vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Дневничето на Нани Нед Фев 28, 2010 4:51 am | |
| Там най-накрая реших да си направя дневниче.. 27.02.2010Здравей дневниче..Днес станах къъм 9:30,повъртях се в леглото и станах,закусих баничка ;д ..Към 12:30 дойде моята БФФ..Към 13:00 отидохме заедно на фризьор сега имам нова прическа.. След това си взехме кучетата,моят дакел Лори и Кавкаската овчарка Макс (то е на заем ;дд ) И се състезавахме до гората..Макси е голям тромчо - когато тръгнахме за гората нагоре той на две крачки и сяда..Докато бяхме на една поляна взе че заваля :оО Докато стигнем,заради Тромчо станахме на мокри котенца..Пък после почна сняг ;дд Това време е болно..да вземе Фервекс При грип и настинка..Таа лигавко ми е..с подробности ;дд Таа докато завеждахме Троми до тях срещнахме още по-тромавата ми братовчедка Ралица ;х Когато се прибрах взех душ,прочетох от книгата Дамата с камелиите и сега пиша тук.. | |
|
vampirediaries. Маниак
| Заглавие: Re: Дневничето на Нани Вто Мар 09, 2010 3:20 am | |
| 8.03.2010 Тамм здравей дневниче..Днес деня ми мина в скука..Сутринта станах в 6:30,но реших да не съм първа днес и поспах до 6:55,станах,приготвих се и в 7:20 бях в училището!Егати!Пак бях първа..Как го правят тези хора ;д Таам в училище беше нормално,нищо интересно,след училище се прибрах,початих на компютъра и се обадих на Мимсс да ходя да взема сестра си от детска градина..уффффф..Взех я,отидахме малко с Мима до тях и останах до преди малкооо :оО Ядох сега,початих,порових и сега пишааа.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do Things You Never Do Before,and Say Things That You Were Afraid To Say ;; ~~~My New Motto ^^ | |
|
vampirediaries. Маниак
| Заглавие: Re: Дневничето на Нани Сря Мар 31, 2010 12:22 am | |
| 30.3.2010 Здравей дневниче ,съжелявам, че не ти пиша често, но почти няма нищо интересно.Таа днес станах в 6:40 облякох се и потеглихх.Всички часове минаха нормално, но нещо един от нашия клас ме нервира, че се прави на голям шеф ,ама ударя ли го ще ми падне шкембето! ;д Много бях нервна и нещо някой ще яде бой! ;д Наистина ще го изяде.След това се срещнах с Цветелина и там с братовчедка ми, ама тя там колело да занася и си останах сама.Хайде отидох пак при братовчедката ама се скарахме казах й, да не ме снима ,ама тя дума не разбира МАЙ СТАНА РИМА ;д Сега се разбрахме с мама Мима да спи тука ама тя кога ще дойдеее ;д Тааа чакам я..Чао и ще гледам, да не ме мързи да пиша утре ;Д
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do Things You Never Do Before,and Say Things That You Were Afraid To Say ;; ~~~My New Motto ^^ My Motto /Cocoa Double ;d/ | |
|
vampirediaries. Маниак
| Заглавие: Re: Дневничето на Нани Пет Май 28, 2010 1:23 am | |
| Здравей дневниче,имам да ти разказвам подробности около случилото се днес..Довършвам това.. - ddlovatoxx написа:
- Тааа здрасти! Днес беше погребението на Сашко ;(;(;(;(;( Мисля,че аз най-много плаках от всички! Момичетата кой малко,кой малко повече..А аз през почти цялото време! Беше толкова син! Сякаш беше потопен в ледена вода! И толкова тих.Винаги съм го знаела като доста енергичен ии всички казваха колко е работлив и сръчен.А сега спокоен иии заспал? Мисля,че точно това са правилните думи! Как можа да починеш Сашииии?Как можа? Толкова е празно около нас! А и беше толкова млад! Почивай в мир завинаги!
Аааа просто думи нямам дневниче! Той си отиде млад и толкова жизнен! Винаги ще го помним като добър приятел! На погребението отидохме в тях към 11:00..Имаше много хора.Иии когато го видях сълзите тръгнаха като пълноводна река,когато сега си затворя очите виждам гледката,която бях видяла преди часове!А на погребението,когато видях лицата на роднините му,целите в скръб,сълзите ми отново дойдоха сами.Кажи ми,дневниче,защо животът е тъй жесток за да мъчи майка му по този начин? Това беше единственото й дете! Дете,за което се е грижила цели 13 години! Тя беше съсипана! Едва я измъкнеха от него,тя му шепнеше,плачеше,викаше го,но той за съжаление не помръдна!Когато след няколко дни е откриването на риболона в рибарниците,ние ще отидем! Ще отидем,защото ти много искаше да отидеш! Е дневниче,не плачи,защото няма как да плачеш! С какво? Е чао и ще пиша пак! Слави Трифонов - Герой ;(;(;(;(;( ------------------------------------------------------------------------------------------- You'll be always in our hearts,Sashe!! We Love You!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневничето на Нани | |
| |
|