|
| Просто... аз. | |
|
+7candyx. . monini The_vampire_girl Alice~ ~Rossita rozaLie bonita 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 4:44 pm | |
| - rozaLie написа:
- Коя ти е любимата песен на Дъ Мейн? ;д
Нали знаеш, че следващите въпроси ще са за тях? ;д Ъм.. От колко време си им фенка? Всъщност, колко албума имат? ;д За моя информация.. Коя ти е любимата им песен? Коя песен би ми препоръчала, за да се зарибя тотално по тях, а не само по Кенеди? ;дд Любим клип? Любима тяхна обща снимка? И.. Кой ти беше любимият? След тези, ощее!! ^^ 1. Те са няколко, но сякаш Daisy ми е най-любима. Текстът ми е ужасно сладурски. Иначе обожавам и We All Roll Along, и Right Girl. 2. Усещам го. хД 3. 8ми ноември миналата година. (няма как да е тази, досещаш се. ама трябва да оточня, 'щото може да е и 2008ма, 2007ма.. хД) 4. Със сегашните членове са два. Иначе преди да дойдат Кенеди и Джаред имат един. 5. Мисля, че ме пита. о.О хД 6. Ох, не знам. Дръпни си албумите им. Май песните от Can't Stop, Won't Stop ще те накарат да ги харесаш всичките. Ама няма определена песен, която да те накара да се зарибиш по тях, мисля. Трябва да им гледаш интервютата/клиповете в ютуб (който, и тук да кажа, СЪКС ХАРД! ;д), да видиш кви са идиоти (в добрия смисъл, разбира се) и да ги захаресаш. ^^ 7. Може би този на Into Your Arms. Ама очаквам и клипа към Inside Of You, който също може да ми стане любим, така че.. хД 8. <333 9. Гарет, Гарет, Гарет, ГАРЕТ! <333333 | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 5:15 pm | |
| - rozaLie написа:
- Оле, да.. Питала съм те два пъти, ама то не е за учудване.. ;д
Добрее.. Обаче аз все още не ги различавам.. -_- Ама и това време ще мине. ;д Ъм, какво ти харесва в Гарет? И сега, щото моя мозък не може да измисли нещо по-така, ми кажи какво мислиш за всеки от групата. Как разбра за тях?
Споко, ще се преживее. Повярвай ми, моя мозък е по-спрял от твоя. ;дд Има си време за всичко, споко. 1. Ох. Всичко. Наистина всичко. Понякога е малко (наистина малко) груб с феновете, но го преживявам и като изключим това си го обичам (както и всички други от групата) неземно много. И как не може да пее милия.. Обаче продължава да го прави.. ъх.. <3 2. Всичките имат страшно чувство за хумор, държат се супер мило с феновете и ужасно много си ги обичат. И това, че седяха 24 часа будни точно заради нас е... наистина трогващо. И всеки път като се сетя за това ми става толкова мило. И накрая всички бяха толкова уморени след концерти и всички други глупости, но останаха до 11 часа вечерта (тяхно време, че ако не ся седяли и до по-късно), в колкото и почна лайв-а, за да дават автографи и се снимат с феновете. Няма да пиша за всеки по отделно какво мисля, защото ще напиша едно и също.. Наистина, обожавам ги. 3. Ютуб, бейбии. Клипове гледах и все Дъ Мейн ми се бутаха и накрая си викам "защо ли пък да не гледам някой техен клип?" и така стана. Почти всички групи (че да не кажа и всички), които харесвам, съм ги разбрала от Ютуб. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 5:38 pm | |
| Добре, тогава.. Кажи ми, Парамоур или Дъ Мейн? Ахах!! ;д И защо, естествено. | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 5:59 pm | |
| - rozaLie написа:
- Добре, тогава..
Кажи ми, Парамоур или Дъ Мейн? Ахах!! ;д И защо, естествено. И преди ме бяха питали. Ужасни сте! хД Не знам вече. Ама си мисля, че Парамоур ще минат на второ място в класацията ми. Тия 24 часа ми повлияха много. | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Юли 17, 2010 2:46 am | |
| Айй фен на Хари Потър, най-после хд. Ако си гледала Здрач/или чела книгите/, кажи сега Хари Потър или Здрач ии най-важното - защо хд ? нещата, които най-много харесваш в Рупърт? Малко въпроси, ноо много хубави хд.Ии забравих да се представя.Станислава/Сиси,Сис/, на 13 съм от Бургас. | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Юли 17, 2010 3:28 am | |
| - ...:СиС:... написа:
- Айй фен на Хари Потър, най-после хд.
Ако си гледала Здрач/или чела книгите/, кажи сега Хари Потър или Здрач ии най-важното - защо хд ? нещата, които най-много харесваш в Рупърт? Малко въпроси, ноо много хубави хд.Ии забравих да се представя.Станислава/Сиси,Сис/, на 13 съм от Бургас. Че как не видя досега, че съм фен на ХП? ;д 1. Хари Потър фтв. "Здрач" е абсолютна боза, Бела е неква супер сдухана, Едуард ме дразни, а манията по тая история още повече. По принцип любовни истории не обичам. А и стилът на писане на Роулинг е много по-добър от този на Майер. Героите също са много по-интересни и добре измислени, от колкото тези в "Здрач" книгите. Бду, това с блестящите вампири ме разби. Както и да е. Просто... Хари си остава класика. "Здрач" ще се забрави бързо. Историята на Джоан е по-добра от тази на Стефани, поне за мен. (: 2. Чувството за хумор (да. Всеки трябва да го има!). И рижавата коса <33. Обожавам такива коси. Приятно ми е, иначе, да се запознаем. Няма да казвам име и години, предполагам си ги видяла в първия пост. Видяла си, нали?
Бду, за Чичи, относно въпроса какво харесвам в Гарет, ето част от нещата. Сега се сетих за този линк. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Юли 17, 2010 3:36 am | |
| ОМГ! Има невероятна усмивка. Ейй.. Голям сладур е. Сега разбирам защо го харесваш голкова. д; | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Юли 17, 2010 3:41 am | |
| Аз като ти говоряя... И да, усмивката му е наистина супер сладурска. Трябва по-често да се умихва. ^^ | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Авг 09, 2010 7:41 pm | |
| Лили, слушаш ли Maroon 5? | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Авг 09, 2010 9:43 pm | |
| - ~R o n n i e написа:
- Лили, слушаш ли Maroon 5?
Слушала съм само 3 тяхни песни и ми харесват. Това е то. (: Ама не са ми особено симпатични. В смисъл, като група. Иначе песничките са добри, сладурски са. | |
| | | xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Авг 12, 2010 8:42 pm | |
| Хей Лили. За първи път пиша тук. Май.. Фенче на Мерлин си.. ^^ 1. Кой те кефи повече: Артур или Мерлин? xD 2, Слушала ли си Futures? /Английска група са./ 3. Ако не, ето песен. Какво мислиш за тях? 3, И ти си луда по Хари Потър така, че.. какво ти е мнението за Снейп след като прочете последната книга? 4. А мнението ти за Крийчър? Не е като Доби, ама все пак. Там като Хари му даде медальона на Регулус и Крийчър започна да плаче и Рон - "Престара се, мой човек." 5, А какво мислиш, че е накарало Регулус да си промени мисленето за Волдемор? Не всеки смъртожаден би направил такова нещо, та чак да смени позициите си. Е, освен Снейп де. Тъпи въпроси задавам, нали? хД БТВ - Малко е тъпо, че го пиша, но мнението ми за "Здрач" е същото като твоето. xD | |
| | | ...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Авг 18, 2010 2:55 am | |
| Аватара ти радва мнооого ;д.The IT crowd.Някога го гледах, може пак да започна..Иначе как си, какво правиш? | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Авг 18, 2010 3:21 am | |
| - xapricotkiss,, написа:
- Хей Лили. За първи път пиша тук. Май.. Фенче на Мерлин си.. ^^
1. Кой те кефи повече: Артур или Мерлин? xD 2, Слушала ли си Futures? /Английска група са./ 3. Ако не, ето песен. Какво мислиш за тях? 3, И ти си луда по Хари Потър така, че.. какво ти е мнението за Снейп след като прочете последната книга? 4. А мнението ти за Крийчър? Не е като Доби, ама все пак. Там като Хари му даде медальона на Регулус и Крийчър започна да плаче и Рон - "Престара се, мой човек." 5, А какво мислиш, че е накарало Регулус да си промени мисленето за Волдемор? Не всеки смъртожаден би направил такова нещо, та чак да смени позициите си. Е, освен Снейп де. Тъпи въпроси задавам, нали? хД БТВ - Малко е тъпо, че го пиша, но мнението ми за "Здрач" е същото като твоето. xD Добре де, защо чак сега ти виждам писанието?! о.О Здрасти! Мда, голямо фенче уж се водя.^^ 1. Мерлин, мисля. Ама и двамата за големи пичове, макар че в началото Артур ме дразни, прекалено лигав ми е, но пък.. принц е, нормално. Ама после се осъзнава малко.. ;д 2. Ъм, не. =// 3. Песента е ужасно добра. Може да се разтърся за още тяхни песни, пък ако ми харесат и дискографията им мога да си дръпна. ^^ хд 4. Не го помня особено добре. Сещаш се, къса памет. Сигурно с нея ще ме запомнят хората ХД 5. Боже мой, аз нищо не си спомням. О.О Колко съм зле, трябва пак да прочета книгите, мда.. Чувствам се като кифла. Глупости, не са тъпи. (; ЙЕС! НЯКОЙ ДА ИМА СЪЩОТО МНЕНИЕ КАТО МЕН ЗА "ЗДРАЧ", НАЙ-НАКРАЯ! <3 - ...:СиС:... написа:
- Аватара ти радва мнооого ;д.The IT crowd.Някога го гледах, може пак да започна..Иначе как си, какво правиш?
Оу, мерси! <3 Велик сериал е, гледай го. Вече излезе и 4тия сезон. Само че не знам дали е целия в замунда. Ама май да, защото във всеки сезон има по 6 серии, което е гадно. Бивам, скучая и чатя. Пия сок. Ами ти? | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Авг 18, 2010 4:54 am | |
| Охо фенка на IT - хубав сериалец, тъкмо наскоро го гледах.
Любим герой? Любим сезон? И любими моменти естествено? | |
| | | bonita Неспасяем
| | | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Авг 18, 2010 6:10 am | |
| Дам, епизодът с театъра е най-култовия и за мен.
А мнението ти за шефката? Други любими британски сериали? Big bang theory гледала ли си? | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Авг 18, 2010 8:48 am | |
| 1. Тази на отдела, за нея иде реч, нали? И тя е пич. Радва ме, но не ми е сред любимците. 2. "Мерлин", "Misfits", "Скинс".. За други не се сещам сега.. =/ 3. Да. Готино сериалче е, ама доста малко серии съм гледала. | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| | | | bonita Неспасяем
| | | | xapricotkiss,, Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Авг 19, 2010 6:46 pm | |
| - bonita написа:
- 1. Мерлин, мисля. Ама и двамата за големи пичове, макар че в началото Артур ме дразни, прекалено лигав ми е, но пък.. принц е, нормално. Ама после се осъзнава малко.. ;д
И аз бях в началото така, ама после накрая на първи сезон ми допадна повече Артур. Във втория сезон повече се осъзнава. Особено на втори епизод, където Гуинивиър му предлага престой в нейната къща и той се държи арогантно. Мм накрая разбира и иска да й върне услугата, като сготви. Още помня безценното изражение на Мерлин, когато разбра, че Артур ще готви. Да, ама накрая пък изобщо не сготви, а взе храна от кралската кухня. БТВ: Знаеш ли, че ще дават втори сезон на Мерлин по bTV Cinema през септември? ^^ | |
| | | bonita Неспасяем
| | | | xapricotkiss,, Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Авг 26, 2010 7:57 pm | |
| Емии... от 6ти септември от 9,00 и 22,00 часа ще го пускат. Кои са любимите ти песни на You me at six? Според мен "The consequence", "Underdog", "Finders Keepers" и "Jealous minds think alike" са най-великите. Е, "Stay with me" и "Liquid confidence" също.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Просто... аз. | |
| |
| | | | Просто... аз. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |