Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Дневничето на Ади. Вто Мар 30, 2010 12:41 am | |
| Такам,тук ще пиша как е минал денят ми...Не обещавам да пиша често! 29.03.2010 Днес станах късно,бях заспала някъде през 01:00 през нощта и се събудих в 11:00,а в 12:00 имах урок по пиано.И аз не мога да повярявам колко бързо си научих по Човек и Общество и Математика.Урока мина добре и тръгнах за училище,както винаги пристигнах по-рано от обичайното и вместо да чакам,направо влязох.Не ми се стоеше под дъжда.После видях едни приятели,побъбрихме си малко и тръгнахме към класната стая.По физическо стояхме строени 15 мин.,заради няколко момчета и няколко момичета.Като цяло не беше интересен ден,случиха се още неща,но не смятам да ги пиша. | |
|
Kimberly Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1161 Reputation : 2 Join date : 16.02.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Дневничето на Ади. Чет Апр 15, 2010 7:20 pm | |
| 15.04 Здравей.дневниче!Малко те изоставих,но вече ще пиша редовно =) Станах в 6:00 (което е доста необичайно за мен) и тръгнах за училище.Днес писахме съчинение на приказка по пословица и се надявам да изкарам поне 5 ;д.После имахме музика и Крис пя народна песен като рап... .После математика-голяма скука.Имам доста домашни,така че...ще ставам от компа.Гадост,имам да уча урок по Човек и Природа за размножаването .Общо взето,т'ва е за днес. ЕДИТ:Пфф,ама че съм...днес се завърнах във форума! (: | |
|