|
| Просто... аз. | |
|
+7candyx. . monini The_vampire_girl Alice~ ~Rossita rozaLie bonita 11 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 12:46 am | |
| 1. Име: Наричайте ме Аника. ^^ 2. Години: 133. Град: ВарнаВсъщност, обичам да пиша големи и дълги описание за себе си, да разтягам локууми, но сега ме мързи прекалено много, за да го правя. Накратко: обожавам ХП поредицата. Гледам доста сериали, любими са ми "Merlin", "Skins", "Misfits" и има още много.. Всъщност, повечето са английски (не американски, а английски), обожавам Англия. Любими филми: "Хари Потър и..." (всички части) и "Detroit Rock City". Обикновенно слушам по-тежка музика, но харесвам и по-леки "бози" като например пауърпоп-а. Не харесвам поп-фолк. Любими актриси: Ема Уотсън, Евана Линч, Кейти Макграт, Тейлър Момсен, Скот Тейлър-Камптън. Ако имате въпроси, задавайте ги. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 1:11 am | |
| | |
| | | bonita Неспасяем
Warn : ( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци… Брой мнения : 759 Reputation : 19 Join date : 19.09.2009
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 1:37 am | |
| - xx.rozaLie - [ sunn ]] написа:
- Лилиии!! Как си, душкее..? ^^
/Та, аз съм Чичито, ако не ме разпозна! ;д/ Баси, от кога не сме си писали.. Иначе.. Как си? Какво си правиш? И понеже знам, че си запалена по доста групи коя е най- най- в момента? ;д Тейлър С. или Тейлър М.? Защо? Още ли харесваш Бони Райт? /май така беше.. ;д/ Още ли си запалена по Кемп Рок? ;д С нетърпение или ти е безлично наближаването на премиерата на Кемп Рок 2? ;д Мерсии.. останалите после! Чичиии! ^^ Добре съм, мерсии. Ям Кит-кат <3 Най-най винаги ще си бъдат Парамоур. Каквото и да става. ^^ И бай дъ уей, сега любимите ми групи са мноого повече, отколкото през лятото. ;д Не мога да избера. И двете ги обичам много. Харесвам всички от ХП. Просто преди я харесвах по-запалено, нещо като временна мания ми беше. Но като утихна всичко, Бони отиде в по-задните позиции на моят топ 10 на любими актриси. Да, харесвам го. (: Мога да кажа, че е един от филмите, които с нетърпение чакам да излязат. ^__^ Окей. - M u м а написа:
- Здравееей, аз съм Надето и със сигурност ме знаеш. ;д
1. Какк сии? 2. Любима песен на Кис? 3. Любима сцена от Кемп Рок? 4. Коя ти е любима холивудска двойка? Чаоо. (: Знам те аз, знам те.. Още по името те познах. ;д 1. Добре, мерси. Леко преяла. 2. Love Gun. Велика е. Харесвам и Detroit Rock City, Forever, Kissin' Time.. ;д 3. Краят. Тоест, когато Мичи излиза на сцената песента да си изпее. ^^ 4. Ванеса и Зак. И двамата вече ги харесвам доста малко, но... толкова са ми сладки заедно, че думи нямам. | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 2:15 am | |
| - xx.rozaLie - [ sunn ]] написа:
- И аз идвам пак с въпросите ми! ;д
Чу ли новите песни на Ник? Какво мислиш за тях? Ник/Джо/Кевин? Я сега кажи 10-те ти топ актриси: актьори: групи: певици: певци: Мнение за Майли? Хм.. ХП/Кемп Рок? И.. колко плаката имаш на стената? Всъщност, харесва ли ти Аш Тисдеил? А Здрач? /при отговор на Здрач с "да" имаш още минимум 20 въпроса ;д/ Йееей, още въпроси.. ^^ Не съм. Не го харесвам. Даже ми е най-антипатичен от Джонасите. Кевин. Само него тача от групата. ;д Актриси: Ема Уотсън, Евана Линч, Кейти Макграт, Бони Райт, Мегън Фокс, Деми Ловато, Селина Гомез, Тейлър Момсен, Скот Тейлър-Камптън.. Джеси Кейв?! xD Актьори: Рупърт Гринт (<333), Хънтър Париш, Джеймс и Оливър Фелпс, Даниел Радклиф.. други няма. xD Групи: Paramore, All Time Low, The Maine, KISS, The Beatles, VersaEmerge, All American Rejects, Panic At The Disco, Forever The Sickest Kids, Metallica. (страхотен вкус имам, а? xD) Певици: те са само три - Лили Алън, Деми Ловато, Тейлър Суифт Певци: нямам Майли, Майли.. Не я харесвам, никак даже. Има нещо симпатичено в нея, но и нещо, което ме дразни ужасно много. 'Що за въпрос? ХП форевър! ;д На стената не ми разрешават да лепя плакати (изключения са 2 плаката на ХП [разбира се], за които нямаше място на вратата/шкафовете и врънках на майка ми докато ми позволи да ги залепя. Бързо се предаде [мама] ;д ), а в цялата ми стая плакатите са.. 24. ;д Малко. Симпатично момиче е, а и има хубави песни. Не особено. Но пък книгите са добри. Всъщност, мнението ми се мени. Един път го харесвам, един път не... И аз не знам вече какво искам. xD - M u м а написа:
- Aз като видях името Лили се почудих дали си ти, ама после като влезнах в темата и видях Аника зацепих. ;д
1. Слушаш ли още All Time Low? 2. Гледа ли скрийм наградите вчера? Ако да, изкефиха ли те? 3. Има ли промяна в списъка ти за мъжете, който наааай-много харесваш? ;д Хоохооо... ;д 1. Разбира се! Как бих ги зарязала?! ;х 2. Гледах ги, да. Бяха прекалено брутални на моменти. Но като изключим това, не ми харесаха много. Никой от любимците ми не взе награда, освен Меги Фокс. +_+'' 3. Има. Ама са малко. xD | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 2:49 am | |
| Бе значи, ще ми отговориш на въпросите! ;д Така.. да започнем с Кълънови.. ;д Роуз/Алис? Джаспър/Алис? Карлайл/Алис? Есме/Алис? Емет/Алис? Едуард/Алис? Джаспър/Роуз? Карлайл/Роуз? Есме/Роуз? Емет/Роуз? Ед/Роуз? Джаспър/Карлейл? Джас/Емет? Джас/Едуард? Емет/Едуард? Кой от Кълън ти е най-симпатичен? Здрач/Новолуние? /книтиге/ Здрач/Новолуние? /филмите/ Здрач/Зазоляване? Новолуние/Зазоряване? Зазоряване/Затъмнение? Затъмнение/Новолуние? Затъмнение/Здрач? Любима книга? Любим момент от Здрач? Любим момент от Новолуние? Всъщност, не се сещам повече. АКо се сетя, ще пиша! ;д | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 3:01 am | |
| Бе значи, ще ми отговориш на въпросите! ;д Така.. да започнем с Кълънови.. ;д Роуз/Алис? Алис. Розали ми е злобна, мрази Джейкъб, апък аз го обожавам. Не си пасваме. ;д Джаспър/Алис? Джаспър. Карлайл/Алис? Карлайл. <333 Есме/Алис? Есме. Емет/Алис? Алис. Едуард/Алис? Алис. Джаспър/Роуз? Джаспър. Карлайл/Роуз? Карлайл. Есме/Роуз? Есме. Емет/Роуз? Ъ... Не знам. Емет. ;д Ед/Роуз? Розали. Джаспър/Карлейл? Карлайл. Джас/Емет? Джас. Джас/Едуард? Джас. Емет/Едуард? Емет. Кой от Кълън ти е най-симпатичен? Есме и Карлайл. Но най-вече Карлайл. Здрач/Новолуние? /книтиге/ Новолуние. Здрач/Новолуние? /филмите/ Отново "Новолуние". Здрач/Зазоляване? Сега чета "Зазоряване" (да, смейте се.. но, все пак, не съм толкова голяма фенка на поредицата, да не забравяме). Но съм вече към края на книгата, за това казвам.. Зазоряване. Новолуние/Зазоряване? Новолуние Зазоряване/Затъмнение? Затъмнение. Затъмнение/Новолуние? Затъмнение Затъмнение/Здрач? Затъмнение Любима книга? От "Здрач"овите? Може би "Затъмнение" и "Новолуние". Любим момент от Здрач? В гората. Когато Бела разбира за Едуардо. Любим момент от Новолуние? Когато трепят Едуард. Но, всъщност, това май е само от филма. Апък и то е само за няколко секунди. Но пък много хубави няколко секунди.. <3 Абе, всичките сцени, в които участват Волтури, ги харесвам. ;д Всъщност, не се сещам повече. АКо се сетя, ще пиша! ;д Оки-доки! ;д | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 4:59 am | |
| Хеей ^^ Аз съм Теди и едва ли ме знаеш - не съм от известните Таа и аз съм от Варна и искам да те питам.. В кое училище учиш? Любим стил музика? Как откри форумчето? Как се зариби по Сели? Как се зариби по Тейлър Суифт? Това е от мен! Чаоо | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 5:54 am | |
| - Tedss :)) написа:
- Хеей ^^ Аз съм Теди и едва ли ме знаеш - не съм от известните
Таа и аз съм от Варна и искам да те питам.. В кое училище учиш? Любим стил музика? Как откри форумчето? Как се зариби по Сели? Как се зариби по Тейлър Суифт? Това е от мен! Чаоо И аз не съм така, не бой се. ;д Това за училището, всъщност, не го разказвам наляво и надясно. Просто съм по затворен човек и не разказвам неща за себе си много-много. Само на хора, които имам доверие и добре познавам. Любимия ми стил музика... рок. "Старият" рок е невероятен, но и "новия" харесвам. Една приятелка ми каза за него и... ето ме, на. ^^ В списание БРАВО прочетох, че любимата й група е Парамоур, а тогава и аз много ги харесвах (не, че сега не ги) и започнах да ровя из интернет за нея. Но и преди това ми беше много симпатична. ^^ Е, тук вече не помня. Май по Love Story. Когато видях Тей за пръв път, направо без думи останах. Наистина е много красива. Чао! (: | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 5:15 pm | |
| | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 5:17 pm | |
| Падаш ли си по вампирската мания? От типа на Вампирските дневници и Здрач??
хохо Теди | |
| | | bonita Неспасяем
| | | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Просто... аз. Вто Яну 19, 2010 7:56 pm | |
| Привет от мен аз съм Лили Какво с какво те привлече ХП и коя е любемата ти част | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Яну 20, 2010 12:51 am | |
| - The_vampire_girl написа:
- Привет от мен аз съм Лили
Какво с какво те привлече ХП и коя е любемата ти част Адашка.. ^^ Всичко е много завладяващо разказано. Има си фантастични моменти, тъжни, забавни.. Героите също са много интересни, особено Луна. Под "коя ти е любимата част" сигурно имаш предвид книга, нали? Ами, може би първата, третата и седмата. И, Чич, не ми се спори. Прекалено съм ядосана (макар, че вече ми мина), апък и нямам муза. ;д | |
| | | bonita Неспасяем
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Яну 30, 2010 1:35 am | |
| Да живее, да живее! Разкажи как мина срока. Ами.. и как си, какво си правиш? Мислиш ли, че можеш да обиколиш света са ден-два? Какво намираш във Рияна? | |
| | | monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Яну 30, 2010 2:30 am | |
| Хеей, здравей! Ами мен не ме знаеш май, така, че приятно ми е - Мони... Да видим какво да питам... 1. По колко пъти на седмеца си миеш косата? 2. Гледаш ли дневниците на вампира? 3. Чела ли си книгите? Ами това е за сега, бай.. | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Яну 30, 2010 2:53 am | |
| - rozaLie написа:
- Да живее, да живее!
Разкажи как мина срока. Ами.. и как си, какво си правиш? Мислиш ли, че можеш да обиколиш света са ден-два? Какво намираш във Рияна? Най-велик е той, най-големия! ДА ЖИВЕЕ! Добре мина. Доста по-добре от очакваното. Добре съм, до преди малко гледах "Шерлок Холмс". Чопля слънчоглед. Едва ли. Освен ако не можеш да се магипортираш и да отделяш на всяко интересно кътче по 5 минути. Гласът й е.. удивителен. <3 Харесвам й и визията. Преди беше една сладка, такава, апък сега е.. секси! Има чувство за хумор. Песните й има смисъл (е, има си и някои изключения)... - monini написа:
- Хеей, здравей!
Ами мен не ме знаеш май, така, че приятно ми е - Мони... Да видим какво да питам... 1. По колко пъти на седмеца си миеш косата? 2. Гледаш ли дневниците на вампира? 3. Чела ли си книгите? Ами това е за сега, бай.. Здрасти! И да, с теб не сме се запознавали. 1. По един път - неделя. Просто няма нужда от повече и ако я мия през ден-два, ще се изтощи, до колкото знае моята скромна особа. 2. Не. Май тука не съм споменавала, че по тинейджърски мании не си падам. Аз по к'во ли въобще си падам?! xD Да, мноЛ странна птица съм.. *въздиша* 3. Не съм. Ама мислех да си взема първата книга. Отказах се. "Академия за вампири" по-добра ми изглежда. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Съб Яну 30, 2010 3:04 am | |
| | |
| | | bonita Неспасяем
| | | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Фев 10, 2010 8:07 pm | |
| Просто.. Ти! ;д .. Имаш да отговаряш на въпроси!! ;д
Коя е любимата ти песен на Парамоур? /Май така се изговаря, а? ;д/ Защо? А любим текст от тяхни песни? Откъс?
Хм. Усмивката на Селина или очите и? Имаш възможност да станеш рок изпълнителка и да рокираш (??) заедно с любимата ти група. /т.е. да станеш част от нея/ Коя ще е групата и защо? Лепиш ли си плакати на стената? Защо? Кои списания събираш? Защо? Любимият ти предмет в училище? Любима книга от всички, които си чела?
Айде малко Дарън Шан.. ;д Какво мислиш, че щеше да стане, ако г-н Крепсли беше ухапал Стиви? Според теб, с какво толкова привлече вниманието на Дарън - Мадам Окта? Кой от циркът ти е любимият? Мислиш ли, че ако Стиви беше убил с кол Дарън, в ноща когато г-н Крепсли го изкара от гроба, Стиви щеше да заеме мястото на чиракът на вампира? А ти ако беше на мястото на Дарън как щеше да се отнасяш със г-н Крепсли? Смяташ ли, че Труска харесва Дарън? Мислиш ли, че Дарън е виновен за смъртта на Сам Грест? Мнението ти за човекът вълк? Според теб, Мърлок принципно добър ли е по душа или не? Вампири или вампанизи? /според книгата, а не изобщо! ;д/ Защо? ;д После още! ;д | |
| | | bonita Неспасяем
| Заглавие: Re: Просто... аз. Сря Фев 10, 2010 8:38 pm | |
| - rozaLie написа:
- Просто.. Ти! ;д ..
Имаш да отговаряш на въпроси!! ;д
Коя е любимата ти песен на Парамоур? /Май така се изговаря, а? ;д/ Тъй се изговаря. XD Misery Business, определено. Защо? Изкарва ме извън кожата ми. Къртожна е, а особено по едно време соло китарата... А любим текст от тяхни песни? Misguided Ghosts. Откъс? I'm going away for a while But I'll be back Don't try to follow me 'Cause I'll return as soon as possible See, I'm trying to find my place But it might not be here where I feel safe We all learn to make mistakes...
Хм. Усмивката на Селина или очите и? Усмивката. Имаш възможност да станеш рок изпълнителка и да рокираш (??) заедно с любимата ти група. /т.е. да станеш част от нея/ Коя ще е групата и защо? Рокираш. *рофл* Парамоур, ъф коурс. Песните са добри, мисля че с членовете на бандата ще се спогодим. Лепиш ли си плакати на стената? Не. Но на Хари Потър му е позволено. ;д Защо? Ами, майка ми не разрешава, апък и като залепя, боята след това остана на тиксото и стената става ужасна. Или тиксото остава на стената... Кои списания събираш? Никои. Преди събирах БРАВО, ама започнаха да пишат за адски тъпи звезди и, к'во да се прави, спрях да го събирам. Защо? Не ми се събира. Просто мързи ме. Всички новини за любимците ми ги научавам от фен сайтове. Плакати не ми се трупат вкъщи. Любимият ти предмет в училище? Биология, Английски език. <3 Любима книга от всички, които си чела? "Хари Потър и Даровете на Смъртта". XD
Айде малко Дарън Шан.. ;д Всъщност, гледала съм само филма, така че може да отговоря на въпросите, когато прочета всички книги. Нали може? Че аз си падам малко кифла и.. ;д Какво мислиш, че щеше да стане, ако г-н Крепсли беше ухапал Стиви? Според теб, с какво толкова привлече вниманието на Дарън - Мадам Окта? Кой от циркът ти е любимият? Мислиш ли, че ако Стиви беше убил с кол Дарън, в ноща когато г-н Крепсли го изкара от гроба, Стиви щеше да заеме мястото на чиракът на вампира? А ти ако беше на мястото на Дарън как щеше да се отнасяш със г-н Крепсли? Смяташ ли, че Труска харесва Дарън? Мислиш ли, че Дарън е виновен за смъртта на Сам Грест? Мнението ти за човекът вълк? Според теб, Мърлок принципно добър ли е по душа или не? Вампири или вампанизи? Защо? ;д После още! ;д Въпросиии <333 | |
| | | candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Просто... аз. | |
| |
| | | | Просто... аз. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |