| Selena VS Miley | |
|
+42Kimberly dessie.:) mimmy . Aнii ivonassita Сwет0с *DanSs* selly. Guilty Pleasure {h} Selena Watson Нинзи ^ <3 NoW i'm BITCH <3 Selina_Gomez ~Rossita Disney2o1o monini irkz LightOne slavinagomez ladygaga Keep It Real ;) didssy rozaLie Dhampir-babe♥ U make me so hot el.nihatova xxHeadfirst nicky_lovesg selena___gomez SeLLsYy x_HeAdFiRsT_x The_vampire_girl Selena_Gomez* A d i ♥ selena_marie_gomez Selena_Miley_The_Best Selena_swim БетС :) - NataLiya ~ lovely_girl3 Kat3t0 ♥ ДанС 46 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
ДанС Маниак
Warn : Брой мнения : 593 Reputation : 0 Join date : 13.04.2009 Age : 27
| Заглавие: Selena VS Miley Нед Апр 19, 2009 1:03 pm | |
| Според вас те врагове или приятелки са?Ако са врагове,по каква причина е?Тук ще разказваме какво знаем за техния спор.Дали е само заради едно момче-Ник?Или може би не... | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Апр 20, 2009 6:38 am | |
| Аз пък си мислех, че са приятелки .. не знам . Но мисля, че Майли я "мрази" малко заради Ник.
Последната промяна е направена от Ka7ety на Пон Апр 20, 2009 10:06 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Апр 20, 2009 12:13 pm | |
| - Ka7ety написа:
- Аз пък си мислех, че за приятелки .. не знам . Но мисля, че Майли я "мрази" малко заради Ник.
И аз така,но мисля че феновете на МАйли направо ненавиждат Сел,задето Ник я остави заради Селена. | |
|
| |
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Апр 20, 2009 8:01 pm | |
| Ник не я е оставил заради Сел бе хораа ;@ Ник скъса с Майли и по-КЪСНО се запозна със Сел и се харесаха :) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Апр 20, 2009 10:07 pm | |
| Дам и аз така знам .. но бях чела някъде, че Майли след като са скъсали казала, че още го харесва и затова. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Апр 26, 2009 6:38 pm | |
| ъм според мен не сам в наи добрите си отношения но не се и карат а за това дали се карат заради ник не мисля защото ник и майли са скъсали по взаимно съгласие а след това ник се е запознал с сел и я е харесал не са ходили много време но са много сладки заедно сека майли е с джъстин и е щастлива | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Апр 26, 2009 6:50 pm | |
| Абе това за феновете на Майли че мразят сел: Мооооля ви се та аз съм фен на Мойта сладка майли Пък изобщо Не маразя Сел Даже я Харесвам. И немисля че са се карали виждала сам ги на папарашки снимки те двете заедно с Деми и Джестин . Така че ......... | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Апр 27, 2009 11:16 pm | |
| да и аз съм гледала клип кадето сел майли джъстин и деми отиват на вечеря такаче не мисля че се карат пък и аз също като бети съм фенка и на сел и на майли и много ми е гадно когато убиждат някоя от тях | |
|
| |
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Апр 28, 2009 6:15 pm | |
| като не си фен защо си в този форум той е само за фенове на Сел! | |
|
| |
ДанС Маниак
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Вто Апр 28, 2009 6:38 pm | |
| Няма смисъл Рум и да му/и говориш няма да си вземе поука | |
|
| |
Selena_swim Редовен
Warn : Брой мнения : 200 Reputation : 0 Join date : 10.04.2009 Age : 29 Местожителство : Plovdiv
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пет Май 22, 2009 1:33 am | |
| Аз доколкото знам Майли и Селена преди са били много добри причтелки,те и сега са но не толкова големи,обаче когато се е намесил Ник в живота им малко са се отдалечили защото Майли е започнала да излиза повече с Ник и на Сел не и е било много хубаво обаче после Ник си е харесал повече Селито и така,АБЕ НИК Е НАПРАВИЛ ЦЕЛИЯ СПОР МЕЖДУ ТЯХ ТВА СИ Е | |
|
| |
Selena_Miley_The_Best Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 25.05.2009
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Май 25, 2009 3:34 pm | |
| Да , обаче аз същомного си харесвам Майли , но и Селена харесвам. И двете са супер готини и сладки. | |
|
| |
selena_marie_gomez Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 0 Join date : 12.04.2009 Age : 30 Местожителство : Arenys De Mar
| Заглавие: xD Пон Юни 15, 2009 8:16 pm | |
| Майли няма причина да мрази Сели. 1.Майли е скъсала с Ник,защото така са решли. 2.Сели НИКОГА не е ходила с Ник.Тя сама го казва в интервю,че всимко е започнало от видеото Burnin Up на Джонасите. 3.Мисля,че тази КАРАНИЦА е измислена от фенове и папараци и от сорта.... | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Юни 17, 2009 6:34 pm | |
| Аз мисля, че са приятелки! | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юни 28, 2009 6:28 pm | |
| Ами аз мисля, че наистина има някакъв спор, но не знаем какъв и според мен не е нужно да им се месим в живота! Техен си е, а относно караницата - вижте този клип, където Майли нарича Селена "емо" и постоянно си отправят разни реплики. Там Майли "mocking" ( т.е. присмива се на Селена и Деми). За мене това не е само за едното си момче, а щом обижда и Деми значи изобщо не харесва Селена , понеже Майли и няква до нея се подиграват на Селена и Деми! Ето линк: https://www.youtube.com/watch?v=j4ZPKSkFNHc | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юни 28, 2009 6:40 pm | |
| клипа е стар пък и майли се извина на сел и на деми за това :) | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
Warn : Брой мнения : 815 Reputation : 1 Join date : 27.06.2009 Age : 29 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юни 28, 2009 6:40 pm | |
| ООО, не ! Тука Сайръс е сериозно пийнала! не може да се подиграваш с чувствата на Деми и Селена ,при положение, че нищо не са й направили ! Постоянно имитира Селена, повтаря какво е казала, на моменти се подиграва и на Деми! Ето и линк на клипче, при което Сайръс се извинява на Сели! Ииии моля феновете на Майли да не се опитват да я защитават, защото е очевидно какво се случва! https://www.youtube.com/watch?v=4g7rKQV9SkE&NR=1 ! Н авсичкото отгоре казва, че било смешно да ги имитират и им забавно и на двете! Ами тогава 6то им се извиняваш, като е нямало нищо !?!?!?!?! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юни 28, 2009 6:50 pm | |
| офф спрете сееее тия клипове са стари ... те са приятелки и да кфо фенка съм и на сел и на майлито ама не обиждам нито една от двете ... вие кфо си мислете че кату вие искате да са скарани и те веднага ще се скарат ли ... абе тфа си е техния живот оставете ги на мира ние нищо не можем да им кажем СПРЕТЕ СЕЕ!!!! | |
|
| |
Selena_Gomez* Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юни 28, 2009 8:40 pm | |
| Ами аз попринцип също казах да не им се месим в живота + това имам регистрация и във форума на Майли , така че аз ги харесвам и двете! Но просто не можех да повярвам на това клипче! Стори ми се доста гадничко от страна на Майли, но както и да е ... | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Юли 13, 2009 6:21 pm | |
| според мен това са измислици на феновете на майли понеже мразят селена тъй като ник ходеше с нея след като се раздели с майли.мисля че са приателки | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Пон Юли 13, 2009 9:45 pm | |
| - lilincetyy написа:
- според мен това са измислици на феновете на майли понеже мразят селена тъй като ник ходеше с нея след като се раздели с майли.мисля че са приателки
що пък феновете на майли да мразят сел? аз съм фенка на майлз обаче обожаам мойта принцеса сел ... тфа няма нищо общо пък и нито ник е зарязал майли нито майли ник те са скъсали по взаймно съгласие и е минало доста време от раздялата им след като ник е тръгнал с сел! това са пълни измислици майл и селз са фр! | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Съб Юли 18, 2009 7:55 am | |
| ОХх Божке.Чено казано тука съм на ничия страна.Такива сапунки не харесвам,но аз спр много обичкам Сел.Харесвам и Майли и то много,както и Ник...Ама той ми е малко лигав...Ама тия афери тука...Напрао...Не искам да засягам никой,но аз харесвам Майлс повече от Деми сори... ________________
Последната промяна е направена от x_Selly_SunNy_x на Съб Юли 25, 2009 7:25 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
SeLLsYy Напредващ
Warn : Брой мнения : 121 Reputation : 0 Join date : 04.07.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Нед Юли 19, 2009 12:12 am | |
| ААА, клипчето го зарежетее. Miley е голяма пияницаа. Обикновено я харесвам, но не съм я виждала такава. Не може така! Т'ва не е сладката Майли. | |
|
| |
x_HeAdFiRsT_x Редовен
Warn : Брой мнения : 207 Reputation : 0 Join date : 16.05.2009 Age : 28 Местожителство : Бургас
| |
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Selena VS Miley Сря Авг 12, 2009 2:08 pm | |
| - selena_fan написа:
- lilincetyy написа:
- според мен това са измислици на феновете на майли понеже мразят селена тъй като ник ходеше с нея след като се раздели с майли.мисля че са приателки
що пък феновете на майли да мразят сел? аз съм фенка на майлз обаче обожаам мойта принцеса сел ... тфа няма нищо общо пък и нито ник е зарязал майли нито майли ник те са скъсали по взаймно съгласие и е минало доста време от раздялата им след като ник е тръгнал с сел! това са пълни измислици майл и селз са фр! ти да ама има много които не и пускат подобни слухове че са скарани или че се мразят и т.н | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Selena VS Miley | |
| |
|
| |
| Selena VS Miley | |
|