| Дневничето на Ни .. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Дневничето на Ни .. Нед Яну 31, 2010 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Пон Фев 01, 2010 2:35 am | |
| 31.01.2010 Мило дневниче,днес беше хубав ден.Сутринта се събудих гледах телевизия,закусих и седнах на компютъра.Влязох в форума.Направих няколко нови графики и първите си писидита.Обнових сайта си за авки и си направих за подписи и банери .. Направих логота за сайтовете.След това се мотах из сайта към форума.Сега вечерта се регнах в туитъра.Намерих Селиту.Само незнам как се пишат коментари :дд .. Ако някой знае да ми пише ЛС.Еми това е.В момента се мотая из форуми и тъпея .. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Вто Фев 02, 2010 4:07 am | |
| 1.2.2010 Днес беше супер ден.Станах играх на компа,закусих и пак играх.После отидох на училище.Беше с,пер.Г-жата ни показа снимките от Полша където е ходила през тази дълга ваканция.Не карахме някои часове.Правихме тест дето годпожата ни казва отговорите :дд .. Сега пиша в форума и ще си лягам .. Чао | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Сря Фев 03, 2010 3:53 am | |
| 2.2.2010 Мило дневниче , днес беше хубав ден.Станах играх на компютъра и закусих.Около 12:00 обядвах и се оправих за училище.Отидох .. дъра бъра преди часовете с Еличкаа <33..Влезе класната.Ние както свикнахме ставаме на всеки влязъл (освен някой от класа).Г-жата ни каза , че не сме още в час и почнахме да бърборим :д .. Карахме първи час БЕ .. И то два часа .. като излязохме в междучасие правихме обичайното - дрън дрън :дд .. Влязохме в час по математика .. и него карахме два часа .. излязохме в голямо междучасие .. Ядох кроасан .. С Преси и Ели фантазирахме как да поканим Селена в Варна :дд .. После същото за Джонас .. Влязохме в час по Изобразително Изкуство.Рисувахме петна :дд .. ама петна дето приличат на нещо .. Аз , Преси и Макси чудихме се кви петна да рисуваме .. на базик им викам да нарисуват петно като Селена .. :дд Смяхме се.. След този последен час се прибрах ... Седна на компа и сега пиша туксс .. След малко ще си лягам че утре ни викат 9:00 .. Чао .. ! | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Чет Фев 04, 2010 3:32 am | |
| 3.02.2010 Мило дневничее .. днес станах в 7:35 защото имах състезание от девет и трябва да имам време да се подготвя.Закусих и седнах малко на компа .. стана 9 без нещо и тръгнах .. Видях Ели и влязохме заедно .. в стаята бяхме много хора .. Тестовете дойдоха чак 10 без нещо .. Гледах футбол с телефон :дд .. между Милен и Божо .. Адски смях беше .. после дойде теста и го направихме .. Когато го направих си тръгнах с Пресито и се прибрах .. Беше 11:00 ... Написах си домашните и обядвах .. После тръгнах за уч. Отидох и само Милен и Марто бяха там .. После дойде и мистър Дани .. :дд Правеха състезание обиколка нса коридора и изплашиха 2-ри клас :дд .. После дойдоха още и лелката ни отключи стаята ... Тъпеех мее ..Е освен мен - разглеждах Браво ..Мина Английския .. После и Математика .. Отидохме на прослушване за мюзикъл и всички ще имаме роли.И то главни .. Аз и Прес бяхме много притесенени защото мислехме че ще пеем пред много хора , но пяхме само пред класа и 2-те госпожи .. Минаха и следващите часове .. Прибрах се .. И сега пишаа .. Лека нощ! | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Пет Фев 05, 2010 1:39 am | |
| 4.02.2010 Дневничее мое .. Днес беше адски ден .. станах и закусих .. посел компа малко и домашни .. Като написах обядвах .. тръгнах за училище .. Минаха по скучните часове .. влязохме в часа който се мислим за свободни - Английския .. госпожата си дрънкаше .. Божидар се сърдеше за нещо и госпожата каза протестите навън .. После Божидар викна "ее Барака Обама" и нещо за простатата :дд .. беше супер смешно .. с Цветито не спряхме за се хилим .. Минаха и другите часове .. пробрах се и сега пиша тук.. чао! | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Съб Фев 06, 2010 4:36 am | |
| 5.02.2010 Днес бееше доста хубав ден.Станах и закусих - обичайното.. Посел писах домашни , обядвах и отидох на училище.Първи час имахме четене .. четохме :дд .. Втори и трети час Математика ЗИП.Написах си задачките и с Макси се обзалагахме дали да женим Лейди Гага с Бийбър .. така мина първия час .. втория извадих БРаво и четохме .. Оказа се че всички от класа не даваме пукната пара за Сайръс :дд .. После направихме мустаци на оня от Здрач ли кфо беше . . Минаха и другите часове .. прибрах се и сега пиша .. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Нед Фев 07, 2010 5:17 am | |
| 6.02.2010 Днес съм си в вкъщи .. скучая . . днес ще пиша много малко .. Беше хубав ден .. всичко мина както трябва .. ъм закачих си два плаката .. Това е :дд ..Чаоо! | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Пон Фев 08, 2010 3:03 am | |
| 7.02.2010 Дневничее днес беше хубав ден.. Правих обичайното - комп,учене,ядене и пак комп . . Рязах клипчета цяла ден - за телефона да гледам любими моменти от сериали или предавания .. , но си заслужава .. Това е!Чао .. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Сря Фев 10, 2010 4:22 am | |
| 8.02.2010 - Беше скучен ден,но забавен .. :дд 9.02.2010 - Дневниче днес беше хубав ден .. ! Закусих,комп,учене,комп и обяд .. Като отидох в училище влязох с Милен , Иво и Дениту .. Бърборихме до третия етаж .. Ка'т стигнахме не бяха ни отключили стаята и някаква лелка ни каза да влезем в друга стая .. Отидох при Преситу и Елз и говорихме .. Дойдоха Макси и Ники -айде една поканка да ми дадът (те са брачеди за тфа с една покана) .. Нали прибрах я и почнахме да учим :д .. Карахме англ. в тая стая и се изместихме в нашата .. бяхме в междучасие .. Макситоо ни уби от смях - смята че е шофьор и ний с Пресито му викаме "Макс ако ни закареш до Селена ще ти платим" :дд .. взе моливника си и го ползва за кормило :дд .. Предложих му да вземе ножицата за педал :д .. минаха и другите часовe,прибрах се и ся пиша .. ае чаоо | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Нед Фев 14, 2010 4:18 am | |
| 13.02.2010 Дневниче,днес беше невероятен ден!Станах ядох,комп.После си избрах дрехи за двойния рожден ден на Макси и Ники.Облякох се и пак на компа за малко.Отидох при майка ми на заведението и поседях малко.Тръгнахме с майка ми към мястото на партито.Стигнах и ко - Нема рожденници , а Данито .. седяхме на парапета и те дойдоха.Влязохме беше много яко.Играхме игри,ядохме торта единственно и само с уста - без ръце,без нищо .. После дирекно към мивката .. Тръгнахме и се прибрах с Макси,братчето му и майка му.После майка ми ме заведе до нас (нямах ключ) и седнах на компа .. писах малко домашни и сега пиша тук!Лека нощ .. | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Чет Фев 18, 2010 3:41 am | |
| 14.02.2010 - Незабравим ден за мен .. - Рожденния ден на Ели :д ... Беше супер - играхме на съд :дд ..После на богаташки :дд - едно супер парти! 15,16 и 17.02.2010 - Обикновении училищни дни - ОУД :д | |
|
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. Чет Апр 01, 2010 3:52 am | |
| 31 март 2010 - Мило дневниче от много време не съм писала тук .. Реших да напиша днешния си ден .. Събудих се .. Влязох в вибокса,форума и ютуб .. След малко вече се преместих в Фейсбуук , за да нахраня Мечето ми в Petville .. Закусих .. После пак комп ;д .. Около 9 и половина се оправях , щото с мама щяхме да ходим до поликлиниката (вчера повръщах ) .. Дойде нашия ред .. Нищо ми нямало само , че тряя др. седмица да отидем да ми вземат кръв .. След това минахме през пазара и ми купиха нови маратонки^^ .. После и една пица Ади ;д .. Прибрах се , наядох се и комп ;дд .. Към 16 часа излязох .. Алекс беше навън .. Отидохме да извикаме Деница-Пица ;д .. Тя излезе с няк'фа Йоана .. След туй отидохме зад блока - на люлките .. Пуснах им малко БГ музика щото прекалявят с тоя рок ;д .. Дойде едно лапе .. След т'фа и Ванко .. С онова лапенце се праихме , че някой вика на Линката ;д .. Дойде и Данитоо .. С Ванко се праихме , че званим на Селена и Джонас ;дд .. След това онова лапе почна да се заяжда с мене и слава богу , че дойде някво бебе да се занимава с него ;д .. С Ванко почнаха да играят с бебето Ние с Данито ги снимахме и го направихме като втори епизод на Варненски Легенди ;д .. Лапето си тръгна .. Линка и Данито отидоха до Данито да пият вода ;д .. Останахме аз,Ванко,Радост и Сонито :д .. С Ванко продължавахме да се праим , че говорим с звезди :дд .. Отидохме до магазина ;д .. Върнахме се и отидохме отзаде ;д С Ванко си приказвахме ;o .. Послбе стана време да се прибирам .. Вечерях и сега пиша тук!Лека Нощ! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневничето на Ни .. | |
| |
|
| |
| Дневничето на Ни .. | |
|