| Обсъждане на епизодите | |
|
+37~Hope ♥~ catherine♥ Teddy. rS.19 ♥ ...LlilzZz... Сирена Addicted21 ~lifeforthemoment. Cap`pac. Aнii -A. ~Ivssy` Lady_Mi Little Girl ~ Keep It Real ;) Guilty Pleasure {h} ~Paradis♡ Raddyy ;d Тuтu. ♥ БетС :) ~Rossita Kimberly vampirediaries. xapricotkiss,, цветuu** monini vassy A d i ♥ LightOne Kat3t0 ♥ - NataLiya ~ foxxie. v a m p i r e g i r l The_vampire_girl ...:СиС:... Alice~ candyx. . 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Апр 09, 2011 7:43 pm | |
| Страхотно завръщане!Когато Изабел си говореше с Катрин, че ще предаде Елена ми идеше да я убия, но когато изгоря ми стана мъчно за нея. Много се чудих защо им беше Аларик и накрая само като говореше на български(макар и за малко) се шокирах и след това зацепих, че е Клаус . | |
|
| |
Addicted21 Луд фен
Warn : Брой мнения : 302 Reputation : 4 Join date : 14.01.2011 Age : 27 Местожителство : Петрич
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 17, 2011 11:28 pm | |
| | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 06, 2011 5:12 pm | |
| Този епизод винаги ще го помня,беше повече от уникален!Много плаках към края,но си заслужаваше,защото много добра работа са свършили всички,нямам търпение за 3-ти сезон! | |
|
| |
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| |
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Май 08, 2011 2:41 am | |
| Незнам как ще дочакам до следващия четвъртък! Този епизод беше повече от уникален! Честно да си призная, никога не съм плакала на филм, но ето... | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Май 08, 2011 3:05 am | |
| Ох ... Краят наближава! Просто нямам търпение, но и едновременно с това и ще ми е тъжно, че чакането дето ще дойдеее за тоя 3-ти сезон .. Иначе епизода беше брутално добър! И аз плаках на него - особено в края му! Сега ще стискам палци Деймън да не умре, че си отива и светът с него! | |
|
| |
Teddy. Напредващ
Warn : ( : Не ме интересува чуждото мнение!! Брой мнения : 113 Reputation : 0 Join date : 25.04.2011 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Май 08, 2011 11:53 pm | |
| - ...LlilzZz... написа:
- Незнам как ще дочакам до следващия четвъртък! Този епизод беше повече от уникален! Честно да си призная, никога не съм плакала на филм, но ето...
И аз така, уникален беше епизода и много тъжен | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 13, 2011 2:48 pm | |
| УАУ! Преди малко изгледах епизода и просто нямам думи! Но завърши с многоточие .. Добре, че Деймън остава! Беше уникално добър епизод! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 14, 2011 2:34 am | |
| | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 14, 2011 2:38 am | |
| Мм т'ва стана май, защото нали Джеръми умря, обаче Бони го върна и нали вещиците и казаха, че ще има последствия. И те може да не са се върнали в действителност, а само Джер да ги вижда. | |
|
| |
Сирена Напредващ
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 14, 2011 2:40 am | |
| | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| |
| |
Сирена Напредващ
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 14, 2011 2:48 am | |
| Мм не знам, но ще станат банални с този Клаус, защото всичко започва да се върти около него .. Тъпо е. Ениуей. Само можем да гадаем. Ще чакаме и ще видим. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
Little Girl ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Окт 15, 2011 2:12 am | |
| Ааа новия (пети) епизод беше просто уникален. Беше супер раздвижен, динамичен, драматичен .. ;дд Абе всичко си имаше епизода. Много, ама много му се изкефих на целия епизод! В крайна сметка се радвам, че няма да се наложи нито Елена, нито Тейлър да умират. Аа тоя Стефан така ме дразни ;дд. Що не вземе да се гътне вече, че ми бърка в нервичките ;дд. Ии сега дето уж е безчувствен .. с Деймън си размениха ролите ;ддд. Ааа и оня кратък и крехък Делена момент. Ау беше толкова сладко, когато Деймън й каза, че никога повече няма да я остави ... awwwww <33. Да не говорим за всички останали неща, които станаха в епизода .. просто за мен това беше най - добрия епизод до момента. И този Майкъл, ау .. ще стане някой гаф с него, ама ще видим по - нататък ;дд. Нямам търпение вече! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Окт 15, 2011 2:45 am | |
| | |
|
| |
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Фев 04, 2012 7:45 pm | |
| Аааа, епизод 13 бешее.. EPIC! Много интересен, с обрати... По едно време си мислех, че Рик наистина ще умре, но слава Богу, се съживи.. Ще видим дали Естер ще събуди поне малко човечността на Клаус, дано! Нямам търпение за следващите епизоди! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Фев 04, 2012 8:17 pm | |
| 13-ти епизод! Няма да стигат думите, за да го опиша. ;д Простоооо перфектееен! Харесва ми как Илайджа ни залъга, че е на страната на Клаус и полсе искаше да му забие камата в сърцето. ;д Фин и Кол - най-накрая да ги видим! <3 И Ребека си показа, че има желание да убие Елена. Все пак каза " ... когато бия двойничката ...". Аз пък как се надявах да превърнат Рик във вампиир.. ама честно ви казвам, че много ревах на сцената между Кер и баща й ... много трогателна беше! Като цяло епа беше култув! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Фев 12, 2012 11:05 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Мар 24, 2012 4:57 am | |
| Еми правя троен пост, но си изказвам мнението, а друг явно няма желание. И все пак - извинявам се ! :)
Ами общо взето ми хареса. Тая Сейдж хич не ми допада.. идиотка. Обичала Фин, а той наистина си пожела, кво се праи и тя на много оборотна. Ребека си ме радва супер много въпреки, че е арогантна к*чка ! И то май това ми харесва де ! ;д Много е яка ! ;р Стефаааан абеее не мога да отрека, че сега ми харесва повече от преди, но пакк има нещо дразнещо в него. Да земе да се контролира малко . . И доста гадно говореше на Елена.. Аларикк :ООО Направо съм потресена, дано заклинането да подейства ! Много се радвам, че видяхме Джер. Много ми липсва . . . Да го връщат по-бързо! Деймънннн .. умникът на кака ! Ще го схрускам ! ;д Много ми е умничък и сексапилен разбира сее !!! . . Няма друг такъв !! Общо взето ми хареса . . Чакаме другата седмица. | |
|
| |
~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Мар 25, 2012 7:29 pm | |
| Ок,аз със риск да зазвуча като хейтър(не съм!)-ми не ми харесаха последните два епизода...някак си екшъна го нямаше. Може би, защото с последните няколко епизода с Древните вдигнаха летвата страшно високо. Както и да е-защо не ми хареса особено много последния епизод. Действието беше прекалено мудно и можех да предположа какво ще стане в следващия момент(например че Аби ще захапе сина си). Половината епизод беше как Елена хвърля някакви съжалително-ядосани погледи на Стефан, а той се дави в кръв/алкохол , а другата половина беше как Аларик гледа като психопат. На мен драмата ми дойде в повече-особено Елена-Бони историята...изобщо целият епизод беше "прекалено много драма/говорене, и прекалено малко действия от страна на героите". Силно се надявам това да е затишие пред буря...и скоро да върнат Клауслинчо<3 | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите | |
| |
|
| |
| Обсъждане на епизодите | |
|