|
| Просто... аз. | |
|
+7candyx. . monini The_vampire_girl Alice~ ~Rossita rozaLie bonita 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Фев 10, 2010 9:43 pm | |
| | |
| | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пет Фев 19, 2010 8:53 pm | |
| Ами.. Защо точно Хари Потър е любимият ти филм/поредица/книга? /там, което ти е любимо ;д../ Герой от филмът? Защо? Кой от всичките филми предпочиташ? Защо? Има ли нещо, което не обичаш във себе си? | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пет Фев 19, 2010 9:56 pm | |
| Абе,Лили да те питам ти не си регистрирана и в друг форум?;дд | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Фев 20, 2010 3:05 am | |
| - rozaLie написа:
- Ами..
Защо точно Хари Потър е любимият ти филм/поредица/книга? /там, което ти е любимо ;д../ Герой от филмът? Защо? Кой от всичките филми предпочиташ? Защо? Има ли нещо, което не обичаш във себе си? 1.Ама, наистина, и аз не знам. Просто една късна вечер реших да взема третата книга да прочета и толкова яко ме грабна, че.. Не знам, грабна ме. А и самият стил на писане на Роулинг е много хубав. 2. Любим герой ли? Ами, най-напред е Луна. Щура е, харесва ми характера й. А и никой не я зачита, а тя е много свястно момиче. Другите ми любимци са семейство Уизли, защото... са Уизли. 3. Казах по-горе. ;д 4. Шестия и първия. 5. По принцип, шестата книга ми е една от любимите, а и драмата Рон/Хърмаяни се задълбочава... Стават доста интересни неща. А първия филм ми е любим, защото всички там са мънички и сладичкии.. <333 6. Има, доста неща са. Предимно от външния вид. Не харесвам чупките на косата си. И корема не си харесвам. От характера - избухлива съм и когато не ми е кеф, си изкарвам яда на другите. Също съм и много ревнива. - -accessible only to you написа:
- Абе,Лили да те питам ти не си регистрирана и в друг форум?;дд
Регистрирана съм, в един форум за "Здрач" (който вече не посещавам, няма какво да правя там) и в форума за "Рок Лагер". | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Мар 21, 2010 8:46 pm | |
| - Mимка. написа:
- 1.Обичаш ли да те замерват с телбод? ВТФ?! Неее. XD
2.А с кламери? Не.. XDD 3.А с лампи? Т'ва е брутално *рофлрофлрофлрофл* 4.Знаеш ли коя е Кат Вон Ди? НцЪ. 5.Mръсно подсъзнание имаш ли? Може да се каже. 6.А кой е Ники Сикс?*знаеш ли?* Пф... Аз пък от къде да го знам? XD 7.Някога блъскала ли си се в стълб? Да. И в такова, за тока.. една такава кутия *размахва ръце в опит да я опише*. И в такова съм се дрянвала. 8.У вас имате ли духче? Май не. Но пък за сметка на това си имаме домашен любимец, апък аз си имам и въображаем приятел. ^^ 8.Защо? Не сме си харесали още. 9.Какво би направила ако се блъснеш в някой бръмбар?*рофлрофлрофл* Бих изкрещяла. 10.Би ли му направила път? Разбира се! 11.Обичаш ли да се гримираш с маркери? О__O 12.Какво мислиш за татуировките? Лично аз не ги харесвам. 13.Знаеш ли,че Кат Вон Ди е цялата в татуировки? Не. 14.Ядеш ли пари? Не. Харча ги. ;д 15.А камери? Ъ-ъ. Не. ;д 16.Би ли си напъхала пирон в носа? По дяволите, НЕ! ;д
Ъххх... ъхх. xD
1.Гледа ли снощи Грамитата? Забравих, дявол ги взел. 2.Гледаш ли научи програми? Да, понякога. 3.Обичаш ли да четеш истории свързани с войни? Не съм чела, не мога да ти отговоря. 4.Вярваш ли в свръхестественото? Ами, какво да ти кажа. И да, и не. 5.Мислиш ли, че нещата които сънуваме са израз на дълбокото ни подсъзнание? Да. 6.Кой момент от живота ти досега те е натъжил най - много? О, не знам. Доста са... 7.Любима фраза? "По дяволите" XD 8.Често ли излизаш? Не. Рядко го правя. 9.Би ли се съблякала насред улицата, ако от това заваси живота на някой твой близък? За близките си всичко бих направила. Но да тръгна ей така да се събличам насред улица... не. 10.Кой е любимият ти компот? От череши. 11.Харесваш ли негрите? Да. 12.Расист ли си? Не. Никога не съм вила, никога няма и да бъда. 13.Харесваш ли името си? Не знам. нито го харесвам ужасно много, нито пък го мразя. 14.До края ли се бориш за нещо, което изглежда невъзможно или бързо се отказваш? Абе, инат и проклетия съм си. Ама има неща, за които бързо се отказвам. 15.Съпричастна ли си към проблемите на другите? Да. 16.Как най - често се обличаш? Дънки. Тениска. Суитчър. XD 17.Ако можеш в кой момент от живота си би искала да се върнеш? Караш ме да си напрягам мозъчните клетки. Много са. 18.Обичаш ли да фантазираш? Даа.. <3 19.Ходила ли си на рок концерт? Не, ама много ми се иска, значиии.. 20.Мислиш ли задълбочено върху смисъла на живота или не ти пука? Когато се правя на философ - да. Обичам да се правя на философ. ;д 21.Вярваш ли в задгробния живот? Може да има нещо такова, кой знае.. 22.Какво най - много мразиш в характера си? Че съм избухлива и ревнива. 23.Кой е най - големият ти страх? Смъртта на близък. Още повече ме плаши това, че е неизбежно. 24.Колко пъти си се влюбвала? Много. Е, не чак толкова много.. Не съм ги броила. 25.На колко би правила с*** за първи път? *ако вече не си де хД* Защо думата е цензурирана, първо? о_O Второ, не съм го правила и не смятам в близкото бъдеще да го правя. Сигурно към 17-18. За мен това си е нормалната възраст за такива работи. 26.Ако те изнасилят какво би направила? 'Що за въпрос?! Първо, ако се случи това (не дай Боже), бих си направила изследвания за болести и прочие. След това, бих съобщила на полицията. 27.Би ли си купила камасутра? хД Не. 28.Пиеш ли водка? Когато има вкъщи. Ама не изпивам цялата бутилка. Слагам си малко, слагам сок и така.. 29.Ще пиеш ли противозачатъчни или винаги ще имаш кондом под ръка? хД Второто. 30.Би ли правила орална любов? хД Ъ.. не. 31.Против или за ге****е и лесб***ите? Защо отново думите са цезурирани? XD не съм против тях. Всеки има право да си избира какъв да бъде. 32.Гледала ли си по**о? Ако не би ли гледала? хД Защо ПАК думата е цензурирана?! XDDD Кой не е гледал в днешно време? И децата в детските градини гледат... 33.Имала ли си несподелена любов? Май да.. о.О 34.Би ли си уредила среща по интеренет? В какъв смисъл среща? С някой/я приятел/ка или с някое момче? Няма значение, защото и в двата случая държа да съм общувала доста време с човека отсреща. 35.Би ли участвала в по**о филм? хД Защо ги цензурираш тия думи, Волдемор ги взел!? XD Не бих участвала. Нямам намерение цял свят работите дам и гледа. =.=' 36.Къде срещна Пецата? Аха. Тоя въпрос не е за мен. XDD 37.Каква поза би искала да пробваш? хД Да не си мислиш, че аз цялата кама сутра я знам на изуст?! XD 38.Би ли правила с*** в басейн? хД Още една цензурирана дума. Не бих. 39.Досега опитвала ли си да се самоубиеш? Не. Заради хората, които, колкото и малко да са те, ме обичат и заради самата мен. 40.Вярваш ли, че някъде по света имаш своя сродна душа? Всеки има своя сродна душа по света. Ама аз имам чувството, че ше си умра стара мома неженана. ;д 41.Искаш ли да посетиш Марс? Да. Искам да разгледам целия Космос. Мечта от малка ми е. 42.Яде ли ти се лютеница? хД Всъщност, не. Яде ми се салата Цезар от KFC. 43.Кой човек от форума би прелъстила? хД Не знам. Никого. XD 44.А кой би убила? хД Никого. 45.Ако можеш да се срещнеш само с един човек от форума, кой би е той? Уф, като почнете такива въпроси да ми задавате, значии... Не знам, не мога да реша. 46.Наистина ли би използвала садо мазо елементи в половия живот? хД Абе, ти ще спреш ли такива лични въпроси да ми задаваш!? XD От къде да знам.. не. 47.С кой бе искала да имаш връзка в момента? Има един Виктор.. Ама той ми е само симпатичен. ;д 48.Къде би отишла на екскурзия? Лондон, Лондон, ЛОНДОН! <3 49.Какъв език би искала да можеш да говориш? Испански. Английски. КИТАЙСКИ. 50.Би ли си направила тату? Ако да къде? Не. Искам да си продупча ушите. ;д 51.А пиърсинг? хД Ухото. Да го продупча. Лявото. ;д 52.Обичаш ли да попълваш лексикони? Да! 53.Често ли ядеш зеленчукови храни? Ами, да. 54.Яла ли си сухари? Мда, яла съм. 55.Коя част от България искаш да посетиш? Северната. Искам да посетя Русе, Видин (макар че той е на северозапад, ама няма значение. ).. <3 56.Вярваш ли в Бог? Да. 57.Често ли ходиш на църква? Не. 58.Би ли участвала в секта? Не. Но до нас имаше една и веднъж влязох. o__O 59.Мислиш ли, че трябва да отидеш на психолог? Хах.. Кой да знае, може би не. ;д 60.Какво е мнението ти за суинг двойките? За кое?! Сори, необразована съм. ;д *След 1 минута*Смятай. Аз за пръв път го чувам т'ва, апък ти, която си по-малка от мен, го знаеш., Добре, че беше Гугъл да ме светне. На къде отиват децата...Тцтцтцтц 61.А когато се омъжиш ти били била склонна на суинг? Не... 62.Какво е мнението ти за ромите? И те са хора. Не ги мразя. 63.Слушаш ли опера? Не. 64.А народна музика? Понякога. 65.Какво средство използваш за епилация? хД Тц.. Самобръсначка, по дяволите. ;д 66.Какви превръзки ползваш? хД А как изглеждам отдолу не искаш ли да попиташ!? XD Сори за малките дечурлиги, дето ги има у форума 67.А доволна ли си от тях? Да. 68.Мнението ти за електричеството? хД Искам да спрат електричеството на всички за няколко дена. Да видим как ще живеят хората. Тцтцтц... Промени света т'ва чудо, ей! 69.А какво мислиш за килимите? хД Мекички са. И са красиви. Лично този, който е в моята стая, е красив. ^^ 70.Какво би направила за любовта на живота си? Всичко. Може би. 71.Коя кръвна група си? Не знам. о.O 72.Знаеш ли какво е ензим? Да. Мисля. ;д 73.Коя е любимата ти дреха? Една широоока тениска на "Комиците". Мога да се пъхна цялата в нея и, забележи, тя няма да се скъса! 74.Имаш ли дъждобран? Не. 75.Вманиачена ли си на тема сутиени? Не. 76.А на тема гащи? хД Не, не, не. 77.Имате ли кола? Имаме, да. 78.Ти би ли искала да можеш да шофираш? Може би. Ама май съм прекалено саката за тая работа. 79.Често ли използваш таксита? От години не съм ползвала о.О не, глупости. Не от години, от доста отдавна не съм ползвала. 80.А градска транспорт? *автобуси,трамваи...* Не. Вървя предимно пеша или с колелото. ^^ 81.Откачена ли съм? Мне. Лигава си. [/b] | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Май 24, 2010 8:01 pm | |
| Скука е, хора... Вижда се то, че моята особа не е толкова интересна, но все пак.. Някой да има въпроси? xD | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Май 24, 2010 8:08 pm | |
| Прочете ли академията за вампири? ;д И.. Имаш ли си списък, със книгите, които искаш да четеш? За колко време би прочела 1000 листова книга? М.. прочете ли Дарън Шан? ;дд The Maine или Paramore? Защо? Любимото ти занимание? До колко стоиш навън?
После ако желаеш, ще те питам още и още.. ;дд <3 | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Май 24, 2010 8:25 pm | |
| Яяя, желаееещ! ^^ - rozaLie написа:
- Прочете ли академията за вампири? ;д
И.. Имаш ли си списък, със книгите, които искаш да четеш? За колко време би прочела 1000 листова книга? М.. прочете ли Дарън Шан? ;дд The Maine или Paramore? Защо? Любимото ти занимание? До колко стоиш навън?
После ако желаеш, ще те питам още и още.. ;дд <3 1. Прочетох първата книга. Сега съм на втората, а онзи ден си купих и третата. ^^ 2. Да. Няма да го изреждам целия, но искам да прочета някои книги на Стивън Кинг, като например "Гробище за домашни любимци". 3. Зависи. Ако е супер интересна и имам време - може и за седмица-две. Но иначе за около месец-два. Може и повече понякога. ;д 4. Само едната книга. Онзи ден и другите 2 щях да си взимам, но ги нямаше.. =.-'' 5. Е те това ми е най-омразния въпрос. И двете групи ги харесвам страшно много и имат огромен талант. По-голяма фенка на Дъ Мейн станах тая пролет, макар че ги харесвам от миналото лято, но все пак са велики. Фен на Парамоур съм от началото на 2008ма, идоли са ми. Въпреки трудността, избирам Парамоур. Но и двете групи ги обожавам. 6. Всичко казах по-горе. Просто съм фен на Парамоур от доста отдавна и макар покрай "Здрач" да станаха супер комерсиални (мразя комерсиалното..) и всяка втора кифла да е със снимка на Хейли и да пише "Paramore foreveeeer (h)", обичам си ги. 7. Любимо занимание.. Да чета. Обожавам да чета. Да седя на компютъра, но когато няма какво да се прави ми е отвратително. Да играя с хамстера ми Жожо и да му се смея на глупостта (глупавичък е, миличкия..). И, най-любимото от всички - да спя. XD 8. Не излизам навън. Излизам доста рядко, поради простата причина, че имам само 2 приятелки, от които едната е в София, а другата чак в Испания. При мен е само най-добрия ми приятел, ама и той не излиза често. Но иначе, когато се случи да изляза, стоя до 8, а ако съм по-близко до нас може и към 9.
А на теб, ако ти се пише още, задавай си спокооойно въпросите. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Май 24, 2010 8:37 pm | |
| Да видим.. ;д 1. Освен книги за фантазията, какви други обичаш да четеш? 2. Как се запали по четенето? 3. Коя беше първата книга, която прочете цялата? 4. Ъм.. Как си в училище? 5. Как мислиш, че ще завършиш? 6. Кога обичаш да се занимаваш с правенето на графики? 7. Доставя ли ти удоволствие, или ти е скучно? 8. Мисля, че те бях питала, но все пак.. Коя от книгите на Здрач ти е любима и защо? 9. Чела ли си под Игото? ;д 10. Любимият/а ти писател/ка? | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Пон Май 24, 2010 8:55 pm | |
| - rozaLie написа:
- Да видим.. ;д
1. Освен книги за фантазията, какви други обичаш да четеш? 2. Как се запали по четенето? 3. Коя беше първата книга, която прочете цялата? 4. Ъм.. Как си в училище? 5. Как мислиш, че ще завършиш? 6. Кога обичаш да се занимаваш с правенето на графики? 7. Доставя ли ти удоволствие, или ти е скучно? 8. Мисля, че те бях питала, но все пак.. Коя от книгите на Здрач ти е любима и защо? 9. Чела ли си под Игото? ;д 10. Любимият/а ти писател/ка? 1. Общо взето фантазии (като включим хорър-морър и дрън, дрън, дрън.. ) само чета. Не ги обичам любовните, апък другото.. ;D 2. Хари Потър е виновен. Прочетох третата книга и от там се започна четенето на другите части, след това и още книги.. Преди беше трудно да ме засечеш с книга в ръка, апък сега чета всеки ден. 3. Хм... За една катерица, мисля. Като се учих още да чета и сричах. xd 4. Бивам. Математиката беше добре, удържах здраво фронта, ама нещо пак се отпуснах.. Важното е, че не съм насъбрала само двойки. В сряда имам контролна, пък дано направя нещо. ;д 5. Няма да е с отличен. Сигурно 5. По английски имам само шестици, другото е петици, по математика втория срок сигурно ще е 4. Да. Определено успехът за годината ще ми е 5. 6. Когато съм свободна, имам вдъхновение и снимков материал (а вдъхновението не може да дойде без да имам снимки, макар че и това се случва). ;д 7. Забавлявам се. ^^ 8. Първата най-много ми харесва. Не мога да ти кажа точно защо, просто най-много ми харесва. На последната финала не ми хареса, но и тя е добра. 9. 2 страници. И в училище главите, които трябва да учим. Всъщност, лъжа те, защото слушам как другите четат, а в нито един час не се е случвало да прочетем цяла глава. ;д 10. Джоан Роулинг. Ясно е защо. xD А иначе творбите на Христо Ботев също ми харесват. Харесва ми стилът му на писане. Рашел Мийд и Елън Шрайбер също са добри писателки. | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Юни 19, 2010 1:17 am | |
| - Mимка. написа:
- Tвоето желание е моя заповед.
1. Как си днес? 2. Какво правиш? 3. Доволна ли си от успеха си в училище? 4. Мислиш ли, че мо'еш да учиш в Х-..Хогурдс.. там, училището на Хари Потър? 5. Какво харесваш в Дани? 6. Ами Хари? 7. Алекс и Хари или Алекс и Дани? 8. За какво си мислиш в момента? 9. Коя книга четеш в момента? 10. Имаш ли задължителна литература? 11. Любознателна ли си? ^^ 12. А любопитна? 13. Мислиш ли се за умна? 14. Би ли станала иймооооуу? (Напомни ми за днеска.. оная с косата. хддд) 15. Обичаш ли череешки? 16. Знаеш ли какво е дюна?! (Май не.. все пак.. димческо е. ) 17. Още ли си падаш по кокчета с хииляди фибички? 18. Мечтаеш за...? 19. Напоследък къде прекарваш повечето си време? На компютъра, с книгата или... 20. Искаш ли още? 21. Ама продължавам без да питам. Каква на цвят ти е хавлията? 22. Любима песен на Boys like girls? 23. Слушаш ли още All Time Low? 24. Ако да, смяташ ли, че вокалът ее гооотин?! ^^ 25. На колонки или на слушалки си? 26. Какво би направил за приятел? 27. Ами роднина? 28. Твоето мото? 29. Кафе харесваш ли още? 30. Смяташ ли, че си се променила за последните години? 31. Смяташ ли се за труден характер? 32. Играла ли си с бумеранг? хдддд 33. Ако да, удряло ли те е? 34. На барабани пробвала ли си се? 25. Имаш ли енергия? 26. Чупила ли си стъкло? 27. По точно прозорец? 28. Какъв на цвят е четката ти за зъби? 29. Каква паста ползваш? 30. Маникюр искаш ли? хд 31. Имаш ли плюшена играчка в стаята? 32. Ако да, каква? 33. Позитивен човек ли си? 34. Оптимист или песимист? 35. Гледа ли биг брадър? 36. А талантите? 37. Какво мислиш за Варна? 38. Ами за форума? 39. Харесваш ли сламки? хд 40. Имаш ли цвята в къщи? 41. Любим фикс от маги? 42. От къде идва името "ева"? 43. Ползвала ли си сапун TEO? 44. При тебе вали ли? ^^ 45. А вчера дали е валяло? 46. Къде ще ходиш на почивка? 47. Харесваш ли кучета? 48. Ами котки? 49. Какъв на цвят е блокът ти? 50. Още? Въй, спасяваш ме от скуката, жено. ;д 1. Добре съм. Бивам. 2. Отговарям на въпросите ти. ;д 3. Да. Много даже. 4. Хогуортс е. ХД Може би. Но трудно ще помння заклинанията и кое за какво е. ;д 5. Странна личност ми е. В смисъл, персонажа е доста интересен. Именно за това ми харесва. Може и да постъпва глупаво на моменти, но човешко е. (: 6. Същата причина. Голям ми е веселяк. Доста е забавничък. 