rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Respect - Всичко за себе си Съб Дек 19, 2009 2:01 am | |
| Всичко за себе си О, Respect Records Respect Всичко за себе си
Ъ,ъ, наоколо всичко е трудно, първо като се сетя, смея се, после сядам, плача или разпея се. Това, което искам, никога не е до мене, дават ми стимул, дават ми зора, а не ми дават време. А някой лъгаха ме, че живота е прекрасен, там, където хората ти плюят в лицето за дето си това, което си и всеки гони и беси в интерес на интереси. Дай ми стимул, за да се пазя, Подай ми ръка, за да не лазя, помогни ми да се запазя и нека болката умре, преди бях щастлив, сега гълтам уиски, за да се чувствам добре.
И въпреки това ще продължавам да се боря, не ми остана сила, но остана ми воля, не ми остана вяра, но остана ми гордост, Respect Records носи отговорност.
[Припев:] И за какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живей с друга нагласа. Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми, вземи си, аз за всичко за себе си! За какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живея с друга нагласа Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми вземи си аз съм всичко за себе си!
Ръцете ми продължават по клавишите да се движат, а нека ти е яд, нека да завиждат Когато някой тръгне напред го бута, а душата ми отдавна тук се лута Защо светлината е толкова далече? Защо, когато скоча, не съм вънка вече? А вратата е винаги затворена и хубавата музика седи навън изгонена До кога ще продължавам да се опитвам, вече нито болка, нито радост изпитвам и не искам да бъда като другите, да съм затворен във кълбото на заблудите не ми трябва нито чест, нито слава, когато никой нищичко не ми подава И не искам фалшиви комплименти Respect Records, моля аплодисменти!
[Припев:] И за какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живей с друга нагласа. Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми, вземи си, аз за всичко за себе си! За какво съм ти сега? Пей, не ми подавай ръка, живея с друга нагласа Какво съм аз за теб? Давай от сърцето ми вземи си аз съм всичко за себе си! | |
|
Сwет0с Луд фен
Warn : ( : Луд фен на Респект! (bow) ((( : Брой мнения : 331 Reputation : 2 Join date : 31.01.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Respect - Всичко за себе си Вто Фев 02, 2010 11:16 pm | |
| | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Respect - Всичко за себе си Сря Дек 08, 2010 4:22 am | |
| Песен, която е написана със много чувство и винаги, когато ми е гадно си я пускам. Помага! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Respect - Всичко за себе си | |
| |
|