|
| Да говорим за училище..... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Да говорим за училище..... Пет Сеп 16, 2011 10:26 pm | |
| Та, все пак е началото на училище, всеки си има някаква цел която иска да постигне в рамките на тази учебна година, всеки има някакви опасения, притеснения и други... Ето няколко въпроса, на които ще ми любопитно да видя вашите отговори: 1. За какво си мислите като отивате на училище? 2. Имате ли някакви притеснения относно отношенията ви със съучениците си? 3. Какво правите като получите лоша оценка? 4. Случвало ли ви се е да се готвите много здраво за контролно, а да получите слаба оценка накрая? 5. Мислите ли да се местите в друго училище след 7ми клас. 5.2. Как избрахте училището в което се преместихте след 7ми клас? 6. Ходите ли на частни уроци? 7. Случвало ли ви се е да ви хванат с пищов или някой да ви натопи? 8. Разкажете за най-смешният си спомен от училище! 9. Разкажете най-тъжният си спомен от училище! 10. Подредете предметите които изучавате като започнете от най-любимите и приятните за вас! 11. Губили ли сте учебници (от тези които държавата плаща)? 12. Ако имахте шанса да се преместите веднага в друго училище, кое щяхте да изберете? 13. За вас училището е: място за среща с приятели; мястото от което зависи бъдещето ти; умалена версия на реалния живот; Друго...
Отговаряйте по-обширно на въпросите, няма да навреди!
| |
| | | Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Да говорим за училище..... Съб Сеп 17, 2011 1:39 am | |
| 1. За какво си мислите като отивате на училище? - Колко ужасно много ми се спи, за това какви часове имаме ии че умирам да се видя с Вети. <3 2. Имате ли някакви притеснения относно отношенията ви със съучениците си? - Ами не особено. С почти всички сме си окей, а с тези които не сме пълен игнор за тях и така ;дд. 3. Какво правите като получите лоша оценка? - Нищо ;ддд. Поправям я разбира се ии така. 4. Случвало ли ви се е да се готвите много здраво за контролно, а да получите слаба оценка накрая? - Не мисля ;д. 5. Мислите ли да се местите в друго училище след 7ми клас. - Минах през там вече ;дд. 5.2. Как избрахте училището в което се преместихте след 7ми клас? - Ами не знам и аз ;дд. Просто харесвам езиците ии определено исках да знам поне два и така. 6. Ходите ли на частни уроци? - Да, по математика. 7. Случвало ли ви се е да ви хванат с пищов или някой да ви натопи? - Един път по история, в пети клас мисля ;дд. 8. Разкажете за най-смешният си спомен от училище! - Ужасно много са. Не мога да преценя ;д. 9. Разкажете най-тъжният си спомен от училище! - Може би, когато учителката ни по изобразително почина. Беше страхотна учителка! 10. Подредете предметите които изучавате като започнете от най-любимите и приятните за вас! - 1.Биология. 2.Психология. 3.Английски език. 4.Немски език. 5.Български език и литература. 6.Музика ;д. 7.Изобразително изкуство ;д. 8.Химия. 9.История. 10.Физика. 11.География. 12.ИТ. 13.ФВС. 14.Математика. ;хххх 11. Губили ли сте учебници (от тези които държавата плаща)? - Нем. 12. Ако имахте шанса да се преместите веднага в друго училище, кое щяхте да изберете? - Не искам друго училище, може би само друг клас ;д. 13. За вас училището е: място за среща с приятели; мястото от което зависи бъдещето ти; умалена версия на реалния живот; Друго... - Място за среща с приятели, както и мястото от което зависи бъдещето ми. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Да говорим за училище..... Съб Сеп 17, 2011 1:59 am | |
| 1. За какво си мислите като отивате на училище? Как ще мине поредният час. Кога класа ще стане по-буен и в последствие дано момичетата не се окажат кифли. 2. Имате ли някакви притеснения относно отношенията ви със съучениците си? Ами не. Държа се отпуснато с всички, показвам им че съм добричка(ХАХАХАХХА) и добронамерена, все пак трябва да се разбираме. Което има и резултати и почти с всички съм в добри отношения. (с останалите още не сме се запознали) 3. Какво правите като получите лоша оценка? - До сега рядко съм получавала лоша, а в плановете ми за вбъдеще няма лоши оценки.. но ако получа, ще си седна на задника и в най-скоро време ще я поправя. 4. Случвало ли ви се е да се готвите много здраво за контролно, а да получите слаба оценка накрая? - Имало е и такива случаи. 5. Мислите ли да се местите в друго училище след 7ми клас. - Ами аз вече съм в друго училище. 5.2. Как избрахте училището в което се преместихте след 7ми клас? - Ами честно казано е трудно за обяснение, понеже и аз не мога да си обясня. Не исках особено да съм в него. Написах го като едно от желанията, защото исках да изучавам усилено английски, това е най-вероятно главната причина. Сега съм МНОГО доволна, че всъщност съм в това училище по няколко причини. Причина 1: Училището е бетер дворците от филмите през 80-те, вече съм ПРИНЦЕСА. Причина 2: Класният ми е пич. Причина 3: Мацките в класа за сега са много земи, като цяло класа му е супер як. <3 Причина 4: Познавам достатъчно приятели, които учат там, което ме кара да не се чувствам тъпо. На всичко отгоре братовчед ми е там, малко или много съм по-сигурна, че 100% има човек до мен. 6. Ходите ли на частни уроци? - не. 7. Случвало ли ви се е да ви хванат с пищов или някой да ви натопи? - Опитвали са се, но никога не съм се давала. 8. Разкажете за най-смешният си спомен от училище! - То да беше 1.. 9. Разкажете най-тъжният си спомен от училище! - Последният учебен ден от 4 клас. Тогава бяхме адски сплутени и повечето от съучениците ми се местеха и бяхме много разочарована. 10. Подредете предметите които изучавате като започнете от най-любимите и приятните за вас! 1. Английски език. 2. ИТ 3. ФВС 4. Музика 5. Математика 6. БЕЛ 11. Губили ли сте учебници (от тези които държавата плаща)? - не 12. Ако имахте шанса да се преместите веднага в друго училище, кое щяхте да изберете? - Оставам. 13. За вас училището е: място за среща с приятели; мястото от което зависи бъдещето ти; умалена версия на реалния живот; Друго... - първите две.
Последната промяна е направена от rozaLie на Съб Сеп 17, 2011 6:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Да говорим за училище..... Съб Сеп 17, 2011 2:23 pm | |
| 1. За какво си мислите като отивате на училище? - Тази година основно си мисля за това какви часове имаме и за това дали по физическо ще разцъкваме волей.. Понякога за нищо не мисля, не съм се съсредоточила да мисля над каквото и да било. 2. Имате ли някакви притеснения относно отношенията ви със съучениците си? - Не, защото и миналата година бях в този клас и с всички вече си се познаваме и отношенията ни са супер. 3. Какво правите като получите лоша оценка? - Не ги получавам често, но ако получа такава - разучвам се яко, може 10 часа да мъдря ненаучения материал, но го научавам перфектно. 4. Случвало ли ви се е да се готвите много здраво за контролно, а да получите слаба оценка накрая? - Не. Ако съм получила слаба оценка - то е защото не съм учила съсредоточено и амбицирано. 5. Мислите ли да се местите в друго училище след 7ми клас? - Да. Мисля да отивам в 4та гимназия с първи език испански, втори английски (езиците ми се удават, от това е повлияно решението ми), но ще видим как ще се развият нещата - може нещо друго да ми изникне в главата. 5.2. Как избрахте училището в което се преместихте след 7ми клас? -- 6. Ходите ли на частни уроци? - Не. Дори когато закъсам по математика (стигала съм до 2ка) не ходя, просто си сядам на задника и уча повече. Но мисля, че в 7ми клас ще се наложи да отида, по-специално на уроци по математика. Зависи от много неща. 7. Случвало ли ви се е да ви хванат с пищов или някой да ви натопи? - Не се е случвало да ме хванат, но пък са се опитвали да ме натопят (безуспешно). 8. Разкажете за най-смешният си спомен от училище! - Доста са, а и в момента ме мързи да си ровя из паметта. 9. Разкажете най-тъжният си спомен от училище! - Нямам чак такъв, мисля. Нямам тъжни спомени, освен един, който и до днес ме натъжава - завършването на 4ти клас, което означава и разделяне с невероятната класна, която имахме. 10. Подредете предметите които изучавате като започнете от най-любимите и приятните за вас! - 1. Английски език 2. ФВС 3. География 4. ИТ 5. БЕЛ 6. Математика 7. Човек и природа 8. Музика 9. Изобразително изкуство 10. История.. хмф. -_- 11. Губили ли сте учебници (от тези които държавата плаща)? - Не, старая се да не ги губя, както и да ги поддържам в прилично състояние. 12. Ако имахте шанса да се преместите веднага в друго училище, кое щяхте да изберете? - Не бих се преместила. Харесвам си училището, харесвам си класа, учителите най-вече! 13. За вас училището е: място за среща с приятели; мястото от което зависи бъдещето ти; умалена версия на реалния живот; Друго... - Място за среща с приятели и мястото, от което зависи бъдещето ми. | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Да говорим за училище..... Съб Сеп 17, 2011 8:31 pm | |
| 1. За какво си мислите като отивате на училище? - Принципно повечето пъти ми се спи адски много, така че почти за нищо .. ;д иначе примерно за това как ще играем карти ;д. 2. Имате ли някакви притеснения относно отношенията ви със съучениците си? - Немм, по-скоро имам за учителите ;д. 3. Какво правите като получите лоша оценка? - Ако е масово (т.е. голяма част от класа имат лоши оценки), окей. Иначе .. нищо, понякой път може да ми е кофти, ама аз не съм от хората, които се ядосват за оценки, до 1 час съм я забравила ;д. 4. Случвало ли ви се е да се готвите много здраво за контролно, а да получите слаба оценка накрая? - Не. Или поне нямам спомени ;д. 5. Мислите ли да се местите в друго училище след 7ми клас. - Този период го минах ... 5.2. Как избрахте училището в което се преместихте след 7ми клас? - Лесно ..;д То не е да кажеш да имаме 20 училища в града ;д. А за друг град не съм мислила изобщо. Общо взето още от 1ви клас си знаех къде ще съм, мама и брат ми също бяха на моето мнение. Доволна съм си от избора и училището, и класа, и учителите са ми супер! И съм голям защитник да гимназията ни ;дд. 6. Ходите ли на частни уроци? - Да. 7. Случвало ли ви се е да ви хванат с пищов или някой да ви натопи? - Не май 8. Разкажете за най-смешният си спомен от училище! - Ооо колко са много ;д. Повечето ги свързвам с часовете по английски, където си умираме от смях целия клас, предимно с бисери на съучениците ;д. 9. Разкажете най-тъжният си спомен от училище! - Последните дни от 7 клас... спомням си, че целия клас плачехме, супер мъчно ни беше, че се разделяме. 10. Подредете предметите които изучавате като започнете от най-любимите и приятните за вас!
1. Английски език <3 2. Химия <3 (Материала до 8ми клас ми беше много интересен, като изключим последните няколко урока ;д, ама доколкото знам сега ще става все по-труден ...) 3. Психология и логика 4. География 5. Математика 6. Музика 7. БЕЛ 8. ФВС 9. ИТ 10. Информатика 11. Физика 12. Биология 13. История 14. Немски Тази година имаме нов - Етика и право, ще го видим и него ;д.
11. Губили ли сте учебници (от тези които държавата плаща)? Не. 12. Ако имахте шанса да се преместите веднага в друго училище, кое щяхте да изберете? - Не бих се преместила. 13. За вас училището е: място за среща с приятели; мястото от което зависи бъдещето ти; умалена версия на реалния живот; Друго... първите 2 + място за игра на карти! <333
ПП: Отговарях предимно от опита ми досега .. тази година още не съм има с всички учители (т.е. всички предмети), какво остава за лоши оценки и т.н. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Да говорим за училище..... | |
| |
| | | | Да говорим за училище..... | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |