Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Просто... аз.

Go down 
+7
candyx. .
monini
The_vampire_girl
Alice~
~Rossita
rozaLie
bonita
11 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
АвторСъобщение
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :
Просто... аз. - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Просто... аз. - Page 5 Right_bar_bleue

( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци…
Брой мнения : 759

Просто... аз. - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 5:36 pm

Именно. И всички те зяпат странно, дрън-дрън... ;д
Абе, не съм на същото мнение. Скайпът съкс, по принцип. Много ме дразни. Изтърпявам го обаче, макар и с мойте слаби нерви. хд
Върнете се в началото Go down
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Просто... аз. - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Просто... аз. - Page 5 Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 5:38 pm

Не, не, под "Да живее" имам предвид, че е хубаво да има с кой да пишеш не само по пощата. хД
http://acciosharman.tumblr.com/
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 5:40 pm

Седми ли ще си? Аз пък останах с впечатление, че си ми връстничка xa ... Е, седми клас предполагам е по-трудно, все пак имаш кандидатстване и т.н.
http://avatar-for-you.dir.bg
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 5:56 pm

Оу. Значи грешно съм те разбрала... ;д

Седми ще съм, даа. хд Определено си е по-трудничко. Надявам се обаче да се справя. =)

~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 6:54 pm

Ще се справиш! ^^

Любима песен на VersaEmerge?
Какво ти е мнението за групата?
Какво мислиш за вокалистката, Сиера? (Май така й беше името. хД)
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeВто Сеп 14, 2010 7:55 pm

Ха дано! хд

Stranger, Up There, Whisperer.
Пичове са. Големи сладурковци са и тримцата, ама сякаш повече ми харесват, когато бяха 5ма. :(
Ужасно красива е (винаги ми е приличала на котка/рис, не знам защо. ВИНАГИ, просто.. от както ги харесвам, винаги съм я оприличавала на рис ХД ) и има невероятен глас. Пее невероятно на живо. <3 Стилът й също ми харесва. ^^
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 1:40 am

Офф, абе все не мога да науча кои групи слушаш. хД Все се обърквам.. ениуей. ;д
Кои са ти любимите банди? (По всяко време, не само сегашните ;д)
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 1:58 am

Аз не мога да ги запомня, ти ще ги помниш.. хД
Paramore, The Maine, All TIme Low, VersaEmerge, NeverShoutNever, Escape The Fate, Mayday Parade, The Summer Set, The Cab, I See Stars, Panic At The Disco, All American Rejects, Forever The Sickest Kids,KISS, The Beatles, Eyes Set To Kill (макар че вокалистката хич не може да пее, милата.. =/ ), We Are The In Crowd.. Кой друг, кой друг... A Rocket To The Moon харесвам също. Alesana също са уникално добри. The Veronicas (то дует май се води, ама кво ви дреме ХД ), You Me At Six, 30 Seconds To Mars. На тия най-накрая само песните им харесвам обаче. ;д
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:02 am

Хах, ясно защо не ги помня. хД
Леле, кефиш се на групи, които дори не съм чувала. о.О Ениуей, кефя ти се на макс, че слушаш Kiss и Beatles. ^^ И Paramore, естествено.
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:19 am

Именно. И като прибавим проблема с късата ми памет и става чудесно. ХД
Слушам групи, дето не са известни в България. Просто ми е кеф. Апък и ти казах, имам неква мания да съм единствена и никой като мен да не е. ;д
Ти слушаш Бийтълс?! Верно? И КИС? Не знаех, че тях толкова ги тачиш. Мислех, че са само Металика, ЕйСи/ДиСи (ако ти ги харесваше де.. 'щото може и да се бъркам О.О) и Парамоур слушаш. о.О
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:27 am

Верно бе, пич. Май ще си намерим обща тема, не мислиш ли? friends
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:29 am

Възможно ее. happy
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:30 am

Ъ, `айде в Скайпа да говорим. ;д
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeПет Сеп 17, 2010 2:34 am

Както кажеш. (:
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

Брой мнения : 1021

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeСря Сеп 29, 2010 6:59 pm

bonita написа:

Ти трябва да си дадеш скайпа, че съм го изгубила. Тре'а се опознаем повече с теб. why
Естествено, ако искаш. Ако не.. ще го преживея. ХД
Eстествено, че ще ти го дам... xD еmo_punk_girl97 (колко тъп ник. хД)
Така, така.. Продължавам с Потър въпросите.. xD
Що Фъдж пък все се кълне в брадата на Мерлин? Аз, като взема да си представям Мерлин и пред очите ми излиза Колин Морган.. Направо не мога да не си го представя с брада. хД
Чела ли си "Фантастични зверове и къде да ги намерим?" от Роулинг? Аз си я имам на ПДФ файл и направо като я чета, се пукам от смях, тъй като Хари и Рон са "драскали" в книгата. Ама ми е на енг. Ама както и да е.. На хипогрифа пише, че може да бъде опитомен само от специалист и отстрани Хари писал "Хагрид чел ли е тази книга?". Или пък на капата, че е от Япония и Хари пак - "Снейп също не е чел тази книга.." Или пък на Акромантулата, че не е потвърдено да има колония на Британските осторви и те го задраскали и писали "...потвърдено от Хари Потър и Рон Уизли" хД

bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeЧет Сеп 30, 2010 1:49 am

Абе, и по-глупави има. Не се притеснявай. хд Та, ей сега ще те намеря. tongue
'Де да го знам и него, физофренията сигурно го гони. Иначе в моите фантазии Мерлин си е един дъъърт дядо с дълга бяла брада и бяла косица, синя мантия (оле, нали така се казваше онова като.. рокля (рофл) дето е?! О.О)и островърха шапка. Абе, нещо на Дъмблидор мяза. И е същия като във филмчето на Дисни "Мечът в камъка".
Не. Ама така искам да я прочетааа.. Ама имам 2-3 книги за довършване. Едната е 500 и кусур страници.. =/ Ама тъй като гледам, доста интересни нещица има и наистина ще се хвана да я чета. Може и през зимната ваканция, в което ме съмнява много, защото съм твърдо решена да уча тая година и добри оценки да си изкарам на изпитите. Тъй че може и пролетта.. може и лятото. Ще видя. Ама ще я прочета! Заедно с другите.. *започва да смята.. след няколко минути * към 8 книги. хД
Абе, по-добре е да е на английски, да ти кажа, защото си упражняваш езика така. ;д

xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

Брой мнения : 1021

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeЧет Сеп 30, 2010 2:28 am

Аз имам и "Куидич през вековете" пак на ПДФ и на енг, ама не ми се чете много-много за метли. Единственото нещо, което знам от тая книга е, че всички фалове, които могат да се направят в куидича са извършени в един мач през 1400 и не знам си коя. хД
Ами те и двечките са около 60 страници и аз съм чела само драсканиците на Хари и Рон. хД Там как са си играли на бесеница и Рон как е писал "Хари обича Стенещата Миртъл".
Уфф, какво мислиш за хумора на Дъмбълдор? хД То горе-долу като прочетеш всичките книги, разбираш какво има предвид със своите странни изказвания.
Такам.. В петата книга, като Рон става префект и майка му вика "Като всички в семейството!" и Фред - А ние какво сме? Отрочета на съседите ли?.. Абе, наистина... Да не са? Само те имат такъв хумор.. хД Ама пък си мисля - Нееее! Те са си единствените и неповторими Уизлиевци!
Ъмбридж много гадна, нали? Е, то си е така де...
Или Гропчо, като вика "Хърми" или "Хагър".. xD
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitimeЧет Сеп 30, 2010 2:43 am

Е, те тая книга искам наистина да я прочета. Адски много обичам куидич. <3
Не ми е особено забавен нещо. Друго си е близнаците или Рон... Ама все пак, Дъмби ги мъдри едни мисли.. велики.
Абе, съмнявам се. Бая приличат на всички от Уизли (червена коса, дръндръндрън.. ю ноу. ;д ). Пък се съмнявам съседите да са едно към едно с Моли и Артър, сещаш се. хд
Отвратна е. хд
Да, да... Мно'о голям пич беше.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Просто... аз.   Просто... аз. - Page 5 Icon_minitime

Просто... аз.
Върнете се в началото 
Страница 5 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Просто Lady_Mi...
» Бяха просто палачинки!
» Селена и Тайлор .. просто приятели?
» Джъстин Бийбър: Не съм просто Дисни звезда
» Психолог: "Дисни просто се нуждаеше от нова суперзвезда"

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии