candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. Пон Дек 07, 2009 4:07 am | |
| Вени-Репортер Мила-Selena_Gomez* Талито-Stupid^Lowe*
Здравей. Здравей Как си? Ами добре. Мерси Притеснена ли си за утрешния ден? Ами не няма за какво.. или поне сега не се сещам С удоволствие ли ходиш на училище? Ооо, да ! Понеже съм в ново и е тръпка.. и всеки ден ходя с желание :] А преди не ходеше ли? Е преди също ходех с желание, но понеже хората ги познавах от по-дълго време.. А сега съм с нови и ми е интересно.. Любим Предмет? Ами.. английски, география и математика. Кой от трите предмета ти върви? Ами и трите ми вървят еднакво добре, на най-много може би.. английския Смяташ ли да учиш в друга държава? Ами да. Много искам а уча в Англия или Америка, а и училището ми предоставя тези възможности. В Англия Къде точно? Ами може би в.. Aberystwuth University,Canterbury, Coventry, Oxford някое от тези. А в Америка? Определено Princeton. Любим Учител? Ами не знам.. не съм се замисляла скоро. Музиката влече ли те? Дам и то много.. Физическото? Не само може би от него Баскетбол-а и Волейбол-а. Какво щекажеш да сменим темата? Може ще бъде добре. Какви филми обичаш да гледаш? Ами всякакви.. само без horror Любима Комедия? Ми много са, но най-вече What a girl wants, Picture this.. Любим/а актьор/актриса от филми? Селена Гомез ( не е изненада за никого ), Аманда Байнс, Майли Сайръс, Люси Лиу.. Какво те е впечатлило в Люси Лу? Ами първо, че гледах Ангелите на Чарли и много ми хареса като актриса, а и е много хубава. Гледала ли си Непокорните? Не, не съм го гледала. Някакви супунки гледала ли си? Да доста, като малка гледах испанските филми, които даваха по телевизията... а сега не ми остава време да гледам сапунки Първата сапунка която гледаше е? Ми доколкото си спомням ,беше Розалинда, май но бях много малка А последната? Оо ами май беше Неопитомени красавици. А коя най-много тее заинтригувала? Ми Неопитомени красавици, понеже най-много си я спомням.. иначе си гледам и сериали, които в последно време много повече ме заинтригуват. Ъъъммм...гледала ли си драми? Ами започнах да гледам True Blood, но не ме завладя особено и спрях.. първия епизод беше ужасно скучен.. А гледала ли си Дневниците на Вампира? Не, но ми казват, че бил хубав. А и знам, че българка участва..може пък и да започна да го гледам.. А Здрач? Ами Здрач не го гледам, книгите също не чета, защото не са ми интересни, но понеже адски много харесвам Тейлър Лотнър ще гледам най-вероятно Новолуние :] И аз съм тъй Спокойно Гледала ли си Буря в рая? Ми това пак ли беше сапунка ? Да ;дд Значи не съм го гледал; сапунките вече не ме кефят А какво харесваш да гледаш? Ами обичам да гледам сериалчета.. комедии, тинеиджърски филми.. на Дисни филмите са много хубави. Кемп Рок или РРР? РРР Магьосниците от Уевърли плейс:Филмът или Програма за Защита на принцесата? Ами и двата много ми харесват, но повече ме тегли Магьосниците от Уевърли плейс:Филмът. Но и РРР е страхотен! Кое повече ти харесваше да гледаш Дисни Ченъл или Джетикс? Много ясно, че Дисни Ченъл. Любим сериал от ДЧ? Хана Монтана и Магьосниците он Уевърли плейс. А и наскоро пуснаха Sonny with a chance: той също е хубав.. А гледала ли си 'Лудорийте на Зак и Коуди'? Да, ама малко епизоди, защото те повтарят само едни и същи.. Става.. А гледала ли си 'The suit life on Deck'? Чувала съм го, но не. Какво би направила за Сел? Меко казано всичко. Тя е просто невероятна! Обожавам я, а и не е надута, както повечето звезди.. Страшно сладка е, песните са и невероятни, а и с доста смисъл.. Много се надявам да дойде в България някой ден. Би ли скочила от Най-високия мост на света заради нея? Ами, ако е с бънджи да.Но ако не е, не бих. Без Бънджи. И тя да е дол? Ох вече много ме затрудни.. А и доколкото знам отдолу е вода.. така, че дам. Може да изглежза откачено, но трябва да се опита всичко А за Майли,би ли си прорязала вените? Категорично не . . Майли също ми е идол, ама чак до такива състояния не бийх стигнала Все пак не се залсужава, в крайна сметка, тя не е всичко.., че да го направя .. Харесваш ли Джонасите? В началото ги харесвах, ама сега нещо спряха да издават песни.. Ник е хубав, ама вече взеха малко да ме дразнят .. Опиши Ник с три думи? хубав, талантлив, сдържан.. Негова любима песен? When you look me in the eyes е невероятна ! Любим виц? Една фолкпевица отива в ресторант и поръчва на сервитьора най-голямата пица. Сервитьора пита певицата на колко парчета да разрежи пицата - на 6 или на 12. Певицата отговоря на 6, че 12 не мога да изям! Наскоро го чух иначе имам доста любими .. Ооо...неее това ме разцепи Напиши ми за 0.30 мин. 10 думи който ти идват на ума !БРОЯ! пица, торта, момчета, сели, филми, танци, песни, музика,елха,коледа КРАЙЙ! Ъъмм,..искаш ли да поговорим малко за Любов ;дд? ъм може, зависи за какво Добре .Коя ти беше първата любов? Ми преди 3 години едно момче, ама вече го измести друг... Той Обръщаше ли ти внимание? Не, той даже не ми помнеше името,ами така е, не трябва прекалено да се увличаш.. Кофти Да, но вече го преживях. Колко пъти си изживявала трудна любов? Е аз съм на 14 години - какви трудни любови още ми е рано. Значи тепърва всичко предстой... еми да... предпочитам да си поживея, пък после трудни любови. Някога рязала ли си се заради момче? Не никога това е най-тъпото нещо .. заради момче при това ?! Не си заслужават чак дотам никога няма да стигна! Как си : ) Добре, леко заспала. Знам,че съм малко любопитна ама имаш ли си гадже? Не, нямам. Най-щурото нещо което си правила? Оу, труден въпрос не се сещам сега.. Може би, че с една приятелка следихме момче, за да го питаме каква музика слуша. Имаш ли БФФ ? Да. Как се казва? Еми те са няколко- Симона, Гергана, Мелина, Виктория.
Е това е от нас..очаквайте следващото инетервю много скоро.
Последната промяна е направена от Debby<3 на Пон Дек 07, 2009 8:04 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. Пон Дек 07, 2009 4:10 am | |
| Забележка относно жълтия цвят. Не се разчитат въпросите от него. Предлагам да го смениш с друг цвят, не толкова ярък. | |
|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. Пон Дек 07, 2009 4:21 am | |
| | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. Пон Дек 07, 2009 8:40 pm | |
| Много интересно интервю | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. Съб Яну 30, 2010 8:10 pm | |
| Интересно. Браво на репортера! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел. | |
| |
|