Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Обсъждане на епизодите

Go down 
+37
~Hope ♥~
catherine♥
Teddy.
rS.19 ♥
...LlilzZz...
Сирена
Addicted21
~lifeforthemoment.
Cap`pac.
Aнii
-A.
~Ivssy`
Lady_Mi
Little Girl ~
Keep It Real ;)
Guilty Pleasure {h}
~Paradis♡
Raddyy ;d
Тuтu. ♥
БетС :)
~Rossita
Kimberly
vampirediaries.
xapricotkiss,,
цветuu**
monini
vassy
A d i ♥
LightOne
Kat3t0 ♥
- NataLiya ~
foxxie.
v a m p i r e g i r l
The_vampire_girl
...:СиС:...
Alice~
candyx. .
41 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Keep It Real ;)
Редовен
Редовен
Keep It Real ;)

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 6 Right_bar_bleue

( : A Day Without You, is like A Year Without Rain...
Брой мнения : 195
Местожителство : BG, Sliven

Обсъждане на епизодите - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Окт 03, 2010 4:05 am

Досега не вярвах, че Катрин е наистина влюбена в Стефан и се е върнала за него, но сега след епизод 4 повярвах. Щом е обещала и още помни... Много ме кефи. In Love
Върнете се в началото Go down
http://mirandacosgrove.bulgarianforum.net/forum.htm
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Обсъждане на епизодите - Page 6 Right_bar_bleue

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeПет Ное 12, 2010 5:02 pm

Нинаа говори българскииииииииииииииииииии <3333! Адския епизод <333! Нямам търпение за следващия .. тоя стария вампир е ужасен .. всичко може да правии ;хх даже да въздейства на друг вампир!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Ное 13, 2010 12:59 am

Току-що видях, че следващия епизод ще излезе чак на 2ри декември! :shok: кажете ми, че не е вярнооо!
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Ное 13, 2010 1:23 am

Епизода е невероятен!Умрях си от радост, когато говориха на български!И не знам как ще издържа чак до 2ри декември!
http://ultimatenina.com/
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Ное 13, 2010 2:29 am

Eпизода е невероятен! < 33 Нина говори на БЪЛГАРСКИ! < 3 Наистина се почуствах радостна, че съм българка. heart
http://acciosharman.tumblr.com/
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Ное 13, 2010 6:32 pm

Kat3t0 ♥ написа:
Току-що видях, че следващия епизод ще излезе чак на 2ри декември! :shok: кажете ми, че не е вярнооо!
Вярно е ,и на 11 го спират .
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Ное 13, 2010 11:45 pm

~Ivssy` написа:
Kat3t0 ♥ написа:
Вярно е ,и на 11 го спират .
КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ??? Защо?!? До кога??
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Ное 14, 2010 8:17 pm

Сега ги гледах всичките от 6-ти до 9-ти,защото нямах време..Уау,последния ДЪ БЕСТ ЕВЪР!! 459 Направо много хубаво ми стана,когато Нина говореше на български! 459
Aнii
Неспасяем
Неспасяем
Aнii

Warn :

( : Live Like There's No Tomorrow!
Брой мнения : 950
Местожителство : асеновград

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Ное 14, 2010 11:21 pm

Какво? Кога ще пуснат и 10 епизод от втория сезон в замундатаа?
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..
Брой мнения : 5829

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Ное 14, 2010 11:23 pm

10 епизод ще излезе на втори декември, а за това, че на 11 го спират си нямам и идея защо, ноо .. sad
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeЧет Дек 02, 2010 4:59 pm

Последния епизод беше невероятен!! Нина е невероятна.. И особенно когато казва "Мама" Страшно е сладка.. И ОМГ с всеки следващ епизод все повече и повече заобичвам Катрин!!! Страхотна е .. И тези спомени от миналото е много красива.. 459
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Дек 05, 2010 3:04 am

Снощи гледах новия епизод и много ми хареса!!! 459 Деймън беше повече от невероятен.. Толкова е загрижен за Елена.. Джеръми е толкова глупав.. Сега Стефан е затворен при Катрин.. dull Дано сега нещо стане между Елена и Деймън.. sun Интересно ми е защо Илайджа пази Елена? Обича я? Или?!?
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeПет Дек 10, 2010 9:35 pm

Страхотен епизод беше,чак сега имах възможност на го гледам,страхотен беше!Не знам как Джеръми може да е такъв глупак и сега заради него Стефан е затворен при Катрин.Надявам се сега да има нещо между Елена и Деймън,защото аз лично харесвам повече него,отколкото Стефан.Също,може ли да попитам нещо?В сайтовете пише,че 11 еп. излиза на 27 януари,а епизода вече го има във замунда от днес!
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it ..

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeПет Дек 10, 2010 9:57 pm

x.ivvs написа:
Страхотен епизод беше,чак сега имах възможност на го гледам,страхотен беше!Не знам как Джеръми може да е такъв глупак и сега заради него Стефан е затворен при Катрин.Надявам се сега да има нещо между Елена и Деймън,защото аз лично харесвам повече него,отколкото Стефан.Също,може ли да попитам нещо?В сайтовете пише,че 11 еп. излиза на 27 януари,а епизода вече го има във замунда от днес!

12 епизод ще е на 27 януари. smile
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Обсъждане на епизодите - Page 6 Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Обсъждане на епизодите - Page 6 Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeПет Дек 10, 2010 10:42 pm

Ми..10-ти много ми харесва kiss
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Дек 11, 2010 4:23 am

Единадесети епизод беше хубавв. Въпреки, че някой развръзки не ми харесаха ;дд. Искахх да има нещо между Деймън и Елена. Исках, исках ! ;дд Да се надявам, че по нататък може би ще имаа нещо, дори и да е мъничко ;дд. Ии се надявах Стефан да остане повече време в гробницата с Катрин, но уви .. И този Илайжа ми е толкова съмнителен .. Кви са тея сделки с Елена бе?! Иии Роуз .. хем искам да умре, хем не искам laugh . Все пак я ухапа върколак, не ми се вярва да я излекуват аа и не ми харесват с Деймън като двойка, изобщо! Иии общо взето хубав беше епизода. Въобще не ми се чака до 27 Януари sad .
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Яну 29, 2011 7:16 am

Епизода ми хареса.. Беше наистина страхотен. Стана ми кофти за Роуз, тя не беше лоша, трябваше да живее. А Деймън.. личеше си, че има чувства или поне привързаност.. не можах да повярвам, че я уби... получи се доста кофти.. Бяха сладки в тези моменти, когато Роуз и Деймън си представяха..
Онази ку*ка върколака ме нерви... адски тъпа е..!! Дано Тейлър не започне да и варва. Между другото Тейлър и Каролайн са адските сладури!!! Много са сладки заедно и тази целувкаа!!!!!! 459 Слънчица...!!!!
Само не разбрах какво прави там Джон? Защо той се появи.. аз си помислих, че Изабел ще е там..
А накрая Деймън какво го прихвана боже спуках се от смях.. пил си пил си ходи си лягай :D Ама той май не е намерил точното място да си легне.. ;д
И за накрая най-якото от зелия епизод... прегръдката на Елена и Деймън.. Просто няма такива сладури!!! УНИКАЛНИ СА!! И особено когато на Деймън очите се насълзиха охх...
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Яну 30, 2011 8:12 pm

Епизода беше страшен .. определено не исках Роуз да умира и ми стана гадно, още повече, че Деймън я уби, ноо тя така или иначе си беше тръгнала натам, Деймън и спести просто мъките. Но си личеше, че и на него му беше трудно да го направи.
Обаче моментите с Роуз там бяха .. постоянно очаквах пак да се нахвърли на Елена и после като тръгна да отваря вратата все си мислех, че ще изкочи от някъде ...
Тая върколака и мен ме дразни адски много, ужасна е .. чудя се дали Тейлър ще й повярва. Надявам се, че не ..
А, да Каролайн .. не мисля, че знае какво иска, ноо който и да избере (laugh) няма да сбърка. И с Мат, и с Тейлър са много сладки 459.
И на мен ми стана много смешно .. :Д седи там и прави циркове насред улицата, боже боже ;д. И тая горката седи и вика Why can't I move? .." (rofl). И тъкмо се зарадвах, че се осъзна и я пусна да си ходи и той взе, че я уби .. :д.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeНед Яну 30, 2011 9:13 pm

Епизодите са много яки! Много ме кефят! 459
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Фев 19, 2011 4:00 am

Божеее господи! о.0о.о.0.о Невероятен епизод (15), нараво нямам думи. През цялото време бях в очакване какво ще се случи. И както си седи нормално Илайджа - БУМ Аларик му зарови книжала! ... После тъкмо си викам айде умря тоя евала и к'во да видя .. изчезнал .. ОМГ. А тоя вещера как гадно взе силите на Бони, ужас ... И после тая Елена и аз си мислех, че блъфира и тя взе, че си заби т'ва и таман си мисля "Айде пак старата песен" и тоя хвърли топа :Д. И финала беше неземно як ;д .. седя си там спокойно и изведнъж - ха изненадкаа - Катрин ;дд. И там седи гола пред Деймън ии той к'ва физиономия направи горкичкия, нали е мъж все пак ;д.
Сори, че малко "разпиляно" ама още съм в еуфория ...... ;дд<33333333
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Фев 19, 2011 5:47 am

Епизода наистина беше уникален. Страшно много ми хареса. Когато Стефан разказваше за миналото си доста добре представиха спомените и всичко. Лекси :( <33 .. Голяма сладурка беше. След това на вечерята, когато Аларик уби Илайжа за първи път. Беше супер уникалния момент <3 ;ддд. Изкефи ме и разговора между Джеръми и Бони там за целувка ии за това че трябва да кажат на Елена. Тоя вещер наистина много гадно и взе силите .. А и този момент между Илайжа и Елена ми беше някъв напрегнат ;дд. И аз не очаквах да се наръга, но .. ;дд Ии финала, ах финала беше ЕПИК! <3333333 Катрин супер много ме изкефи. Само си излиза от банята, седи си там гола и се обяснява на Деймън, а той гледа все едно някой го е ударил с тиган по главата ;ддддд. И накрая като му вика "А какво става с кърпата?" беше супер сладка <33 ;дд. Като цяло епизода много ми хареса. С нетърпение очаквам следващия и той ще бъде много интересен <33.
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 09, 2011 1:56 pm

Новия епизод беше много интересен,определено си заслужаваше цялото това чакане..Накрая ми беше най-интересно като Изабел изгоря и когато омагьосаха Аларик и като се появи Клаус т.е Аларик е Клаус,не,че се е появил някакъв нов ;д.Като цяло много ми хареса,а и не очаквах Изабел да е вампир или просто не съм гледала епизодите,където се е казвало,че е вампир,няма значение ;д.
Little Girl ~
Неспасяем
Неспасяем
Little Girl ~

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 09, 2011 3:52 pm

Епизода беше страхотен! heart Въобще неочаквах Изабел така да се подпали ;дд. Бони с тези сили и тя тръгнала да се жертва .. а там накрая като вселиха (;д) Клаус в Аларик беше супер странното ;ддд. Абе як беше епизода като цяло ;д.
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 09, 2011 6:22 pm

Страхотен епизод! И аз не очаквах Изабел така да направи. А тоя Деймън е много зле, как ще скрие лунния камък там Обсъждане на епизодите - Page 6 2953758083?! Елена искаше да се жертва, Избел се самоуби, сега и Бони .. абе какво им става на тея хора, всички искат да умират? huh
~lifeforthemoment.
Редовен
Редовен
~lifeforthemoment.

Warn :

Брой мнения : 214

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitimeСъб Апр 09, 2011 7:12 pm

Тоя епизод направо ме разби, заслужаваше си чакането. Керълайн и Мат, бяха много сладки заедно, дано се съберат. sad Не очаквах, че Изабел ще предаде Катрин, по тоя жесток начин. С нетърпение очаквам следващия епизод. < 33
http://mileyraybulgaria.forumf.biz/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обсъждане на епизодите   Обсъждане на епизодите - Page 6 Icon_minitime

Обсъждане на епизодите
Върнете се в началото 
Страница 6 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Обсъждане на епизодите по БНТ
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Обсъждане на епизодите
» Оценки на епизодите

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Филми & Сериали / Movies & TV :: The Vampire Diaries / Дневниците на вампира-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии