rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Женски Работи Съб Дек 19, 2009 2:10 am | |
| Женски Работи Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, когато тя те целува, значи иска пари. Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, да не останеш някой ден с разбити мечти.
Като й даваш пари няма никакъв проблем и любовта е в разгара си, така е всеки ден. Но спреш ли кранчето на скапаните пари, любовта й изведнъж изчезва, странно нали?
Защото любовта за мен не съществува, а тя се изразява в това колко всичко струва. Иска да й се купува, това е ясно, но иска да е скъпо, да е много, да е бясно.
Но не е ли малко нагло скъпа време е да се питаш ти като по този начин сърцето му оплиташ. Залиташ, отлиташ, прелиташ и си готова поредната интрига да заплиташ.
Викаш, но няма кой да те чуе, защото вече дори глупака знае, че си обувка, от която не може да се обуе. А да плуе знае, защото жената е като змията: с нея не може да се играе.
Припев: Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, когато тя те целува, значи иска пари. Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, да не останеш някой ден с разбити мечти.
Защо си мислиш така, ааааа, не всичките жени сме като една. Защо си мислиш така, ааааа, оооооо.
Защо си мислиш така, ааааа. Защо си мисля така ли? Защото е така. Аз не мисля така, да да. Ъъъъъ аааа йе-йее.
Припев: Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, когато тя те целува, значи иска пари. Всеки знае, че жените се събличат и се преструват, че те обичат. Моля те не вярвай на тези лъжи, да не останеш някой ден с разбити мечти.
Надявам се да схванеш точно нашето послание, да разбираш жените не е лесно занимание и как в живота материалните неща имат точно определено място в женскта глава.
Жената има цел в живота: да те разорява. Пари големи сипвай в джоба й, за да те уважава. Не питай къде отива, какво прави, с кой се вижда, от много въпроси нежната половинка се обижда.
Завижда, ако друга има повече от нея, онази миличка, красива, сладка, ненагледна фея. Става змея, който гълта финанси, гледа мило с различни нюански.
С нервите играй си, но признай си, че без нея не може. Съвсем умишлено живота си тровиш и вече щом се заровиш. Ще усетиш, че жената своето знай си, така, че осъзнай се вече пич сам си. сам си... сам си... сам си...
Select music.
Не всяка от нас го прави само заради пари и при нас съществува думата "любов", моля те разбери!
Не всяка от нас го прави само заради пари и при нас я има думата "любов", моля те не ме вини!
| |
|