LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Бяха просто палачинки! Пон Дек 13, 2010 10:09 pm | |
| - Цитат :
- 'It was pancakes. Who doesn't like pancakes? We were both performing in the same place so we went and had pancakes together. That's all it is. All innocent. I love Justin. When he first started to come over from Canada his manager contacted me and he just said that he would like to meet me and he was just such a good kid. And I feel like a big sister now, 'cause I want to protect him. So I'm always very cautious with him, but he is so talented and he's so sweet, that just started us wanting to work together. Now he's just become one of my good friends.
В интервю за МТВ относно срещата й с Бийбър -
Това бяха палчинки. Кой не харесва палачинки? Ние двамата имахме шоу на едно и също място, така че се срещнахме и отидохме да хапнем палачинки заедно. Това е всичко. Нищо грешно няма. Аз обичам Джъстин. Когато той за първи път дойде от Канада, неговият мениджър се свърза с мен. Каза ми, че би искал да се срещне с мен и че съм била толкова добро дете. И аз сега се чувствам като голямата сестра, защото искам да го защитавам. Така че аз винаги съм много внимателна с него, но той е толкова талантлив и е толкова сладък, че започна да иска да работим заедно. Сега той е просто един от моите добри приятели. | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! Вто Дек 14, 2010 3:50 am | |
| Еми така е ама те хората от мухата правят слон. | |
|
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! Вто Дек 14, 2010 9:03 pm | |
| | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! Сря Дек 15, 2010 2:14 am | |
| "Много сладък"!?... Иначе Buba. е права, че от мухата правят слон. Чакай, че ми се доядоха палачинки! |
|
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! Чет Дек 16, 2010 2:24 am | |
| Защо не оставят хората сами да преценяват отношенията помежду си?Те са просто приятели! | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! Пон Мар 07, 2011 8:10 pm | |
| Няма нищо да излезеш с свой близък приятел на палачинки.Също така няма нищо лошо да смяташ най-добрия си приятел за сладък. -Моя коментар.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Бяха просто палачинки! | |
| |
|