Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Изкарай си всичко тук!!!

Go down 
+49
Сирена
Teddy.
feelslikeimdancing
...LlilzZz...
Wesi.
...:СиС:...
catherine♥
mimmy .
SeLLy_JusTiN
rS.19 ♥
Mishityyy <3
Dessie.♥
Addicted21
Mishoy
~MarieAn.
seliiesuper
elly.xx
`Melody
~Paradis♡
Famous gurll.
cMexypaH
xMissDreamer
Тuтu. ♥
♥ Miss Potter ♥
Crazy <33
s3lg0<3
*Радии <3
Alone*
selena gomez e super
Cap`pac.
The_vampire_girl
Aнii
Dirty Little Liar.
-A.
Little Girl ~
vampirediaries.
iwkaa™
- NataLiya ~
Alice~
~Saranghe ♡
LightOne
♥Vamp!reGirL.♥
CaliforniaGirl.
Kat3t0 ♥
~Rossita
~Ivssy`
rozaLie
Jolie
Barbie.
53 posters
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next
АвторСъобщение
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-)
Брой мнения : 1965
Местожителство : Варна

Изкарай си всичко тук!!! Empty
ПисанеЗаглавие: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeНед Авг 01, 2010 11:44 pm

Аз предлагам всеки да си изплюва всичко. Тоест,ако нещо ви е зарадвало,споделето го; ако нещо ви е ядосало изкарайте си го тук,ако искате да кажете на някой нещо пак пишете тук,... Просто си изливайте душата и чувствата както можете.. И дори можете да кажете някакви думи помежду си.. smile
Върнете се в началото Go down
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 02, 2010 4:06 am

Ейййй мама му стара!За едната точка... dry
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 02, 2010 4:08 am

Мда. Да не би да исках да го счупя? Да не го направих нарочно? Айде, сега ходи да се сърдиш. Не стига, че пролях сумати пари да ти угодя.. Лигльо.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 02, 2010 7:08 am

Майка му стара ... пак ме утрепаха ;д .
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 02, 2010 5:06 pm

Режете си дървата към 3 часа,когато лапетата ви спят,да видим колко ще им е приятно да ги събудят така! dry
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 02, 2010 5:30 pm

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!
Защо всичко хубаво си има край???
Защо затварят planetlara.com ?!
Изкарай си всичко тук!!! Spacer
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeВто Авг 03, 2010 8:35 am

КАК ВЛЕЗЕ БЕЕЕЕЕ МАМИЧКАТА ТИ ДА *** НАХАЛНА!!!! angry@angry@
ЕЙЙЙ ПИСНА МИ !!!!!!!!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeВто Авг 03, 2010 4:04 pm

Оффф, как ми липсва тоя сръдльо... Цяла вечер не съм спала. wacko
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeВто Авг 03, 2010 4:20 pm

ооооооооооо Боже не мога хахахааххаахххахах...
jb_selena_love .. хахахааха Николина Чакърдъкова вика.. rofl Къде па се сети...rofl rofl rofl
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeЧет Авг 05, 2010 7:18 am

Ейййййййййййййййй гадино мръснаааааааааааа от всичко най-мразя нахалството!!!!!Как,маминката ти успя да влезеш през тая дупка бе грозно същество гнусно??!?!?!

УМРИ ГАД ДЕБЕЛА!!!

angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeЧет Авг 05, 2010 5:37 pm

Много добре разбрах каква приятелка си...знаех го,но го криех. Ама вече ТОТАЛНО ми писна!!!!!!! wacko Вече ше продълваваш сама! Винаги ме търсеше като ти е гадно а като на мен-си измисляш разни оправдания...ЕЕЕ писна ми вече КРАЙ! ;]]
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeЧет Авг 05, 2010 5:49 pm

Защо, по дяволите, си нарочила точно мен? Ебаси приятелката! Супер завистливата приятелка! Мене какво ме интересува твоята гостенка? Вече ми писна от твоите игрички - един ден си на фалшиви усмивки, друг ден съвсем друго! Двуличница..
http://acciosharman.tumblr.com/
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 9:19 pm

Просто щях да си умра от срам!!! :X
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 10:47 pm

ГРРРРР! Заради тая игра ще си счупя клавиатурата! ;x
Ебаси как да го уцеля т`ва нещо?
Barbie.
Неспасяем
Неспасяем
Barbie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeСъб Авг 07, 2010 2:09 am

Леле таз тъпа пачавра като ма видя направо щеше да се изяде от яд. Много си тъпа честно..това че завиждаш не означава,че трябва да ме настройваш срещу другите...циганка такава проста. ;@@
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeСъб Авг 07, 2010 4:27 am

~R o n n i e написа:
ГРРРРР! Заради тая игра ще си счупя клавиатурата! ;x
Ебаси как да го уцеля т`ва нещо?

Коя игра? lol!

Въййй Ема Уотсън или Кристен Стюарт да играе Лара Крофт.. lol! Вий чувате ли се бе...Кристен едва диша от пристъпите и на безразличност към каквото и да е,пък Ема с всеки изминал ден става все по-грозна... angry angry angry
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПон Авг 09, 2010 6:28 pm

monini написа:
Ариа! 459

Тъпачка! Изкарай си всичко тук!!! 513829
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeВто Авг 10, 2010 5:00 am

Обичам те,ама се налага да замина sad ...
Слънцееееееееееееееее бееееее.........
Ужасссссссссс!
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeСря Авг 11, 2010 1:01 am

Ох боже колко тъпи хора има значи, ако нямаш свой стил на държание, значи не си човек, за бога ..
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
CaliforniaGirl.
Луд фен
Луд фен
CaliforniaGirl.

Warn :
Изкарай си всичко тук!!! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Изкарай си всичко тук!!! Right_bar_bleue

( : (:
Брой мнения : 341
Местожителство : Varna

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Авг 13, 2010 7:06 pm

Тея от кметството що напра'о не почнат да косят тревата в 5 часа ;xx .. Почнали ми в 7 dull .. Човек не може да се наспии ;xxxx
♥Vamp!reGirL.♥
Редовен
Редовен
♥Vamp!reGirL.♥

Warn :

Брой мнения : 248

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeСъб Авг 14, 2010 7:34 pm

Аааааааа!!!Сестра ми ми каза, че ще ми даде компа след 15 минути, а ми го даде след 1 час по часовник! КАКВО Е ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ!!! Изкарай си всичко тук!!! 163320 Изкарай си всичко тук!!! 163320 Изкарай си всичко тук!!! 163320
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 4:10 am

VBOX-а е егаси бъгавият сайт! Изкарай си всичко тук!!! Moderator
Сто пъти го рефрешваш и сто пъти ти дава различна информация....Изкарай си всичко тук!!! Facepalmp4
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 1:21 pm

ЕБАХТИ! Защо, дявол да го вземе, не съм при готината класна? Пробутват ми някаква, дето нито я знам, нито нищо! МРЯЗЯ ДЯСКАЛО! dry
~Saranghe ♡
Маниак
Маниак
~Saranghe ♡

Warn :

( : :) Кoрean Дiвa (:
Брой мнения : 519

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 4:40 pm

Край! Отивам да замеря майсторите с нещо. Вече се нервя. От девет са ми почнали да ми остъкляват терасата. Гррр! Ужасно се нервя. Цялата дневна в парчета мазилка, а по коридорите стъкло. Не може ли да ни остъкляват тъпата тераса в някой по-късен час? Мамка му!
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 7:44 pm

Eгати!!! Не ги искам тези тъпи униформи!!
http://avatar-for-you.dir.bg
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Изкарай си всичко тук!!!   Изкарай си всичко тук!!! Icon_minitime

Изкарай си всичко тук!!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 38Иди на страница : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next
 Similar topics
-
» Respect - Всичко Свърши
» Respect - Всичко за себе си
» Знаеш ли всичко за Респект?
» Selena_Gomez* Бих направила всичко за Сел.
» -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии