| Истината за приятелството на Делена | |
|
+6lovely_girl3 ~Rossita - NataLiya ~ Kat3t0 ♥ rozaLie selena_fan 10 posters |
Автор | Съобщение |
---|
selena_fan Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 11.03.2010 Age : 28 Местожителство : Varna
| Заглавие: Истината за приятелството на Делена Нед Май 16, 2010 2:14 am | |
| Demi Lovato talks about her friendship with her ex-BFF Selena Gomez in the new issue of Girls Life Magazine: We’re both busy, and I wish the best for her. True friends don’t let their friends and family be mean to you. If you can’t trust somebody, you can’t be friends with them. Woah. She continues to talk about her new BFF Miley Cyrus: Miley has been in the spotlight longer than I have, so I go to her. I can text her that I’m crying and stressed out, and she’ll reply back: ‘All right, here’s what you do’.. She’s the sweetest thing in the world. Thoughts? Деми Ловато говори за бившото си приятелството Селена Гомес в новия брой на списание Girls Life Magazine: Ние и двете сме заети, и аз желая най-доброто за нея. Истинските приятели Не позволявайте на приятелите си и семейството да се държат гадно с теб. Ако не можете да си имате доверие , не можеш да бъдеш приятел с тях. Оу. Тя продължава да се говори за новата си BFF Майли Сайръс: Майли е била в центъра на вниманието-дълго време, така че аз отивам при нея. Не мога да си пиша, затова аз плача и се депресирам , и тя ще отговори обратно: "Добре, ето какво да направите" .. Тя е най-сладкото нещо на света. Какво мислите ??? Дали Селена е безчуствена и егоист (не че го мисля,но вижте какво казва Деми ) ,а Мис Ловато е наранената ? КОЙ ЗНАЕ .. .Но АЗ НЕ МИСЛЯ ЧЕ СЕЛИ Е ТАКЪВ ЧОВЕК !!! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Нед Май 16, 2010 2:24 am | |
| Преди 2 дена, когато прочетох статията страшно много се зарадвах. Не, не за коментарът и относно Сел, а за Майли. Стопли ми се сърцето, честно. <33
Относно Сели: Е, всеки има правото на мнение, а и Деми не е казала буквално, че Сел я е наранила или нещо такова. Каза какво е да си истински приятел. Лошо ли е направила? | |
|
| |
selena_fan Нов
Warn : Брой мнения : 14 Reputation : 0 Join date : 11.03.2010 Age : 28 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Нед Май 16, 2010 2:33 am | |
| Не ... Съгласна с теб и аз преминах през такова нещо 3 години приятелство , а после какво... забиха ми нож в гърба Мисълта ми е ,че всеки в един момент се променя и поема по свой път , както и Деми и Сел са го казвали не веднъж в своите интервюта .Мони^ | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Нед Май 16, 2010 2:42 am | |
| Допреди 2 месеца нямаше да повярвам .. сега вече и аз го изпитах на моя гръб .. ;д. Просто хората се променят ии съответно пътищата им се разделят. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Пон Май 17, 2010 12:21 am | |
| Решението е тяхно. Радвам се,че Деми е намерила друга приятелка която да нарича БФФ.. Да се надяваме,че и за двете така ще е по-добре. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Вто Май 18, 2010 2:29 pm | |
| Е, кой не го е преживявал. Аз доста съм си патила от това, но няма значение. Радвам се, че Деми е намерила друга сродна душа. :) | |
|
| |
lovely_girl3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 687 Reputation : 6 Join date : 13.04.2009 Age : 30 Местожителство : Плевен
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Вто Май 18, 2010 11:17 pm | |
| Деми във всяко интервю казва малко гадни неща за Сел...доколкото Сел казва,че я обича и,че държи на нея!Малко се дразня на Деми,че се отнася по този начин,но явно хората се променят...В едно инервю Сел каза,че 2те ще си направят ваканция лятото,тъй че не мисля,че всичко е свършило. :) | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Сря Май 19, 2010 12:45 am | |
| - lovely_girl3 написа:
- Деми във всяко интервю казва малко гадни неща за Сел...доколкото Сел казва,че я обича и,че държи на нея!Малко се дразня на Деми,че се отнася по този начин,но явно хората се променят...В едно инервю Сел каза,че 2те ще си направят ваканция лятото,тъй че не мисля,че всичко е свършило. :)
Охх, как се надявам да си права! Страшно много ми се иска приятелството им да се е запазило.. :459: | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Сря Май 19, 2010 7:25 pm | |
| И на мен! Бяха много сладки двечките! | |
|
| |
Венцислава Нов
Warn : Брой мнения : 24 Reputation : 0 Join date : 19.05.2010
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Чет Май 20, 2010 1:24 am | |
| Те са поели по различни пътища ,но тяхно решение. | |
|
| |
xsweetyxbearx Нов
Warn : Брой мнения : 13 Reputation : 0 Join date : 03.09.2011
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена Пон Сеп 05, 2011 3:38 am | |
| lovely_girl3 написа: Деми във всяко интервю казва малко гадни неща за Сел...доколкото Сел казва,че я обича и,че държи на нея!Малко се дразня на Деми,че се отнася по този начин,но явно хората се променят...В едно инервю Сел каза,че 2те ще си направят ваканция лятото,тъй че не мисля,че всичко е свършило. :)
Ами аз не съм напълно съгласна.Може да не съм разбрала правилно,но тук казваш, че едва ли не Деми е виновна и е лошата.Не казвам, че трябва да я харесваш,нито пък,че Сел е направила нещо ,но това прилича малко на обида към Деми. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Истината за приятелството на Делена | |
| |
|
| |
| Истината за приятелството на Делена | |
|