Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)

Go down 
+2
rS.19 ♥
`Melody
6 posters
АвторСъобщение
`Melody
Неспасяем
Неспасяем
`Melody

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

Брой мнения : 3220

Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Empty
ПисанеЗаглавие: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 1:16 am

Сякаш целият късмет на света се е изсипал върху главата на Селена Гомес(19). Албумът й When the sun goes down щурмува класациите, филмът й "Монте Карло" е в кината, а въпреки слуховете за раздяла с Джъстин, любовта имР РизглеждаР все дще е силна. Списание БРАВО се среща със Сел в луксозен хотел в Ню Йорк...
.........
БРАВО: Научи ли нещо за себе си по време на снимките на "Монте Карло"?
СЕЛЕНА: Понякога съм твърде строга със себе си и приемам всичко мегасериозно. Колежките ми са пълна противоположност. На тях им е безразлично какво мислят другите. Мисля че е страхотно и много се повлиях от тях. Сега приемам всичко доста по-спокойно, или поне се опитвам.
БРАВО: Какво имаш предвид?
СЕЛЕНА: Не искам да се тревожа толкова за това какво мисли света за мен. Опитвам се да съм щастлива със себе си и да се приемам такава каквато съм.
БРАВО: Със сигурност света те възприема като много красиво момиче. Колко е важен външният вид за теб?
СЕЛЕНА: Опитвам се да съм хубава заради себе си, не заради някой друг. Не обличам някоя рокля защото си мисля: "Това със сигурност ще се хареса на хората". Нося я, защото се чувствам добре и хубава в нея.
БРАВО: Едва ли ти остава много време да си вкъщи. Какво е чувството непрекъснато да обикаляш света?
СЕЛЕНА: Страхотно е! За съжаление обаче никога не ми остава време да разгледам красивите места, които посещавам. Иска ми се да променя това. Следващата ми ваканция със сигурност ще е в Ирландия.
БРАВО: Свикна ли вече да водиш живот като на принцеса?
СЕЛЕНА: Животът ми все още ми изглежда като сън. Знам, че не е нормално да не гримират по два часа на ден, да ми правят косата и след това да се пъхам в дизайнерска рокля, за да ми ръкопляскат на червения килим.
БРАВО: Но със сигурност е и доста напрегнато...
СЕЛЕНА: Разбира се, календарът ми е наистина препълнен. Но другите 18-19 годишни също са стресирани- училище, университет, да се изнесеш от къщи и да се опиташ да намериш себе си...
БРАВО: Какво е най-хубавото в живота ти сега?
СЕЛЕНА: Мога да гледам филмите, преди да се завъртят по кината. (Смее се.)
БРАВО: А за какво обичаш да харчищ парите, които печелиш?
СЕЛЕНА: За масажи! Не си купувам скъпи слънчеви очила или нещо подобно. Масажите не мога да изгубя.
БРАВО:Да поговорим за момчета. Какво е най-хубавото в това да си влюбена?
СЕЛЕНА: Мога да съм такава каквато съм. И е особено хубаво, когато двамата заедно се смеете, докато стомахът не ви заболи.
БРАВО: Може ли момичето да направи първата крачка според теб?
СЕЛЕНА: Да, определено.
БРАВО:Ти правила ли си го?
СЕЛЕНА: За съжаление не. Не съм достатъчно самоуверена за това. Когато харесвах някого преди го игнорирах и стоях далеч от него.
БРАВО: А какво ще посъветваш онези, които искат да станат певци и актьори?
СЕЛЕНА: Трябва да свикнат с факта, че понякога ще ги отхвърлят. Само ако сърцата им на 100 процента са посветени на това, ще успеят.

БРАВО|брой 17| 23/8/2011|

Последната промяна е направена от I♥Music♫ на Чет Авг 25, 2011 6:52 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
http://borianana.tumblr.com/
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 1:23 am

Прочетох статията с огромен интерес!
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 1:41 am

Още когато си взех броя и прочетох статията. Интересна статия. Чудесно е, че има желание и успява да се приема и харесва такава, каквато е.
http://acciosharman.tumblr.com/
A d i ♥
Неспасяем
Неспасяем
A d i ♥

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

( : ~be happy...wow!
Брой мнения : 1072

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 4:18 am

Страхотна статия.Радвам се, че е станала по-силна и не обръща внимание на глупостите по неин адрес.
http://ultimatenina.com/
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeЧет Авг 25, 2011 5:01 pm

Още вчера щом си купих списанието знаех ,че интервюто за Сел ще е страхотно . Прочетох го на един дъх .
selinka_malinka
Редовен
Редовен
selinka_malinka

Warn :
Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Left_bar_bleue3 / 1003 / 100Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Right_bar_bleue

( : I-I love you like a love song beby...Неказвай нищо само замълчи и аз знам това което знаеш и ти!
Брой мнения : 157
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 9:48 pm

Аз не събирам БРАВО (една приятелка ми го дава назаем). Но този брой нямаше как да го изпусна.Още щом го видях в магазина си го взех. Аз съм съгласна с всички вас: Интервюто е страхотно.

Главни букви, пише се "назаем", а не "на заем".
Бори...
http://girls-bg.bulgarianforum.bg
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)   Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО) Icon_minitime

Селена:"Правя го за себе си!" (БРАВО)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО"
» Селена на корицата на Браво
» Плакат на Селена в "Супер Браво"
» Плакат на Селена в "БРАВО Плакати"
» Песен на Селена в класацията на БРАВО!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Селeна в пресата / Selena in magazines-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Le forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии