
| |
XxXUntouchedXxX Редовен
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Ное 04, 2009 12:15 am | |
| Такам днешният ден беше пълен с бисери ама ще кажа само три::Първата нали в час по география и изкарват един Ангел и нали госпожата го пита колко пояси сме изучили докега и той нали отговаря три и госпожата му казва да ги каже и той не се сеща и госпожата вече нетръпелива нали казва "изброй ги и повтори едно,две,три" в смисъл да ги каже а той само "Едно,две,три" Класната в час на класа чете нещо за грипа и как може да се заразим и Георги взел кърпичка и бърше чина Г-жата:Георги какво правиш Георги:Махам микробите Същия час нали един Робърт само се лигави и госпожата иска за му плясне един шамар обаче той мърда и госпожата му засяга ококто и то му почервенява -Ау госпожо това болеше -Ако не слушаш ще ти бръкна и в другото око | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Ное 06, 2009 12:50 am | |
| Напоследък много бисери....!! После мога да напиша ако не ме мързи! | |
|
| |
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Луд фен
Warn : Брой мнения : 372 Reputation : 0 Join date : 22.10.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Ное 07, 2009 4:07 pm | |
| В час по математика ... Госпожата: Как бележим точката? Сашо: С чертичка. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |
|