| Selena VS Miley | |
|
+42Kimberly dessie.:) mimmy . Aнii ivonassita Сwет0с *DanSs* selly. Guilty Pleasure {h} Selena Watson Нинзи ^ <3 NoW i'm BITCH <3 Selina_Gomez ~Rossita Disney2o1o monini irkz LightOne slavinagomez ladygaga Keep It Real ;) didssy rozaLie Dhampir-babe♥ U make me so hot el.nihatova xxHeadfirst nicky_lovesg selena___gomez SeLLsYy x_HeAdFiRsT_x The_vampire_girl Selena_Gomez* A d i ♥ selena_marie_gomez Selena_Miley_The_Best Selena_swim БетС :) - NataLiya ~ lovely_girl3 Kat3t0 ♥ ДанС 46 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
selena___gomez Нов
Warn : Брой мнения : 2 Reputation : 0 Join date : 13.08.2009 Age : 30 Местожителство : bulgaria
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Чет Авг 13, 2009 8:13 pm | |
| аз пък не мисля че са скарани ако беше така щяха ли да правят обща псен[img][/img] pesenta se kazva send it on | |
|
| |
nicky_lovesg Напредващ
Warn : Брой мнения : 60 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Авг 16, 2009 7:34 pm | |
| Женската злоба няма почивен ден.Майли може да злорадства по адрес на Селена и Деметрия,(вероятно щото им завижда) но не мисля, че те имат нещо против нея.Дори напротив-чух, че Майли е много добра приятелка на Деми. Едит: Тва за песента е вярно..Каквото и да е имало, вече е свършило. Едит2: За сега не знам, ама преди явно не й е било все тая за Сел и Ник, защото в едно клипче май я видях да къса снимка на Селена и Ник и то точно под главата на Селена
Последната промяна е направена от nicky_lovesg на Нед Авг 16, 2009 8:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Авг 16, 2009 7:53 pm | |
| Имам много приятелки,които са фенове на Майли и НЕНАВИЖДАТ Селз.Имам и такива,които мразят Майли!Аз съм фенка на двете и мисля,че са приятелки и всички друго е измислица.А Ник(Мойто слънчице)оплете нещицата,но сега не е с нито една от двете. | |
|
| |
el.nihatova Нов
Warn : Брой мнения : 7 Reputation : 0 Join date : 16.08.2009
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Авг 17, 2009 12:53 am | |
| Те двете са много добри приятелки не веднъж съм ги виждала заедно. Даже са отивали на вечеря Селена, Майли и Деми. Не мисля, че се мразят, защото Ник ги заряза и двете. Не разбирам тези, които харесват Майли и мразят Селена, а тези, които харесват Селена и мразят Майли. Аз преди харесвах Селена и не съм мразила Майли. Сега харесвам Деми Ловато, Джонас Брадърс, Майли Сайръс и Селена Гомез. | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Авг 24, 2009 5:58 am | |
| - SuN.lady_gaga.SuN написа:
- ААА, клипчето го зарежетее. Miley е голяма пияницаа. Обикновено я харесвам, но не съм я виждала такава. Не може така! Т'ва не е сладката Майли.
Точно така Майли е отвратителна | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Сеп 07, 2009 11:47 pm | |
| Емм, със сигурсност не са врагове. Може да имат някакви разногласия и да не са първи приятелки, но това не ги прави врагове. А пък и вие казвате, че каквото е било ПРЕДИ е свършило. Ами през това ПРЕДИ, защо Селина прие да участва в "Hannah M"?? .. ако бяха скарани едва ли би приела ?!
| |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Сеп 07, 2009 11:57 pm | |
| дам, а и + това едва ли някой би казал, че любимата му песен е Rockstar на Hannah Montana, както каза Селена - за това престанете с тия битки, които само феновете си измислят - правите си сметките без кръчмаря ! т.е., че говорите без те да са казвали нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Сеп 08, 2009 1:33 am | |
| ъм...ъсжелявам, че се намесвам но Selena_Gomez* в пердните коментари "спореше" а сега казва да се спре? та.. защо злсловничите по адрес на Ник??? Човека не е направил нищо лошо (: беше с Майлс .. скъсаха скараха се, тръгна с Сели, разделиха се, оправиха се с Майли, приятели са с Сел..е къв ви е проблема с Ник? Пък и както казва xxJacksonville ако имаше спор между тях нямаше да приеме да участва във Хана.. и то не в една серия. А относн шибания клип, не ви ли стига, че Майли се извини? Еми престанете.. приятелки са. Това, че някой фенове на Сел и на Майли се мразя, не означава, че е самите са скарани.. ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Сеп 08, 2009 1:20 pm | |
| - NileySupporter написа:
- ъм...ъсжелявам, че се намесвам но Selena_Gomez* в пердните коментари "спореше" а сега казва да се спре? та.. защо злсловничите по адрес на Ник??? Човека не е направил нищо лошо (: беше с Майлс .. скъсаха скараха се, тръгна с Сели, разделиха се, оправиха се с Майли, приятели са с Сел..е къв ви е проблема с Ник? Пък и както казва xxJacksonville ако имаше спор между тях нямаше да приеме да участва във Хана.. и то не в една серия. А относн шибания клип, не ви ли стига, че Майли се извини? Еми престанете.. приятелки са. Това, че някой фенове на Сел и на Майли се мразя, не означава, че е самите са скарани.. ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Офф виждаш че всеки може да си промени мнението ай не са приятелки те са конкурентки разберете го !!! А това че Ник е женчо е друг въпрос но както какта Сели тя никога не е била с него | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Сеп 08, 2009 1:54 pm | |
| Интересно ми и, щом Майли и Сел са конкурентки..тока и еми и Сел са такива.. но не им пречи да са си най-добри.. така, че това че мразиш Майли не означава, че и Сел я мрази (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Сеп 08, 2009 2:02 pm | |
- Интересно ми и, щом Майли и Сел са конкурентки..тока и еми и Сел са такива.. но не им пречи да са си най-добри.. така, че това че мразиш Майли не означава, че и Сел я мрази (:
Пфф ти да не ме мислиш за лапе дето мисли да си налага мнението?!? ... Ай при Сел и Деми е различно!!!!!! И не съм казала че Селена трябв. да мрази Майли не изопачавай думите ми | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 2:19 am | |
| Не се обиждайте, но изглежда като спор! Се пак, наистина при Деми и Селина нещата са различни, но защо си мислите, че с Майли се конкурират.
| |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| |
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 2:50 am | |
| Охх както виждате никой с никой не се кара. Секи има право да изразява мнението си.И конкуртки са и пеенето и в филмите ... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 2:52 am | |
| заповдай - https://www.youtube.com/watch?v=YmKU-cqoEHI&feature=related https://www.youtube.com/watch?v=ST9-tthi-AI&feature=related | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 2:54 am | |
| Хуу може да се мразят но Сел е номер едно Майлии ... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 2:56 am | |
| за теб (: и естествено, за тези който харесват повече Сел.. окей аз нямам проблем с това, харесвайте си Сел повече.. мразете Майли като искате, но не се мразят (::
ЕДИТ: А и по света, има доста хора който смятат Майли за номер едно (:::::: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 3:03 am | |
- за теб (:
и естествено, за тези който харесват повече Сел.. окей аз нямам проблем с това, харесвайте си Сел повече.. мразете Майли като искате, но не се мразят (::
ЕДИТ: А и по света, има доста хора който смятат Майли за номер едно (:::::: ама извинявай тва е форум за Сел не за Майли ... Като има да има ( те нямат вкус :Д ) Сел форевър ай да не забравяме че всеки има различен вкус | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 3:20 am | |
| не забравям, че е форум за Сел, не за Майлс ;д та.. доколкото разбрах и ти од скоро си нямала вкус /нищо лично/ но все пак както каза всеки си има вкус, не се опитвам да ти втълпя, че Майли е номер едно или каквото и да е било, пък и.. си изразявам мнението (: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 3:56 am | |
- не забравям, че е форум за Сел, не за Майлс ;д
та.. доколкото разбрах и ти од скоро си нямала вкус /нищо лично/ но все пак както каза всеки си има вкус, не се опитвам да ти втълпя, че Майли е номер едно или каквото и да е било, пък и.. си изразявам мнението (: И как го разбра...? Оф боже подкреляпа Найли и дрън дрън ходи в форума на Майли Нищо лично просто ти напомням Мнението си е мое | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 1:19 pm | |
| не съм казала, че не съм фенка на Сел, а и си ходя в форума на Майли, не се тревожи. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Сеп 09, 2009 1:24 pm | |
- не съм казала, че не съм фенка на Сел, а и си ходя в форума на Майли, не се тревожи.
А аз да съм казала че се тревожя моля те не ми разваляй деня и без това ми се спи | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Selena VS Miley | |
| |
|
| |
| Selena VS Miley | |
|