Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Selena VS Miley

Go down 
+42
Kimberly
dessie.:)
mimmy .
Aнii
ivonassita
Сwет0с
*DanSs*
selly.
Guilty Pleasure {h}
Selena Watson
Нинзи ^ <3
NoW i'm BITCH <3
Selina_Gomez
~Rossita
Disney2o1o
monini
irkz
LightOne
slavinagomez
ladygaga
Keep It Real ;)
didssy
rozaLie
Dhampir-babe♥
U make me so hot
el.nihatova
xxHeadfirst
nicky_lovesg
selena___gomez
SeLLsYy
x_HeAdFiRsT_x
The_vampire_girl
Selena_Gomez*
A d i ♥
selena_marie_gomez
Selena_Miley_The_Best
Selena_swim
БетС :)
- NataLiya ~
lovely_girl3
Kat3t0 ♥
ДанС
46 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
selena___gomez
Нов
Нов
selena___gomez

Warn :
Selena VS Miley - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Selena VS Miley - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 2
Местожителство : bulgaria

Selena VS Miley - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeЧет Авг 13, 2009 8:13 pm

аз пък не мисля че са скарани
ако беше така щяха ли да правят обща псен[img][/img]
pesenta se kazva send it on
Върнете се в началото Go down
http://hm...:)
nicky_lovesg
Напредващ
Напредващ
nicky_lovesg

Warn :
Selena VS Miley - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Selena VS Miley - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 60

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeНед Авг 16, 2009 7:34 pm

Женската злоба няма почивен ден.Майли може да злорадства по адрес на Селена и Деметрия,(вероятно щото им завижда) но не мисля, че те имат нещо против нея.Дори напротив-чух, че Майли е много добра приятелка на Деми.
Едит: Тва за песента е вярно..Каквото и да е имало, вече е свършило.
Едит2: За сега не знам, ама преди явно не й е било все тая за Сел и Ник, защото в едно клипче май я видях да къса снимка на Селена и Ник и то точно под главата на Селена

Последната промяна е направена от nicky_lovesg на Нед Авг 16, 2009 8:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път
xxHeadfirst
Неспасяем
Неспасяем
xxHeadfirst

Warn :

( : I'm crazy,sooo watch out! xdd
Брой мнения : 961
Местожителство : София [sun]]

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeНед Авг 16, 2009 7:53 pm

Имам много приятелки,които са фенове на Майли и НЕНАВИЖДАТ Селз.Имам и такива,които мразят Майли!Аз съм фенка на двете и мисля,че са приятелки и всички друго е измислица.А Ник(Мойто слънчице)оплете нещицата,но сега не е с нито една от двете.
el.nihatova
Нов
Нов
el.nihatova

Warn :

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 17, 2009 12:53 am

Те двете са много добри приятелки не веднъж съм ги виждала заедно. Даже са отивали на вечеря Селена, Майли и Деми. Не мисля, че се мразят, защото Ник ги заряза и двете. Не разбирам тези, които харесват Майли и мразят Селена, а тези, които харесват Селена и мразят Майли. Аз преди харесвах Селена и не съм мразила Майли. Сега харесвам Деми Ловато, Джонас Брадърс, Майли Сайръс и Селена Гомез.
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeПон Авг 24, 2009 5:58 am

SuN.lady_gaga.SuN написа:
ААА, клипчето го зарежетее. Miley е голяма пияницаа. Обикновено я харесвам, но не съм я виждала такава. Не може така! Т'ва не е сладката Майли.

Точно така Майли е отвратителна
Dhampir-babe♥
Маниак
Маниак
Dhampir-babe♥

Warn :

Брой мнения : 525
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeПон Сеп 07, 2009 11:47 pm

Емм, със сигурсност не са врагове. Може да имат някакви разногласия и да не са първи приятелки, но това не ги прави врагове. А пък и вие казвате, че каквото е било ПРЕДИ е свършило. Ами през това ПРЕДИ, защо Селина прие да участва в "Hannah M"?? .. ако бяха скарани едва ли би приела ?!

Selena_Gomez*
Неспасяем
Неспасяем
Selena_Gomez*

Warn :

Брой мнения : 815
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeПон Сеп 07, 2009 11:57 pm

дам, а и + това едва ли някой би казал, че любимата му песен е Rockstar на Hannah Montana, както каза Селена - за това престанете с тия битки, които само феновете си измислят - правите си сметките без кръчмаря ! т.е., че говорите без те да са казвали нещо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wink
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Selena VS Miley - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Selena VS Miley - Page 2 Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 1:33 am

ъм...ъсжелявам, че се намесвам но Selena_Gomez* в пердните коментари "спореше" а сега казва да се спре? та.. защо злсловничите по адрес на Ник??? Човека не е направил нищо лошо (: беше с Майлс .. скъсаха скараха се, тръгна с Сели, разделиха се, оправиха се с Майли, приятели са с Сел..е къв ви е проблема с Ник? Пък и както казва xxJacksonville ако имаше спор между тях нямаше да приеме да участва във Хана.. и то не в една серия. А относн шибания клип, не ви ли стига, че Майли се извини? Еми престанете.. приятелки са. Това, че някой фенове на Сел и на Майли се мразя, не означава, че е самите са скарани.. ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 1:20 pm

NileySupporter написа:
ъм...ъсжелявам, че се намесвам но Selena_Gomez* в пердните коментари "спореше" а сега казва да се спре? та.. защо злсловничите по адрес на Ник??? Човека не е направил нищо лошо (: беше с Майлс .. скъсаха скараха се, тръгна с Сели, разделиха се, оправиха се с Майли, приятели са с Сел..е къв ви е проблема с Ник? Пък и както казва xxJacksonville ако имаше спор между тях нямаше да приеме да участва във Хана.. и то не в една серия. А относн шибания клип, не ви ли стига, че Майли се извини? Еми престанете.. приятелки са. Това, че някой фенове на Сел и на Майли се мразя, не означава, че е самите са скарани.. ПРОУМЕЙТЕ ГО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Офф виждаш че всеки може да си промени мнението ай не са приятелки те са конкурентки разберете го !!! А това че Ник е женчо е друг въпрос но както какта Сели тя никога не е била с него smile
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Selena VS Miley - Page 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Selena VS Miley - Page 2 Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 1:54 pm

Интересно ми и, щом Майли и Сел са конкурентки..тока и еми и Сел са такива.. но не им пречи да са си най-добри.. така, че това че мразиш Майли не означава, че и Сел я мрази (:
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 2:02 pm

NileySupporter написа:
Интересно ми и, щом Майли и Сел са конкурентки..тока и еми и Сел са такива.. но не им пречи да са си най-добри.. така, че това че мразиш Майли не означава, че и Сел я мрази (:

Пфф ти да не ме мислиш за лапе дето мисли да си налага мнението?!? ... Ай при Сел и Деми е различно!!!!!! И не съм казала че Селена трябв. да мрази Майли не изопачавай думите ми dull
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeВто Сеп 08, 2009 8:34 pm

Спрете да се карате беее!!! това е тема за изразяване на мнение не за караници като искате да се карате има скайп има и лични съобщения wink
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 1:13 am

selena_fan написа:
Спрете да се карате беее!!! това е тема за изразяване на мнение не за караници като искате да се карате има скайп има и лични съобщения wink

Ние не се караме само си казваме мнението smile
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 1:20 am

eminem написа:
selena_fan написа:

Ние не се караме само си казваме мнението smile

точно така (::
Dhampir-babe♥
Маниак
Маниак
Dhampir-babe♥

Warn :

Брой мнения : 525

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:19 am

Не се обиждайте, но изглежда като спор!
Се пак, наистина при Деми и Селина нещата
са различни, но защо си мислите, че с Майли се конкурират.
Selena_Gomez*
Неспасяем
Неспасяем
Selena_Gomez*

Warn :

Брой мнения : 815
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:40 am

да наистина спрете ... айде като сте толкова убедени намерете ми някакво доказателство, че те двете се МРАЗЯТ!!!!!!!!! След като го видя със собствените си очи, тогава ще приема, че се мразят ! angry wink
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:50 am

Охх както виждате никой с никой не се кара. Секи има право да изразява мнението си.И конкуртки са и пеенето и в филмите wink ...
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:52 am

заповдай - https://www.youtube.com/watch?v=YmKU-cqoEHI&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=ST9-tthi-AI&feature=related smile
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:54 am

Хуу може да се мразят но Сел е номер едно Майлии ... wacko
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 2:56 am

за теб (:
и естествено, за тези който харесват повече Сел.. окей аз нямам проблем с това, харесвайте си Сел повече.. мразете Майли като искате, но не се мразят (::

ЕДИТ: А и по света, има доста хора който смятат Майли за номер едно (::::::
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 3:03 am

NileySupporter написа:
за теб (:
и естествено, за тези който харесват повече Сел.. окей аз нямам проблем с това, харесвайте си Сел повече.. мразете Майли като искате, но не се мразят (::

ЕДИТ: А и по света, има доста хора който смятат Майли за номер едно (::::::

ама извинявай тва е форум за Сел не за Майли ... Като има да има ( те нямат вкус :Д ) Сел форевър ай да не забравяме че всеки има различен вкус smile
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 3:20 am

не забравям, че е форум за Сел, не за Майлс ;д
та.. доколкото разбрах и ти од скоро си нямала вкус /нищо лично/ но все пак както каза всеки си има вкус, не се опитвам да ти втълпя, че Майли е номер едно или каквото и да е било, пък и.. си изразявам мнението (:
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 3:56 am

NileySupporter написа:
не забравям, че е форум за Сел, не за Майлс ;д
та.. доколкото разбрах и ти од скоро си нямала вкус /нищо лично/ но все пак както каза всеки си има вкус, не се опитвам да ти втълпя, че Майли е номер едно или каквото и да е било, пък и.. си изразявам мнението (:

И как го разбра...? Оф боже подкреляпа Найли и дрън дрън ходи в форума на Майли smile Нищо лично просто ти напомням smile Мнението си е мое smile
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 1:19 pm

не съм казала, че не съм фенка на Сел, а и си ходя в форума на Майли, не се тревожи.
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitimeСря Сеп 09, 2009 1:24 pm

NileySupporter написа:
не съм казала, че не съм фенка на Сел, а и си ходя в форума на Майли, не се тревожи.

А аз да съм казала че се тревожя моля те не ми разваляй деня и без това ми се спи wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Selena VS Miley   Selena VS Miley - Page 2 Icon_minitime

Selena VS Miley
Върнете се в началото 
Страница 2 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Miley or Selena
» selena gomez and miley
» Miley Cyrus & Selena Gomez - One IN The Same!!
» Miley Takes Home People’s Choice Award/Miley счита Начало People's Choice награда
» Miley's bun is gone

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Дискусии и новини / Discussion and news-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии