| Бисерите в училище | |
|
+67BadKitty Мимето♥ `Melody Wesley.x ♥ Krisito_we ~Starlight. ~Music~ Mishityyy <3 RoseChan..XD ...LlilzZz... ж0ричА` Addicted21 *Радии <3 Famous gurll. Cap`pac. ~Ivssy` -A. ~Rossita monini Ana Jolie CaliforniaGirl. МаНдАрИнКаТа Keep It Real ;) bosscho isinka_sun JorjoOo star18 mimmy . ~Saranghe ♡ fergie_love vencheto0 vampirediaries. Little Girl ~ Нинзи ^ <3 Kimberly joni961 LightOne vassy selena_miley_ashley s3lg0<3 xxHeadfirst Catch Me <3 U make me so hot Alice~ Guilty Pleasure {h} Aнii ~SellY <33~ Ju$t_sm!le Miss*Sunshine ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] -freak Cookie *b* ilqnkapz xapricotkiss,, rozaLie SeLLsYy Тuтu. ♥ selena_naruto_hina candyx. . The_vampire_girl Kat3t0 ♥ ~MarieAn. :..КифладжкийкА..: Dhampir-babe♥ XxXUntouchedXxX cMexypaH БетС :) 71 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Яну 19, 2011 3:11 am | |
| | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Вто Май 17, 2011 1:44 pm | |
| Ами... моите са по-скоро ученически бисери, но не се сещам от тази година, така че ето няколко от миналата: ------------------- Класната: Христо, разкажи ми за хан Омуртаг. Христо: Ми... той, госпожо живя много отдавна и вече го забрави народа. Класната: Христо, ако не искаш забележка или двойка, веднага ми разкажи за хан Омуртаг. Аз реших да ти дам лесното, ма ти и на него плещиш глупости, започвай! Христо: Хан Омуртаг е син на някъф там княз и е известен с това, че е сключил 30 годишен мирен БРАК с Византия. /Целия клас започва да се хили и да го гаври/ Класната: Ох... Христо, Христо... Ейся ще сключиш 30 годишен брак с консултации по история. ------------------------------- Госпожата по музика: Кириле, обясни ми какво е значението на думите темпо и динамика. Кирил: Офф... абе, госпожо, той часа не свърши ли вече? Госпожата: Де да беше свършил! Искаш ли да ти покажа колко бързо ще научиш какво е темпо и какво - динамика? Кирил: /мълчание/ Госпожата: Темпо е бързината, с която ще изхвърчиш навън, а динамика е силата с която АЗ ще те изхвърля. Кирил: Абе... вярно, че лесно се помнят! . ------------------------- Г-жата: Деница, къде се намира река Дунав? Деница: В Румъния, госпожо. -------------------------- Има още мнооого, но те са много дълги! Моят клас си е ненадминат по бисери. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
RoseChan..XD Нов
Warn : Брой мнения : 34 Reputation : 0 Join date : 19.05.2011
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Май 25, 2011 2:55 am | |
| В часа по музика, нашта любима госпожа Липчева се спъва от жиците. Класа: (смях) Госпожата: Посмейте се и после ще ви кажа какво стана. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| |
| |
~Music~ Луд фен
Warn : ( : :) :D :) Брой мнения : 397 Reputation : 0 Join date : 07.08.2011 Age : 23 Местожителство : София
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Окт 05, 2011 3:43 am | |
| Данев: 10 минутно описание на Чичи, когато си вземе мъж. Започва с: "Гледайте ся. Чичито като се омъжи, тежко му и горко на мъжа и.." и още куп бисери, но надали е нещо ново?!
Данев към Георги: М******** К********а е майка ти, нали? (със звездички, от съображение за сигурност) Георги: Не, т'ва е майка ми.
In random English class: Аз: И ся кво? Данев: Ще говорим за бала ти. Чичи, с какво ще си облечена на бала ти? Чичи: Сигурно с няк'ва рокля. Данев: Ще има ли пайети? Чичи: Мнееееее.. Данев: Е защоооооо?
Днес входно по математика, седнах за часа до Гошето и цял час не се спряхме да се смеем и да си говорим супер ramdom неща. В края на часа даваме листовете. Пъжева: И кво, Гоше, поне преписа ли? Георги: Не. Пъжева: Айде бе, ти толкова гледа.. Георги: Не, наистина не успях да препиша. Сериозно. Пъжева: Ами да, ти толкова разсмиваше Чичи, че тя не можеше да решава.
Хрисито бате, цел час се попикава от смех. Чичи се присъединява. Данев: Шшшшш, ало, вие двечките. Аз: Кво бе? Данев: *like a upset bitch* OHHHHH!!!! Extra homework for you. Минаха си часовете, Чичито няма extra homework.. Късметлийка, а? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Окт 06, 2011 9:40 pm | |
| В час по география (или история) - едно момиче има брадавица на главата и я разчопка, та и протече кръв. Взе да се оплаква все едно червото и изтече и г-на и вика: - Ти пък ся за толкова кръв! Аз като се бръсна повече кръв изтича! | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Чет Окт 06, 2011 9:57 pm | |
| Хах, има някои много добри попадения от учителски бисери :) И аз ще се разпиша, повечето са стари от миналата година(за тази е още рано) Цонка(учителка): "Кой си е размазал лютеницата тука???", "Утре ще вали така, че си носете чадъри, якета, качулки...","Има много жестоки, но и смешни вицове за Мечо и Пух...", "Ама моля ви се! Всичко, което драскате по чина разрушава дограмата!","Усещам някакво блуждене..","Петре! Къде да се обеся тука или отвънка на дървото?" Джамбов:"Тиквеник! Ща изхвърла през прозореца!","Грешката е вярна!" (следващият бисер е към г-н Первазов-двамата с Джамбов правеха страхотна комбина преподаватели по матем. и БЕЛ) "Г-н...Прозорчев (первазов) ли бяхте...щото аз нали съм Джамбов..", "Аз съм джама, той е перваза!","А!!! Коце, ти имаш една дупка тука!Усещаш ли се за какво говоря? На края на годината аз ще я запълня... xD" (въпросната "дупка" е липсваща оценка..)," Във вашия клас и муха да бръмне не може да се чуе/(вариант две) Във вашия клас и лъв да изреве не може да се чуе.." Первазов:"И тогава ние с един колега се събличахме в кабинета по биология..(усеща се какво е казал току що) ама да не си помислите нещо!!!","Неговите мечти са съкрушени!" Петър(рандъм съученик): "Тва са ми Скритите вопли!Виж колко добре съм ги скрил!"(пищов) Габриела:"И тоя ма удари по блавата с главажника и видях блезди посред звязд ден!"
:D | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Окт 08, 2011 3:06 am | |
| В междучасието, вървим си по коридора, а г-дина по география и историчката са дежурни. Аз: *крещя и се кефя* МАТЕЕЕЕЕЕЙЙ КАЗИЙЙСКИИИ ! Пламена: *крещи и се кефи* ВЛАДООООООО НИКОООЛОООВ ! Г-дина и г-жата: *зяпат ни, сякаш зарибени по волейбол не са виждали* WTF!? О.о | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Ное 05, 2011 3:19 am | |
| Двоен пост, извинявам се.
След час по география: Сашо: *към мене, хили ми се* То пише "Либийскa пустиня", аз чета "Лесбийскa". ;х Аз: Ми Саше, който за к'вото си мисли..
В час по човек и природа: Г-жата: *Ертан й дигна нервите* Ертане, ако още един път се обадиш, ще почна да броя. Ертан: Ъъ, к'во броене, госпожо? Г-жата: Първи път. При 3 пъти - двойка. Ертан: Ама госпожо какво съм направил? Г-жата: Втори път. Остана ти още един. Ертан: Ама госпожо.. Г-жата: Трети път. Сега ще ти завъртим една хубавичка, красива двойка. Ертан: Ама.. Г-жата: Четвърти път, бре, е! Ертан: Ама чакайте.. Г-жата: Пети път. Ертан: Оф, даааааа.. *ядосва се* Г-жата: Шести път. Значи две двойки! *радва се, с изражение тип "" *
ЕДИТ от 10.11: В междучасието: Аз: Габииииииии! Габриела: Да? Аз: Искам да ми подариш Ачо за Коледа. Габриела: Кога т'ва? Аз: Е за Коледа. Габриела: Е, да, де, ама кога т'ва!?
Въх..
ЕДИТ от 2.12: В час по география: Андреан: Господине, господине! *вика го за нещо* Димитров: Андреане, Андреане! *хили се*
| |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
Krisito_we Редовен
Warn : ( : The Perks Of Being a Wallflower Брой мнения : 299 Reputation : 5 Join date : 17.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Съб Яну 21, 2012 4:04 am | |
| Час по немски: Г-жата: Кой ще ми преведе изречението "Две гугутки се разхождат по керемидите"? Л: "Zwischen meine gugutka." (Цвишен майне гугутка. - Между мойта гугутка.) Г-жата: | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| |
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Нед Яну 22, 2012 11:06 pm | |
| ЦГоспожата по биология: Вие малки сладк калпазанковци се нуждаете от физическа активност, сексуално хранене и много сън. Бурен смях породен от сексуалното хранене. Ники: Сексуално хранрне, ми тогава кога ще спим? Госпожата:Имах предвид здравословно хранене. Ники: Първото повече ми харесва. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Пон Яну 23, 2012 12:06 am | |
| | |
|
| |
BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Бисерите в училище Сря Фев 01, 2012 2:22 am | |
| Митко: Аре бе, няма да ходим в Тъпото... Топлото исках да кажа...
(Топлото е име на кафене в ректората)
И пак Митко: Пф, ама че загубена закусвалница... | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| |
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисерите в училище | |
| |
|
| |
| Бисерите в училище | |
|