Сякаш целият късмет на света се е изсипал върху главата на Селена Гомес(19). Албумът й When the sun goes down щурмува класациите, филмът й "Монте Карло" е в кината, а въпреки слуховете за раздяла с Джъстин, любовта имР РизглеждаР все дще е силна. Списание БРАВО се среща със Сел в луксозен хотел в Ню Йорк...
.........
БРАВО: Научи ли нещо за себе си по време на снимките на "Монте Карло"?
СЕЛЕНА: Понякога съм твърде строга със себе си и приемам всичко мегасериозно. Колежките ми са пълна противоположност. На тях им е безразлично какво мислят другите. Мисля че е страхотно и много се повлиях от тях. Сега приемам всичко доста по-спокойно, или поне се опитвам.
БРАВО: Какво имаш предвид?
СЕЛЕНА: Не искам да се тревожа толкова за това какво мисли света за мен. Опитвам се да съм щастлива със себе си и да се приемам такава каквато съм.
БРАВО: Със сигурност света те възприема като много красиво момиче. Колко е важен външният вид за теб?
СЕЛЕНА: Опитвам се да съм хубава заради себе си, не заради някой друг. Не обличам някоя рокля защото си мисля: "Това със сигурност ще се хареса на хората". Нося я, защото се чувствам добре и хубава в нея.
БРАВО: Едва ли ти остава много време да си вкъщи. Какво е чувството непрекъснато да обикаляш света?
СЕЛЕНА: Страхотно е! За съжаление обаче никога не ми остава време да разгледам красивите места, които посещавам. Иска ми се да променя това. Следващата ми ваканция със сигурност ще е в Ирландия.
БРАВО: Свикна ли вече да водиш живот като на принцеса?
СЕЛЕНА: Животът ми все още ми изглежда като сън. Знам, че не е нормално да не гримират по два часа на ден, да ми правят косата и след това да се пъхам в дизайнерска рокля, за да ми ръкопляскат на червения килим.
БРАВО: Но със сигурност е и доста напрегнато...
СЕЛЕНА: Разбира се, календарът ми е наистина препълнен. Но другите 18-19 годишни също са стресирани- училище, университет, да се изнесеш от къщи и да се опиташ да намериш себе си...
БРАВО: Какво е най-хубавото в живота ти сега?
СЕЛЕНА: Мога да гледам филмите, преди да се завъртят по кината. (Смее се.)
БРАВО: А за какво обичаш да харчищ парите, които печелиш?
СЕЛЕНА: За масажи! Не си купувам скъпи слънчеви очила или нещо подобно. Масажите не мога да изгубя.
БРАВО:Да поговорим за момчета. Какво е най-хубавото в това да си влюбена?
СЕЛЕНА: Мога да съм такава каквато съм. И е особено хубаво, когато двамата заедно се смеете, докато стомахът не ви заболи.
БРАВО: Може ли момичето да направи първата крачка според теб?
СЕЛЕНА: Да, определено.
БРАВО:Ти правила ли си го?
СЕЛЕНА: За съжаление не. Не съм достатъчно самоуверена за това. Когато харесвах някого преди го игнорирах и стоях далеч от него.
БРАВО: А какво ще посъветваш онези, които искат да станат певци и актьори?
СЕЛЕНА: Трябва да свикнат с факта, че понякога ще ги отхвърлят. Само ако сърцата им на 100 процента са посветени на това, ще успеят.
БРАВО|брой 17| 23/8/2011|