| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Окт 10, 2010 3:35 pm | |
| Едно момче от класа: Господине, аз тая година ще имам 6 за срока и за годината! Господина по История: Оди се гръмни бе! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Окт 11, 2010 3:33 pm | |
| | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Окт 13, 2010 12:43 am | |
| Днеска беше пълно с бисери! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ В час по руски! На Наско му се ходи много до тоалетната и вдига ръка. Госпожата: Кажи бе, Атанасе! Атанас: Госпожо, я много желаю go to the тоалетна И всички се смеят заедно с госпожата !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
В час по история! Господина изпитва Джулияна. Пита я къде се е намирала първата фабрика в България - Сливен. Г-н: Да, в Сливен е! Помислете какво може да се произвежда в Сливен. Аз: СЛИВИ!! /въобще не мислех да го казвам, изпълзна се от устата ми/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
В час по история - ъгейн! Г-н: Е, как няма да знаете, нали сте варненци! Сашо вдига ръка и постоянно се държи като изтърван от джунглата и постоянно вика - Аз съм от Аксаково, аз съм от Аксаково! И аз естествено пак се изпуснах и почнах да вдигнам ръка и да я въртя постоянно и да викам - Аз съм от 16-тия етаж и нямам тоалетна! Аз съм от 16-тия етаж и нямам тоалетна!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
В час по английски! Госпожата: Kalina, what is you'r favourite food? Ала Калина не отговаря, а в това време Иван отново иска да се пошегува и вдига ръка и постоянно вика да го изпитат! Госпожата: Айде, казвай Иване! Иван: My favourite food is кисело зеле with боб. It's in our family's бидон and I eat it with лопата!
| |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Окт 15, 2010 1:54 am | |
| В час по Георгафия имаме контролно, но вместо госпожата с нас беше господина. Зад последните чинове скрихме Анна и Калоян, които дойдоха да ни видят, понеже се изместиха в друго даскало. Метнахме няколко якета върху тях и ги скрихме, но никой не забеляза. Минаха 20 минути от началото на часът и Калоян се провиква : Много сте бавни бе идиоооотии! Аз вече свърших, хамави пуйчета такива! Госпуудинее аз съм вИлИк ;дд!! И господина чу че се чува от чинът където седеше Андриан и помисли, че той го е казал, без да забележи, че отзаде има хора и за малко да му вземе .. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Окт 15, 2010 3:20 am | |
| В час по БЕЛ: Аз: Г-не, след 6 години съм на летището в Чикаго. Г-на: Радвам се, Чичи. И тогава аз ще ти дам адрес, на който ти ще напишеш "И ми преподаваше един господин по български език и лителатура, който аз така мразех.."
В час по история, господина изпитва, Петя на дъската: Петя: Бла, бла, блааа.. Първите хора в Египет били прадедитеее.. Добринка: Ъъъъуу!! Г-на забелязва, че Петя гледа към Добринка: Какво бе, Петя, да не очакваш Добринка да ти подсказва? Петя се мести от място на място. Добринка: Не, господине. Вижте онази миризливкаа.. Г-на: Ее Петя, спокойно. Няма да те изяде.
В час по математика, г-жата обяснява тъждества: Петко Диков: Госпожо, може ли да отида до тоалетната? Г-жата: Отивай. Петко Диков: Ама може ли да ида до нас, че ми се ходи по голяма нужда? Целия клас леш, госпожата позволява. Минаха 10, минаха 20 минути, Петко никакъв го няма. Като по чудо, в класа беше тихо и изведнъж Стоян, който не може да говори много правилно казва: Стоян: Гошпожо! Може ли да ше прибирам, че много ме боли корема. Госпожата го гледа и се смее: Може. Стоян излиза от стаята, госпожата се смее като луда. Г-жата: На тоя кво му стана, да не му се драйфа?
Penka Dimova for life. ПП; тя е по математика. | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 16, 2010 5:43 pm | |
| По ФВС.
Играем баскетбол и аз и Валерия пазим коша. Г-жата:Браво на защитниците! Аз:Вали! Казаха ни браво. В:Така ли? Аз чух ,,Хамави защитници. Бравоо!" _____ По Литература Аз *чета*:..За тях обаче най-важното нещо били не разцъфналите цветя, високите дървете и прекрасният домат *трябваше да кажа прекрасния аромат*...
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
JorjoOo Редовен
Warn : ( : Almighty butler.~ Брой мнения : 275 Reputation : 0 Join date : 15.05.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 23, 2010 8:25 pm | |
| Такам малко са стари ама .. на 16 септември : * Влиза госпожата по БЕЛ * Половината клас : Добър ден , Г-жо по български ! - - - - По Математика : Г-жата : Мартине , накъде си отвеян !? Чакам отговора ! Мартин Недев : Амми ... единайсет цяло стотни ? Класа : Ха-ха-ха ! Мартин Недев : Хм ... ааа ясно ! Единайсет цяло десети !!! | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Окт 24, 2010 1:41 am | |
| В час по математика едно момче отива при госпожата и й казва: "Госпожо много ми пишка,много ми се пишка." Госпожата: Отиди. Момчето (явно не чул..): Ама много ми се пишка! | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Окт 26, 2010 2:05 pm | |
| Аз си седя с Валерия и изведнъж се чува отзад как Недина казва: Н:Луд човек съм!
Аз:То е по-трудно, но е по лесно.
Правим някакви къщички по ДТИ, но моята беше сива и Кристиан минава и ме пита: К:То нали трябваше да е цветно? Аз:Е...нищо. То моето е лятна резиденция за духове.
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Окт 26, 2010 2:15 pm | |
| В час по математика. Госпожата ни обяснява как да делим десетични дроби с десетични дроби. ;д Г-жата: Значи тук умножаваме по десет, но там няма да се получи цяло число, но на мен не ми пука, защото вече съм си научила урока как да деля десетична дроб с цяло число. Ето пример: *пише някакви числа на дъската* 0:2 - не може, пишем 2, А, не, глупости, пишем 0, Класа: Госпожо, днеска сте много енергична. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Окт 27, 2010 12:45 am | |
| В час поо психология нещо обсъждахме родителската среща предишния ден ии дали са ни се карали вкъщи и едно момче се обажда: Мен баща ми веднъж ако ме удари, втория път ще го съдят за гавра с труп" | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Окт 27, 2010 1:06 am | |
| | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Окт 28, 2010 12:30 am | |
| По АЕ. Никола:Може ли до тоалетната? Г-жата:Да! *отива* Г-жата:Вече няма да пускам. В "Б" клас пуснах 1, още 5 след него. Аз:Трудно овладяваме гащите. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пет Ное 05, 2010 2:03 am | |
| Ммм той не е от нашия клас, ноо все пак .. ;д. Та една моя фр трябвало да отсъства от училище. Дежурният ученик: Отсъства 18 номер (не съм сигурна за номера ;д) Г-жата: Кой е 18 номер? Ученика: Росица Г-жата: Охх слава на Бога, че я няма ТАЯ!
Иии още един случаи пак със същата фр .. ;д Вървяла си тя по коридора и видяла нали една нейна съученичка и се провикнала през целия коридор: Сиянааааааааа! ;д И пак същата госпожа била дежурна и й казала "Росицо, МА млъкни, няма всички теб да слушаме ;д.".
И това е учителка по БЕЛ .. ;д [b] | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |
|