| Училище идва! Вълнувате ли се ? | |
|
+9monini Little Girl ~ ~Music~ rS.19 ♥ elly.xx ~Rossita rozaLie `Melody Cap`pac. 13 posters |
Очакваш ли го с нетърпение ? | Да , искам всеки момент да дойде. | | 78% | [ 14 ] | Не,не искам никога. | | 22% | [ 4 ] |
| Общо гласове : 18 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Училище идва! Вълнувате ли се ? Пет Авг 26, 2011 11:27 pm | |
| Извинявам се ,ако темата е излишна , изтрийте я ако е такава. След 1,2 седмици започваме училище . Как мислите ? Вълнувате ли се ?
| |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Пет Авг 26, 2011 11:40 pm | |
| И аз не знам. Тази година ще ми е страшно натоварена и....направо не ми се мисли. Но от друга страна отново ще се съберем всички приятели :)). Така че гласувах за първото. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Съб Авг 27, 2011 3:36 am | |
| Гласувах с "Да, искам да дойде".
Първо, ще видя новите утайки в класа. Ще си го видя като цяло, ново даскало, нови даскали, нови чавета, нови интереси, нови щуротии. Ще бъде интересно и нямам търпение да се "впусна в приключението".
Второ, ще имам постоянно занимание. Не веднъж съм казвала, че ИСКАМ да уча, така че - BRING IT!
Дано и да остана доволна. gg | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Съб Авг 27, 2011 3:53 am | |
| Гласувах положително.
Искам да дойде заради приятелите, които намерих в новия клас. Всекидневните бисери и гафове, които се ръсят от всеки ми липсват адски много. Също така лафовете с учителите-пичове. Ах, колко ми липсват тези разговори. Ще имам винаги с какво да се занимавам, ще имам над какво да съсредоточа ума си. Което е добре, защото няма постоянно да се чудя к'во аджеба да правя. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Съб Авг 27, 2011 4:33 am | |
| И аз гласувах положително! Вярно,че тази година ще ми бъде супер натоварено! Но пък се вълнувам ужасно много! Все пак - ново училище, нови приятели! Нямам търпение! ;дд - Цитат :
- Не веднъж съм казвала, че ИСКАМ да уча, така че - BRING IT!
+1 ..И аз така! ;дд | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Съб Авг 27, 2011 7:24 pm | |
| Не искам да идва. ;д По принцип обичам от части да уча, ноо сега като ще съм в ново училище малко се притеснявам и за това нямам желание да почва.. |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Съб Авг 27, 2011 8:04 pm | |
| Много искам да дойде, защото разбрах, че ще имаме няколко нови деца в класа и затова много ми е интересно и любопитно. Също така искам да почне по-бързо, за да свърши по-бързо та да почва световното по волейбол. | |
|
| |
~Music~ Луд фен
Warn : ( : :) :D :) Брой мнения : 397 Reputation : 0 Join date : 07.08.2011 Age : 23 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Чет Сеп 01, 2011 7:52 pm | |
| Аз чакам училище с нет ърпение , защото ваканцията беше ужасно дълга и скучна. Правопис, пунктуация. Бори. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Пет Сеп 09, 2011 5:00 am | |
| Ако имаше някакъв среден вот .. ;дд От части искам да започне точно поради тази причина, че ще се събера с приятели, времето ми ще е запълнено. Но .. ето го и но - то ;дд - ранното ставане ме изморява, понякога от прекалено многото домашни не мога да намеря време за себе си, класа ми не е от най - приятните, но .. все пак гласувах положително. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Пет Сеп 09, 2011 3:31 pm | |
| Аз също гласувах, че искам да дойде. Лятото беше хубаво, ама класа започна да ми липсва.. Е, поне тези, които не съм виждала рпез лятото.. И при нас също ще има нови ученици (само 1 сигурен де, за другите само се говори, че може да дойдат.. ;дд), ама не съм особено развълнувана, защото ги знам кои са.. Иначе ми е малко кофти, защото пък една приятелка ще се мести в друго училище, което е точно до нашето ;дд, ама все пак.. Абе като цяло съм положително настроена към идването на новата учебна година - да си видя класа, да разбера кои учители са ни сменени, кои точно ще са новите в класа.. | |
|
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Вто Сеп 13, 2011 6:11 pm | |
| Гласувах за второто. Нито класа ми е приятен, нито учителите, нито уроците.. Изобщо мразя цялото училище. ;д Като си спомня с какво нежелание ставах да тръгвам за него, направо ми се иска да върна цялата ваканция отначало. ;хх Не се вълнувам, по-скоро ми е тъжно, че ще трябва да чакам цяла година, за да дойде следващата лятна ваканция. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Сря Сеп 14, 2011 12:57 am | |
| Не знам,честно казано.Всичко е много относително и винаги е било така.От една страна искам да дойде-времето ми ще е запълнено,няма да си го губя в някакви безсмислени неща.Радвам се,че ще уча философия :) Изглежда АДСКИ интересно.Също така ще видя съучениците си.Обаче пристига и другата част.Ще започне това проклето ранно ставане,пак ще си блъскам главата с математиката,притеснявам се какво ще стане с положението ми в класа.Цяла година се опитвах супер много да се приспособя,но в крайна сметка не се чувствам така,отделно има и някои други фактори за притеснение....Все пак гледам да съм позитивна и да не позволявам на лошите мисли да ми развалят спокойствието.Така че,с усмивка на уста на първия учебен ден,нека и остатъка така да продължи ! Така че,гласувам за първото. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Сря Сеп 14, 2011 6:40 pm | |
| Гласувах с ДА, защото приятелите ми много ми липсват. Искам да се видя с всичкки .. Пък и даскалото има и хубава страна. Поне при мен . Секи ден кафенца смях лиготии, пък и искам да видя какво е да си 10-ти клас ! ;д | |
|
| |
sel-viktoala Напредващ
Warn : Брой мнения : 69 Reputation : 0 Join date : 19.09.2011 Age : 26 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? Сря Сеп 21, 2011 11:01 pm | |
| Аэ гласувах с ДА,эащото обичам да уча! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Училище идва! Вълнувате ли се ? | |
| |
|
| |
| Училище идва! Вълнувате ли се ? | |
|