Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :
Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Right_bar_bleue

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Empty
ПисанеЗаглавие: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Фев 04, 2010 11:23 pm

04.02.2010

Мило дневниче какво да ти кажа полудявам.Така ми се спи.А не станах рано беше 9ч.Станах,напалих си печката измих се свалих си кафе (добре че тати снощи се сети да купи).Включих компа и се почна нета беше слаб(нестига,че нямаше цяла седмица),неможах да си изтегля епизода ами и с Ганди неможах да си пиша само прекъсваше.А той така ми липсва.Не сме си писали цяла седмица заради моя късмет.Крепи ме само мисълта,че като си дойде ми обеща да ме заведе някъде.Трябва да си избера някъде където не съм ходила.Ще е пекрасно,ще си наваксаме загубеното време.Ох не спирам да мисля за него.А на всичко отгоре трябва да търпя присъствието на онова същество Илия.Пфф как ме дразни ,но немога да седа затворена по цял ден зараи него няма да стане.Тази вечер мама трява да се прибере.спас сигурно няма да излиза което е добре нямя да видя Илия,а по-хубавото е че ще си пиша с моя любим.
Е това за днес мило дневниче.До утре
Върнете се в началото Go down
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :
Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:57 pm

06.02.2010

Мило дневниче в четвъртък (04.02.2010) след като писах седнах да гледам един от любимите ми сериали,за жалост обаче си задрах нокъта и се счупи.Сега съм без нокти и ми е малко странно.Както и да е.Вечерта не ми се излизаше затова си останах с тати в нас и добре,че го направих-Ганди влезе в скайп и си писахме.Обаче преди това защо ли татко да не ме ядоса!Играеше белот на компа когато Ганди писа и въпреки,че видя стоя на компа още 10 мин. идеше ми да го убия.Поне знам че скоро ще си дойде.Нямам търпение.Вчера мама и Наталия си дойдоха от Пловдив.Отидох да посрещна Нати от гарата с колата.Какъф кеф.Небях карала много време.Вечерта ме изнуди да излезем.Имаше бая хора кота отидохме и за мой "късмет" онова същество Илия беше там.Добре,че Спас дойде та седнаха да играят карти и ми се махна от главатаиначе тамън си бях отворила устата да се заям.Днес съм сама.Наталия излезе с гаджето си на разходка по снега,тати е на работа и мамасе изнесе.Най-добрата ми приятелка ми беше на гости да сега,пихме кафе говорихме си.Обичам да споделям с нея.За сега толкова.Утре незнам дали ще имам време да пиша,че май ще ходим у чинка да ги видим.Ще си нагушкам бебчо Ичко.

До по късно
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Фев 08, 2010 8:24 pm

08.02.21010

Мило дневнче днес е Понеделник 08.02.2010.Вчера Наталия си отиде на Пловдив,мама тази сутрин.На 11 ми е изпита а не ми се чете.Навън е върховно.Всичко е бяло,а снега продължава да вяли и да трупа.Невероятно е нямам думи да го опиша абе бяла приказка.Като го гледам си спомням когато бяхме малки с Тали ,брачед ми Спас Тошка Илия излизахме облечени в щущлекови гащеризони с шапки и шалове да си играем на снега.Зад нас имамалко възвишение и там се пързаляхме.Беше много забавно.Тали като беше по малка и момчетата я качваха на човала и с нея се спускаха.Много се радваше.И как няма имаше толкова батковци дет и угаждаха за всичко.Липсват ви онези времена.Когато бяхме приятели и задружни.Но ми оставаха само спомените.Защо всичко рухна.Кака защо-заради него защото реши да се влюби и да нарани точно мен.И всичко се промени.Сега ми остава само спомена за хубавите зимнии дни и болката от това че няма да се върнат.Е пак се разнежих.Стига за днес ,че спомените нахлуха отново.До утре мило дневниче
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСря Фев 10, 2010 5:40 pm

10.02.2010
Мило дневниче това е най-ужасния месец.В понеделник (08.02.2010) излизах със Спас пак.Чух се с Ганди и ми съобщи нещо което мисля,(е знаех-Ще си дойде чак на 1 март.Бях му казала,че така ще стане.Просто знаех късмета си.Все пак съм аз.Илия пак беше там и още с влизането се започна.Умните хора казвали добър вечер.Защо ли се надявах,че няма да го каже.Нее това му е редовното,ако пък аз го кажа ми отвръща с добро утро.Идиот.Навсичко отгоре като си тръгвахме реши,че ставам за снежен човек и ще ме замеря със сняг.Добре,че е левак иначе....Както и да е.Днес си отивам на Пловдив,че утре ме чака изпит.Немога да повярвям че искам да съм на даскало или на лекции само и само да мине по-бързо това време.Искам да го прегърна.На всичко отгоре съм и в цикъл ужасс.Всичко ме боли.Ох за днес стига.Утре след изпита щи ти разкажа!!!
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Фев 11, 2010 8:08 pm

11.02.2010

Мило дневниче,като е почнало да не ми върви и няма спиране.Днес бях на изпит.....не го взех!От както Ганди замина нищо нищо не е наред-на15-01 замина прибрах се на Пловдив на 17.01(РД-то ми) и компа се развали а ми трябваше да пиша реферат.Както и да е.Вечерта отидохме у ученайка да празнуваме заедно-да ама мояпразник беше докато мина с бонбоните,после бавачка все пак имаше много деца.В понеделник 18.01 се върнах на село да ползвам на тати компа и да уча там.Да ама не неговия нямя офис пакет а на кой да му дой на ъкъла да си го изтегли.Изтеглих реферата от нета и го пратих на една колежка да го принтира.Викам си дотук с лощия късмет......да да!Докато си слагах дърво на печката капака ми падна на ръката и ме изгори-Болешееее!!!И не свърши до тук-прибрах се на Пловдив за изпит по математика-не го взех от 1 път е от втория успях.Кога ще свършии.Искам пак да съм добре да ми върви!Май докато не си дойде няма да я бъде.Това за днес отивам да чета книга и да поспя!
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСъб Фев 13, 2010 10:35 pm

13.02.2010

Мило дневниче нещата стават все по зле.Мислех си,не Ганди ми каза,че ще си дойде на 1 март.Да ама не.вчера ми се обади и ми каза,че ще остане до края на март.Какво се случва.Не се чувствам добре.Все още съм в пловдев.Боли ме главата.Искам да е Понеделник и да съм на лекции,че времето да минава по-бързо.Искам вече да е тук.
Съжелявам че толкова малко ще напиша,но нявав желание.До Понеделник
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 11:10 pm

16.02.2010

Мило дневниче вчера стана месец откакто Ганди замина,а имам чувство,че го няма от година.Вече започнах лекции.Готино е да съм сред колегите.С Митака,Снежан и Ташев времето минава по-бързо.Бъзикаме се,смеем се.Понякога се чудя какво ли си МислиСнежан след онази целувка.Мина толкова време,а той не каза нищо.Дали не помни или се прави на ударен.Честно казано не ми пука,но........!Поне колегите не се базикат с това както в началото когато него го нямаше.Немога да отрека,че ми беше готино въпреки,че бях пила много.
Днес мина добре макар,че още гледам програмата като индианец компютър.Макар,че повечето предмети и преподаватели се повтарят има и нови като тая по ИПБО-история на педагогиката и българското образование.Готина ми се види дано да е така.А тъпанара по Психология изобщо не се появи.Чакахме го 3 часа.Да видим утре как ще е с тая Математика още в 9 сутринта.До утре.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Фев 18, 2010 3:31 am

17.01.2010

Мило дневниче,днес беше горе-долу.Повечето хора от курса ги нямаше.Да не говорим за момчетата които ме расмиват.Е единствено бъбрека ама и той си тръгна.Ся си пишем в скайп.Нямаш идея кви простотии дрънкаме :D Имам чувство,че взаимно се сваляме.

Ганди не е влизал в скайп от седмица.Искам поне малко да си початим.Много ми лепсва.А като си представя колко време остава още.Не ми се мисли.Дори не ми се пише.До неделя вероятно.Тъкмо ще има за какво да пиша.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeВто Фев 23, 2010 3:34 am

22.02.2010

Мило дневниче,днес стават 2 месеца от кокто с Ганди сме заедно,а него го няма.Много ми е зле .Но какво да се прави.В Петък си отидох на село.Сега съжелявам,че го направих.Вечерта с лапето излязохме както всяка вечер.Нормално нали?Да да.Беше докато Тони и Валентин не си тръгнаха и ....дори не искам да пиша името му Илия не седна на масата зад мен.И както винаги ще се заяде и ще ме обвини за всичко.Не му ли писна.Заради Ганди се опитах да говоря с него нормално ама не той нежелае така било по интересно.Както и да е изтърпях го и си тръгнах по едно време.Останалата част от уикенда мина добре.Спомних си някои неща от миналото които бях забравила след като видях Красимир (братовчед ми).Вчера се прибрах в Пловдив! Ужас!!! Поне си писах с Ганди.Казах му за Илия.Посъветва ме да страня от него.Смятам да го сторя.Е това за тази вечер.Утре ще ти разкажа за колегите!!!
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСря Фев 24, 2010 3:30 am

23.02.2010

Мило дневниче днес деня беше много хубав,но за пореден път не ме провървя.Излязоха ми оценките по Психология.Познай имам 2 :x На 2 март съм на поправка.За първи път се радвам,че Ганди няма да си дойде на 1 както беше планирано.Всички колеги много се натъжиха специално заради мен.Особено момчетата.И Митака и Ташев ме прегърнаха.Бяха много мили.Сега ще уча цяла седмица.Некакъв комп телевизия или друго докато не неауча.затова до сряда мило дневниче.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeНед Фев 28, 2010 4:50 am

27.02.2010

Мило дневниче,вече съм много объркана.Ганди го няма,а аз се чувствам все по добре с Митака колега от университета.Незнам какво ми става.Ще полудея.А докато Ганди си дойде остава месец.Дали отново е само временно увбечение както стана......какво ми се налага да си спомням Когато си мислех,че харесвам Наци,а всъщност обичах ооо ИлияКакви лоши спомени.Не искам пак да изпадам в онази ситуация.Винаги съм искала да съм с Ганди и когато най-сетне сме заедно нама да го загубя.Дано ми мине докато си дойде.Това за тази вечер.До Сряда.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСря Мар 03, 2010 12:16 am

02.02.2010

Мило дневниче тези дни бяха ужасни.Защо се морих.Да ме скъсат по психология и по детска.Ужасно е.Чувствам се ужасно.Днес станах отидох с леката надежда,че може би ще си взема психологията ама явно Василев не беше на тва мнение.В моменто в който ми даде въпроса ми беше ясно,че няма да се справя и с Евгени (един от колегите).Изчакахме другите от курса за да ги видим и аз се прибрах в нас.За щастие преди да стигна до спирката срещнай инструктора ми при който взех книжка и той ме закара до нас.Тъкмо реших,че ще поспя и ще си почина когато мама ми се обади да и занеса дипломата в бюрото по труда.Добре,че направиха картите за студенти и ученици безплатни та мога да сменям колкото си искам рейсове.Направих си разходка.Прибрах се и поспах.Сега си чатя с Митко (Бъбрека),колегата за който писах.Незнам имам чувството,че е временно просто е приятен и ме допада като приятел.Както и да е ще видим.Утре няма да се учи и ако е хубаво времето с колегите ще се разходим.Утре ще ти разкажа.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Мар 08, 2010 4:03 am

07.03.2010

Мило дневниче мина доста време откакто не съм писала.Както ти казах на 3 март тряше да ходим на гребната с колеги ама се размина.Целия ден бях с Тали (Сестра ми) приятелка с която се запознах в един форум.По едно време Митака (колегата ми) се обади и с него пихме кафе.Така изкарахме националния празник.На другия ден беше много яко.Сутринта след Психология отидохме у Милена.Тя е най-готината ми колежка и най-близка.Та отидохме у тях.По едно време Митака се обади и дойде.Лигавихме се цял следобед докато не отидохме на ТСО.Олеее ужас.Тоя даскал е луд перверзник.Как само пуска ръце.Тръпки ме побиха.Вечерта решихме,че ще спя у Милена.Минахме през нас да си зема пижама и отидохме в тях.Хапнахме и към 9 Митака се обади и дойде.Стояхме до 1 през ноща.На другия ден се прибрах на село.Този път без инциденти.Само дето вчеба един приятел ми каза,че Илия казал,че съм била отслабнала.Къф смях.Аз никога не съм била пълна.Немога да дебелея.Тоя е луд.Ох а Ганди.Реве ми се-Оная вечер си писал с мама и каза,че щял да си дойде на 20 март ама по-вероятно било да е на 20 април.Реве ми се вече.Ще полудея.Незнам как ще издържа до 20 март камо ли април.До скоро дневниче!
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Мар 11, 2010 4:17 am

10.03.2010

Иеее тази седмица на село мина спокойно.Аз и Илия не сме се карали.В заведението бяхме в двата различни ъгъла.Тва си е рекорд Не ми се прибираше на Пловдив ама кво да се прави.Вечерта си легнах,но неможах да заспя.И къв 12:30 телефона ми звънна.Беше Ганди.Зарадвах се макар,че не се сети че вече е 8 поне при мен защото при него е било 11:30.На другия ден не вярвах,че някой от момчетата ще се сети,че имаме празник,а на всичко отгоре валеше сняг и то доста.Но докато с колежките стояхме в кафенето на университета и си говорехме Митака(Бъбрека) и Снежан се изнесоха някъде и докато се базикахме къде ли са двамката и се чудехме дали стъклата на колата ще са замъглени те се появиха всеки от тях с по 4 рози за нас.Геста беше много мил.Цялото кафе нас гледаше докато те ни даваха розите.След лекции с Милена бяхме на фитнес.Охх сега всичко ме боли.Днес е сряда.До преди малко си чатех с Ганди.Обеща ми,че за цвитница ще е тук и ще идем до Белоградчик и Търново.Нямам търпение.Ооо мързи ме.Имах идея да ти разкажа цялата история за Илия ама ме мързи.Ще го направя някоя друга вечер.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСъб Мар 27, 2010 10:10 pm

27.03.2010

Мило дневниче тези дни бяха....нямам думи.Онази вечер отново сънувах Митака.Вече незнам какво ми става.Когато казах на Катя и Ади щяха да паднат.Посъветваха ме да страня от него ама няма как.Опитах.Вчера пак ходихме на гребната и аз пътувах с Евгени.Ама кат си тръгвахме,Митака тръгна заедно с мен,щото тряше се прибира на Велинград.И пак ме прегърна и започна да говори за Веси.Ганди снощи ми каза,че сигурно ще си дойде на 31 март,което е добре.Ще ми мине всичко най-сетне.Ох утре е Цветница.Имам имен ден,но той пак няма да е с мен.Надявам се поне да мога да изляза с колегите.Това е за днес
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Апр 05, 2010 11:55 pm

05.04.2010

Най-сетне ми се усмихна щастието.Ганди си дойде и съм на....10 небе.В петък (02.04.2010) бяхме цял ден заедно.Говорихме смяхме се.Хапнахме и бяхме у тях.Няма да ти казвам кво сме правили то е ясно.Прибрахме се привечер.На другия ден бях навън,после ученайка дойдоха на село и вечерта бяхме у бабини.По-едно време Ганди се обади да излизаме.Ама понеже Тали щеше да остане сама я зехме с нас.Ходехме до Карлово.Снощи ме води на Рибката.Тва е едно заведение по пътя за Калофер.Много е готино там.Днес тряше се прибера на Пловдив,че в сряда съм на лекции.Тва значе,че ща не ща ще видя Митко.Поне знам,че вече всичко е минало.Ганди трябва да дойде единия ден през седмицата да се видим.Ще видя дали ще си ходя събота ама сигурно,все пак гой е там.И най-хубавото тати вчера каза,че има вероятност да пътуваме до Испания и по-точно до Майорка.Мечтата ми ще се сбъдне.Това за днес
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 10:05 pm

12.04.2010

Леле от кога не съм писала.Цяла седмица.Какво се случи :wasntme: Във вторник Ганди и два на Пловдив.Ходихме на пицария.Иначе седмицата беше спокойна.Вече знам,че това с Митко беше нищо.Все още прекарваме времето заедно в университета и нищо.В петък се прибрах на село,но не се видях с Ганди.В събота чистих гаража с тати и Спас ,а и Тали помага.После излязохме навън ,но Ганди ми се обади и отидохме на Хисара.Разходихме се,пихме кафе.В неделя се прибрах на Пловдив.Тъкмо легнах да си дремна и Митко ми се обади да ида у Снежан да играем карти :toothless: Отидох кво да ги права.Митко се появи с много смешни гащи :toothless: :toothless: .После ме докара до нас.Неска мина бързичко.Бях на фитнес,до преди малко дремнах.Това за сега.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Апр 29, 2010 8:59 pm

20.04.2010

Леле откога не съм писала.А какво ми се случи.Ганди пак заминава и то утре.Миналата седмица (23.04.2010) тряше да ходим на Търново.Да ама не.Що ли тряше се скараме за глупост.Васил се обади да ходим на рожден ден и место на Търново бехме там.Сега знам,че той заминава и се опасявам какво ще стане.Пак много мисля зя Митко.Изглежда не съм преодоляла увлечението си.Незнам какво да правя.Трябва ми почивка.Да се дистанцирам от всичко.А не искам да наранявам никой.Но най-много наранявам себе си.Мислех,че съм силна,че съм тази която бях преди да срещна онова....ооооо Илия.Но заради него вече не съм това което бях.Не бих се поколебала да за*ба всичко и да бъда щастлива.Но вече не съм способна.Вече не гледам аз да съм добре а другите.И как да нараня Ганди.Не мога.Прекалено дълго чаках.Добре,че поне Митко няма идея какво става с мен.Не смея и да се дистанцирам от него.Ще стане прекалено очебийно.Не,че на него би му пукало кво става с мен.Но да видим какво ще стане.Незнам Ганди кога си идва,но се надявам до тогава да се съвзема и да реша какво ще става.
За днес това незнам кога пак ще пиша ,но съм сигурна,че ще има какво!
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeЧет Май 20, 2010 10:01 pm

20.05.2010

Май наистина много време мина от последното ми писане!Почти дойде края на май,Ганди трябва да си дойде към 28.05 или поне така каза онзи ден кат се чухме.Какво се случи през това време...... :?: на 15.05 правихме "бал" на Спас.Имам впредвид събирахме се приятели и роднини иначе балът си му е на 22.05.Искаше ми се Ганди да беше тук :( Е да ама за нещастие Илия беше там.Заради Спас само заради него опитах да съм мила да не му обръщам внимание.....Грешка!!!Не стига,че неможах да пия щото цяла вечер обикалях с колата напред назад-баба земи,иди до магазина,закарай тоя тук оня там....ужас.И това същество с цялата си наглост ще ме пита невредим ли ще стигне до тях ако съм се навила да го закарам :tmi: Защо???? Защо се навих.Нестига,че го чаках 15 мин.а имаше и наглостта да ме докосне и то по начина по-който знае,че ще се ядосам.Защо продължавам да му се връзвам.Нестига това ами и докато се разминавахме до стената вместо да мине с гръб той мина с лице към мен ,сложи ръка на кръста ми и едва не се наведе да ме целуне.Това преля чашата.Добре,че в този момент пуснаха хоро и отидах да играя.Това беше най-хубавото на цялата вечер :) Отиграх си.Хоро след хоро не се спрях е като изключа разходките с колата не съм сядала за секунда.А най-хубавото беше,че точно на първото хоро заваля дъжд.Супер!!! Обожавам да играя хоро под дъжда(откачалка :D ).На другия ден не си чувствах краката.За университета всичко е ок. :^) Да бе що ли си го помислих.Димитър...... пак се почно в моменто в който Ганди замина.Как да стоя настрана,невъзможно.Ето днес пак заедно цял ден.Изключих:миналата седмица в скайп.....досега не ми беше писал така.Смях.Още малко-седмица и половина и край....Е юни чат пат за изпитите ама няма да е същото!Леле не съм писала толкова.Айде утре пак ако няма какво може малко спомени
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeСъб Юли 24, 2010 5:47 am

23.07.2010

Мина много откакто не съм писала и какво стана:На 22 освен бала на Спас имаше и събор на село.Супер.....да бе. Деня почна добре.Станах пих кафе,Тали излезе на събора,към 3 отидох и аз играхме хоро беше супер към 5 се прибрахме да изпратим абитюрента-какиния хубавец,беше много хубав.Нашите тръгнаха с него за Сопот ,а ние с Тали се върнахме на събора.До тук добре.Отиграх си кат сме отишли в 6 и 30 до 12 съм спяла да играя хоро всичка на всичко за половин час общо.Към 11 и 30 тръгнах да намеря Тале,че беше останала с Илия и клекнах до тях щото на пейката нямаше място.Грешкаа! Той реши да се заяжда макар,че преди това при едното спиране за малко почивка си говорихме нормално и дори му го казах,че е приятно и защо изобщо се дразним,а той вика "Щото е забавно"-Кретен!Та на всичко отгоре бях пила доста за малкото време в което бях седнала и това му позволи това което се случи.....опита се да ме бутне и аз му казах да престане,че ще го ударя и той "давай".Божее не ме предизвиквай,но знаех ,че няма да го ударя и той ще се опита да ме предизвика и датова продължих да го дразня.Стана ухапа ме къде ли не,казах му,че е вампир,а той се исмя (Ех защо не беше,щеше да ме превърне) опаа пак се отнесох легна върху мен и запомна да ме целува по врата опета по устата ,но аз я бях стиснала.Нати каза,че го е направил 12 пъти ужас.Тогава ме попита какво ми пука.Какво ли алоооо подя с твой приятел с който си споделял толкова много за мен през онзи период за който не искам да си помсля :Х .Казах му,че ми пука мислех,че знае за това,но явно не.Тогава Наталия му каза и той я погледна с думите "Сериозно" сякъш не вярваше.В този момент ме погледва и пусна ръцете ми които държеше през цялото време за да не мърдам-Вярно е .Пусна ме и запали цигара възползвах се и си тръгнах.Не ми пукаше какво му е.И не ми пука,знам само,че в момента в който Ганди се сойде ще му кажа.Няма да крия от него,макар,че Илия може да го пита дали е истина и да му каже,но знам,че ще разбере.Защо прави тези неща,опитва се да ме нарани,да си ме върне-не знае,че няма да стане.Никога няма да повторя грешката да бъда с него.Месец след раздялата ни осъзнал,че не ме обича Луддд-никога не ме е обичал,а аз глупачката му вярвах.Добре,че в Неделя реших и се върнах в Пловдив.Утре съм на лекции за последно надявам се поне 2 седмици ще вида Димитър.Ох почнах друго да мисля.......Ганди се обади-казах му.....той е душица прие го се едно му разказвам приказка.Златен е.След това
Ехааааа сесияяяяя. На село съм и не съм била по щастлива.И как не утре Ганди си идва.А вчера разбрах нещо което ме ощастливи още повече Начката (мой приятел) ми каза,че след като съм казала на Илия за мен и Ганди се е обадил на Наци и го е питал вярно ли е се едно на мен не е повярвал Изненада Бел разтроен-защо винаги научавал последен.Ми щото си идиот.Винаги ще си последен.Нека страда,така както страдах аз.Вечерта казах на Меги пощуря от кеф.Малее тва лудо същество го мрази повече от мен Даже ми каза,както и много други,че още ме обичал-аби вие нарид ли сте От днес съм сама на село до утре де.Тук съм от 3 дни и още не съм видяла Илия-кеф Да не говоря за Димитър-за него пък изобщо немисля вече.Онзи ден прочетох една мисъл на Конфуций докато учех за изпта си в Понеделник.Та той казва "За да се справиш с болката унищожи желанието!" умно нали!Е аз успях да я унищожа.Сега обаче ми е и малко кофти щото в Понеделник тати влиза в болница.Ще го оперират и ми е притеснено!Ама знам,че ще се оправи.
Ганди си дойде което е страхотно щото се чувствам на 7 небе и как няма .В съботата (05.06)излизах с Начката и брачед ми Спас на по бира в село и АААААА много ми е кеф кво стана поне в началото.Та....Наци се обади на онова тъпото същество да му каже,да дойде при нас да пием ама не му казва,че аз съм там и кво да стане -идва нашия убавец мамин видя,че съм там и зима си една бира седна на друга маса изпи я зя отрицателно време и си тръгна.Чак след 5 минути Найден се усети,че не е седнал при нас само даради мен КЕФФФФФФ Малее може ли да съм толкова давална от тва.Обаче после стана нещо не много приятна.Един приятел беше дошъл с колата ама така се беше напил,че едва си стоеше на краката.Не даде на никой да ги закара с преятелкага му до тях и секунда след като тръгна се заби в бордюра на шосето.Добре,че е висок бордюра и не се забиха в дувара на къщата,че тогава щеше да стане белята.Колата е бая потрошена поне предницата де,ама поне та са добре.Пребрахме се в 1 през ноща и до 3 не съм спала.В понеделник (07.06) на изпита се видях с Димитър....диване,знае само да се заяжда с мен.Добре,че някай му обръща внимание де.Та изкарах6 на изпита.На другия ден оперираха тати и вече е много по-добре.Вече си е в къщи и аз съм му гледачка.Утре пак съм на изпит ама него не го мисля много.
Гадната сесия мина макар да остават да излязат 2 оценки и едната май е 2 Ама кво да се прай поне 4 от 5 изпита е добре нали Друго : Тати вичи е много по-добре.Нямам търпение да се пребера на село ама няма да е преди вторник.Малии кви ми си случиха.....Димитър идиота почна с намеци за неприлични срщеи между нас И то в скайп....боже че то в скайп секи е много отворен ама кат се видим мълчи кат пукъл Снощи бяхме с колегите на кръчма да отпразнуваме сесията и с него танцувахме както само ние си можем и със сигурност са си помислили нещо Не че ми пука...никога няма да изневеря на Ганди,колкото и да ми се е искало по някое време на тази учебна година да бъда с Митко.На 26.06 тати има Рожден ден и пак се заформя пиене а още ме държи от снощното вино.
Меги я няма отиде на море,не я е срам да ме зареже сама с кой ся да се смея и да си споделям....май с теб.Онзи ден и писах СМС.Бях си на село няколко дни.Нищо особено.Вечерта ходихме с Ганди до Хисаря говорихме и се прибрахме.Не ми харесва кви мисли ми се въртят в главицата,ама няма да сгреша отново.Кат се прибрахме минах през Макибар да видя Тали и кой да видя Илия Добре,че дори не ме погледна.На другия ден се посмях добре на негов гръб.Има се за кой съм аз,за голям разбирач от компютри и телефони.Няма ли да се научи-от години му говоря,че е индианец той ми се обижда ама е.Найден си купил нов телефон ама немогъл да си го направи да пие на латиница а ако успеел пишело с т9 Вика и той и Илия се мъчили немогат Индианчетата ми.За 5 секунди го взех и му го направих.Разцелува ме Казах му да предаде на ИНДИАНЕЦА,да не ми се сърди кат му казвам че е забавно.Снощи се върнах в Пловдив а тая сутрин ходихме с Тали да си подава документите за прием след 8клас.Коета ми напомня какво сънувах снощи Мегиииии къде си?Как искам да и кажа и ще ме расмее и ще ми помогне.Та съня отново сънувах Митко ама не сън кат сън.Моите винаги са странни особено свързани с момчета.Целунах го и той мен.Няма да разказвам целия сън,че лошо ми става.Но още я осещам.Побърквам се.Жега ми е.И няма с кой да си пиша.Меги се върна най-сетне и се чувствам супер.Колко има да и говоря.Ама разделих се с Ганди А той замина пак за Полша.И на всичко отгоре съм на село където всичко ми напомня за него.Но нямам друг избор.Стигна се дотук-до раздяла.Пак послушах разума си а не сърцето.Макар да ми е тежка се държа.Знам,че всички вярват в мен и Меги най-много затова не се подавам на емоции и чувства.Но поне никой от нас няма да страда.Или поне той защото аз да.Колкото и да не си признавам боли-много.Имах го макар и замалко.Сега съм свободна и евреме да бъда същата каквато преди-да бъда лоша и к*ка.Започва се.Влеме е да видят в какво ме превърнаха-в какво ме превърна той-Илия.И докато съм тук ще му покажа коя съм аз.
Още съм на село.Слава богу си донесох компа от Пловдив тук,че оня се прееба и щях да умра.Вече не издържам.Вчера много жестоко се скарах с Тали и дори се разплакахме и то не заради караницата толкова колкота заради насъбралото се напрежение в мен заради последните случки.Слава богу при нас след такава караница се обичаме още повече.Но понякога ме изнервя супер много и ми се иска да я няма но знам,че пък ще ми липсва ако я няма.Тя ме пзнава до балка с нея се разбираме само с поглед.Вчера и казах за един сън който сънувах предната нощ-Илия койтона сън искаше да се сдобрим да бъдем пак приятели и дори ме прегърна.Чувствах се добре с него.А тя ме посъветва да говоря с него и да се сдбрим наистина-да не е луда.Няма да се унижа по този начин.Вярно е,че когато се разделихме си обещахме да останем приятели както преди да се зароди любав между нас но с времето отношенията ни се оптигнаха.Сега дори не си говорим-не с поглежаме дори.А тя щяла да говори с него тва дете е лудо.Днес той има имен ден...неее няма да му пиша няма да се унижавам.

Това е за днес мило дневниче!

The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Ное 29, 2010 9:55 pm

Ще помоля някой модератр да заключи дневника нямам намерение да пиша вече!
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitimeПон Ное 29, 2010 9:58 pm

Заключвам и пращам темата в коша по желание на Лили.
http://acciosharman.tumblr.com/
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..   Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ.. Icon_minitime

Дневничето на ..ﻉŞ PaDnAл AнGeL ﻉŞ..
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Дневничето на Ади.
» Дневничето на Ни ..
» Дневничето на Монии^^
» Дневничето на Нани
» Дневничето на Ивси ^.^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии