| selena gomez and miley | |
|
+15|SweeT| SeLz' Dhampir-babe♥ ladygaga ...:СиС:... БетС :) ~MarieAn. lileto U make me so hot iveto Kat3t0 ♥ ~one and the same ... cMexypaH x_HeAdFiRsT_x amfet4e 19 posters |
Автор | Съобщение |
---|
amfet4e Нов
Warn : Брой мнения : 6 Reputation : 0 Join date : 09.08.2009 Age : 29
| Заглавие: selena gomez and miley Нед Авг 09, 2009 6:24 am | |
| защо повечето хора сравняват двете момичета и защо изобщо има форуми на милеу и други като саита е посветен на селена гомез | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Авг 09, 2009 7:46 am | |
| ами може би това със сравняването се е зародило покрай...нещото там и аз не го знам какво е с Ник...А има има и теми за Майли щото все пак има фенове които харесват и Сел,но си обичат повече Майли,но все пак и те са фенове макар и не толкова отдадени | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Авг 09, 2009 8:06 am | |
| Аз мисля че има форуми на Майли защото имат общи неща като това че и двете са певици, на горе долу една и съща възръст са и също така и двете снимат в Дисни, но все пак Катето е сложила форумите и по добре тя да отговори защо има нейни форуми тук | |
|
| |
~one and the same ... Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : 0 Join date : 10.05.2009
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Авг 09, 2009 4:14 pm | |
| Аз мисля, че има форуми за Майли, защото има хора, които я харесват.Не казвам дали повече или по - малко, но все пак са фенове.Сигурно и Катето е фенка, не знам...но какво пречи?Това си е форум за Селена, в подфорума за Майли се пишат само мнения и новини, няма нищо лошо в това, дори обстановката се разнообразява =) А това, че ги сравняват, е заради връзките им с Ник и затова, че феновете на Майли не приемат факта, че Селена е от по - скоро в Дисни, а толкова бързо спечели много фенове и бившето гадже на Майлс.За мен това не е проблем, аз вярвам, че и двете са много добри приятелки =) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Авг 09, 2009 10:13 pm | |
| Интересна тема за дускусия ;дд. Значи според мен повечето фенове на Майли мразят Сел заради историята с Ник (както казаха и преди мен). Също може би има и друга причина, защото в една статия на БРАВО от миналата година точно когато бяха излезнали тези снимки на Майли, на които е с вдигната блузка и можеше да я изхвърлят от Дисни, във въпросната статия пишеше, че може би Селена ще е новата Хана Монтана ... Може и това да е причината не знам. Също и клипчето, в което Майли имитира Сел и Деми ... има и други причини, но в момента за тези се сещам . Двете обаче са приятелки и тази вражда е само между феновете им, въпреки че не са малко и общите фенове (т.е които харесват и двете)
Колкото до въпроса, защо има и теми за Майли ... честно казано страшно се изненадох като го прочетох ;д. Таа нито е забранено, нито според мен е нещо странно. Във всеки форум, независимо за кого е има раздел "Други" (или нещо подобно) и там има раздели за останалите изпълнители, актьори и т.н. Лично аз го направих с цел разнообразие и по-голям интерес към самия форум. И тъй като Майли е една от най-успелите изпълнителки/актриси в момента е логично и за нея да има подфорум . Мисля, че омръзва само Селена, Селена, Селена ... и затова. Така и на потребителите им е по-приятно да си прекарват времето във форума .. изчерпах се ;дд. | |
|
| |
iveto Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 18.08.2009
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Вто Авг 18, 2009 4:14 am | |
| | |
|
| |
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Пон Авг 24, 2009 4:30 am | |
| В форума на Майли обиждат Селена затова феновете на Селена обиждат Майли | |
|
| |
lileto Напредващ
Warn : Брой мнения : 59 Reputation : 0 Join date : 20.08.2009
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Сря Сеп 02, 2009 2:11 pm | |
| - Kat3t0 написа:
- Интересна тема за дускусия ;дд. Значи според мен повечето фенове на Майли мразят Сел заради историята с Ник (както казаха и преди мен). Също може би има и друга причина, защото в една статия на БРАВО от миналата година точно когато бяха излезнали тези снимки на Майли, на които е с вдигната блузка и можеше да я изхвърлят от Дисни, във въпросната статия пишеше, че може би Селена ще е новата Хана Монтана ... Може и това да е причината не знам. Също и клипчето, в което Майли имитира Сел и Деми ... има и други причини, но в момента за тези се сещам . Двете обаче са приятелки и тази вражда е само между феновете им, въпреки че не са малко и общите фенове (т.е които харесват и двете)
Колкото до въпроса, защо има и теми за Майли ... честно казано страшно се изненадох като го прочетох ;д. Таа нито е забранено, нито според мен е нещо странно. Във всеки форум, независимо за кого е има раздел "Други" (или нещо подобно) и там има раздели за останалите изпълнители, актьори и т.н. Лично аз го направих с цел разнообразие и по-голям интерес към самия форум. И тъй като Майли е една от най-успелите изпълнителки/актриси в момента е логично и за нея да има подфорум . Мисля, че омръзва само Селена, Селена, Селена ... и затова. Така и на потребителите им е по-приятно да си прекарват времето във форума .. изчерпах се ;дд. ПРАВА СИ!!!!!НАПЪЛНО!! | |
|
| |
~MarieAn. Неспасяем
Warn : ( : ...But, I don't wanna study, I just wanna to party!... Брой мнения : 1125 Reputation : 5 Join date : 05.05.2009 Age : 25 Местожителство : гр. Пещера
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Сря Сеп 02, 2009 5:11 pm | |
| Мен ме кефат и двете, а и на един клип в YouTube на коментарите пишеше R.I.P. Miley! Което значи - Умри Майли! | |
|
| |
lileto Напредващ
Warn : Брой мнения : 59 Reputation : 0 Join date : 20.08.2009
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Сеп 06, 2009 2:45 pm | |
| | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Чет Сеп 10, 2009 9:07 pm | |
| Съгласна съм наплно с Катето. А за eminem спри да казваш, че във форума ми са я обиждали защото го прочетох много пъти и то само от теб.Ти самата обиждаше Сели в един пост така че..... и друго - хората,които са написали неща от сорта на:" струва ми се лигава","антипатична ми е"и сякакави други от сорта- това е изразяване на мнение.... и ако е имало обида, то е било, защото ти почна да налагаш мнението си и на хората им писна.....
Това е. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| |
| |
ladygaga Редовен
Warn : Брой мнения : 180 Reputation : -1 Join date : 27.09.2009 Age : 28 Местожителство : варна *
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Сеп 27, 2009 4:07 pm | |
| Абеее и вие кат почнета да ги обиждате ама няяя спиране братче ае престанете най-накрая Майли и Сел са си тъ бест | |
|
| |
Dhampir-babe♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 525 Reputation : 5 Join date : 25.08.2009 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Пон Окт 12, 2009 3:59 am | |
| Хора, както Катето каза нито е забранено нито нищо. Спрете с тези спорове, кой обиждал Сел и Майли, защото така самите НИЕ-ФЕНОВЕТЕ правим войни... ии то не м/у тях, а м/у нас. А, отстрани изглежда, че те двете са скарани xD Глупаво е! Можем да ги сравняваме, защото имат доста общо (кариера най-вече и двете са в Дисни, певици са, актриси [както каза Катето]), но имат и разлика. Нормално е да ги сравняваме ... | |
|
| |
SeLz' Неспасяем
Warn : Брой мнения : 886 Reputation : 0 Join date : 15.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Съб Окт 17, 2009 7:32 pm | |
| - Spoiler:
Съгласна съм наплно с Катето. А за eminem спри да казваш, че във форума ми са я обиждали защото го прочетох много пъти и то само от теб.Ти самата обиждаше Сели в един пост така че..... и друго - хората,които са написали неща от сорта на:" струва ми се лигава","антипатична ми е"и сякакави други от сорта- това е изразяване на мнение.... и ако е имало обида, то е било, защото ти почна да налагаш мнението си и на хората им писна.....
Това е.
+1 тогава защо сте се регнали като само обиждате сеЛ .. Аз харесвам и 2те | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Съб Окт 17, 2009 8:09 pm | |
| И двете мацки са много яки иизобщо защо не може да сте фенове и на двечките например?Защо винаги трябва да се карате? | |
|
| |
ladygaga Редовен
Warn : Брой мнения : 180 Reputation : -1 Join date : 27.09.2009 Age : 28 Местожителство : варна *
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Ное 15, 2009 3:19 am | |
| ОФФ БОЖЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ОБИЖДАТЕ УЕЕ | |
|
| |
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Ное 15, 2009 4:46 am | |
| - ladygaga написа:
- ОФФ БОЖЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ОБИЖДАТЕ УЕЕ
защо ... нали се пак това е темата ... А за Майли и Сел .. Сладки са и двете .. Но Сел ми харесва многооо повече | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Чет Дек 10, 2009 12:29 am | |
| - anity написа:
- ladygaga написа:
- ОФФ БОЖЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ОБИЖДАТЕ УЕЕ
защо ... нали се пак това е темата ... А за Майли и Сел .. Сладки са и двете .. Но Сел ми харесва многооо повече Апфф как за това ще е темата? ОМГ във форум на Сел не трябва да има такива теми!!! Това е форум за нея, а не за да се създават спорове между нея и Майли! Все едно някой да почне да обижда Сел във форум за нея от тази тема и мисля, че тази тема е безмислена и не трябва да се създават още такива! | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Чет Дек 17, 2009 9:56 pm | |
| Майли е сладка Селена е красива Всяка от тях си има своите плюсове и минуси !! НЕ ОБИЖДАЙТЕ !!! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: selena gomez and miley Нед Дек 27, 2009 8:13 pm | |
| Темата е излишна... Има си тема дискусий където мое да се обсъжда. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: selena gomez and miley | |
| |
|