Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Обсъждане на епизодите

Go down 
+37
~Hope ♥~
catherine♥
Teddy.
rS.19 ♥
...LlilzZz...
Сирена
Addicted21
~lifeforthemoment.
Cap`pac.
Aнii
-A.
~Ivssy`
Lady_Mi
Little Girl ~
Keep It Real ;)
Guilty Pleasure {h}
~Paradis♡
Raddyy ;d
Тuтu. ♥
БетС :)
~Rossita
Kimberly
vampirediaries.
xapricotkiss,,
цветuu**
monini
vassy
A d i ♥
LightOne
Kat3t0 ♥
- NataLiya ~
foxxie.
v a m p i r e g i r l
The_vampire_girl
...:СиС:...
Alice~
candyx. .
41 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 7 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 7 Right_bar_bleue

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

Обсъждане на епизодите - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Апр 09, 2011 7:43 pm

Страхотно завръщане!Когато Изабел си говореше с Катрин, че ще предаде Елена ми идеше да я убия, но когато изгоря ми стана мъчно за нея.
Много се чудих защо им беше Аларик и накрая само като говореше на български(макар и за малко) се шокирах и след това зацепих, че е Клаус laugh .
Върнете се в началото Go down
http://ultimatenina.com/
Addicted21
Луд фен
Луд фен
Addicted21

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 7 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 7 Right_bar_bleue

Брой мнения : 302
Местожителство : Петрич

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Апр 17, 2011 11:28 pm

Новия епизод е супер.
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:12 pm

Този епизод винаги ще го помня,беше повече от уникален!Много плаках към края,но си заслужаваше,защото много добра работа са свършили всички,нямам търпение за 3-ти сезон!
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :

( : Влюбена...
Брой мнения : 125
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 07, 2011 6:56 pm

x.ivvs написа:
Този епизод винаги ще го помня,беше повече от уникален!Много плаках към края,но си заслужаваше,защото много добра работа са свършили всички,нямам търпение за 3-ти сезон!
Аз доста плаках докато го гледах.... Обсъждане на епизодите - Page 7 494782 Епизода беше уникален, и не знам как ще чакам до 3-и сезон... Обсъждане на епизодите - Page 7 728306
http://www.interesno.bulgarianforum.net
...LlilzZz...
Луд фен
Луд фен
...LlilzZz...

Warn :

Брой мнения : 378
Местожителство : гр.Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 2:41 am

Незнам как ще дочакам до следващия четвъртък! Този епизод беше повече от уникален! Честно да си призная, никога не съм плакала на филм, но ето...
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 7 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 7 Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 3:05 am

Ох ... Краят наближава! Просто нямам търпение, но и едновременно с това и ще ми е тъжно, че чакането дето ще дойдеее за тоя 3-ти сезон .. Иначе епизода беше брутално добър! И аз плаках на него - особено в края му! crying Сега ще стискам палци Деймън да не умре, че си отива и светът с него! laugh
Teddy.
Напредващ
Напредващ
Teddy.

Warn :

( : Не ме интересува чуждото мнение!!
Брой мнения : 113

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 11:53 pm

...LlilzZz... написа:
Незнам как ще дочакам до следващия четвъртък! Този епизод беше повече от уникален! Честно да си призная, никога не съм плакала на филм, но ето...

И аз така, уникален беше епизода и много тъжен sad
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 7 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 7 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 2:48 pm

УАУ! Преди малко изгледах епизода и просто нямам думи! Но завърши с многоточие .. Добре, че Деймън остава! Обсъждане на епизодите - Page 7 401723 Обсъждане на епизодите - Page 7 540770 Беше уникално добър епизод!
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeПет Май 13, 2011 9:49 pm

ЦЕЛУВКАТА МЕЖДУ ДЕЙМЪН И ЕЛЕНА! heart Най - после! laugh Епизода беше страхотен <3333. Не знам как ще издържа цяло лято без ТВД :(.
catherine♥
Маниак
Маниак
catherine♥

Warn :

( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3
Брой мнения : 426

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:29 am

Епизодът беше страхотен!Изключително интересен,напрегнат и изпълнен с неочаквани обрати!Никога,ама никога не бих предположила,че Стефан ще бъде принуден да стане "звяр" заради Клаус,най-малко пък да трябва да напусне града с него!Наистина интересно.Оттук нататък може да се очаква всичко.?Или целувката между Деймън и Елена?!Единствено се притеснявам да не стане като "Здрач".А пък кой би повярвал,че Вики и Анна са живи?! По мое мнение тяхната поява е свързана с Клаус! wink Нямам търпение за сезон 3!
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:34 am

О,боже! О, боже! О, боже! Обсъждане на епизодите - Page 7 540770 Обсъждане на епизодите - Page 7 101703 Обсъждане на епизодите - Page 7 768812 Да! Да! Те се целунаха!! Обсъждане на епизодите - Page 7 582138 Юпии! Обсъждане на епизодите - Page 7 945457 Умирам от щастиее! Обсъждане на епизодите - Page 7 768812 Обсъждане на епизодите - Page 7 58360 Обсъждане на епизодите - Page 7 801397 Леле, тя го целуна! ТЯ го целуна ! Обсъждане на епизодите - Page 7 454541 Ха! Феновете на Стелена, които казвах че м/у Елена и Деймън няма да има нищо, грешат! Обсъждане на епизодите - Page 7 3362 Обсъждане на епизодите - Page 7 685461 Уу-хуу! Обсъждане на епизодите - Page 7 58360 Обсъждане на епизодите - Page 7 259191 Умирам от щастие! Обсъждане на епизодите - Page 7 801397 Обсъждане на епизодите - Page 7 899762
Но не мога да схвана, как така Вики и Ана цъфнаха?? Нали бяха мъртви, бе? Обсъждане на епизодите - Page 7 728306 Обсъждане на епизодите - Page 7 870572 Ако може някой да ми обясни...? Обсъждане на епизодите - Page 7 676102 Обсъждане на епизодите - Page 7 2133 Обсъждане на епизодите - Page 7 2502147995
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:38 am

Мм т'ва стана май, защото нали Джеръми умря, обаче Бони го върна и нали вещиците и казаха, че ще има последствия. И те може да не са се върнали в действителност, а само Джер да ги вижда.
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:40 am

Little Girl ~ написа:
Мм т'ва стана май, защото нали Джеръми умря, обаче Бони го върна и нали вещиците и казаха, че ще има последствия. И те може да не са се върнали в действителност, а само Джер да ги вижда.
Ами каква работа имат те? Т.е. ако само той ги вижда, от каква полза ще са? Обсъждане на епизодите - Page 7 870572 Не очаквам някой да знае, де laugh Но искам все пак да разбера и нещо друго... или поне да имам някакви предположения за това, което ще се случи... много интересни епизоди станаха! Обсъждане на епизодите - Page 7 899762 Обсъждане на епизодите - Page 7 143825
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:43 am

Никаква позла нямат .. той просто ги вижда като духове. Нещо като "Шепот от отвъдното" ;дд .. може би това са последствията, които имаха предвид вещиците. Те са последствия, което значи че не трябва да са от полза ;д. Според мен те не може да са живи в действителност .. но не знам поне аз си мисля така ще видим какво става в трети сезон. Търпение. smile
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:46 am

А моята теория е, че нещо свързано с Клаус ги е пробудило... при ритуала / жертвоприношението /, може да е станало нещо и те да са се върнали, за да го спрат... Например, няма да се очудя ако и Лекси цъфне от някъде laugh
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:48 am

Мм не знам, но ще станат банални с този Клаус, защото всичко започва да се върти около него .. Тъпо е. Ениуей. Само можем да гадаем. Ще чакаме и ще видим.
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 3:43 am

1 епизод!!! 1 епизод !!! 1 епизод !!! Обичам го! Стефан ме кефи повече, когато е лош, въпреки, че само се прави! Много по-секси е. Стана ми кофти когато накрая се чу с Елена. Бешее адски разтройващо... Деймън да вземе да се постриже малко.. ;д Много му е порастнала косата! Иначе са сладки с Елена! 459 Уникална двойка са. ТЕЙЛЪР и КАРАЛАЙН ! heart ОБОЖАВАМ ГИ ! Сладури са. Но ми е интересно какво прави майката на Тейлър? Ужас. Чакам с нетърпениее следващия епизод!
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 2:12 am

Ааа новия (пети) епизод беше просто уникален. heart Беше супер раздвижен, динамичен, драматичен .. ;дд Абе всичко си имаше епизода. Много, ама много му се изкефих на целия епизод! В крайна сметка се радвам, че няма да се наложи нито Елена, нито Тейлър да умират. Аа тоя Стефан така ме дразни ;дд. Що не вземе да се гътне вече, че ми бърка в нервичките ;дд. Ии сега дето уж е безчувствен .. с Деймън си размениха ролите ;ддд. Ааа и оня кратък и крехък Делена момент. heart Ау беше толкова сладко, когато Деймън й каза, че никога повече няма да я остави ... awwwww <33. Да не говорим за всички останали неща, които станаха в епизода .. просто за мен това беше най - добрия епизод до момента. И този Майкъл, ау .. ще стане някой гаф с него, ама ще видим по - нататък ;дд. Нямам търпение вече!
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Окт 15, 2011 2:45 am

ООООООО Обичам 5-ти епизод ! УНИКАЛЕНН ! heart Много ми хареса. Стефан ме нерви супер самонадеян е ! Да си смали малко съмочувствието ! .. Деймънн .. aww heart какъв ми е миличък !! ;хх Катерина и добра в логиките .. Умее да свързва нещата... Интересно ми е това за майкъл. Също се радвам, че Тейлър и Елена не умряха . А Тейлър и Карълайн ! heart Много са ми сладки. УНИКАЛНИ ! Делена момента беше страхотен макар и кратък !! heart Интересно ми е това за МАйкъл?! Чакам с нетърпение новия епизод !! heart heart
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 7 Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Обсъждане на епизодите - Page 7 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1344
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Фев 04, 2012 7:45 pm

Аааа, епизод 13 бешее.. EPIC! 187 Много интересен, с обрати... По едно време си мислех, че Рик наистина ще умре, но слава Богу, се съживи.. In Love Ще видим дали Естер ще събуди поне малко човечността на Клаус, дано! Нямам търпение за следващите епизоди!
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Фев 04, 2012 8:17 pm

13-ти епизод! Няма да стигат думите, за да го опиша. ;д Простоооо перфектееен! Харесва ми как Илайджа ни залъга, че е на страната на Клаус и полсе искаше да му забие камата в сърцето. ;д Фин и Кол - най-накрая да ги видим! <3 И Ребека си показа, че има желание да убие Елена. Все пак каза " ... когато бия двойничката ...". Аз пък как се надявах да превърнат Рик във вампиир.. ама честно ви казвам, че много ревах на сцената между Кер и баща й ... много трогателна беше! Като цяло епа беше култув!
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Фев 12, 2012 11:05 pm

Ами чисто и просто нямам думи. Епизода беше страхотен.
Елена беше невероятно красива в тази рокля. С Деймън бяха страшно сладки, а този Стефан така започна да ме нерви, че простоооооо .. Абе не мога да го гледам!
Все още се чудя дали Естер, няма да завърти някой номер .. Ноо дано да е искренна! Но пък като погледнем реално на нещата, ако убие древните каква ще е интригата в сериала? Всички лоши саа убити илиии извън строя . . Единствената която може би ще завърти интригата може би ще е Катрин, ноо .. все пак дори и да няма 4-ти сезон .. какво ще става до 22- ри епиозод? .. Незнам.
Когато беше доста доста се чудих дали всички ще отпият от чашите си и направо си отдъхнах като го направиха. ; д
Клаус е доста миличък, харесва ми ! Но въпреки всичко все още съм за Тайлър. ;д
Мат и Ребека са сладури ! In Love Но все пак не вярвам да стане нещо между тях което ме води до Деймън и Ребека ! ЛООООЛ ! Сууупер сексии !!.. Адските бяха, адскитееее !!!! .. Въпреки, че Деймън си е за Елена супер много се кефя еи така Деймън като прави "мръсотиики " с други .. ;д Направо се изкефих! ; дд
И любимата ми част от целия епизод : Обсъждане на епизодите - Page 7 422300_296223680432383_135150309873055_730884_1538498075_n !! heart
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Мар 17, 2012 5:46 am

Извинявам се за двойния пост ! ..
Епизода беше добър! . . . Не заслужавахме да чакаме толкова много за един епизод и въпреки всчика за Дневниците винаги си струва ! ..
От къде да започна ? .. ;д
Ами малко ще е разбъркано амаа и аз съм си доста объркана.
АЛАРИК ??? Това беше ШОК ?! Но май ще се окаже наистина вярно. Стана ми гадно, но все пак пръстените спасяват живота ти, но все пак както виждаме си имат и странични ефекти. Тази Мередид, дори да му спаси живота - доста ме дразни. Със самото си присъствие.
Елена и Мат бяха доста смели да влязат в апартамента и.
И все пак имаха полза от това..
Не разбрахме много за Сейдж, но дано в другия епизод бъде по разкрита. Виждам, че Сейдж от книгите нама да е същия герой и в сериала. Всъщност ще е доста различен персонаж, затова ми е интересно.
Клаус ми липсваше в епизода! ;х Но пък затова Ребека беше уникална. Това момиченце започва адски много да ме кефи. ..
Стана ми гадно когато Елена видя Стефан да пие кръв. Което ме води до Стефан... Давай Стефан продължавай в същия дух и може би малко по малко ще започнеш да ми харесваш. ;д
И последен, но не на последно място разбира се любимият ми ДЕЙМЪННН heart Уникален както винаги ! . . . Толкова е красив. А за героя му да не говорим. Абе обожавам Деймън !
ОБОЖАВАМ ПОСЛЕДНАТА СЦЕНА МЕЖДУ СТЕФАН И ДЕЙМЪН ! .. Беше .. лол ЗАШЕМЕТЯВАЩО ! heart
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeСъб Мар 24, 2012 4:57 am

Еми правя троен пост, но си изказвам мнението, а друг явно няма желание. И все пак - извинявам се ! :)

Ами общо взето ми хареса. Тая Сейдж хич не ми допада.. идиотка. Обичала Фин, а той наистина си пожела, кво се праи и тя на много оборотна.
Ребека си ме радва супер много въпреки, че е арогантна к*чка ! И то май това ми харесва де ! ;д Много е яка ! ;р
Стефаааан абеее не мога да отрека, че сега ми харесва повече от преди, но пакк има нещо дразнещо в него. Да земе да се контролира малко . . И доста гадно говореше на Елена..
Аларикк :ООО Направо съм потресена, дано заклинането да подейства !
Много се радвам, че видяхме Джер. Много ми липсва . . . Да го връщат по-бързо!
Деймънннн .. умникът на кака ! Ще го схрускам ! ;д Много ми е умничък и сексапилен разбира сее !!! . . Няма друг такъв !! heart
Общо взето ми хареса . . Чакаме другата седмица.
~Starlight.
Луд фен
Луд фен
~Starlight.

Warn :

( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have
Брой мнения : 384
Местожителство : Hogwarts <3

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitimeНед Мар 25, 2012 7:29 pm

Ок,аз със риск да зазвуча като хейтър(не съм!)-ми не ми харесаха последните два епизода...някак си екшъна го нямаше. Може би, защото с последните няколко епизода с Древните вдигнаха летвата страшно високо. Както и да е-защо не ми хареса особено много последния епизод. Действието беше прекалено мудно и можех да предположа какво ще стане в следващия момент(например че Аби ще захапе сина си). Половината епизод беше как Елена хвърля някакви съжалително-ядосани погледи на Стефан, а той се дави в кръв/алкохол , а другата половина беше как Аларик гледа като психопат. На мен драмата ми дойде в повече-особено Елена-Бони историята...изобщо целият епизод беше "прекалено много драма/говорене, и прекалено малко действия от страна на героите".
Силно се надявам това да е затишие пред буря...и скоро да върнат Клауслинчо<3
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 7 Icon_minitime

Обсъждане на епизодите
Върнете се в началото 
Страница 7 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Обсъждане на епизодите по БНТ
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Оценки на епизодите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии