|
| Обсъждане на епизодите | |
|
+37~Hope ♥~ catherine♥ Teddy. rS.19 ♥ ...LlilzZz... Сирена Addicted21 ~lifeforthemoment. Cap`pac. Aнii -A. ~Ivssy` Lady_Mi Little Girl ~ Keep It Real ;) Guilty Pleasure {h} ~Paradis♡ Raddyy ;d Тuтu. ♥ БетС :) ~Rossita Kimberly vampirediaries. xapricotkiss,, цветuu** monini vassy A d i ♥ LightOne Kat3t0 ♥ - NataLiya ~ foxxie. v a m p i r e g i r l The_vampire_girl ...:СиС:... Alice~ candyx. . 41 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Бисерна Сълза Нов
Warn : Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 25.03.2012
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Мар 25, 2012 7:39 pm | |
| Така.. Аз ще коментирам 21 епизод от 2-ри сезон. Вчера го гледах по btv cinema, а днес ;D Нали вече сме с час напред и моя ръчен часовник назад.. Сутринта го изпуснах и ще си го гледам довечера. В снощния епизод беше жертвоприношението.. Гадното е, че умряха Джена /най-вече/, Джон и Джулс.. Илайджа обеща, че ще убие Клаус, но явно двамата избягаха - предателство от страна на Илайджа.. А накрая на гробището.. Горката Елена - загуби толкова много близки.. Още една трагична сценка.. | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| | | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Апр 22, 2012 3:58 am | |
| Мони, мерси, че ме подсети да пиша! ;д Бях се нагласила, ама все забравям! ;д Последният излязъл епизод! Fuck you Delena haters! Delena will live forever & eveeer! <33 Jeremy: dafuq, bro! What's ur problem? If they wanna make out - let them do it! omfg ненормалната целувкааа! Ако не беше и сладко тъпият Джереми можеше и до по-далеч да стигнат. Като гледам как се бяха награбилииии .. yauzaaa <353463574 | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 05, 2012 5:36 am | |
| | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 05, 2012 2:17 pm | |
| Стана ми малко трудно да ги мисля как ще се измъкват. :D Тъкмо съм измислила начин убийте тоя, убийте ония и се появява нещо ново ... предизвикват въображението ми. :D Иначе епизода беше страхотен като цяло, но ми стана гадно, когато Стефан и Деймън си говореха в колата и си обещаха един вид, че този, който Елена избере остава с нея, а другия си заминава. Не искам никой от тях да си заминава и т.н. И все пак team Stelena! :D | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 05, 2012 3:11 pm | |
| Уоуу .. епизода снощи беше .. УОУ! Аларик е много як като зъл. Някакъв по-красив е.. не вътрешно де .. ВЪНШНО! Клаус се показа като badass с тия горелки, футболни топки и огради .. дамм - харесвам го много! Горката Кер, как беше измъчвана, обаче много се изкефих, когато Елена лисна чашата с върбинка в лицето на Рик .. вярно - кефя му се, но пък това беше много як момент как човек спасява приятелката си вампирка. А как Клаус срещна Каролайн в гръб и й запуши устата, а после й каза, че всичко е наред .. awh. KLAROLINE SHIPPER FOR LIVE! И въпреки, че след това "свързване", което Бони направи и уж "убиха" Клаус, аз знам, че Илайджа се връща в следващия епизд и ще го спаси .. поне така се надявам де, защото името на Джоузеф го имаше в листа с актьорите, които участват в последния епизод. Най-накрая обожавам сцената, когато се бяха събрали всички приятели и празнуваха .. беше супер кют. <33 Елена .. тя е тъпа овца. По-добре да ги избере и двамата, добре че Клаус й източва кръвчицата толкова време .. може и да й е останало малко мозък в главата. Какво й станаа .. сигурно е получила кръвна недостатъчност. Та по същество:DELENA For the win! Klaroline For the win!
| |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 11, 2012 2:44 pm | |
| Ааааа , последния епизод ... нямам думи просто! Още като четох един спойлер от Джули Плек, че двама от героите ще се завърнат различни, бях 100% сигурна, че това ще да са Елена и Рик. Иначе беше много гадно, когато избра Стефан. Макар че когото и да беше избрала, щях да подскачам до тавана, но самата сцена беше.. някак.. тъжна. А феновете на Делена са МНОГО повече от тези на Стелена и въпреки това феновете на Делена пак са ощетени. Щом като Стефан вече веднъж е спасил Елена при катастрофата с родителите й, защо по дяволите трябваше и сега да е той? Тъпо се получи, щеше да е готино да е Деймън... Беше много емоционална сцената с "убийството" на Клаус, Ребека как плачеше, горката. Общо взето съм разочарована от финала на любовния триъгълник. Винаги трябва Стефан да я спасява, винаги Елена при него се връща. Можеха да развият една любовна история с Деймън, но.. Иначе епизода като цяло беше ЕПИЧЕН. Очаквам много от 4-ти сезон. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 11, 2012 3:03 pm | |
| ВНИМАНИЕ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГЛЕДАЛИ ФИНАЛА НА 3-ТИ СЕЗОН - В ТОЗИ ПОСТ ЩЕ ИМА СПОЙЛЕРИ! Боже мой, боже мой! Този епизод беше мега емоционалния! Толкова невероятен! Просто уникален! ПЕРФЕКТЕН! Мередит каза, че Елена била само колабирала .. или нещо подобно и че е наред. Илайджа дойде и предложи сделка на Елена, която тя прие. Тайлър и Кер мислеха да бягат, задето целия съвет вече знаеше за тях, но .. стана съботаж. Убиха Клаус, всички мислеха, че ще умрат, ама той се всели в тялото на Тайлър с помощта на Бони, която искаше да помогне на приятелите си. Та .. сега не разбрах дали Тайлър е жив. След като Ребека видя как брат й изгаря пред очите й, отиде при Илайджа и имаха някаква супер готина и емоционална сцена, а след това тя се обади на Стефан да му каже, че е тръгнала да убива Елена. Точно тогава Мат и Елена бяха в пикапа му, на път обратно към Мистик Фолс, защото Елена реши да се върне при Стефан, вместо да отиде при Деймън. (Damon lemme love you! Don't cry! ) Точно тогава Ребека им застана на пътя и, за да не я ударят, Мат сви и влезна пикапа във водатаааа (а-у ). Аларик каза на Деймън, че не са приятели (wow .. gave him a bitch slap!). После замалко да му забие един кол в сърцето, но Деймън го спря и почнаха там да се бият, а през това време, Елена седеше в пикапа на дъното на реката и си спомни за катастрофата с родителите й, как абсолютно същото се случваше сега, баща й искаше Стефан да помогне на Елена тогава, а не на него, а сега Елена искаше Стефан да помогне на Мат, а не на нея. И когато Стефчо извади Мат от колата, Елена си отпуууусна ръцете, а докато Деймън се душеш нещо с Аларик, Аларик се строполи на земята и Деймън осъзна какво става и каза "Не, не може да си мъртъв" .. беше със сълзи на очи и се чудех дали плачеше, задето Ленчето е издъхнала, или задето Рик е вече мъртъв .. сигурно и за двете. Тааааа .. в следващия момент Рик се явява на Джеръми, а на него доста време му отне да разбере, че е дух. Чак след като каза, че ще го пази винагир чак тогава Джерката се сети. Ама после Даймън отива при Мередит, защото иска да види Елена, а Мередит му казва, че онова с припадането не е било само колабиране, а е било кръвоизлизв в мозъка и тя й е помогнала, давайки й вампирска кръв. И хоп .. Елена отваря очи.THE END! Oh, no they didn't stop it when she opened her eyes! :X
Ох, уникалееееен епизоооод! Как ще изтрая, не знам. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| | | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 11, 2012 11:58 pm | |
| Добре, Ради - знам. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 12, 2012 12:32 am | |
| Макар че Джули Плек каза, че някой ще умре, аз си мислех, че ще е или Мат, заради катастрофата, или Тайлър. Така че не е невъзможно Тайлър да е мъртъв, макар че варианта да е жив ми се струва по-вероятен. Когато Естер бе обсебила тялото на Ребека, тя просто беше затворена в ковчега, не беше мъртва. Яд ме е за Деймън, този епизод имаше много гадни за него моменти. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 12, 2012 12:52 am | |
| Джули Плек, също така каза, че Тайлър ще има ключова роля в 4-ти сезон. ТАЙЛЪР! НЕ КЛАУС! | |
| | | ~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 12, 2012 1:07 am | |
| Този път и аз ще изкажа мнение.. Та, сега за епизода.... INCREDIBLE! Толкова емоционален епизод... Краят... No Coment! Вече повече от 1 час не мога да се съвзема. Просто нямам думи за този епизод! Стефан каква целувка и прасна на Елена! Но пък беше сладко! Как Аларик издъхна в Деймън... Просто... Рали каза всичко, за това да не повтарям. Новият сезон на ДНВ е единствената причина да чакам есента с нетърпение! А относно спора ви за Тайлър, аз също мисля, че няма да умре. Но.. истината е, че ще узнаем това чаааак есента! | |
| | | | ~Starlight. Луд фен
Warn : ( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have Брой мнения : 384 Reputation : 7 Join date : 09.08.2011 Age : 28 Местожителство : Hogwarts <3
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 12, 2012 6:19 am | |
| Оооох, божичко! Епизода беше нечовешки. То не беше рев, то не беше неистово желание да фрасна монитора.... Единственото, което искам за момента е Ленчето да умре. Нито повече, нито по-малко. Заради не се случва абсолютно всичко и заради нея измират точно онези герой, които обожавам...Ама съм сигурна, че и ядрена експлозия да има, няма и няма да умре тая гад! Така по същество:много рев...ама много! Толкова на филм не бях ревала, честно. Имаше много емоционални моменти. Аз лично обожавам сцената Рик-Джер(онази накрая). Бръкна ми в душата просто. И прегръдката на Ребека и Илайджа също. С две думи всички реваха за Клаус. пък той се оказа, че си намерил приемно тяло(пич, какво да говорим?). Стана ми тъпо за Джо Мо, че няма да го има вече(знае ли човек какво ще измисли Джули). Много ми беше симпатичен, дано да го върнат. Колкото до Тайлър-кефи ме , но предпочитам повече бадас Клаус, от колкото него. Великото трио трябва да стане велико дуо. Няма друго решение-Елена или изчезва вдън зема, или умира. Друго решение за хепи енд не виждам аз. Краят беше фрапиращ-близък план лицето на Нина, заветното първо вдишване като вампир(или не???)...беше перфектно.
Усещам как до есента ще ми се изгуби ентусиазма... | |
| | | | - NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пон Окт 15, 2012 10:42 pm | |
| 4 сезон, епизод 1 не беше това което очаквах. Очаквах много по- силно начало от това. Нямам кой знае какво да коментирам, още преди казах, че не одобрявам Елена да е вампир .. Филма беше смъртна раздвоена между два вампира с ограничено време понеже тя остарява, а те не. Сега вампирка раздвоена между двама вампири и имат цялото време на света .. ужас. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите | |
| |
| | | | Обсъждане на епизодите | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |