Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Обсъждане на епизодите

Go down 
+37
~Hope ♥~
catherine♥
Teddy.
rS.19 ♥
...LlilzZz...
Сирена
Addicted21
~lifeforthemoment.
Cap`pac.
Aнii
-A.
~Ivssy`
Lady_Mi
Little Girl ~
Keep It Real ;)
Guilty Pleasure {h}
~Paradis♡
Raddyy ;d
Тuтu. ♥
БетС :)
~Rossita
Kimberly
vampirediaries.
xapricotkiss,,
цветuu**
monini
vassy
A d i ♥
LightOne
Kat3t0 ♥
- NataLiya ~
foxxie.
v a m p i r e g i r l
The_vampire_girl
...:СиС:...
Alice~
candyx. .
41 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 5 Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

Обсъждане на епизодите - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeВто Май 11, 2010 5:04 pm

Такаа.. Ами 20 и 21 епизод бяха много хубави.. Макар, че от 21-ви очаквах малко повече, но не се оплаквам.. ;дд Сега, в четвъртък, излиза последния епизод от сезона ии направо нямам търпение..
Върнете се в началото Go down
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 5 Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСря Май 12, 2010 3:41 am

21-ви епизад ми хареса!! Не очаквах реакцията на Алирик да е такава,но пък Изабел си го заслужаваше!! Наистина е много гадна!! Бони ме изненада, не го очаквах от нея!! Мислих я за вярна приателка,но явно съм се лъгала. И крайно време беше някой да каже на Елена,че Деймън я обича.. Нямам търпение за следващия епизод .. Гадно е,че ще е последен,но пък се радвам,че вече официално е потвърден 2-ри сезон.. Да се надяваме да го пуснат скоро!

Правопис, пунктуация, интервал.
Мони^
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСря Май 12, 2010 5:00 pm

Даа Изабел е такава к*чка .. ;ххх Ужас. А пък тоя бил баща й ... е, погледната от хубавата страна все пак има някаква кръвна връзка с Джеръми ;д. Боже не мога да повярвам, че утре (така де, в петък) свършва .. ;((((
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

( : ...
Брой мнения : 508

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeЧет Май 13, 2010 12:28 am

Ооооо последния епизод руууулз.Изабел е толкова гадна,но красива.А и докато Елена осъзнае,че Деймън я харесваааа....;д Стефан беше просто страшен сладур 459 За него думите няма да ми стигнат.
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeЧет Май 13, 2010 12:43 am

Оо един от най-добрите епизоди!В промото направиха Изабел да изглейда ужасна к*чка, ноо не е чак толкова лоша.Последната сцена с нея и Аларик беше повече от прекрасна <33!Ии естествено когато каза, че Деймън е влюбен в Елена ;д.Но след това прегръдката със Стефан...Абе Стефан ще ревнува то е ясно ;д.Иначе много ми хареса, когато Деймън каза на Изабел за Катрин.Как я нарече к*чка ;дд, беше супер хд.Не съм гледала промота(добре де само малко ;д) ии просто нямам абсолютно никакво търпение за петък!
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeЧет Май 13, 2010 1:22 pm

Епизода беше страшно интересен!Разкрити тайни и нови мистерии!Нямам търпение за последният епизод!
http://ultimatenina.com/
~Paradis♡
Неспасяем
Неспасяем
~Paradis♡

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 5 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 5 Right_bar_bleue

( : Don't try to fix me. I'm not broken.
Брой мнения : 746
Местожителство : On Mercury

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeПет Май 14, 2010 12:45 am

Леле всички епизоди ми харесват! Нямам любим , защото всички са невероятни!!! Обсъждане на епизодите - Page 5 768812 Обсъждане на епизодите - Page 5 413124 Обсъждане на епизодите - Page 5 984664 Само така да продължават!
http://the-hendricks.bulgarianforum.net/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 1:36 am

Боже,епизода беше невероятен!! Нямам думи. Жал ми стана за Ана .. Харесвах я . А Деймън О М Г щях да умра!! Бони нещо последна време.. Незнам. Боже обаче ме изкефи като горряха и тамм Кмета и Деймън си говориха .. ;дд Катрин боже мой!! Като се целунаха с Деймън и направо ти казвам започнах да подскачам каква хублава двойка са с Еленаа ,а то к`во се оказа? ;д Пфф.. И свърши толкова загадъчно.. Божее как ще издържаа??
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 3:59 pm

Епизода беше велик!!! Охх, от къде да започна.. Първо, стана ми супер гадно за Ана.. Много гадно я уби Джон.. ;(( След това много ми стана яко Елена като му каза на Джон: As my father, it should. И той я пусна. sun След това целувката.. 459 Като ги видях ми стана супер яко... А после като разбрах, че това е Катрин.. ;хх И супер отврчатително беше тя като отряза пръстите на Джон... уфф.. Сега ми е супер любопитно какво ще стана с Джерами ии дали Елена и Катрин ще се срещнат.. Ами... това е май... ;д

Последната промяна е направена от monini на Нед Май 16, 2010 1:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

Брой мнения : 1021

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 4:34 pm

И за мене епизода ме кефи!! ^^ Само аз ли се сещам защо кмета и Тайлър чуват онзи звук?! Тея са върколаци... ;D Пък и Катрин. Малее, помислих си че това бяха Елена и Деймън и направо щях да ги убия двамата. Тц, тц, как може да изостави Стефанчо?! Ааа, без такива..
Иначе направо се разкрещях като Катрин отряза пръстите на Джон. А пък Джерами.. Миличкияя.. Превръща се във вампи. А относно до Ана.. Тя ми беше любимка. Даже в последно време най-много от всички герои. Пък Бони нещо почна, сега. Преди повече ми харесваше. Хубаво е, че иска да защити града, но да се държи по такъв начин не става.. ;Х
Guilty Pleasure {h}
Маниак
Маниак
Guilty Pleasure {h}

Warn :

Брой мнения : 543

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 5:47 pm

Последният епизод- НЕЩО Н Е В Е Р О Я Т Н О!!!
Като първо много ме изкефи като Деймън и Стефан си говореха, че Елена не е Катрин ии се обърнаха и там стоеше Елена с накъдрена коса ии с тая рокляя! ;дд (( Бтв.. така е страшно сладка! <33 )) После щях да умраа като Елена махаше на Бони ии пред нея застана Деймън ии почна да и маха.. а тазии негова усмивкаа.. ОБОЖАВАМ ЯЯ! ;дд <3333333 Стана ми много гадно като Джон включи онова устройсто ии Деймън, горкичкияя както и Стефан и Ана почнаха да се гърчат на земята от болка! ; (( Аа също ми стана гадно как Джон уби Ана.. Последно време и на мен ми беше станала много симпатична.. макар че и в самото начало си я мислих за сладичка още като не беше толкова добра. Ии също страшно много съжелявам Джеръми.. горкото момчее.. всички около него умират! ;(( От една страна разбирам защо вече е решен да стане вампир, но не знам и аз.. Аааааа.. ии като последно ЦЕЛУВКАТА!! Господии.. като ги видях как Деймън и Елена се целуват почнах да пищяя! Не можех да повярвамм.. такава сладка двойка не е имало и никога няма и да има! А колко бях разочерована като разбрах, че това всъщност е Катринн.. Но всъщост аз си знаех, че има нещо, защото Елена никога нямаше просто ей така да си целуне Деймън. Аа много ме изкефи как Катрин отряза пръстите на Джонн.. хD Не знам защо, но адски много се смяхх.. ;д А краят.. ;хх Нямам думи! Как може така да свърши ;хх.. не разбрахме нито с Джеръми кво ще стане.. нито с Елена и Катринн.. ;хх По-ужасен край едва ли можеха да измислят! ;дд Аа сега трябва да чакаме до СЕПТЕМВРИИИ?! Нее, нее.. не знам как ще изчакамм.. честно! blink
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 15, 2010 8:53 pm

Ами всички казаха невероятните моменти и аз не се сещам какво да добявя!Епизода ме остави без дъх!След като го гледах заеквах цял ден!Епизода е НЕВЕРОЯТНО ВЕЛИК!
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 5 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Обсъждане на епизодите - Page 5 Right_bar_bleue

Брой мнения : 1281
Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeПет Май 21, 2010 2:03 am

Някой знае ли кога ще излезе втори сезон? ;пп
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeПет Май 21, 2010 2:08 am

Предполагам през септември,защото CW винаги пускат номите си сериали през септември.. На ще видим. Мисла,че сезона дори не се снима още. Когато има новини ще пиша!
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeПет Май 21, 2010 2:14 am

Как съм пропуснала да пишаа .. ;х;д. Епизода беше НЕВЕРОЯТНО УНИКАЛЕН. През цялото време бях на нокти, особено при ония пожар там .. ужас. Страшно ме изкефи Елена като му каза на Джон "As my father, it should". Много кофти ми стана и за Ана .. ;(. А тази Катрин ее .. нямам думи. И как му отряза пръста на Джон .. ;х. Не че харесвам много Джон, но ми стана гадно като го уби ... тъкмо беше започнал да показва човещина.
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeПет Май 21, 2010 2:35 am

Кате, и аз забравих спкойно ;д.Финала беше...неописуем!Много ми стана гадно за Ана ;( .Обожавам, когато Деймън маха на Елена ;д.Пукнах се от смях.И след това в Грил-а когато и се усмихна ;д.Незнам обаче какво и стана на Каролайн.Краят беше...Всеки път когато си го пусна рева ;(.Едвам не получих инфаркт при целувката ии после толкова ме беше яд на Катрин...22 епизода съм чакала тази целувка и то накрая какво излезе....Както и да е, току що изчетох уж официалния сюжет за 2 сезон/не че се споменава нещо ново за тези, които са чели книгите ;д/.Просто до септември ще съм луднала ;д.
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

( : ...
Брой мнения : 508

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Май 22, 2010 5:28 pm

Оххааааа епизода рууулз.Въпреки,че Ал каза всичко,което аз щях да кажа,нека го кажа пак ;дд
Много интересно стана с пожара,особенно да - когато кмета и Деймън си говореха и Деймън попита:Какво си? /май така беше/.Много ме изкефи и когато започнаха фойерверките - просто бях на нокти и се чудех какво ще стане? Всъщност и аз си мисля,че Тайлър е върколак,както и баща му. За целувката и аз си помислих,че това е Елена ама ГРЕШКАА..А да,и как отряза пръстите на Джон - ВЕЛИКО!!Аз не разбрах,че това е Катрин докато Джон не го каза..И все пак Стефан и Ана си ми бяха любимци.Ана ми беше много гадно,че я убиха,но аз като зла ясновидка си мислех,че Ана някак ще се спаси.Да ама НЕ!!А и горкия Джеръми,жал ми стана а и сега как ще чакам до септемвриии..Много са умни режисьорите,че оставиха такъв загадъчен край!Евала!
/Та това е въпреки с разбъркани моменти ;дд/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Сеп 11, 2010 2:22 am

Епизода беше страхотен!! Повсто чакането си заслужаваше.
Тъпа,тъпа,тъпа Катрин, но я обичам!!! <333 ;D Таа Елена постъпи кофти като и тя го нарани.
Каролайн става вампир, гледах промото на 2-ри еп.
Стефан ме изкефи, когато заплашваше Джон.
Общо взето епизода беше страхотен!!
Деймън.... 459

Не съкращавай!
Мони^
Keep It Real ;)
Редовен
Редовен
Keep It Real ;)

Warn :

( : A Day Without You, is like A Year Without Rain...
Брой мнения : 195
Местожителство : BG, Sliven

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Сеп 18, 2010 4:12 pm

Сега в края на 2 епизод, когато Стефан качи Елена на виенското колело ми изглеждаше все едно вампирите могат да летят. tongue Иначе епизода беше невероятен! Също ми харесва това, че Керълайн се научи да се справя с лицето си. 462
http://mirandacosgrove.bulgarianforum.net/forum.htm
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Сеп 18, 2010 4:27 pm

Да и на мен. Коралайн е толкова сладка като вампир <33 хД. Целият втори епизод беше супер нямам търпение за трети!
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeСъб Сеп 18, 2010 10:41 pm

Невероятен епизод! И на мен много ми хареса момента с колелото накрая! sun Аа Каролайн милата ;( радвам се, че започва да се учи да се контролира.
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeНед Сеп 19, 2010 1:19 am

Подкрепям горните мнения - епизода беше мноого хубав! Нямам търпение за следващия! sun
Lady_Mi
Напредващ
Напредващ
Lady_Mi

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 5 Left_bar_bleue20 / 10020 / 100Обсъждане на епизодите - Page 5 Right_bar_bleue

Брой мнения : 114

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeНед Сеп 19, 2010 3:26 am

Втори сезон е направо невероятен. И двата епизода до тук са много интересни. Интересно ми е сега какво ще стане с Каролайн. С нетърпение чакам следващият епизод.
http://taylor-swift-bg.bulgarianforum.net/
~Paradis♡
Неспасяем
Неспасяем
~Paradis♡

Warn :

( : Don't try to fix me. I'm not broken.
Брой мнения : 746
Местожителство : On Mercury

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeНед Сеп 19, 2010 2:12 pm

Напълно съм съгласна с Mu Mu и Lady_Mi. Страхотен епизод е и аз нямам търпение за следващия епизод. Много е интересно и направо не ми се чака.
http://the-hendricks.bulgarianforum.net/
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitimeЧет Сеп 23, 2010 9:24 pm

Пореден зашеметяващ епизод!Само ми стана жал за Каралайн!Накрая много се радвах за Стефан и Елена!Беше страхотно!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 5 Icon_minitime

Обсъждане на епизодите
Върнете се в началото 
Страница 5 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Обсъждане на епизодите по БНТ
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Оценки на епизодите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии