| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Miss*Sunshine Напредващ
Warn : Брой мнения : 90 Reputation : 0 Join date : 05.11.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Ное 07, 2009 6:48 pm | |
| г-жата по математика: Мария,ти понякога работиш с химикала,друг път с тялото си,но най-вече с устата си. | |
|
| |
Ju$t_sm!le Нов
Warn : Брой мнения : 36 Reputation : 0 Join date : 15.09.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Ное 09, 2009 5:13 am | |
| Класната:Който отсъства да си вдигне ръката. || Даскалката по немски вика на Сашо(двойкаджиятя на класа)-Абе кво прайш ти бе???Що не слушаш??Нищичко не знаеш,щот не слушаш.У вас сигурно само стоиш и гледаш в една черна точка. || Имаше и още един случай пак в час по немски- Даскалката-Абе Александре какъв човек си ти бе??? Слави-Той е извънземно,госпожо. Даскалката-Да,направо е извънземно. || И още един пак от даскалката по немски към Сашо-Действаш ми като цигара.Аз ги спрях,ама с тебе сякаш пак ги почвам.Така ме тровиш. | |
|
| |
~SellY <33~ Маниак
Warn : Брой мнения : 406 Reputation : 0 Join date : 12.09.2009 Местожителство : черно море,много е добре :дд
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Ное 11, 2009 6:16 pm | |
| В час по човек и природа: Госпожата ни каза да напишем там някво упр. След секундии.. Божидар:БЪЛХА... всички: | |
|
| |
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Ное 11, 2009 8:08 pm | |
| в час по български Госпожата - Рустем да ми кажи защо.... Рустем - закото ... в Час по изобразително Госпожата - днес ще рисувате каквото си искате Иван - а може ли как извънземните се .. Испускат (в гащите) пак по изобразително госможата- кво праиш бе иване що постоянно има плюнки до теб иван - ми госожо лигите ми течат госпожата - еми другия пат идваи с лигенче | |
|
| |
Guilty Pleasure {h} Маниак
Warn : Брой мнения : 543 Reputation : -1 Join date : 10.10.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Ное 21, 2009 7:17 pm | |
| В междучасието *Момиче от нашия клас е със счупен крак ии едно момче и взима патерицата* Цветелина: Бориславе.. върни ми веднага патерицата! Борислав: Ето.. дръж да ми лъснеш бастуна ;д Г-жата: Ейй Бориславе..внимавай да не ти го лъсна аз първа!! целият клас се насира от смяхх .. | |
|
| |
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] Луд фен
Warn : Брой мнения : 372 Reputation : 0 Join date : 22.10.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Ное 24, 2009 4:51 pm | |
| Вчера преди часовете момчетата бяха направили някаква симка на Сани (Александра) все едно е без гащи (бельо) и по география господина вика: - Абе Александра ти от вълнение покрай именния ден забрави да си напишеш домашното. Борислав: - Господине, тя и гащите си забрави. Господина: - Ти си си забравил гащите. ... Малко по-късно в същия час: Георги: - Китай са на първо място по производство... Борислав: - Да, Сани ходи да си купиш 200 чифта гащи... Георги: - Само за 1,50 лв. Днес на уроците по математика всички се смеем като луди... Госпожата: - Вие сте яли смешна закуска днес. Аз: - Или просто сме се напили. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Ное 26, 2009 5:30 pm | |
| Може да не ви е мн смешно ама целия клас се смееше като прасета В часа по БЕ на Недислав му звъни телефона и госпожата - Абе вашите майки не се ли научиха да... И той я прекъсва - Не, тоя път беше баба ми и всички се хилим ама незнаем що... и после следващия час по Мат и на госпожата и звъни телефона с мелодията на Недислав и имаме един простак и той вика на госпожата - Пак ли баба ти ве... и госпожата - Не, извинете синът ми е.. | |
|
| |
~SellY <33~ Маниак
Warn : Брой мнения : 406 Reputation : 0 Join date : 12.09.2009 Местожителство : черно море,много е добре :дд
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 03, 2009 6:40 pm | |
| Даскалката по човека и природа:Запишете на първа точка... там нещоо Божидар:Барак Обама КЛАСА: | |
|
| |
~SellY <33~ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 03, 2009 6:43 pm | |
| Даскалката по човека и природа:Запишете на първа точка... там нещоо Божидар:Барак Обама КЛАСА: | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Дек 05, 2009 12:34 am | |
| А ето един нов: *Двама от учениците не слушат и само говорят и се смеят* Г-жата по Английски-Абе, ей ще ви дам да напишете нещо и като не напишете нещо ше видите вие!! | |
|
| |
~SellY <33~ Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Дек 09, 2009 2:52 am | |
| Даскалката по англ. нещо пише Божидар:Секретарки моля не разбрах нищо :дд Максс,Петьо и аз: Нз дали на вас ще ви е смешно ама ние чак умряхме от смях.. | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Дек 09, 2009 6:44 pm | |
| | |
|
| |
XxXUntouchedXxX Редовен
Warn : ( : ^^Like the world never see.. ;p Брой мнения : 172 Reputation : 0 Join date : 14.09.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Дек 09, 2009 8:48 pm | |
| Госпожата по математика си предава урока и по едно време и пада несесера Роби (едно момче):Госпожо паднаха ви маркерите! Госпожата:Ама те няма само да паднат,а ще започнат и да танцуват | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Дек 15, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Дек 15, 2009 9:32 pm | |
| Радостин: те ме тикат, той ми тика Аз: да не та затикам | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Дек 15, 2009 9:54 pm | |
| Госпожата по математика вдига Манол на дъската: Г-жата:Изхвърли тая дъвка! Манол:Това е бонбон! Г-жата:Се тая!Не трябва да ядеш в час! Манол:Т'ва ми е още от междучасието. Г-жата:Ти са к'во прайш?Не ядеш ли? Манол:Не!Смуча! | |
|
| |
-freak Cookie *b* Неспасяем
Warn : ( : * Бiсkвiтka &lt;33 Брой мнения : 1082 Reputation : 1 Join date : 23.10.2009 Age : 25 Местожителство : Варна^^
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 17, 2009 1:52 am | |
| По ЧП. Госпожата:И така...Сега...от какво се дължи смяната на сезоните? Стефане,я ми кажи! Стефан:Ъм...Може би на Земята просто й писва да е зима...
По БЕЛ
Павел:Колко е ,,Нз'':,,нз''(сам). Аз:А,бе Павле к'во си говориш сам. Ш'тъ пратим при Рукие. Кольо:При кой рог? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 17, 2009 8:13 pm | |
| В час, класно по БЕЛ Пресиян беше счупил елхата на две и госпожата се ядоса и тръгна да я оправя и намери счупената горна част и вика: - На кой е тая елха бе? И класът - Тяя е от счупенатааа! И Пресиян започна да се хили и... Госпожада със смях на лице му вика - Ей да не дойда да та подпукам с ей тва | |
|
| |
s3lg0<3 Редовен
Warn : Брой мнения : 193 Reputation : 1 Join date : 17.11.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Дек 17, 2009 9:51 pm | |
| В час по история- Госпожата(разказва урок):Хан Персиан по-късно помага на избухнало в Македония възтание... Кристиян:Тоя на къде тръгнал,бе??? | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
Catch Me <3 Маниак
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |
|