| -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! | |
|
+7Alice~ Kat3t0 ♥ цветuu** - NataLiya ~ rozaLie ~Rossita candyx. . 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 1:53 am | |
| Вени Бори
Здравей Ъм...Хей. Как си? Добре...Не се оплаквам. Уморителна ли беше седмицата? Може да се каже. А готова ли си за идващата? Не точно. Според теб тази ваканция която предстои от 23 декември до 4 януари кратка ли е? В сравнение с другите-да,но е по-добре от нищо. А би ли желала да е по-дълга? Естествено. Двойки тази година има ли? Не,само тройки. Обаче така като гледам може и да ми се появи скоро първата двойка. Тази година по-тежка ли е от миналата? Мисля,че да.... Обичаш ли да ходиш на Училище? Не...Малко. Харесваш ли учителите си? Горе-Долу. Любим предмет? Музика...Не че много мога да пея,ама... Смяташ ли се за добра ученичка? Горе/долу Мислиш ли,че можеш повече? Да Ще ходите ли някаде с класа на коледно празненство? Мхм Каде? В караоке ,,Залтния лъв'' Преди ходила ли си? Да. С нетърпение ли очакваш да ходите с класа или въобще не ти пука? Всъщност за първи път искам да съм някъде с така наречената ,,банда'' От колко години сте с твоята така наречена 'банда'? Четири...С няколко нови, но иначе...Бандата си е банда от самото ,,ужасно'' начало Защо 'Ужасно'? Защото...Пф...Луди хора...Може би,защото има няколко бисера,които стигат за цяло училище. Коя зодия си? Крава :д...Телец Април месец ли си родена ;дд? Не... Ами? Май...:) Дата? 19 Имаш ли Най-добър приятел Момче? Дам...Няма лошо. Как се казва/ако не е тайна/? Валентин А най-добра приятелка? Да...Валерия От колко време сте заедно с Валерия? 1-ви клас. Сложиха ни заедно и оттогава...Но тя много се промени. Научих я на простотия :д Ти я научи или тя теб? Аз нея. Сигурна съм. А с приятеля ти,от колко време сте заедно? От 1 година. Някога карали ли сте се сериозно? Сериозно-не. Някога чувствала ли си се различна сред другите си приятели? Може да се каже. Защо? Аз просто съм малко по-особена и понякога се чувствам различна. Кога си се чувствала различна? Много често! За каква се смяташ:Твърде чувствителна или твърде корава? Нито едно от двете. Средно? Да. Смяташ ли се за нещо повече от другите? Понякога. Често ли се караш с родителите си? Не. Смяташ ли се за твърде лигава? Понякога. Мислиш ли как ще настъпи краят на света? Не. Искало ли ти се е някога да умреш ;дд? Не...Май. Ммм..влюбвала ли си се истински? Ъм...още съм малка за такива работи...така че-не. А харесвала ли си въобще? В детската градина. Спомняш ли си точно кого за първи път харесваше? Аха...:д Кое беше момчето което харесва за първи път? Казваше се Любослав. Беше във втора група. Или пък беше Любомир. Разкажи ни малко за него? Той беше рус със сини очи. Казваше ми,че Цецо ще му е булка. Цецо му беше най-добрия приятел. И...ъм..Всички се чудеха защо се отсъства толкова...Още? Защо го харесваше? Не знам. А във момента харесваш ли някой? Не. Целувала ли си се с език.. Не... А по бузата? Да.Какво би пожелала на форумците? Да са щастливи и здрави. И да им се извиня, че не влизам често. Иначе много ги обичам!ПП1:Правописните грешки са запазено качество!;ддПП2:Съжелявам за закъснението,и съжелявам,че интервюто не е довършено,но неможах да се свържа с Бори!
Последната промяна е направена от -accessible only to you на Нед Фев 14, 2010 2:03 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 2:00 am | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 2:26 am | |
| | |
|
| |
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 2:27 am | |
| - rozaLie написа:
- Да. Хубаво е.
+1 | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 6:12 am | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 3:18 pm | |
| Хах - интересно интервю! И нашият клас беше в "Златния лъв" ама късно време.. | |
|
| |
Selena Watson Редовен
Warn : ( : I love someone...But i don't know wno :D Брой мнения : 159 Reputation : -1 Join date : 02.02.2010 Age : 27 Местожителство : MooN
| |
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! Нед Фев 14, 2010 4:07 pm | |
| Беше ми интересно да го прочета! | |
|
| |
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! | |
| |
|
| |
| -freak Cookie *b*-Приятелството над всичко! | |
|