|
| Женски Дискусии | |
|
+28Мимето♥ `Melody Ариана Дъмбълдор rS.19 ♥ ~MarieAn. Bella Thorne ♥ ...LlilzZz... Mishityyy <3 Little Girl ~ *Радии <3 Тuтu. ♥ Beet_97 foxxie. Keep It Real ;) -A. vampirediaries. ~Ivssy` ...:СиС:... Kat3t0 ♥ monini - NataLiya ~ ...LiL... ~Saranghe ♡ Barbie. Alice~ mimmy . ~Rossita rozaLie 32 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Женски Дискусии Чет Юли 15, 2010 3:10 am | |
| Да добавя, тук проблемите, които засягат единствено и изцяло жените.. Без флууд! ;д | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Авг 05, 2010 11:00 pm | |
| Е, май аз съм първата, която ще се допита до МОМИЧЕТАТА във форума. хД Та въпроса ми е кога започнахте да се.. кхъм, епилирате по краката? Да, осъзнавам, че при всеки е различно - в зависимост от количеството косми. Но напоследък започнах да се притеснявам, когато нося пола (понеже още не се занимавам с такива неща) от космите по краката си. хД | |
| | | mimmy . Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1347 Reputation : 8 Join date : 07.07.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Авг 06, 2010 12:25 am | |
| Ами, разбирам те. Аз започнах да ги махам, когато бях в шести клас. Поговори с майка ти и тя ще те насочи към най-добрия начин за обезкосмяване. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Авг 06, 2010 12:42 am | |
| - Mimmie* написа:
- Ами, разбирам те. Аз започнах да ги махам, когато бях в шести клас. Поговори с майка ти и тя ще те насочи към най-добрия начин за обезкосмяване.
Да, ама изпитвам леко.. неудобство да питам. хД | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Авг 06, 2010 12:57 am | |
| Ако ще ги махаш = купи си хубав епилатор. Не е много хубаво да ги махаш на такава възраст- аз също имам, но нашите не са като на мъжете - гъсти, къдрави и черни! На слънце моите въобще не личат, а и няма смисъл да ти пука - това е моята гледна точка! Но щом си решила - това е твое решение, но си купи лосион на Даф с краставици - много действа за крака! | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Авг 06, 2010 2:14 am | |
| - ~R o n n i e написа:
- Е, май аз съм първата, която ще се допита до МОМИЧЕТАТА във форума. хД
Та въпроса ми е кога започнахте да се.. кхъм, епилирате по краката? Да, осъзнавам, че при всеки е различно - в зависимост от количеството косми. Но напоследък започнах да се притеснявам, когато нося пола (понеже още не се занимавам с такива неща) от космите по краката си. хД Рос, аз започнах в трети клас. О, да. ;д Отивах на рожден ден и бях със зелени къси панталонки и тогава за първи път си ги епилирах. Естествено, след това дълго време не го направих, защото като си спомня болката от първият път и направо ми призляваше. Иначе вече към края на четвърти клас започнах сериозно. А ако те мързи, или просто в последния момент решиш да си сложиш пола, вземи самобръсначката на баща ти и с нея. Но недей винаги с нея, защото тя обира само от върха. Може да ползваш и лентички. Не знам дали става по-бързо, само дето е малко по-болезнено. Епилатора помага, стига да свикнеш в началото. А ако прекалено много те боли, издърпай кожата под коляното на горе, така че кожата да се опъне, натискай епилатора и става по-безболезнено. Всъщност, вече веднъж като ги забележиш тези косъмчета не можеш да се оттърсиш от мисълта, че те загрозяват и почваш да се срамуваш и т.н., така че най-добре си ги махни.
И аз имам един въпрос. Когато сте във менструация, или по-точно деня, преди да ви дойде - коремът ви боли, как спирате болката? Изобщо какво правите? ;д | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| | | | Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Авг 06, 2010 3:26 am | |
| Към това за космите. Аз почнах на ..тази зима (т.е 7ми клас) ама понеже моите са руси и не се виждат аз вече не ги махам. ;дд Първият път като ги махнах,т.е мама ми ги махна ,почнахме с лентички,а след това довършихме с епилатора. Ии така може би не ме болеше,щото ма е боляло с лентички,крака ми изтръпнал и така...Обаче аз само 1 път съм си ги махала. Вчера пробвах пак сама,но реших че ме боли ТВЪРДЕ много и се отказах. Пък и мен не ме е срам да ходя така,защото аз не съм като джурасик парк-а на мъжете...а и са руси,така чеее... ;дд Аа и не свиквай със самобръсначката,първо заради това,че косъмът ти става по-дебел и излизат по 5 косъма от дупка. ;дд Не съм много запозната с ДЕпилатра,но знам,че с него космите се махат по химичен път,но това е пак един вид бръснене. Според мен на кола маска е най-добре. Защото така космите освен,че на 1 месец се махат,ами и с нея почват да намаляват космите и да се уредняват. А колкото до това на Чичи,ами аз имам страшни болки деня преди да ми дойде и на другия ден също. Просто немога да си отворя очите,толкова много ме боли...ии пия Нуруфен и ми олеква малко. Или просто лягаш по корем пред телевизора,също помага. Само,че не прекалявай много с Нуруфен-а, т.е пий го само при болките при менструацията,защото аз понеже по едно време имах проблем с главата,откриха ми някакво наследствено незнам си кво...и главата ме боля близо 2 месеца,и тогава прекалих с Нуруфен-а,пих почти всеки ден и сега не ми действа. ;ss
ЕДИТ: Аа сега се сещам,че маминка ми дава и Бузкулизин (май така се пише) също действа! | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Сеп 02, 2010 6:00 am | |
| Аз започнах още от трети срещу четвърти клас (миналото лято). Изплозвах депилиращ крем в първите месеци докато кожата ми свикне. Нямах никакви проблеми. Като си влезеш в банята си използваш кремчето, изчакваш три минути и се къпеш. Важно е обаче да се насочваш към добри продукти. Използвах един продукт на ''Дева'', който не го препоръчвам. Той някак си сплита косъмчетата, но не ги маха и ти трябва с мнооого вода или с ръъце да ги махаш. Иначе използвам на ''Veet'' и не смятам да го спирам скоро. Предпочитан вариант е епилатора, но първия път малко боли. Но той ефектно изкоренява косъмчетата и ако започнеш от правилната възраст на 35 вече дори няма да имаш косми. За мен все пак по-лесен вариант е крема. Тъй като моите косми обичат да ръстат бързо често ми се налага странично да го изпозвам. Но иначе съм с две ръце, крака, уши, нос (...) за епилатора! | |
| | | ...LiL... Нов
Warn : Брой мнения : 42 Reputation : 0 Join date : 31.08.2010 Age : 24
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Сеп 02, 2010 1:58 pm | |
| - Hyun Joong ♡ написа:
- Аз започнах още от трети срещу четвърти клас (миналото лято).
Махнала си ги трети за четвърти клас?Аз в момента съм трети за четвърти клас и май ще ми се наложи чак в 6 клас.Моите косми на краката са руси и не се виждат но имам белег на крака на който са черни и това много ме дразни.Но идва зимата и няма много са си показваме краката.Май ще ги махна следващото лято. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Сеп 02, 2010 3:17 pm | |
| Към въпроса на Чичи. Ами честно да ти кажа, аз съм с много болки по- време на минструацията, но не в корема, а в кръста. Кофти работа е. Принципно, не обичам да пия хапчета- свивам се и търпя, защото от хапчетата понякога може да спира болката, но се увеличава течението и дните на цикъла и цикъла ти става по нередовен. Иначе когато болката е найстина нетърпима предлагам ти както каза Мими - Нош па. Найстина помага. А сестра ми принцопно, защото и тя е с адските болки във корема пие - бипрофенит ( мисля, че така се пишеше) и найстина много и помага! | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Сеп 02, 2010 8:17 pm | |
| - DanceSell написа:
- Hyun Joong ♡ написа:
- Аз започнах още от трети срещу четвърти клас (миналото лято).
Махнала си ги трети за четвърти клас?Аз в момента съм трети за четвърти клас и май ще ми се наложи чак в 6 клас.Моите косми на краката са руси и не се виждат но имам белег на крака на който са черни и това много ме дразни.Но идва зимата и няма много са си показваме краката.Май ще ги махна следващото лято. Да де, ама космите ми като не са руси, а са тъъъъмно кафеви и всякак си личат е много яко. Аз дори зимата се обезкосмявам, защото...ами...изпитвам потребност. Но това си е твое решение. | |
| | | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Чет Сеп 02, 2010 10:28 pm | |
| За обезкосмяването.. Аз почнах.. Шести клас май ии ги махнах с епилатор една сутрин 'щото щях да ходя с пола ии много ме болеше ама като бързах ии боли, не боли.. давай.. С бръснач до сега не съм пробвала.. Винаги с епилатор.. А, само веднъж пробвах с кола маска в къщи, амаа не повторих.. Не ми се занимава с ленти, та това, та онова..
За проблема на Чичи.. Аз, слава богу, нмам такива проблеми.. ;д Иначе за нурофена и за но шпа знам, че помагат нали.. Ии също съм чувала за това да си сложиш нещо топло на корема, ама пък от това ти течало повече, което течение пъм знам, че се намалява от витамин це ии от канела.. Абе дълга и широка.. ;д Ии само да допълня за хапчетата, чувала съм, че и спазмалгон помага.. | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 12:57 am | |
| Айде и аз с един въпрос.. Епилирате ли си ръцете? Забелязала съм много момичета с много тъмни и гъсти косми по ръцете които не махат - много ли боли? | |
| | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 1:43 am | |
| - Mrs Cullen~ написа:
Айде и аз с един въпрос.. Епилирате ли си ръцете? Забелязала съм много момичета с много тъмни и гъсти косми по ръцете които не махат - много ли боли? Аз от скоро започнах, не боли много. После може да ти се появят едни пъпчици, които за нищо на света не ги пипай ;дд (може да те сърбят също) .. при мен изчезнаха до няколко часа, но знам, че при някои стоят със дни. На едно момиче от нашия клас пък му бяха станали като рани и й стояха много време .. зависи дали ти е чувствителна кожата, | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 2:08 pm | |
| Ии аз ги чистя от това лято, ама само до лактите нали, защото нагоре нямам много =, пък и да имам не личат, а и ме е страх да не ме боли много.. ;д А иначе първия път като ги чистих първо малко ги подстрига, защото бяха много дълги ии си ме болеше.. После ми станаха на червени точици (така ми стават и на краката като ги изчистя), ама ми минаха за няколко часа.. И пак, както каза Катето, зависи колко ти е чувствителна кожата.. А за т'ва момиче от класа.. Мисля, че тя като са и станали пъпчици и ги е чоплила ии за това са й станали така.. | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 4:43 pm | |
| Аз също го правя, но много рядко, защото там не ми правят много голямо впечатление. Аз предпочитам да ползвам депилиращ крем за ръцете си, защото ми е по-лесно и по-безболезнено. При мен няма никакви пъпчици или червени точици. | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 4:43 pm | |
| За Чичи. И мен като Мони не ме боли, но се е случвало примерно деня преди да ми дойде да ме боли доста ии тогава със спазмалгон и наистина минава. | |
| | | | Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Пет Сеп 03, 2010 8:21 pm | |
| - Buba. написа:
- Ами за това което Мони каза, че от витамин це-то минавало. Ако искате да ви закъснее или примерно ще ходите на море и ви се пада да сте в цикъл точно на морето .. 3-4 дни преди да ви дойде пиийте по 4-5 хопчета-витамин ц и ще ви закъснее. Пробвала съм-вярно е!
За обескосмяването на ръцете съм твърдо ПРОТИВ! Нямам намерение да ги махам, защото заапочна ли веднъж няма спиране, защото излизат повече и по тъмни. Така че според мен не е редно да се махат... Това за ръцете си е.. Незнам, незнам. Така мисля аз! Е, Тали ако ги махаш със самобръсначка (което мисля, че всеки не трябва за нищо на света да пробва :Д), естествено, че ще са по-тъмни и по-гъсти. От кола маска или епилатор обаче дори стават по-редки ии си растът после .. "мекички" ;д. | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Съб Сеп 04, 2010 7:11 am | |
| - Kat3t0 ♥ написа:
- Buba. написа:
- Ами за това което Мони каза, че от витамин це-то минавало. Ако искате да ви закъснее или примерно ще ходите на море и ви се пада да сте в цикъл точно на морето .. 3-4 дни преди да ви дойде пиийте по 4-5 хопчета-витамин ц и ще ви закъснее. Пробвала съм-вярно е!
За обескосмяването на ръцете съм твърдо ПРОТИВ! Нямам намерение да ги махам, защото заапочна ли веднъж няма спиране, защото излизат повече и по тъмни. Така че според мен не е редно да се махат... Това за ръцете си е.. Незнам, незнам. Така мисля аз! Е, Тали ако ги махаш със самобръсначка (което мисля, че всеки не трябва за нищо на света да пробва :Д), естествено, че ще са по-тъмни и по-гъсти. От кола маска или епилатор обаче дори стават по-редки ии си растът после .. "мекички" ;д. Самобръсначката ми е пръв враг при обезкосмяването ;д. Не ви препоръчвам да я използвате. Един път си позволих да използвам на тате самобръсначката, защото епилатора ми нямаше батерия. Сериозно, не боли до такава степен, но после космите ти стават твърди и се появяват тоцичи. | |
| | | Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Съб Сеп 04, 2010 3:06 pm | |
| А някой може ли да ми препоръча някакъв добър епилатор... Няма значение колко ще е сумата, понеже искам да добия представа какви да търся - такива подводни или...? | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Съб Сеп 04, 2010 11:26 pm | |
| - Mu Mu написа:
- Ъм, пийпъл. Имам въпрос, дето и аз незнам дали ще има нормален отговор.
Taaa, някой от вас (освен Ал < 3) да се е филирал? Смисъл, доста гледах в интернет, но нищо не ми хвана окото и все още се колебая. Та, вие филирали ли сте се и имали ли много сериозни проблеми след това? (Надявам се,че съм разбрала правилно.Под филиране разбирам да се отъни косата.Да не е толкова гъста.Ако не съм разбрала сори.) Зависи от косата ти.В смисъл ако е прекалено гъста и трудно се реши,ти препоръчвам да го направиш. А ако не е гъста и пр. тогава вече няма смисъл,защото става като миша опашка. Една моя братовчедка имаше супер рядка коса и като допълнително я филира косата стана на нищо.А и самият косъм и се повреди стана суха,и много цъфтеше. Но,аз лично съм си утънявала (филирала) косата,понеже не можех да я разресвам и беше ужасно гъста.Даже два пъти съм я "кръцвала" и веднага след това ми олекна,а и нямах проблеми.Даже ми е още по-добре. Така че,според мен всичко опира до самата коса.Реши си какъв вид е и успех. | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Женски Дискусии Съб Сеп 04, 2010 11:37 pm | |
| Ами аз мисля,че си зависи от грижите,които полагаш за нея,но да!Два-три месеца ще издържи :) . | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Женски Дискусии | |
| |
| | | | Женски Дискусии | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |