| Обсъждане на епизодите | |
|
+37~Hope ♥~ catherine♥ Teddy. rS.19 ♥ ...LlilzZz... Сирена Addicted21 ~lifeforthemoment. Cap`pac. Aнii -A. ~Ivssy` Lady_Mi Little Girl ~ Keep It Real ;) Guilty Pleasure {h} ~Paradis♡ Raddyy ;d Тuтu. ♥ БетС :) ~Rossita Kimberly vampirediaries. xapricotkiss,, цветuu** monini vassy A d i ♥ LightOne Kat3t0 ♥ - NataLiya ~ foxxie. v a m p i r e g i r l The_vampire_girl ...:СиС:... Alice~ candyx. . 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Апр 09, 2010 8:03 pm | |
| Ох, да, Ал.. горкия - малко ми е жал за него. Но епизода си беше много добър. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 10, 2010 1:46 am | |
| Ааа любимият ми епизод!Просто невероятен!Много екшън, много Stefan-gets-bad ;д.Еленчето като го видя щеше да припадне, горката.Ии свърши неочаквано.Малко ми е жал за Стефан, но пък беше хубаво да го видим в такава роля.Следващия епизод Тейлър става върколак, finally.От тук до края на сезона просто епизодите ще са убийствени. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 10, 2010 1:51 am | |
| - ...:СиС:... написа:
- Ааа любимият ми епизод!Просто невероятен!Много екшън, много Stefan-gets-bad ;д.Еленчето като го видя щеше да припадне, горката.Ии свърши неочаквано.Малко ми е жал за Стефан, но пък беше хубаво да го видим в такава роля.Следващия епизод Тейлър става върколак, finally.От тук до края на сезона просто епизодите ще са убийствени.
За епизода съм съгласна, че си беше велик!Много му се кефих!А само не разбр ах това за Тейлър как става върколак? Интервал. Moни^ | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 10, 2010 4:19 am | |
| Ах, леле майко какъв епизод... Просто толкоз много действия ... Обичам го .. обичам TVD!! A накрая като видях Стефан... сао казах: Stefan, DONT Изглеждашеужасно напода.. Относно следващите епизоди - четох интервю с Нина и пишеше, че следващите епизоди ще бъдат още по-шокиращи, а за последният еизод (btw: ще се снима след 1 семица) ще бъде уникален!Жалко, че после ще свърши.. и ще откачим до 2сезон !!!! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 10, 2010 8:11 am | |
| ОМГ сега го гледах .. и кой дявол ме накара да го гледам на загасена лапма ... ужасс няма да мога да спя цяла вечер .. :х. Уникален епизод. Адски екшън .. Толкова неща се се случиха. Много жал ме хвана като го измъчваха Стефан. А за Викии ужас ;(;( тъкмо си мислех, че Джер харесва Ана пък той .. :|. Малее ще откача до четвъртък .. ! | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 10, 2010 10:49 pm | |
| Милия Стефан.. ;( А Тайлър как става върколак? | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 11, 2010 4:09 am | |
| - Kat3t0 <33 написа:
- ОМГ сега го гледах .. и кой дявол ме накара да го гледам на загасена лапма ... ужасс няма да мога да спя цяла вечер .. :х. Уникален епизод. Адски екшън .. Толкова неща се се случиха. Много жал ме хвана като го измъчваха Стефан. А за Викии ужас ;(;( тъкмо си мислех, че Джер харесва Ана пък той .. :|. Малее ще откача до четвъртък .. !
На абсолютно същото мнение съм!Като измъчваха Стефанн..Или после,когато Елена му даде от кръвта си! ;ххх Също и това за Вики!Уникален епизод! | |
|
| |
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 11, 2010 4:00 pm | |
| - *aLeXx* написа:
- Милия Стефан.. ;(
А Тайлър как става върколак? Гледала ли си трейлъра за следващия епизод?Там ясно се открива, пък и в доста интервюта се споменава ии го има в книгите ;]]. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 11, 2010 5:03 pm | |
| Да знам,че Тайлър трябва да стане върколак. Даже гледах интервюта,където говорят за това.Но въпроса ми е...как ... смисъл някой ще го превърне или е нещо семейно!? Това имам предвид...Ако някой знае ... тъй като аз не съм чела всички книги.. може би там се казва...не знам.. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Апр 13, 2010 4:57 pm | |
| 17 епизод беше просто убийствен! Не мога да го опиша.. Беше изпълнен с толкова екшън... | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Апр 13, 2010 9:03 pm | |
| - *aLeXx* написа:
- Да знам,че Тайлър трябва да стане върколак. Даже гледах интервюта,където говорят за това.Но въпроса ми е...как ... смисъл някой ще го превърне или е нещо семейно!? Това имам предвид...Ако някой знае ... тъй като аз не съм чела всички книги.. може би там се казва...не знам..
Всъщност Тайлър в книгите става върколак с помощта на Клаус.Клаус е вампира,които е превърнал Катрин.А във филма ще се разбере от следващите епизоди! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Сря Апр 14, 2010 9:15 pm | |
| Епизода беше уникален!! Такаа да почнем да обсъждаме.. ;д На мен също ми стана гадно са Стефан .. Кофти ми беше когато го хванаха и измъчваха.. ;хх Джеръми ме издразни..Анаа толкова да се сближи с него,а той я е лъгал!! Тя найстина го харесваше,но той и мислил само как да е с Вики.. Вики. Ах горката тя.. Веднага когато Кароллайн видя ръката си помислих " Вики.." И вече после когато отидоха у Мат бях сигурна.. Ужасно е! И накрая,но не на последно място ;дд Деймън!! Ахх моят красавец.. Има страшен сърказъм! ;дд С Елена бяха много сладки под дъжда не можах да им се нагледам! И после когато видя Стефан накрая.. Ужас,личи си,че обича брат си! Абе общо взето невероятен епизод. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 17, 2010 9:02 pm | |
| Вчера излезе 18 епизод.. На мен ми беше интересен, но не бих казала, че е един от любимите ми.. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 18, 2010 2:14 am | |
| Според мен новият епизод беше много як, но нещо не ми харесва обратът, който взима сериала.Имам предвид, че това със Стефан става твърде измислено, но пак интригуващо!Иначе като цяло епизода си беше върха както винаги и нямам търпение за следващият! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 18, 2010 2:17 am | |
| На мен епизод ми хареса. Интересничък беше, но.. нещичко ме гложди. ;д (Нямам си и на идeя какво..)
Мони^ | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 18, 2010 3:28 am | |
| Да, и на мен не ми харесва обратът на сериала и всичко това, което се случва със Стефан .. епизода иначе беше хубав, ноо не е сред фаворитите ми. Може би 17 епизод вдигна много критериите и затова сега очаквах нещо велико. Ама пък те все така правят един УНИКАЛЕН, един .. малко по-слаб .. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Апр 20, 2010 3:21 am | |
| Епизода ми хареса.. Някакси загадъчен беше.. Нямам търпение за следващия. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Апр 20, 2010 3:46 am | |
| Гледах промо ли е какво е за следващия епизод ии наистина се очертава да е много интересно! Лелее Стефан става все поо .. гаден ;д. Искам да видя какво става с Каролайн .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Апр 20, 2010 1:37 pm | |
| Ако имаш предвид, че онази която Стефан нахапва е Каролайн, не е тя ;д. За епизода - не ми е от най-любимите, но все пак беше интересен.Обожавам момента като Деймън казва на Елена, че Джеръми разпитва за Вики и само казва "I know,know..Me!" xD.Хубаво беше да видим drunk-fun-Stefan ;д. | |
|
| |
monini Неспасяем
| |
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| |
| |
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 24, 2010 12:33 am | |
| ЛЮБИМИЯТ МИ ЕПИЗОД <3333!Обожавам го!Любими моменти: когато Елена и Деймън танцуваха <33 , наблюдателните фенове на Деймън и Еленчето видяха как някакси Елена откри нещо в Деймън..Абе толкова много искам да се съберат, че вечее ;дд....Друг любим момент, когато Елена заби там нещо си в Стефан хд и го заключиха.Наистина нямам търпение за следващия епизод.Само още 3 епизода ;[[. | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 24, 2010 12:51 am | |
| Ооооох епизода беше много як,но наистина ми стана жал за Стефан.Този глад,а и постъпката на Елена беше тъпа.Просто Стефан не сдържа глада си..Обаче най-неочакваното беше в края,когато очакаквах всичко да свърши спокойно,но когато тя му заби инжекция с върбинка.. | |
|
| |
Raddyy ;d Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 23.04.2010 Age : 25 Местожителство : София.
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 24, 2010 12:54 am | |
| Мен много ме кефи 5-6 .. Дето беше драмата с Викии . Особено , когато танцуваха с Деймън .. Мони^ | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 24, 2010 1:15 am | |
| Този епизод беше велик!Направо нямам думи!Другите каза готините моменти, а и аз определено нямам търпение за следващият епизод!Той се очертава жесток! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите | |
| |
|
| |
| Обсъждане на епизодите | |
|