|
| Дневничето на Mиshи <3 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Дневничето на Mиshи <3 Сря Май 18, 2011 2:19 am | |
| Мило дневниче,
Днес бих казала,че беше хубав ден!Станах в 8:20,оправих се и стана 8:25 и опа трябваше да съм във и половина на допълнителни по ФВС,едва стигнах и г-жата вика давай,продължавай да тичам,че заключвам съблекалните.В часа беше тъпо,всички воняхме на пот и бяхме уморени...накрая на часа ни накара да играем тъпия баскетбол,за жалост мен ме разпредели в отбор с момчетата и бяхме срещу другите момичета и госпожата.Незнам как,но нашия отбор победи с 10 на 2 ,но What ever,загубилия отбор трябваше да обикаля даскалото 10 пъти След тва с една приятелка отидох до нас,да се преоблека и пак излязохме да гледаме другите класова как се излагат на допълнителните .Видяхх момчето,което харесвамм,беше толкова Сладъкк ...Към обяд се прибрах и учих,то голямото учене де ;дд.След тва до към 8 бяхх навън,пак се лигавехме :дд ... Като цяло денят беше якк ;дд! | |
| | | Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Дневничето на Mиshи <3 Съб Май 21, 2011 12:41 am | |
| 20.05.2011 Мило дневниче,
Днес беше един хубав ден!Неска станах към 9 часа и отидох за рокля за бала на сестра ми,харесах си една много сладичка !След тва се прибрах и тръгнах за училище.Беше много тъпо,през всички часове само седях и блях,беше много задушно ...Ениуей имахме последните два часа рисуване.Първия плюскахме кат за световно ,а втория не спряхме да пеем ;д ,,О колко си прост,има ли смисъл с теб да говоря`` и ``Yeah aha here we go black and yellow,black and yellow,, ,беше много забавно...След тва се прибрах,не ми се излизаше щот нямаше с кой де ...И ся седя пея кат луда,аз попринцип съм си луда де ;Дд и пиша тук! Чао,надявам се скоро да имам време и пак да пиша тук! | |
| Заглавие: Re: Дневничето на Mиshи <3 Вто Май 24, 2011 3:13 am | |
| 23.05.2011
Мило дневниче,
Днесс беше уникален ден! Станах както обикновено към 10:30,ама тоя път ме събуди сестра ми,щото някой и звънна . След тва ядохме ала бала и къмм 1 се изкъпахх .След тва докато блях на компа,неочаквано ми звъна братовчедка ми,да ми каже,че ме чака долу да излизаме ...И аз кат се разтичах,тряяше да си изсуша косата и да се облеча и айде слизам долу и отивам там до магазина и седя и се чудя къде е?!Звъннах и и се оказа,че била в двора ми и отивам при нея и Никол и ги гледам целите омацани със сладолед кат маймунки .След тва обикаляхме квартала и не спряхме да се хилим кат напикани .Докато братчедката пиеше студен чай ние се опитвахме да я размеем и аз и показах това и тя кат почна да се хили,цялата се оля с тоя чай :дд.След тва тя си тръгна за съжаление ,но забавата не свърши тук срешнахме още две приятелки и праихме опити да хванем интернет,ама така и не успяхме .Тва беше един уникален ден ! | |
| Заглавие: Re: Дневничето на Mиshи <3 Сря Май 25, 2011 6:48 am | |
| 24.05.2011
Мило мое,скъпо,сладко дневниче,
Днес беше най-уникалният от всички уникални дни! Първо станах към 10 и закусих.След тва веднага кака почна да ми прави прическата,след тва ме лакира и отиде на фризьоор да и правят нейната прическа.Охх беше много як кока ;дд...Та след тва дойде си вкъщи и дойде гримьорката,гримираха я ала бала и кат стана към 5 почнаха да идват гости...плудяхме общо взето .Следд тва я караха и бипкаха кат луди и кат видяхме едни роми с по 5 кг злато по тях и седнали на вратите и танцуваха кат луди .След тва кат отидохме пак в нас,взехме и балоните с нас ;дд.И с тея балони кво ли не правихме ;Дд .Аз по едно време мятам единия балон към едното момиче,същност със забивка и кат го забивам в нея,залитам назад и сядам върху един балон .Спука се ;дд.Беше най-яката абитиуренска !
п.п:Сори,че е толкова накратко,ама набързо го написах! | |
| Заглавие: Re: Дневничето на Mиshи <3 Сря Юли 13, 2011 2:01 am | |
| 12.07.2011
Мило дневниче,
Знам,че не съм писала много отдавна за което съжалявам,но ще ти се реванширам и освен за днес ще ти разкажа за пропуснатите дни.До сега прекарвам лятото ъмейзинг-лято в прекарано без минутка скука.На следващият ден щом свършихме училище заминах за Пампорово,беше уникален лагер.Разбира се като всеки лагер ми се случиха много неща,още на първия ден щупихме маса и развалихме телевизор.И ми засякоха пръста ужасно гадно,беше подут и не го движех.След това заминах за Свежен и там останахме за 2 седмици беше много забавно,запознахме се с едно момче-Николо,който беше швейцарец,роден в Шверцария,но майка му беше българка,а баща му италианец беше много яко,защото всеки ден говореше на различен език.Прибрах се в неделя,не съм правила нещо особено тогава,вчера братовчедка ми дойде да спи у нас и полудяхме,започнахме да играем на монополи вечерта и си го довършихме сутринта, аз я разорих,дължеше ми 5000 ;дд.И стигнахме до днес,не съм правила нищо особено отидохме следобяд у Валка и след това отидохме на танците и,аз само гледах и се смеех и стигнах до сега,в момента чакам Валка и блея и мисля за живота,за себе си,за това как все повече разбирам какво е живота!Чаоо! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневничето на Mиshи <3 | |
| |
| | | | Дневничето на Mиshи <3 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |