Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Обсъждане на епизодите

Go down 
+37
~Hope ♥~
catherine♥
Teddy.
rS.19 ♥
...LlilzZz...
Сирена
Addicted21
~lifeforthemoment.
Cap`pac.
Aнii
-A.
~Ivssy`
Lady_Mi
Little Girl ~
Keep It Real ;)
Guilty Pleasure {h}
~Paradis♡
Raddyy ;d
Тuтu. ♥
БетС :)
~Rossita
Kimberly
vampirediaries.
xapricotkiss,,
цветuu**
monini
vassy
A d i ♥
LightOne
Kat3t0 ♥
- NataLiya ~
foxxie.
v a m p i r e g i r l
The_vampire_girl
...:СиС:...
Alice~
candyx. .
41 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
АвторСъобщение
Бисерна Сълза
Нов
Нов
Бисерна Сълза

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

Брой мнения : 8

Обсъждане на епизодите - Page 8 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeНед Мар 25, 2012 7:39 pm

Така.. Аз ще коментирам 21 епизод от 2-ри сезон. Вчера го гледах по btv cinema, а днес ;D Нали вече сме с час напред и моя ръчен часовник назад.. Сутринта го изпуснах и ще си го гледам довечера. В снощния епизод беше жертвоприношението.. Гадното е, че умряха Джена /най-вече/, Джон и Джулс.. Илайджа обеща, че ще убие Клаус, но явно двамата избягаха - предателство от страна на Илайджа.. А накрая на гробището.. sad Горката Елена - загуби толкова много близки.. Още една трагична сценка..
Върнете се в началото Go down
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeНед Апр 22, 2012 3:18 am

S03E19
Леле, уникалният епизод! 459 Много се израдвах на Делена-целувката!<33 Хах, и после Джеръми като му каза Елена: "Стой тук.", той като й отвърна "Защо? Да не отидете да се натискате пак?!".. ;дд
Краят също беше много добър. Въобще не очаквах майката на древните (забравих й името сега ;х) да се е "вселила" в тялото Ребека. Супер много се очудих като влезе в пещерата. Даже първо си помислих, че може да е двойницата на Ребека.. ;д Нямам търпение до другия петък! sun
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeНед Апр 22, 2012 3:58 am

Мони, мерси, че ме подсети да пиша! ;д Бях се нагласила, ама все забравям! ;д

Последният излязъл епизод!
Fuck you Delena haters! Delena will live forever & eveeer! <33 546
Jeremy: dafuq, bro! What's ur problem? If they wanna make out - let them do it! laugh
omfg ненормалната целувкааа! Ако не беше и сладко тъпият Джереми можеше и до по-далеч да стигнат. laugh Като гледам как се бяха награбилииии .. yauzaaa <353463574

- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 05, 2012 5:36 am

Агх .. Адския епизод ! .. ;д Супер яко се изкефих. Просто от всякъде признавам, че тва е най - якия сериал на всички времена ! heart
Начи супер много се нервя на Аларик .. много ме нерви така .. пф. Карълайн е адската сладурана и Ребека много ме изнерви, че не направи нищо .. Как можа да седи и да гледа отстрани .. пф. ДЖЕР ме кефи супер много. Бонии ме кефи все повече и повече и от невинното момиченце се превърна в бахти яката мацка и е супер силна няква вече не и пука от нищо .. Доста си преживя и тя. Тейлър си ми е същия сладур както винаги, а Клаус супер много ме изнерви, че така се измъкна с Елена и и точеше там кръвта .. Идиот и все пак накая си получи заслуженото въпреки, че накрая пак ще стане някой врътка и той няма да е замръзен. Елена излезна доста умна .. как се усети, че е свързана с Аларик ! ХААХА разбих се ! laugh Стефан и Деймън наистина са големи сладури и адскиия екип .. Много ме изкефи Деймън като се събуди и седи ии " Защо съм жив ? " ХАХА .. ЩЕ те изям бее ! :* И когато в колата си говорехаа супер много им се накефих и на дваматаа !! ... Само не разбрах на Елена какво и стана ? .. Ох чакам другия епизод с нетърпение .. и ми е супер криво, че сезона свършва .. :( Не ми се чака до септември, но нямаме друг избор ! .. ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА ! heart
enormous-heart
Неспасяем
Неспасяем
enormous-heart

Warn :

Брой мнения : 1183

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 05, 2012 2:17 pm

Стана ми малко трудно да ги мисля как ще се измъкват. :D Тъкмо съм измислила начин убийте тоя, убийте ония и се появява нещо ново ... предизвикват въображението ми. :D Иначе епизода беше страхотен като цяло, но ми стана гадно, когато Стефан и Деймън си говореха в колата и си обещаха един вид, че този, който Елена избере остава с нея, а другия си заминава. Не искам никой от тях да си заминава и т.н. И все пак team Stelena! :D
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 05, 2012 3:11 pm

Уоуу .. епизода снощи беше .. УОУ! Аларик е много як като зъл. Някакъв по-красив е.. не вътрешно де .. ВЪНШНО! laugh Клаус се показа като badass с тия горелки, футболни топки и огради .. дамм - харесвам го много! 459 Горката Кер, как беше измъчвана, обаче много се изкефих, когато Елена лисна чашата с върбинка в лицето на Рик .. вярно - кефя му се, но пък това беше много як момент как човек спасява приятелката си вампирка. А как Клаус срещна Каролайн в гръб и й запуши устата, а после й каза, че всичко е наред .. awh. KLAROLINE SHIPPER FOR LIVE! sun heart
И въпреки, че след това "свързване", което Бони направи и уж "убиха" Клаус, аз знам, че Илайджа се връща в следващия епизд и ще го спаси .. поне така се надявам де, защото името на Джоузеф го имаше в листа с актьорите, които участват в последния епизод. Най-накрая обожавам сцената, когато се бяха събрали всички приятели и празнуваха .. беше супер кют. <33 Елена .. тя е тъпа овца. laugh По-добре да ги избере и двамата, добре че Клаус й източва кръвчицата толкова време .. може и да й е останало малко мозък в главата. laugh Какво й станаа .. сигурно е получила кръвна недостатъчност. laugh

Та по същество:

DELENA For the win! heart
Klaroline For the win! heart

89
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1344
Местожителство : Враца

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeПет Май 11, 2012 2:44 pm

Ааааа , последния епизод ... нямам думи просто! Още като четох един спойлер от Джули Плек, че двама от героите ще се завърнат различни, бях 100% сигурна, че това ще да са Елена и Рик. Иначе беше много гадно, когато избра Стефан. Макар че когото и да беше избрала, щях да подскачам до тавана, но самата сцена беше.. някак.. тъжна. А феновете на Делена са МНОГО повече от тези на Стелена и въпреки това феновете на Делена пак са ощетени. 1025 Щом като Стефан вече веднъж е спасил Елена при катастрофата с родителите й, защо по дяволите трябваше и сега да е той? Тъпо се получи, щеше да е готино да е Деймън... Беше много емоционална сцената с "убийството" на Клаус, Ребека как плачеше, горката.
Общо взето съм разочарована от финала на любовния триъгълник. Винаги трябва Стефан да я спасява, винаги Елена при него се връща. Можеха да развият една любовна история с Деймън, но.. Иначе епизода като цяло беше ЕПИЧЕН. Очаквам много от 4-ти сезон.
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeПет Май 11, 2012 3:03 pm

ВНИМАНИЕ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГЛЕДАЛИ ФИНАЛА НА 3-ТИ СЕЗОН - В ТОЗИ ПОСТ ЩЕ ИМА СПОЙЛЕРИ!

Боже мой, боже мой! Този епизод беше мега емоционалния! Толкова невероятен! Просто уникален! ПЕРФЕКТЕН! Мередит каза, че Елена била само колабирала .. или нещо подобно и че е наред. Илайджа дойде и предложи сделка на Елена, която тя прие. Тайлър и Кер мислеха да бягат, задето целия съвет вече знаеше за тях, но .. стана съботаж. Убиха Клаус, всички мислеха, че ще умрат, ама той се всели в тялото на Тайлър с помощта на Бони, която искаше да помогне на приятелите си. Та .. сега не разбрах дали Тайлър е жив. laugh След като Ребека видя как брат й изгаря пред очите й, отиде при Илайджа и имаха някаква супер готина и емоционална сцена, а след това тя се обади на Стефан да му каже, че е тръгнала да убива Елена. Точно тогава Мат и Елена бяха в пикапа му, на път обратно към Мистик Фолс, защото Елена реши да се върне при Стефан, вместо да отиде при Деймън. (Damon lemme love you! heart Don't cry! heart ) Точно тогава Ребека им застана на пътя и, за да не я ударят, Мат сви и влезна пикапа във водатаааа (а-у :shok: ). Аларик каза на Деймън, че не са приятели (wow .. crying gave him a bitch slap!). После замалко да му забие един кол в сърцето, но Деймън го спря и почнаха там да се бият, а през това време, Елена седеше в пикапа на дъното на реката и си спомни за катастрофата с родителите й, как абсолютно същото се случваше сега, баща й искаше Стефан да помогне на Елена тогава, а не на него, а сега Елена искаше Стефан да помогне на Мат, а не на нея. И когато Стефчо извади Мат от колата, Елена си отпуууусна ръцете, а докато Деймън се душеш нещо с Аларик, Аларик се строполи на земята и Деймън осъзна какво става и каза "Не, не може да си мъртъв" .. беше със сълзи на очи и се чудех дали плачеше, задето Ленчето е издъхнала, или задето Рик е вече мъртъв .. сигурно и за двете. Тааааа .. в следващия момент Рик се явява на Джеръми, а на него доста време му отне да разбере, че е дух. Чак след като каза, че ще го пази винагир чак тогава Джерката се сети. Ама после Даймън отива при Мередит, защото иска да види Елена, а Мередит му казва, че онова с припадането не е било само колабиране, а е било кръвоизлизв в мозъка и тя й е помогнала, давайки й вампирска кръв.
И хоп .. Елена отваря очи.

THE END! Oh, no they didn't stop it when she opened her eyes! :X

Ох, уникалееееен епизоооод! Как ще изтрая, не знам.
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeПет Май 11, 2012 4:36 pm

Еми щом Клаус е жив, значи и Тайлър е жив. Нали последно го даваха как се трансформира и Каролайн избяга.. значи е вълк сега, а Клаус е в човешкото му тяло. Simple. wink
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeПет Май 11, 2012 11:58 pm

Добре, Ради - знам. smile
~Hope ♥~
Неспасяем
Неспасяем
~Hope ♥~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 12:32 am

Макар че Джули Плек каза, че някой ще умре, аз си мислех, че ще е или Мат, заради катастрофата, или Тайлър. Така че не е невъзможно Тайлър да е мъртъв, макар че варианта да е жив ми се струва по-вероятен. Когато Естер бе обсебила тялото на Ребека, тя просто беше затворена в ковчега, не беше мъртва. Яд ме е за Деймън, този епизод имаше много гадни за него моменти.
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 12:52 am

Джули Плек, също така каза, че Тайлър ще има ключова роля в 4-ти сезон. ТАЙЛЪР! НЕ КЛАУС! smile
~MarieAn.
Неспасяем
Неспасяем
~MarieAn.

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 8 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Обсъждане на епизодите - Page 8 Right_bar_bleue

( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!...
Брой мнения : 1125
Местожителство : гр. Пещера

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 1:07 am

Този път и аз ще изкажа мнение.. Та, сега за епизода....
INCREDIBLE! blink
Толкова емоционален епизод... Краят... No Coment! wacko Вече повече от 1 час не мога да се съвзема. Просто нямам думи за този епизод! Стефан каква целувка и прасна на Елена! laugh laugh Но пък беше сладко! heart Как Аларик издъхна в Деймън... Просто... Рали каза всичко, за това да не повтарям. Новият сезон на ДНВ е единствената причина да чакам есента с нетърпение! xex

А относно спора ви за Тайлър, аз също мисля, че няма да умре. Но.. истината е, че ще узнаем това чаааак есента! sad wink
http://inlovewithtigers.tumblr.com/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 5:31 am

Ох направо незнам какво да кажа .. епизода беше повече от зашеметяващ! ..
Значи мисля, че ще говоря само за Делена, но друго просто не може да ми влезе в главата след толкова емоционален епизод за тях ! .. ;х
Стана ми гадно такова когато Елена говореше на Мат заа Деймън и Стефан. Тъпо някакво.. ; х После когато му казваше, че се връща при Стефан ... WTF ? Ти тъпа ли сиииииии .. Стефан та Стефан аааааа ще си блъскаш после яко главата, идиотка ! ... И после когато дадоха това, че всъщтност Елена е срещнала първо Деймън awwwww .. Ти луд ли си, щях да се разплача ! И да подкрепям, че винаги Стефан трябва да е добрия и все Стефан да я спасява .. ХОРАА ОСЪЗНАИТЕ СЕ и направете малко съпоставка Стефан колко се е променил за 3 сезона ? -- Толкова ? .. И толкова няма даже !! .. И направете сметка Деймън в какво се превърна заради Еленааа ... Той има страшен прогрес .. А до колкото превръщането на Елена .. ТЪПО ! НЕ трябваше да става вампир !!! .. Какъкв беше смисъла ? . . Не ми се връзва по - добре да си беше останала човек .. Нямам думи .. Чакам другия сезон с нетърпение .. ! heart
~Starlight.
Луд фен
Луд фен
~Starlight.

Warn :

( : ..you never know how strong you are until being strong is the only choise you have
Брой мнения : 384
Местожителство : Hogwarts <3

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 6:19 am

Оооох, божичко! Епизода беше нечовешки. То не беше рев, то не беше неистово желание да фрасна монитора....
Единственото, което искам за момента е Ленчето да умре. Нито повече, нито по-малко. Заради не се случва абсолютно всичко и заради нея измират точно онези герой, които обожавам...Ама съм сигурна, че и ядрена експлозия да има, няма и няма да умре тая гад!
Така по същество:много рев...ама много! Толкова на филм не бях ревала, честно. Имаше много емоционални моменти. Аз лично обожавам сцената Рик-Джер(онази накрая). Бръкна ми в душата просто. И прегръдката на Ребека и Илайджа също. С две думи всички реваха за Клаус. пък той се оказа, че си намерил приемно тяло(пич, какво да говорим?). Стана ми тъпо за Джо Мо, че няма да го има вече(знае ли човек какво ще измисли Джули). Много ми беше симпатичен, дано да го върнат. Колкото до Тайлър-кефи ме , но предпочитам повече бадас Клаус, от колкото него.
Великото трио трябва да стане велико дуо. Няма друго решение-Елена или изчезва вдън зема, или умира. Друго решение за хепи енд не виждам аз.
Краят беше фрапиращ-близък план лицето на Нина, заветното първо вдишване като вампир(или не???)...беше перфектно.

Усещам как до есента ще ми се изгуби ентусиазма...
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeСъб Май 12, 2012 6:35 am

Абе да ти кажа и на мен Елена не ми е сред любимките, но няма как да умре .. все пак е най - най главната .. И дори и да не я понасям много много няма по перфектна двойка от нея и Деймън ! .
И къде по дяволите е Катеринаа ?? ИСКАМ СИ ЯЯЯЯЯ, ОБИЧАМ ЯЯ !! . Искам в 4ти сезон повече моменти с неяя ! heart
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitimeПон Окт 15, 2012 10:42 pm

4 сезон, епизод 1 не беше това което очаквах. Очаквах много по- силно начало от това. Нямам кой знае какво да коментирам, още преди казах, че не одобрявам Елена да е вампир .. Филма беше смъртна раздвоена между два вампира с ограничено време понеже тя остарява, а те не. Сега вампирка раздвоена между двама вампири и имат цялото време на света .. ужас.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 8 Icon_minitime

Обсъждане на епизодите
Върнете се в началото 
Страница 8 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Similar topics
-
» Обсъждане на епизодите по БНТ
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Оценки на епизодите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии