| Обсъждане на епизодите | |
|
+37~Hope ♥~ catherine♥ Teddy. rS.19 ♥ ...LlilzZz... Сирена Addicted21 ~lifeforthemoment. Cap`pac. Aнii -A. ~Ivssy` Lady_Mi Little Girl ~ Keep It Real ;) Guilty Pleasure {h} ~Paradis♡ Raddyy ;d Тuтu. ♥ БетС :) ~Rossita Kimberly vampirediaries. xapricotkiss,, цветuu** monini vassy A d i ♥ LightOne Kat3t0 ♥ - NataLiya ~ foxxie. v a m p i r e g i r l The_vampire_girl ...:СиС:... Alice~ candyx. . 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Май 11, 2010 5:04 pm | |
| Такаа.. Ами 20 и 21 епизод бяха много хубави.. Макар, че от 21-ви очаквах малко повече, но не се оплаквам.. ;дд Сега, в четвъртък, излиза последния епизод от сезона ии направо нямам търпение.. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Сря Май 12, 2010 3:41 am | |
| 21-ви епизад ми хареса!! Не очаквах реакцията на Алирик да е такава,но пък Изабел си го заслужаваше!! Наистина е много гадна!! Бони ме изненада, не го очаквах от нея!! Мислих я за вярна приателка,но явно съм се лъгала. И крайно време беше някой да каже на Елена,че Деймън я обича.. Нямам търпение за следващия епизод .. Гадно е,че ще е последен,но пък се радвам,че вече официално е потвърден 2-ри сезон.. Да се надяваме да го пуснат скоро!
Правопис, пунктуация, интервал. Мони^ | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Сря Май 12, 2010 5:00 pm | |
| Даа Изабел е такава к*чка .. ;ххх Ужас. А пък тоя бил баща й ... е, погледната от хубавата страна все пак има някаква кръвна връзка с Джеръми ;д. Боже не мога да повярвам, че утре (така де, в петък) свършва .. ;(((( | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| |
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Май 13, 2010 12:43 am | |
| Оо един от най-добрите епизоди!В промото направиха Изабел да изглейда ужасна к*чка, ноо не е чак толкова лоша.Последната сцена с нея и Аларик беше повече от прекрасна <33!Ии естествено когато каза, че Деймън е влюбен в Елена ;д.Но след това прегръдката със Стефан...Абе Стефан ще ревнува то е ясно ;д.Иначе много ми хареса, когато Деймън каза на Изабел за Катрин.Как я нарече к*чка ;дд, беше супер хд.Не съм гледала промота(добре де само малко ;д) ии просто нямам абсолютно никакво търпение за петък! | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Май 13, 2010 1:22 pm | |
| Епизода беше страшно интересен!Разкрити тайни и нови мистерии!Нямам търпение за последният епизод! | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 14, 2010 12:45 am | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 15, 2010 1:36 am | |
| Боже,епизода беше невероятен!! Нямам думи. Жал ми стана за Ана .. Харесвах я . А Деймън О М Г щях да умра!! Бони нещо последна време.. Незнам. Боже обаче ме изкефи като горряха и тамм Кмета и Деймън си говориха .. ;дд Катрин боже мой!! Като се целунаха с Деймън и направо ти казвам започнах да подскачам каква хублава двойка са с Еленаа ,а то к`во се оказа? ;д Пфф.. И свърши толкова загадъчно.. Божее как ще издържаа?? | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 15, 2010 4:34 pm | |
| И за мене епизода ме кефи!! ^^ Само аз ли се сещам защо кмета и Тайлър чуват онзи звук?! Тея са върколаци... ;D Пък и Катрин. Малее, помислих си че това бяха Елена и Деймън и направо щях да ги убия двамата. Тц, тц, как може да изостави Стефанчо?! Ааа, без такива.. Иначе направо се разкрещях като Катрин отряза пръстите на Джон. А пък Джерами.. Миличкияя.. Превръща се във вампи. А относно до Ана.. Тя ми беше любимка. Даже в последно време най-много от всички герои. Пък Бони нещо почна, сега. Преди повече ми харесваше. Хубаво е, че иска да защити града, но да се държи по такъв начин не става.. ;Х | |
|
| |
Guilty Pleasure {h} Маниак
Warn : Брой мнения : 543 Reputation : -1 Join date : 10.10.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 15, 2010 5:47 pm | |
| Последният епизод- НЕЩО Н Е В Е Р О Я Т Н О!!! Като първо много ме изкефи като Деймън и Стефан си говореха, че Елена не е Катрин ии се обърнаха и там стоеше Елена с накъдрена коса ии с тая рокляя! ;дд (( Бтв.. така е страшно сладка! <33 )) После щях да умраа като Елена махаше на Бони ии пред нея застана Деймън ии почна да и маха.. а тазии негова усмивкаа.. ОБОЖАВАМ ЯЯ! ;дд <3333333 Стана ми много гадно като Джон включи онова устройсто ии Деймън, горкичкияя както и Стефан и Ана почнаха да се гърчат на земята от болка! ; (( Аа също ми стана гадно как Джон уби Ана.. Последно време и на мен ми беше станала много симпатична.. макар че и в самото начало си я мислих за сладичка още като не беше толкова добра. Ии също страшно много съжелявам Джеръми.. горкото момчее.. всички около него умират! ;(( От една страна разбирам защо вече е решен да стане вампир, но не знам и аз.. Аааааа.. ии като последно ЦЕЛУВКАТА!! Господии.. като ги видях как Деймън и Елена се целуват почнах да пищяя! Не можех да повярвамм.. такава сладка двойка не е имало и никога няма и да има! А колко бях разочерована като разбрах, че това всъщност е Катринн.. Но всъщост аз си знаех, че има нещо, защото Елена никога нямаше просто ей така да си целуне Деймън. Аа много ме изкефи как Катрин отряза пръстите на Джонн.. хD Не знам защо, но адски много се смяхх.. ;д А краят.. ;хх Нямам думи! Как може така да свърши ;хх.. не разбрахме нито с Джеръми кво ще стане.. нито с Елена и Катринн.. ;хх По-ужасен край едва ли можеха да измислят! ;дд Аа сега трябва да чакаме до СЕПТЕМВРИИИ?! Нее, нее.. не знам как ще изчакамм.. честно! | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 15, 2010 8:53 pm | |
| Ами всички казаха невероятните моменти и аз не се сещам какво да добявя!Епизода ме остави без дъх!След като го гледах заеквах цял ден!Епизода е НЕВЕРОЯТНО ВЕЛИК! | |
|
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 21, 2010 2:03 am | |
| Някой знае ли кога ще излезе втори сезон? ;пп | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 21, 2010 2:08 am | |
| Предполагам през септември,защото CW винаги пускат номите си сериали през септември.. На ще видим. Мисла,че сезона дори не се снима още. Когато има новини ще пиша! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 21, 2010 2:14 am | |
| Как съм пропуснала да пишаа .. ;х;д. Епизода беше НЕВЕРОЯТНО УНИКАЛЕН. През цялото време бях на нокти, особено при ония пожар там .. ужас. Страшно ме изкефи Елена като му каза на Джон "As my father, it should". Много кофти ми стана и за Ана .. ;(. А тази Катрин ее .. нямам думи. И как му отряза пръста на Джон .. ;х. Не че харесвам много Джон, но ми стана гадно като го уби ... тъкмо беше започнал да показва човещина. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Май 21, 2010 2:35 am | |
| Кате, и аз забравих спкойно ;д.Финала беше...неописуем!Много ми стана гадно за Ана ;( .Обожавам, когато Деймън маха на Елена ;д.Пукнах се от смях.И след това в Грил-а когато и се усмихна ;д.Незнам обаче какво и стана на Каролайн.Краят беше...Всеки път когато си го пусна рева ;(.Едвам не получих инфаркт при целувката ии после толкова ме беше яд на Катрин...22 епизода съм чакала тази целувка и то накрая какво излезе....Както и да е, току що изчетох уж официалния сюжет за 2 сезон/не че се споменава нещо ново за тези, които са чели книгите ;д/.Просто до септември ще съм луднала ;д. | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Май 22, 2010 5:28 pm | |
| Оххааааа епизода рууулз.Въпреки,че Ал каза всичко,което аз щях да кажа,нека го кажа пак ;дд Много интересно стана с пожара,особенно да - когато кмета и Деймън си говореха и Деймън попита:Какво си? /май така беше/.Много ме изкефи и когато започнаха фойерверките - просто бях на нокти и се чудех какво ще стане? Всъщност и аз си мисля,че Тайлър е върколак,както и баща му. За целувката и аз си помислих,че това е Елена ама ГРЕШКАА..А да,и как отряза пръстите на Джон - ВЕЛИКО!!Аз не разбрах,че това е Катрин докато Джон не го каза..И все пак Стефан и Ана си ми бяха любимци.Ана ми беше много гадно,че я убиха,но аз като зла ясновидка си мислех,че Ана някак ще се спаси.Да ама НЕ!!А и горкия Джеръми,жал ми стана а и сега как ще чакам до септемвриии..Много са умни режисьорите,че оставиха такъв загадъчен край!Евала! /Та това е въпреки с разбъркани моменти ;дд/ | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| |
| |
Keep It Real ;) Редовен
Warn : ( : A Day Without You, is like A Year Without Rain... Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 26.09.2009 Age : 26 Местожителство : BG, Sliven
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Сеп 18, 2010 4:12 pm | |
| Сега в края на 2 епизод, когато Стефан качи Елена на виенското колело ми изглеждаше все едно вампирите могат да летят. Иначе епизода беше невероятен! Също ми харесва това, че Керълайн се научи да се справя с лицето си. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Сеп 18, 2010 4:27 pm | |
| Да и на мен. Коралайн е толкова сладка като вампир <33 хД. Целият втори епизод беше супер нямам търпение за трети! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Съб Сеп 18, 2010 10:41 pm | |
| Невероятен епизод! И на мен много ми хареса момента с колелото накрая! Аа Каролайн милата ;( радвам се, че започва да се учи да се контролира. | |
|
| |
monini Неспасяем
| |
| |
Lady_Mi Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 1 Join date : 08.08.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Сеп 19, 2010 3:26 am | |
| Втори сезон е направо невероятен. И двата епизода до тук са много интересни. Интересно ми е сега какво ще стане с Каролайн. С нетърпение чакам следващият епизод. | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Сеп 19, 2010 2:12 pm | |
| Напълно съм съгласна с Mu Mu и Lady_Mi. Страхотен епизод е и аз нямам търпение за следващия епизод. Много е интересно и направо не ми се чака.
| |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Сеп 23, 2010 9:24 pm | |
| Пореден зашеметяващ епизод!Само ми стана жал за Каралайн!Накрая много се радвах за Стефан и Елена!Беше страхотно! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите | |
| |
|
| |
| Обсъждане на епизодите | |
|