Хайде ,и аз си направих дневник .
22.4.010 ;d Един обикновен ден .. скучен, тъп и т.н . Станах в 6 и 30 [като за почудо] ,защото каква съм мотла . Отидох в банята , майко като погледнах под мивката ,Дейзи си беше свършила работата .
Доповръща ми се , извиках тате да го истрие . Той е по тези работи ;д . И така ,, измих си зъбите, лицето и се сресах . Преоблякох се , после оправих леглото ми . Мама ми беше препекла филики с кашкавал .
Закусих ,и си оправих чантата [мой обичай да си я оправям сутринта] хмм имах 30 минути преди рейса да дойде ;д .. чудех се какво да правя ,първоначално исках да си пусна компютъра , е той беше пуснат ,но тате седеше на него .
Взех си мпетройката , супер любимата ми песен ,от на кака ми времето [Cassie - Me and U] и така .. слушах ли слушах . И сестрата ми вика , Иво аре "МА ,проскубана пачавра" б.т.в скарани сме ;d .. аз се правя ,че не я чувам . Така и изпуснах автобуса .
.. тати ме закара .
в входа на даскалото .. имаше някакво събрание на ганстерите ;d Майко , може да са ганстери и надути ,но имаше едно момче на 14 ... егати сладкия . Да го описвам ли ?? Дааа ...
Рус ,сини очи, сладка усмивка, сладък смях много самоуверен ;d // естествено ,аз пак излязох тъпата :D мислех си ,че няма и да ме погледне . Една приятелка беше на 20 метра от мен (е ,не точно толкова) :D изчаках я ,и тръгнахме .. ама сладура ми се испречи на пътя ;d .. и ми вика Ей , как се казваш Бе3е :D .. за малко щях да го гушна ;d аз нали съм много отворена .. и викам Бе ... к'во да ти каа бе пич *хиля се* Ивайла се казвам .. що проблем ? *Казах си наум ,Ивелино много си тъпа ма .. * изчервих се ,и избяхаг ...
1-ви час Литература ,, ужас пак госпожата ще ни чете от Ботевската книга ;d .. като започна цитирам ''И така смелият Христо Ботев ,поведе четата си .. " Тъпотия ,все едно незнам как бат Христо е убит ;d .. мислех си за случката с момчето , мислите ми бяха размътени .. запитах се "Влюбвам ли се ,или това е просто тръпка която ще отмине след ден-два" тоста тъпи мисли имам ;d. . и зЪнн звънеца би .. 2-ри час Природа .. майчице мила [rofl] взехме новия урок ,познайте за какво .. !? Да .. за половотите органи и оплождането при хората ... погнусих се ;[ [puke] ставаше дума за хурмоните на момчетата . викам на госпожата .. "Госпожо ,защо момчетата са толкова тъпи ? Хурмоните ли ги гонят ;d .. " ето и въпрос .. искаше го ;d .. маймуните от класа . Тоест момчетата ,останаха като гръмнати ,и започнаха да ме питат разни неща ,който няма да спомена ... ;xx И така мина часа. 3-ти час Математика .. скука .. обобщение , пък тези задачи са ми толкова лесни ,и реших да слушам музика .
нянаня :D и този час мина . В голямото .. с Иван ,Пешко, Съни и Деси отидохме да си купим форнети [mmmm] На връщане си бъбрихме ,и Пешко ми вика
Той - Иво [тоест аз ;д] пипала ли си Кондом !?
Аз - Да ,нали вчера импровизирах и го сложих на краставица . Защо ? [шега]
Той - А ,питам .. значи си опитна . Щом можеш да го слагаш на краставица ,това значи ,че можеш да го сложиш и на моя малък приятел . :D *Лепнах му един шут в гъза ;d и забързах крачката ,естествено ,че му се расърдих* Стигнахме в даскалото .. мамка му
сладура пак беше на входа . Този път се престраших и му се извиних за сутринта . Той прие и стисна ръката ми (
Запознахме се ,и се оказа, че имаме много общо .. боже толкова хубаво си бъбрехме ...
и свърши междучасието . Той ми каза ,че ако искам след училище ще ме чака на входа . Да ходим на кафе ;d .. [не пия кафе ,а сок :D ] ..
Аз - Ами .. съгласна съм, но при едно условие !
Той - Какво ?
Аз - Да не сме сами ;d ...
Той - Няма проблем .
Всъщност "той" се казва Миро.
Най-накрая му узнах името .
Хайде другите 3 часа минаха много тъпо .
Няма нужда да пиша за тях . Така излязох от училището точно в 1 и 30 . И ,да това не беше сън ,Миро найстина беше там .
... Ама възникна един проблем ,,, мама ми се обади ,че ще дойде да ме вземе след 4-5 минути .
Че леля щяла да дойте . Така се разочаровах .
Казах му ,но той нямаше нищо против . Каза ,че ще се одложи за утре .
Ебати кефа ..
Прибрах се .. бях толкова развълнувана ,,, докато ... племенницата ми се появи пред учите .. мама и леля искаха да отидат на кафе . И аз трябваше да я гледам -.
Съгласих се ,няма друг начин .
Аз -- така манъче ще седиш в мойта стая ! Без да пипаш нищо . Отивам до кухнята да взема нещо сладко . След 3 мин . Влизам в стаята ... и това ...
малко пале .. ми беше набарало дневника . И се опитваше да чете . :D .. Майко ... е все пак е малка ,и аз съм била така . Пуснах и Барби на компютъра .Аз докато си напиша домашните ,и науча . Минаха 2 часа . Най-много ,малката беше заспала .
Влязох в форума и писах . И така сега е за това ! Утре пак ще пиша !