7. Тийм Халекс. (Хари и Алекс ;д) 8. За.. за.. За това колко е вкусен хляба вкъщи. 9. "Ледено ухапване". Още не мога да я прочета, ама смятам тая и другата седмица да се взема в ръце и да я "изям". ;д 10. Колкото щеш са. Ама не знам дали вскичте ще ги прочета. Едва ли. Може само 2-3. ;ддд 11. Може да се каже. 12. Преди бях много. Сега не чак толкова. ;д 13. В някои обласни съм, но в други не. ;д 14. Да, оная с косата... Ама тя не е ИйИмоУуУ, тя е некво скриймо май се води. о.О Ениуей. Таа.. не. Може би външно, но вътрешно не. Имам предвид, може да се обличам като тях, но да тръгна да се депресирам за най-малката глупост и да се режа.. Не бих го направила 15. Да. Обожавам ги! 16. Мисля, че да. И, какво е?! "Димческо" ли? о.О 17. Не. Обичам да съм рошава. И не си връзвам косата на кок, освен като влизам в банята, поради простата причина, че ми се начупва. Вързвам я на слаба опашка. ;д 18. Хубав живот. И за много друго незначителни за хората неща. 19. На коммпютъра, спя или с книга в ръка. Докато една приятелка се прибере, че е на почивка. И другата седмица сигурно ще се моткаме в най-големите жеги насам-натам.. ;дд 20. От кое? ХД 21. За къпане? За къпане хавлия не ползвам, неудобни са ми. Имам халат, който се води розов, но от многото пране вече е станал сууупер бледо розАв. ;д Иначе хавлията ми за плаж е на Мечо Пух. 22. Не ги харесвма чак толкова тях. Има само 1-2 песни, които ми харесват. Love Drunk, of course ;d, ми е любимата. (: 23. Ама, че разбира се! Тия велики олигофрени никога няма да ги забравя! Бду, днеска рожден ден има Джак. 24. Готин е, даа.. Ама да не му се нахвърляме много, че приятелка си има човека (по последни сведения.. ама може и да са скъсали, в което се съмнявам ужасно).. ;д 25. Колони. 26. Много неща. Че ако не и всичко. 27. Същото. 28. Нямам такова. 29. Кафе никога не съм харесвала. Горчиво ми е, апък с захар не съм пила. Харесвам Нескафето и капучиното. Тия, дето ги продават в пакетчета. ;д 30. Определено съм се променила. Никаква прилика с детето, което бях преди и тинейджъра (О.О), който съм сега. 31. От части. Доста съм странна. 32. Не... Ама може да се пробвам! хД 33. - 34. Също не. Но много искам. Като се нахъсам.. И да удряяям.. И да ги бияяя.. Лелееее.. <33 хД 25. В определени дни. хД 26. Веднъж бях на път. НООО то оцеля. ;д 27. Е, да, т'ва имах и аз впредвид. Същия отговор, както горе. ;д 28. Синьо и бяло. 29. Де да я знам каква е. Някаква.. червено и бяло има.. Боли ме фара. ;д 30. Не. Не обичам да са ми дълги ноктите. Патила съм си. хД 31. Бъкано е. ;д 32. От зайци и калинки доо мечки и тигри. хД 33. Ами.. Де да знам. Може би. 34. В повечето случаи оптимист. 35. Мда. Гледах го. Макар че семействата бяха пълни идиоти. 36. Само няколко епизода от кастингите. 37. Готино е. ;дд 38. Също е готин. Иначе нямаше да съм тука. 39. Дааа.. ^^ 40. В хола са всичките. И на терасата има разни.. 41. Не знам. Май тоя за кренвиршите с картофи. ;дд 42. Не-знам. Просто ми хрумна и... така. ;д 43. Помня ти аз. Май не. ;дд 44. НцЪ. 45. Пак нцЪ. ;дд 46. Че аз съм си на почивка. хД 47. Обожавам ги. <33 48. Мразя котки (извинявааай ;сс ). Единствения котарак, който бичам, е Архимед, ама.. не ми се говори по тая тема. 49. Сив. Но правиха ремонт на входа ни и сега входа ни е оранжев. ;дд 50. Ако ти се пише и нямаш работа... ;ддд | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | bonita Неспасяем
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:10 am | |
| Дюд, щом им обожаваш песните, то за мен се водиш фенка! ;д А AC/DC слушаш ли? *Моли се на Бога да кажеш да* | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:12 am | |
| Олелее ама що не казвате, че има и други като мене... Старите групи са си класика! Радвам се, че сме поне 3 във форума! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:36 am | |
| - Свет0слаВ <33 написа:
- bonita написа:
- Rossita. написа:
- bonita написа:
- Metallica - Whiskey In The Jar
Слушаш.. МЕТАЛИКА? Значи не съм единствената във форума, която знае за тях! Фенка ли си? Естествено, че слушам Металика. ;д И КИС даже, и Дъ Бийтълс. Обожавам ги тия стаари, стаари групи. И се съмнявам да има във форума някой, който не ги знае. А как само ме е яд, че не съм от София. Щях да отида на 22ри да ги слушам.. Иначе, фенка не мога да се нарека. Обожавам им песните. Ама прекалено ме мързи да тръгна да търся информация разна за тях.. Опаа, май ще си намерим обща тема. ;д
Как и кога се запали по Металика? От колко време ги слушаш? Ще ходиш ли лятото (сега) на концертът им в София? Ама и ти ли ги слушаш бе, Светс? Йеа, колко човека се събрахме. ;д | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:41 am | |
| | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:44 am | |
| - Rossita. написа:
- Дюд, щом им обожаваш песните, то за мен се водиш фенка! ;д
А AC/DC слушаш ли? *Моли се на Бога да кажеш да* Хех. ;д Не. Те са ми.. Кхъм, досадни. Харесам само 1-2 песни и това е то. - Свет0слаВ <33 написа:
- bonita написа:
- Rossita. написа:
- bonita написа:
- Metallica - Whiskey In The Jar
Слушаш.. МЕТАЛИКА? Значи не съм единствената във форума, която знае за тях! Фенка ли си? Естествено, че слушам Металика. ;д И КИС даже, и Дъ Бийтълс. Обожавам ги тия стаари, стаари групи. И се съмнявам да има във форума някой, който не ги знае. А как само ме е яд, че не съм от София. Щях да отида на 22ри да ги слушам.. Иначе, фенка не мога да се нарека. Обожавам им песните. Ама прекалено ме мързи да тръгна да търся информация разна за тях.. Опаа, май ще си намерим обща тема. ;д
Как и кога се запали по Металика? От колко време ги слушаш? Ще ходиш ли лятото (сега) на концертът им в София? 1. О, отдавна беше. 2008ма май. Като получих телефона на майка ми. Имаше 2 песни на Металика и от там. 2. От 2 години вече. ;д 3. Не. Но искам, по дяволите!
Хах, темата се обърна на чат малко. хД Иначе да, благодарим за поздрава. | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:44 am | |
| Мерсаж, дюд. Лили, извинявай, че така ти офлуудих темата.
ЕДИТ: Досадни!? Ааа, не. Ти ме застреля. Само аз ли съм им фенка, дявол да го вземе? xD
Последната промяна е направена от Rossita. на Нед Юни 20, 2010 2:46 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:45 am | |
| И аз също.. Не се осещам! | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Нед Юни 20, 2010 2:46 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 4:15 am | |
| Вампирке, излезна ли албума на онези сладури? ;д | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 4:24 am | |
| - rozaLie написа:
- Вампирке, излезна ли албума на онези сладури? ;д
Още вчера вечерта го дръпнах. Ама, убий ме, линк не мога да ти дам. Сега търсих един клип в ютуб и мисля, че ги има качени песните. Май и линк към албума има. ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Чет Юли 15, 2010 4:25 am | |
| Окейй! Аз май ще ставам, ама утре сутринта ще ти подосаждам. Иначе харесва ли ти? ^^ | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Просто... аз. | |
| |
| | | | Просто... аз. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |