Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" Сря Авг 25, 2010 4:13 pm | |
| Има 2 малки статийки за Сели в новото "Браво",което излезе днес! Първата е за съобщението й в туитър за Пакистан (пише съобщението) и има снимка от Тийн наградите. Втората е със снимка от концерта в Индианополис (с роклята с пайетите ) и пише: Преди време Сел се оплака от любовния си живот - не била на среща с момче от половин година. Този месец обаче в пресата плъзна слух,че сладураната се заиграва с лошото момче от сериала "Glее" - Марк Селинг (Пък). Преди броени дни звездата заяви,че се дрази от имиджа на добро момиче,който й създават медиите. Междувременно новия албум на бандата й Selena Gomez & The Scene се сдоби с работно име A Year Without Rain (Година без дъжд). Примиерата му се очкава през втората половина на септември и по думите на Гомез щял да е нещо като дебютния Kiss & Tell,но с по - въздействащи текстове. Първият сигъл от албума вече оглави класацията,а дали ще се завърне на върха,зависи само от теб. *** Малко ме дразни това: "плъзна слух,че сладураната се заиграва с лошото момче от сериала "Glее" - Марк Селинг (Пък). Преди броени дни звездата заяви,че се дрази от имиджа на добро момиче,който й създават медиите. " Това за Марк вече го знаем.. Аз лично мисля,че не е вярно! А това за имиджа.. мисля си, че и то е слух.. Не знам.. | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" Сря Авг 25, 2010 5:58 pm | |
| Тази статия доста ме подразни. Пресите се чудят какво да дърдорят, не ми се вярва, че Сел иска да бъде ЛОШО момиче... | |
|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" Сря Авг 25, 2010 6:47 pm | |
| Туй па за лошото момиче откъде изскочи? И поне малко да отговаряше на това, което виждаме последните месеци. Не сме слепи, струва ми се - никъде не виждам да е почнала да става "лошо" момиче. | |
|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" Чет Авг 26, 2010 3:51 am | |
| Не ми харесва нещо тази статия .. Не мисля, че е вярно това, което е казала ии не искам Сел да се превръща в лошо момиче .. ;д, не мисля, че би й отивало. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" Чет Авг 26, 2010 3:58 am | |
| И на мен тази статия.. не ми хареса. Не, според мен Сел е далеч от имиджа на "лошо момиче". Сел не е казвала такова нещо.. сигурна съм. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Статийки за Селена в новия брой на "БРАВО" | |
| |
|