Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Просто... аз.

Go down 
+7
candyx. .
monini
The_vampire_girl
Alice~
~Rossita
rozaLie
bonita
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци…
Брой мнения : 759

Просто... аз. - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 4:34 am

rozaLie написа:
Окейй! Аз май ще ставам, ама утре сутринта ще ти подосаждам. Иначе харесва ли ти? ^^

Не ми досаждаш, споко. ;д
Обожавам го. <3 Не, повече от това. Честно да си призная, не очаквах песните от първото слушане да ми харесат, ама се оказа, че не съм права. Обаче все не мога да го изслушам на спокойствие и целия. Дано утре ми се отдаде тая възможност. :D
А ти щом смяташ да ставаш.. Лека нощ и сладки сънища!
459
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 4:22 pm

Коя ти е любимата песен на Дъ Мейн? ;д
Нали знаеш, че следващите въпроси ще са за тях? ;д
Ъм.. От колко време си им фенка?
Всъщност, колко албума имат? ;д За моя информация.. laugh
Коя ти е любимата им песен?
Коя песен би ми препоръчала, за да се зарибя тотално по тях, а не само по Кенеди? ;дд
Любим клип?
Любима тяхна обща снимка?
И.. Кой ти беше любимият? laugh
След тези, ощее!! ^^
https://twitter.com/#!/rozaLiex
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 4:44 pm

rozaLie написа:
Коя ти е любимата песен на Дъ Мейн? ;д
Нали знаеш, че следващите въпроси ще са за тях? ;д
Ъм.. От колко време си им фенка?
Всъщност, колко албума имат? ;д За моя информация.. laugh
Коя ти е любимата им песен?
Коя песен би ми препоръчала, за да се зарибя тотално по тях, а не само по Кенеди? ;дд
Любим клип?
Любима тяхна обща снимка?
И.. Кой ти беше любимият? laugh
След тези, ощее!! ^^
1. Те са няколко, но сякаш Daisy ми е най-любима. Текстът ми е ужасно сладурски. Иначе обожавам и We All Roll Along, и Right Girl.
2. Усещам го. хД
3. 8ми ноември миналата година. (няма как да е тази, досещаш се. ама трябва да оточня, 'щото може да е и 2008ма, 2007ма.. хД)
4. Със сегашните членове са два. Иначе преди да дойдат Кенеди и Джаред имат един.
5. Мисля, че ме пита. о.О хД
6. Ох, не знам. Дръпни си албумите им. Май песните от Can't Stop, Won't Stop ще те накарат да ги харесаш всичките. Ама няма определена песен, която да те накара да се зарибиш по тях, мисля. Трябва да им гледаш интервютата/клиповете в ютуб (който, и тук да кажа, СЪКС ХАРД! ;д), да видиш кви са идиоти (в добрия смисъл, разбира се) и да ги захаресаш. ^^
7. Може би този на Into Your Arms. Ама очаквам и клипа към Inside Of You, който също може да ми стане любим, така че.. хД
8. <333
9. Гарет, Гарет, Гарет, ГАРЕТ! <333333
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 4:59 pm

Оле, да.. Питала съм те два пъти, ама то не е за учудване.. ;д
Добрее.. Обаче аз все още не ги различавам.. -_- Ама и това време ще мине. ;д
Ъм, какво ти харесва в Гарет?
И сега, щото моя мозък не може да измисли нещо по-така, ми кажи какво мислиш за всеки от групата. laugh
Как разбра за тях?
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 5:15 pm

rozaLie написа:
Оле, да.. Питала съм те два пъти, ама то не е за учудване.. ;д
Добрее.. Обаче аз все още не ги различавам.. -_- Ама и това време ще мине. ;д
Ъм, какво ти харесва в Гарет?
И сега, щото моя мозък не може да измисли нещо по-така, ми кажи какво мислиш за всеки от групата. laugh
Как разбра за тях?
Споко, ще се преживее. Повярвай ми, моя мозък е по-спрял от твоя. ;дд
Има си време за всичко, споко. laugh
1. Ох. Всичко. Наистина всичко. Понякога е малко (наистина малко) груб с феновете, но го преживявам и като изключим това си го обичам (както и всички други от групата) неземно много. И как не може да пее милия.. Обаче продължава да го прави.. ъх.. <3
2. Всичките имат страшно чувство за хумор, държат се супер мило с феновете и ужасно много си ги обичат. И това, че седяха 24 часа будни точно заради нас е... наистина трогващо. И всеки път като се сетя за това ми става толкова мило. И накрая всички бяха толкова уморени след концерти и всички други глупости, но останаха до 11 часа вечерта (тяхно време, че ако не ся седяли и до по-късно), в колкото и почна лайв-а, за да дават автографи и се снимат с феновете. Няма да пиша за всеки по отделно какво мисля, защото ще напиша едно и също.. Наистина, обожавам ги.
3. Ютуб, бейбии. Клипове гледах и все Дъ Мейн ми се бутаха и накрая си викам "защо ли пък да не гледам някой техен клип?" и така стана. Почти всички групи (че да не кажа и всички), които харесвам, съм ги разбрала от Ютуб.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 5:38 pm

Добре, тогава..
Кажи ми, Парамоур или Дъ Мейн? Ахах!! ;д И защо, естествено.
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Юли 15, 2010 5:59 pm

rozaLie написа:
Добре, тогава..
Кажи ми, Парамоур или Дъ Мейн? Ахах!! ;д И защо, естествено.

И преди ме бяха питали. Ужасни сте! хД
Не знам вече. Ама си мисля, че Парамоур ще минат на второ място в класацията ми. Тия 24 часа ми повлияха много.
...:СиС:...
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 2:46 am

Айй фен на Хари Потър, най-после хд.
Ако си гледала Здрач/или чела книгите/, кажи сега Хари Потър или Здрач ии най-важното - защо хд ?
нещата, които най-много харесваш в Рупърт?
Малко въпроси, ноо много хубави хд.Ии забравих да се представя.Станислава/Сиси,Сис/, на 13 съм от Бургас.
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 3:28 am

...:СиС:... написа:
Айй фен на Хари Потър, най-после хд.
Ако си гледала Здрач/или чела книгите/, кажи сега Хари Потър или Здрач ии най-важното - защо хд ?
нещата, които най-много харесваш в Рупърт?
Малко въпроси, ноо много хубави хд.Ии забравих да се представя.Станислава/Сиси,Сис/, на 13 съм от Бургас.

Че как не видя досега, че съм фен на ХП? ;д
1. Хари Потър фтв. "Здрач" е абсолютна боза, Бела е неква супер сдухана, Едуард ме дразни, а манията по тая история още повече. По принцип любовни истории не обичам. А и стилът на писане на Роулинг е много по-добър от този на Майер. Героите също са много по-интересни и добре измислени, от колкото тези в "Здрач" книгите. Бду, това с блестящите вампири ме разби. Както и да е. Просто... Хари си остава класика. "Здрач" ще се забрави бързо. Историята на Джоан е по-добра от тази на Стефани, поне за мен. (:
2. Чувството за хумор (да. Всеки трябва да го има!). И рижавата коса <33. Обожавам такива коси.
Приятно ми е, иначе, да се запознаем. Няма да казвам име и години, предполагам си ги видяла в първия пост. Видяла си, нали? laugh

Бду, за Чичи, относно въпроса какво харесвам в Гарет, ето част от нещата. Сега се сетих за този линк. ;д
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 3:36 am

ОМГ! Има невероятна усмивка. Ейй.. Голям сладур е. Сега разбирам защо го харесваш голкова. д;
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 3:41 am

Аз като ти говоряя... И да, усмивката му е наистина супер сладурска. Трябва по-често да се умихва. ^^
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeПон Авг 09, 2010 7:41 pm

Лили, слушаш ли Maroon 5?
http://acciosharman.tumblr.com/
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeПон Авг 09, 2010 9:43 pm

~R o n n i e написа:
Лили, слушаш ли Maroon 5?

Слушала съм само 3 тяхни песни и ми харесват. Това е то. (:
Ама не са ми особено симпатични. В смисъл, като група. Иначе песничките са добри, сладурски са.
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

Брой мнения : 1021

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Авг 12, 2010 8:42 pm

Хей Лили. За първи път пиша тук. Май.. Фенче на Мерлин си.. ^^
1. Кой те кефи повече: Артур или Мерлин? xD
2, Слушала ли си Futures? /Английска група са./
3. Ако не, ето песен. Какво мислиш за тях?
3, И ти си луда по Хари Потър така, че.. какво ти е мнението за Снейп след като прочете последната книга?
4. А мнението ти за Крийчър? Не е като Доби, ама все пак. Там като Хари му даде медальона на Регулус и Крийчър започна да плаче и Рон - "Престара се, мой човек."
5, А какво мислиш, че е накарало Регулус да си промени мисленето за Волдемор? Не всеки смъртожаден би направил такова нещо, та чак да смени позициите си. Е, освен Снейп де.
Тъпи въпроси задавам, нали? хД
БТВ - Малко е тъпо, че го пиша, но мнението ми за "Здрач" е същото като твоето. xD
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 2:55 am

Аватара ти радва мнооого ;д.The IT crowd.Някога го гледах, може пак да започна..Иначе как си, какво правиш?
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 3:21 am

xapricotkiss,, написа:
Хей Лили. За първи път пиша тук. Май.. Фенче на Мерлин си.. ^^
1. Кой те кефи повече: Артур или Мерлин? xD
2, Слушала ли си Futures? /Английска група са./
3. Ако не, ето песен. Какво мислиш за тях?
3, И ти си луда по Хари Потър така, че.. какво ти е мнението за Снейп след като прочете последната книга?
4. А мнението ти за Крийчър? Не е като Доби, ама все пак. Там като Хари му даде медальона на Регулус и Крийчър започна да плаче и Рон - "Престара се, мой човек."
5, А какво мислиш, че е накарало Регулус да си промени мисленето за Волдемор? Не всеки смъртожаден би направил такова нещо, та чак да смени позициите си. Е, освен Снейп де.
Тъпи въпроси задавам, нали? хД
БТВ - Малко е тъпо, че го пиша, но мнението ми за "Здрач" е същото като твоето. xD

Добре де, защо чак сега ти виждам писанието?! о.О
Здрасти! Мда, голямо фенче уж се водя.^^
1. Мерлин, мисля. Ама и двамата за големи пичове, макар че в началото Артур ме дразни, прекалено лигав ми е, но пък.. принц е, нормално. Ама после се осъзнава малко.. ;д
2. Ъм, не. =//
3. Песента е ужасно добра. Може да се разтърся за още тяхни песни, пък ако ми харесат и дискографията им мога да си дръпна. ^^ хд
4. Не го помня особено добре. Сещаш се, къса памет. Сигурно с нея ще ме запомнят хората ХД
5. Боже мой, аз нищо не си спомням. О.О Колко съм зле, трябва пак да прочета книгите, мда.. Чувствам се като кифла. unsure
Глупости, не са тъпи. (;
ЙЕС! НЯКОЙ ДА ИМА СЪЩОТО МНЕНИЕ КАТО МЕН ЗА "ЗДРАЧ", НАЙ-НАКРАЯ! <3

...:СиС:... написа:
Аватара ти радва мнооого ;д.The IT crowd.Някога го гледах, може пак да започна..Иначе как си, какво правиш?

Оу, мерси! <3 Велик сериал е, гледай го. Вече излезе и 4тия сезон. Само че не знам дали е целия в замунда. Ама май да, защото във всеки сезон има по 6 серии, което е гадно.
Бивам, скучая и чатя. Пия сок. Ами ти? sun
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 4:54 am

Охо фенка на IT - хубав сериалец, тъкмо наскоро го гледах.

Любим герой?
Любим сезон?
И любими моменти естествено?
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 6:03 am

Хубаво си направил. По принцип британските сериали са много добри, лично на мен много ми харесват. Хуморът е много по-добър от този в американските сериалчета.
1. Мос, определно. Най-големия идиот от всички е, сякаш. И Ричмънд ми е интересен също, не знам с какво ме е грабнал чак толкова обаче.
2. Втория. Особено първия епизод... Хах, велик е. laugh
3. Както казах по-горе: първият епизод от втори сезон е ненормално добър. Следователно любимите ми моменти са от него. Няма да изброявам, всички сцени са добри там. Също си спомням и за пожара в офиса и Мос с пожарогасителя. "Произведено в Великобритания".. laugh Общо взето това е.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Просто... аз. - Page 3 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Просто... аз. - Page 3 Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 6:10 am

Дам, епизодът с театъра е най-култовия и за мен.

А мнението ти за шефката?
Други любими британски сериали?
Big bang theory гледала ли си?
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 8:48 am

1. Тази на отдела, за нея иде реч, нали? И тя е пич. Радва ме, но не ми е сред любимците.
2. "Мерлин", "Misfits", "Скинс".. За други не се сещам сега.. =/
3. Да. Готино сериалче е, ама доста малко серии съм гледала.
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 7:34 pm

Здрасти, Лили. [виждам, че Чичи ти казва така ;д]
Аз съм ,Ив.Приятно ми е .
546
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeСря Авг 18, 2010 8:52 pm

Здрасти, Ив! Приятно ми е да се запознаем! smile
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Авг 19, 2010 6:46 pm

bonita написа:
1. Мерлин, мисля. Ама и двамата за големи пичове, макар че в началото Артур ме дразни, прекалено лигав ми е, но пък.. принц е, нормално. Ама после се осъзнава малко.. ;д
И аз бях в началото така, ама после накрая на първи сезон ми допадна повече Артур. Във втория сезон повече се осъзнава. Особено на втори епизод, където Гуинивиър му предлага престой в нейната къща и той се държи арогантно. Мм накрая разбира и иска да й върне услугата, като сготви. Още помня безценното изражение на Мерлин, когато разбра, че Артур ще готви. xa Да, ама накрая пък изобщо не сготви, а взе храна от кралската кухня.
БТВ: Знаеш ли, че ще дават втори сезон на Мерлин по bTV Cinema през септември? ^^
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Авг 19, 2010 10:45 pm

Момента с пилето е велик, да. laugh
Така ли?! Аз мислех, че са го давали заедно с първия сезон.. о.О В смисъл, аз по BTVтата не съм го гледала, гледах го на компютъра, само в началото гледах първите серии по BTV cinema, ама после спрях.. хд
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitimeЧет Авг 26, 2010 7:57 pm

Емии... от 6ти септември от 9,00 и 22,00 часа ще го пускат.
Кои са любимите ти песни на You me at six? Според мен "The consequence", "Underdog", "Finders Keepers" и "Jealous minds think alike" са най-великите. Е, "Stay with me" и "Liquid confidence" също..
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 3 Icon_minitime

Просто... аз.
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Просто Lady_Mi...
» Бяха просто палачинки!
» Селена и Тайлор .. просто приятели?
» Джъстин Бийбър: Не съм просто Дисни звезда
» Психолог: "Дисни просто се нуждаеше от нова суперзвезда"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии