Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Обсъждане на епизодите

Go down 
+37
~Hope ♥~
catherine♥
Teddy.
rS.19 ♥
...LlilzZz...
Сирена
Addicted21
~lifeforthemoment.
Cap`pac.
Aнii
-A.
~Ivssy`
Lady_Mi
Little Girl ~
Keep It Real ;)
Guilty Pleasure {h}
~Paradis♡
Raddyy ;d
Тuтu. ♥
БетС :)
~Rossita
Kimberly
vampirediaries.
xapricotkiss,,
цветuu**
monini
vassy
A d i ♥
LightOne
Kat3t0 ♥
- NataLiya ~
foxxie.
v a m p i r e g i r l
The_vampire_girl
...:СиС:...
Alice~
candyx. .
41 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 4 Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Обсъждане на епизодите - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 8:03 pm

Ох, да, Ал.. горкия - малко ми е жал за него.
Но епизода си беше много добър.
Върнете се в началото Go down
http://acciosharman.tumblr.com/
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 4 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 4 Right_bar_bleue

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 10, 2010 1:46 am

Ааа любимият ми епизод!Просто невероятен!Много екшън, много Stefan-gets-bad ;д.Еленчето като го видя щеше да припадне, горката.Ии свърши неочаквано.Малко ми е жал за Стефан, но пък беше хубаво да го видим в такава роля.Следващия епизод Тейлър става върколак, finally.От тук до края на сезона просто епизодите ще са убийствени.
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 10, 2010 1:51 am

...:СиС:... написа:
Ааа любимият ми епизод!Просто невероятен!Много екшън, много Stefan-gets-bad ;д.Еленчето като го видя щеше да припадне, горката.Ии свърши неочаквано.Малко ми е жал за Стефан, но пък беше хубаво да го видим в такава роля.Следващия епизод Тейлър става върколак, finally.От тук до края на сезона просто епизодите ще са убийствени.

За епизода съм съгласна, че си беше велик!Много му се кефих!А само не разбрах това за Тейлър как става върколак?

Интервал.
Moни^
http://ultimatenina.com/
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 10, 2010 4:19 am

Ах, леле майко какъв епизод... Просто толкоз много действия ... Обичам го .. обичам TVD!!
A накрая като видях Стефан... сао казах: Stefan, DONT xa
Изглеждашеужасно напода..
Относно следващите епизоди - четох интервю с Нина и пишеше, че следващите епизоди ще бъдат още по-шокиращи, а за последният еизод (btw: ще се снима след 1 семица) ще бъде уникален!Жалко, че после ще свърши.. и ще откачим до 2сезон xa !!!!
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 10, 2010 8:11 am

ОМГ сега го гледах .. и кой дявол ме накара да го гледам на загасена лапма ... ужасс няма да мога да спя цяла вечер .. :х. Уникален епизод. Адски екшън .. Толкова неща се се случиха. Много жал ме хвана като го измъчваха Стефан. А за Викии ужас ;(;( тъкмо си мислех, че Джер харесва Ана пък той .. :|. Малее ще откача до четвъртък .. !
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 10, 2010 10:49 pm

Милия Стефан.. ;(
А Тайлър как става върколак?
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 4:09 am

Kat3t0 <33 написа:
ОМГ сега го гледах .. и кой дявол ме накара да го гледам на загасена лапма ... ужасс няма да мога да спя цяла вечер .. :х. Уникален епизод. Адски екшън .. Толкова неща се се случиха. Много жал ме хвана като го измъчваха Стефан. А за Викии ужас ;(;( тъкмо си мислех, че Джер харесва Ана пък той .. :|. Малее ще откача до четвъртък .. !

На абсолютно същото мнение съм!Като измъчваха Стефанн..Или после,когато Елена му даде от кръвта си! ;ххх Също и това за Вики!Уникален епизод!
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 4:00 pm

*aLeXx* написа:
Милия Стефан.. ;(
А Тайлър как става върколак?
Гледала ли си трейлъра за следващия епизод?Там ясно се открива, пък и в доста интервюта се споменава ии го има в книгите ;]].
Тuтu. ♥
Неспасяем
Неспасяем
Тuтu. ♥

Warn :

( : А day without u is like a year without rain <3
Брой мнения : 2415
Местожителство : Sof!aa

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 5:03 pm

Да знам,че Тайлър трябва да стане върколак. Даже гледах интервюта,където говорят за това.Но въпроса ми е...как ... смисъл някой ще го превърне или е нещо семейно!? Това имам предвид...Ако някой знае ... тъй като аз не съм чела всички книги.. може би там се казва...не знам..
http://lovato.forumotion.com/forum.htm
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 4:57 pm

17 епизод беше просто убийствен! Не мога да го опиша.. Беше изпълнен с толкова екшън...
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 9:03 pm

*aLeXx* написа:
Да знам,че Тайлър трябва да стане върколак. Даже гледах интервюта,където говорят за това.Но въпроса ми е...как ... смисъл някой ще го превърне или е нещо семейно!? Това имам предвид...Ако някой знае ... тъй като аз не съм чела всички книги.. може би там се казва...не знам..

Всъщност Тайлър в книгите става върколак с помощта на Клаус.Клаус е вампира,които е превърнал Катрин.А във филма ще се разбере от следващите епизоди!
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСря Апр 14, 2010 9:15 pm

Епизода беше уникален!! Такаа да почнем да обсъждаме.. ;д
На мен също ми стана гадно са Стефан .. Кофти ми беше когато го хванаха и измъчваха.. ;хх Джеръми ме издразни..Анаа толкова да се сближи с него,а той я е лъгал!! Тя найстина го харесваше,но той и мислил само как да е с Вики.. Вики. Ах горката тя.. Веднага когато Кароллайн видя ръката си помислих " Вики.." И вече после когато отидоха у Мат бях сигурна.. Ужасно е!
И накрая,но не на последно място ;дд Деймън!! Ахх моят красавец.. Има страшен сърказъм! ;дд С Елена бяха много сладки под дъжда не можах да им се нагледам! И после когато видя Стефан накрая.. Ужас,личи си,че обича брат си! Абе общо взето невероятен епизод.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 17, 2010 9:02 pm

Вчера излезе 18 епизод.. На мен ми беше интересен, но не бих казала, че е един от любимите ми..
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 18, 2010 2:14 am

Според мен новият епизод беше много як, но нещо не ми харесва обратът, който взима сериала.Имам предвид, че това със Стефан става твърде измислено, но пак интригуващо!Иначе като цяло епизода си беше върха както винаги и нямам търпение за следващият!
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 18, 2010 2:17 am

На мен епизод ми хареса. Интересничък беше, но.. нещичко ме гложди. ;д (Нямам си и на идeя какво..)

Мони^
http://acciosharman.tumblr.com/
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeНед Апр 18, 2010 3:28 am

Да, и на мен не ми харесва обратът на сериала и всичко това, което се случва със Стефан .. епизода иначе беше хубав, ноо не е сред фаворитите ми. Може би 17 епизод вдигна много критериите и затова сега очаквах нещо велико. Ама пък те все така правят един УНИКАЛЕН, един .. малко по-слаб ..
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeВто Апр 20, 2010 3:21 am

Епизода ми хареса.. Някакси загадъчен беше.. Нямам търпение за следващия.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeВто Апр 20, 2010 3:46 am

Гледах промо ли е какво е за следващия епизод ии наистина се очертава да е много интересно! Лелее Стефан става все поо .. гаден ;д. Искам да видя какво става с Каролайн ..
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeВто Апр 20, 2010 1:37 pm

Ако имаш предвид, че онази която Стефан нахапва е Каролайн, не е тя ;д.
За епизода - не ми е от най-любимите, но все пак беше интересен.Обожавам момента като Деймън казва на Елена, че Джеръми разпитва за Вики и само казва "I know,know..Me!" xD.Хубаво беше да видим drunk-fun-Stefan ;д.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeПет Апр 23, 2010 5:40 pm

Днес излезе 19 епизод! sun Току що го гледах и направо се влюбих в него - един от любимите ми! 459 Имам 2 най-любими момента - 1-вият е, когато Деймън и Елена танцуваха и 2рият - когато намериха Стефан да пие кръв от онова момиче (Амбър се казваше май). И супер любимо ми беше, когато Стефан "изхвърли" Деймън и после, когато Бони нещо му направи на Стефан и го заболя главата.. Накрая въобще не очаквах да стане така - Елена буквално заби нож в гърва на Стефан (не беше точно нож, ама нещо от сорта..)..
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeПет Апр 23, 2010 6:06 pm

Мони беше от тея на Аларик дето са с върбинка .. ОМГ тоя епизод е НЕВЕРОЯТЕН! УНИКАЛЕН! <333 Не знам как ще дочакам до следващия. А Стефан от една страна ме дразни от друга обаче ми е жал за него ;( .. и все пак е супер тъпо това дето направи ..
Все повече започва да ми харесва Ана. А с Джеръми са много сладки заедно. 459 Нещо обаче не разбрах какво беше това, което майка й даде на Гилбърт.
Едвам ще дочакам до следващия епизод, а какво ще правя като свърши сезона crying.
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 24, 2010 12:33 am

ЛЮБИМИЯТ МИ ЕПИЗОД <3333!Обожавам го!Любими моменти: когато Елена и Деймън танцуваха <33 , наблюдателните фенове на Деймън и Еленчето видяха как някакси Елена откри нещо в Деймън..Абе толкова много искам да се съберат, че вечее ;дд....Друг любим момент, когато Елена заби там нещо си в Стефан хд и го заключиха.Наистина нямам търпение за следващия епизод.Само още 3 епизода ;[[.
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

( : ...
Брой мнения : 508

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 24, 2010 12:51 am

Ооооох епизода беше много як,но наистина ми стана жал за Стефан.Този глад,а и постъпката на Елена беше тъпа.Просто Стефан не сдържа глада си..Обаче най-неочакваното беше в края,когато очакаквах всичко да свърши спокойно,но когато тя му заби инжекция с върбинка..
Raddyy ;d
Нов
Нов
Raddyy ;d

Warn :

Брой мнения : 21
Местожителство : София.

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 24, 2010 12:54 am

Мен много ме кефи 5-6 .. Дето беше драмата с Викии. 459
Особено, когато танцуваха с Деймън .. 546

Мони^
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitimeСъб Апр 24, 2010 1:15 am

Този епизод беше велик!Направо нямам думи!Другите каза готините моменти, а и аз определено нямам търпение за следващият епизод!Той се очертава жесток!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 4 Icon_minitime

Обсъждане на епизодите
Върнете се в началото 
Страница 4 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Обсъждане на епизодите по БНТ
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Оценки на епизодите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии