| Женски Дискусии | |
|
+28Мимето♥ `Melody Ариана Дъмбълдор rS.19 ♥ ~MarieAn. Bella Thorne ♥ ...LlilzZz... Mishityyy <3 Little Girl ~ *Радии <3 Тuтu. ♥ Beet_97 foxxie. Keep It Real ;) -A. vampirediaries. ~Ivssy` ...:СиС:... Kat3t0 ♥ monini - NataLiya ~ ...LiL... ~Saranghe ♡ Barbie. Alice~ mimmy . ~Rossita rozaLie 32 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Съб Май 12, 2012 11:54 pm | |
| Аз дори спирала не си слагам .. не мисля, че трябва. Почти никое момиче от моя клас не носи грим .. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 12:31 am | |
| "Редовно" е силно казано.. ;д Слагам си иначе горе долу всеки ден само спирала. Фон дьо тен, сенки, руж.. Не ползвам. На събития си слагам и черен молив и/или очна линия ии от този BB крема на Garnier. А, и гланц си слагам почти всеки ден.. Ама не ми е примерно такова да не мога да изляза ако не съм гримирана. Иначе не знам.. От около 1-2 години си слагам спирала без повод. Според мен няма смисъл още на 12-13 да се кляпате с фон дьо тен, пудра и т.н. Гланц, спирала и черен молив са окей (макар че според мен не са необходими), но останалото е излишно. Все пак, ако сега ползвате всичко това, на 30 какво ще става не искам да си представям. Лично мнение. :] | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 12:42 am | |
| | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 1:28 am | |
| Аз не се гримирам "редовно", само спирала и рядко черен молив. Със сенки, такъв "специален" грим, само за специални случаи. Даже вече почти не си слагам грим. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 2:09 am | |
| Аз за училище не се гримирам. Грим слагам само по поводи и като излизам някъде.. Ии то слагам само спирала и гланц. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 2:30 am | |
| Мисля, че въпроса и беше КОГА ? .. Ениуей .. в 8ми клас започнах да слагам спирала .. от 2 години вече слагам фон дюу тен, спирала, гланц и черен молив , рядко очна линия. Фон дюу тен бях спряла за около 3-4 месеца, но сега слагам пак.. Но аз го смесвам с крем и слагам по малко .. ЗА специални случай разбира се слагамм доста грим ! :) | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 9:17 pm | |
| Аз искам да ви питам можете ли да ми препоръчате някаква спирала? Защото от няколко месеца ползвам една, от която не съм особено доволна и искам да я сменя. Търся някаква за обем, не за извиване, може и да не е водоустойчива. Харесва ми да са с по-дебели четки. Мислех си за One by one на Maybelline. Отзиви за нея? Благодаря предварително. :)) | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 9:32 pm | |
| Да, една приятелка ползва One by one и миглите й изглеждат много добре. Мисля, че е подходяща за целта, за която ти трябва - и обем, и без сплъстяване на миглите. Според мен е най-добрият избор. :) | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 10:03 pm | |
| На Мейбълин всички спирали ми харесват, без тази Cat eyes ли ко беше. :Д Ползвам вече втора спирала от One by One и супер много си я обичам!!! <3 :Д А иначе за грима, аз май от 7ми клас се гримирвах, нда. А сега (9ти клас съм) си позволявам и повече грим. Руж, червило.. Естествено не и тежък през деня. Вечерта сенки, очна линия, това онова, може. :Д А тука.. 6ти, 7ми клас да си слагат сенки си е смехотворно, макар че има такива случеи. Една спирала и някакъв балсам/гланц си стигат. Аз съм почитателка на по-естествения грим. И не е казано, че ако се гримираш от сега, на 30 няма да приличаш на нищо. :) Зависи какви продукти ползваш. Даже има неща, които помагат на кожата. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 10:04 pm | |
| Благодаря много и на двете! :* | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 10:18 pm | |
| - Goddess написа:
- А тука.. 6ти, 7ми клас да си слагат сенки си е смехотворно, макар че има такива случеи.
Една спирала и някакъв балсам/гланц си стигат. Аз съм почитателка на по-естествения грим. И не е казано, че ако се гримираш от сега, на 30 няма да приличаш на нищо. :) Зависи какви продукти ползваш. Даже има неща, които помагат на кожата. Е, не, Стеле, аз нямам предвид ония 11-12-13 годишни, дето се мацат със 100 тона грим (всичко - пудра, фон дьо тен, руж, сенки, спирала, молив и т.н.). Пък и стои супер неестествено, имайки предвид че все още на тази възраст повечето момичета си имат детско личице. ;д Аз говоря за лекия ежедневен грим, който не се набива чак толкова на очи. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 10:31 pm | |
| Аз от много скоро почнах да си слагам често грим. Нямам предвид сенки и черен молив, очна линия.. Слагам си само спирала (но попринцип естествените ми мигли са наистина дълги и като сложа хубава спирала, олелеле ) пудра ИЛИ (не И) фон дьо тен. Когато използвам фдт си слагам съвсем малко т.е не 1 тон.. По 1 малка точка и си го нанясям, ако ме разбархте. И аз като Стелито съм почитателка на по-естествения грим, даже ако ме видите на живо дори и на снимки да е , може да не разберете , че изобщо съм използвала грим. А да, забравих - слагам си гланц/балсам, които са за омекотяване да не се напукват и така нататък. Не използвам тежък грим по какъвто и да е повод ;д. Абе не съм много опитна в тези неща така да се каже, ползвам от 1/2 седмици ;д. Което според мен си е нормално, защото така като гледам от тука никой не е почнал да слага грим (всеки ден) от много рано.. | |
|
| |
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 10:50 pm | |
| Аз искам да попитам, някой може ли да ми препоръча наистина хубава преса, не много скъпа, към 50 лв. Защото аз имам едно "керлива", както се казва, и си изправям косата за около час. Много обичам да съм с права коса xD. А ползвате ли някъкъв спрей за предпазване от топлина когато се изправяте или къдрите?? | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 11:00 pm | |
| Аз бих ти препоръчала пресата, която аз ползвам. Мисля че беше 45 или 50лв. Марката й е Zelmer и загрява от 150 до 200 градуса. Аз си изправям косата за около 20-30 мин. с нея. От Техномаркета от Mall of Sofia е. Много съм доволна.
едит; Даже е 40лв. ;д Ето .. http://www.technomarket.bg/products/09061808 | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Нед Май 13, 2012 11:06 pm | |
| Хубава преса за 50 лв няма. Добави още 40 лв и разледай сайта на Ремингтън. От тия евтините само косата ти ще цъфне, а и не държат много. А термозащитен, аз като се изправях, ползвах на Тафт и бях много доволна. :)
| |
|
| |
-A. Неспасяем
| |
| |
Barbie. Неспасяем
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 1:28 am | |
| - Goddess написа:
- Хубава преса за 50 лв няма. Добави още 40 лв и разледай сайта на Ремингтън.
От тия евтините само косата ти ще цъфне, а и не държат много. А термозащитен, аз като се изправях, ползвах на Тафт и бях много доволна. :)
Съгласна. Голяма фенка съм на Ремингтън. Хубаво е да си вземеш преса за около 80 лв. може би, ама иначе гледам, че в сайта на Ремингтън има и за по 50-60 лв. Предполагам, че са хубави. Иначе марката е много добра. Моята преса e такава. Имам я от около година и половина и изправя страхотно. Чувала съм и отзиви за други преси на същата марка - няма недоволни. | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 1:37 am | |
| - Цитат :
- Хубава преса за 50 лв няма. Добави още 40 лв и разледай сайта на Ремингтън.
Хаха, да и аз донякъде мога да се присъединя .. Чувала съм , че хубавите преси са около 90-100лв. Една приятелка има професионална преса, вече може би година/две.,не съм сигурна и е доста доволна.. Иначе и аз се гласях да си вземем преса тези дни, но нещо май се разубедих. Моята коса е доста чуплива, даже вече отива към къдрава, аа аз със сигурност предпочитам да е права.. Обаче ако тръгна да се изправям всеки ден, ме е страх да не я увредя. Иначе ще разгледам този сайт, и също другите по -горе .. дано пък да намеря нещо и аз! | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 1:46 am | |
| А аз да ви питам. Тези, които си изправяте косите, колко често го правите и ползвате ли някакви балсами и/или кристали? Как ви се отразява на косите? | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 2:01 am | |
| Като се къпя си слагам маска след шампоана, сресвам се и я отмивам. Има кристали, които предпазват косата, има и такива които просто я правят по-мека. Отзад на опаковката трябва да пише. Иначе всички кристали правят по-мека косата.
| |
|
| |
-A. Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 2:30 am | |
| - Тuтu. ♥ написа:
- А аз да ви питам. Тези, които си изправяте косите, колко често го правите и ползвате ли някакви балсами и/или кристали? Как ви се отразява на косите?
Всеки ден се изправям, както казах по-горе използвам термозащитен спрей за коса на Avon, ако не ти се разглежда в каталога аз ще ти кажа - 100 мл е и струва 9 лв, но го намалят. Мерише мнооого хубаво и аромата се задържа и след като използваш пресата. Много съм доволна от него. Аз попринцип се изправям и си правя вафлички в корените за обем. След като се изкъпя си реша косата и си пръскам в краищата спрея, след това се суша със сешуар. Отново си реша косата и пак се пръскам в краищата ии отново се реша. След това се изправям, после си пръскам в корените и не чакам да изхъхне, защото то става веднага, но все пак зависи как пръскаш.. Ии така. Не обеснявам много добре, знам ;д. Дано да съм ти била полезна. ЕДИТ: Като ти прочетох пак поста видях, че си питала и за балсами ;д. Ами използвам балсам пак на Avon, но ми е отдавна понеже си го бях купила и не го използвах.. С мирис на банан е и косата става много мека от него. Използвам и един друг балсам, ама не го помня как се казваше, понеже си го сложих в друго шишенце. | |
|
| |
monini Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 2:47 am | |
| ^Ъм, само да споделя.. Принципно не е полезно да си решеш косата докато е мокра, защото косъмът тогава е по-еластичен и се накусва и уврежда като го решеш..
Иначе аз не се изправям всеки ден - само по повод. Използвам обаче балсам и кристали (на BioPharma ако не се лъжа) след всяко къпане. А като се изправям си слагам и термозащитен спрей на Syoss - клик. Няма някакъв специален аромат, но съм доволна. :] | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 3:04 am | |
| Благодаря на отговорилите. Иве, супер си обясняваш. Мони, аз също мисля да си взема този протектор на Syoss. :) | |
|
| |
elly.xx Неспасяем
Warn : ( : Затичах се към огледалото - обичах човек отсреща. Брой мнения : 1610 Reputation : 51 Join date : 17.09.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пон Май 14, 2012 3:17 am | |
| И аз като monini знам, че не е хубаво да се реше косата докато е мокра. Въпреки че познавам доста хора , които го правят и все пак си имат страхотни коси, както и да е . .аз предпочитам да не рискувам! : )) Аз не се изправям много често, в месеца 2- 3 пъти. Гледам да не си изтощавам косато много, в момента не ползвам никакви балсами, серуми или кристали.. Ъъм, и аз имам един въпрос. .Косата ми от известно време е на стъпала, много ми харесва.. , но както бях споделила и по - горе .. искам права коса. Аа по-късите пластове се начупват .. доста странно.. .и правят някакъв ужасен обем. Всъщност доста съжалявам, че се подстригах така.. Не мога да си направя една свястна прическа.. Таа , доста се отклоних . .да знаете нещо за по-бърз растеж на косата, че съм решила да си я пускам дълга отново.. , но не ми се чака ! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Женски Дискусии | |
| |
|
| |
| Женски Дискусии | |
|