| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 2:00 am | |
| Мерси.
А трябва - японците са Гении, верно болни мозъци, АМА Гении. Аниметата почнах да ги гледам сериозно на 18-19 тъй че интересът ми към тях хич не е детински. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 2:01 am | |
| От момичетата, незнач дали спомена, имаш ли.. фаворитка? ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 2:07 am | |
| Ами в момента нямам. Що-годе симпатизирам на Мики (една едрогърдеста, дето в последно време здраво й се гаврят.)
*приготвя въжето*
Светс я ела, ела, ела...
*затяга примката* | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 2:25 am | |
| Я кажи какви анимета си гледал... докато имаш още въздух. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 2:37 am | |
| Брао уа! Наруто не се водило аниме... Някъв още такъв безценен лаф да имаш? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 3:36 am | |
| - Свет0слаВ <33 написа:
- Ем не го ли водат манга? ;?
Не, Светс, манга е нещо съвсем друго! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 3:38 am | |
| Мангата е комикса. Сериалчето е аниме. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 3:43 am | |
| - LightOne написа:
- Мангата е комикса.
Сериалчето е аниме. Туй то! Това имах предвид. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 3:51 am | |
| Кой та е излъгал бре? И как тъй за нищо? Все пак си е струвало да гледаш тоя локум. Да знаеш друг път да не пипаш такова нещо. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 6:11 pm | |
| Много народ се бърка от това че компанията се казва Манга. Но всъщност манга си е само и единствено хартията. Бе какво му е интересното бре? Боят се проточва с месеци. Плямпат на поразия. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 6:40 pm | |
| Видех. В чата е писал/а също. Нищо ново под слънцето. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 7:28 pm | |
| Гробаря Един от малкото велики кечисти останали във Федерацията. Най-накрая му докараха образа такъв какъвто трябва да е. А именно да изглежда като кукличка на ужасите. Но въпреки това не ме кефи повече отколкото беше рокер. Гробарят вече говори и действа много по-малко отколкото ми се иска но тук трябва да се отчетат и годинките. Той е истински професионалист. Миналата седмица идиотите от пиротехниката го запалиха(наистина е било грешка), но вместо да се откаже заради болката, той продължи да се бие не показвайки с нищо какво се е случило. Една от идиотските изцепки тая есен на сценаристите бе идеята Гробаря да нападне Сина и...остана без развитие. Никой от Разбиване не може да му се опре.
Трите Хикса Друго старо куче от времената когато Федерацията мачкаше наред. За съжаление отдавна не му дават възможност да се бие реално за титлата. В момента се държи само на лаврите си – верно спечелиха титлата по двойки, но само защото сценаристите се усетиха, че ДХ я нямат. След това бързо бързо я загубиха.
Шон Майкълс Друга легенда на спорта дала много за развитието на шоуто и по нещастна случайност пропуска златната ера на кеча. Той също ме кефи, но в последно време тая мания да се бие с Гробаря не ми се нрави. Тъпо е че двамата с Трите Хикса са превърнати в търговци, чрез които да се продават шарени тениски, палки, играчки и дори книги. Също друга идиотщина е историята им с джуджето. Стигна се дотам едно джудже да спечели мач на ДХ. Дъно. Пълно дъно. ДХ са велико име във Федерацията, която обаче днес е превърнато в търговска марка за правене на пари, а кечът е оставен на заден план.
Джон Сина Великият Супермен. Човекът емблема на Федерацията. Човекът заради когото компанията кърти най-много пачки. Лицето на PG ерата – ера в която кечът е махленски бой, кръвта почти липсва, интригите са убийствено предвидими, ера в която е по-важно да се продадат дрънкулките, оранжевите тениски, шапки и не знам още какви глупости. Джон Сина е идол за дечурлигата, но не и за възрастните. Защото последните помнят и знаят, че Сина е имал късмета да се „роди” в тази ера, а не в предишната, къдети шансовете му да оцелее срещу Скалата и Ледения биха били нулеви. Харесвам го, може би щото по принцип си падам по „добрите момчета”, а не по психопатите. Наясно съм че не е нищо повече от оръжие, чрез което Америка да си пробута културата и патриотизма.
Ренди Ортън Един от малкото добре изградени образи. Добър е в умението да внушава. Него може само или да мразиш или да обичаш – средно положение няма. В момента е малко извън играта. Опитът му да се бие с Шеймъс бе всъщност само маскировка. Засега е извън сметките за титлата. Не мога да трая решението на сценаристите Легаси постоянно да се намесват в мачовете му. Пичът е доказал, че може и сам. Сега вече съм малко по-доволен, тъй като най-накрая триото се разпадна и това върна интереса ми към него.
Батиста Гад мръсна. Следя „модерния” кеч от едва половин година не знам какъв е бил преди. Но откакто започна враждата му с Рей Мистерио никак не одобрявам простотиите които върши. Той е надменен, груб и ненужно жесток. И все пак той е единственият който успя да ме изненада. Никой не можа да предскаже обрата след като Животното влезе в съюз с Макмеън срещу Сина. Ще бъде интересно как ще се развие образа му след като Сина си върне титлата.
Рей Мистерио Тоя пич ме кефи, но не достатъчно. Така и не схващам как може да се противопосавя ма Батиста и Гробаря. В Разбиване той не става за главен играч. В Първична сила би имал по-голям шанс, но сигурно го държат там защото е нужен за второстепенни вражди. Образът му в последно време е в застой, дано новата вражда с СМ Пънк да го посъживи.
СМ Пънк Още един пич, който обаче бе такъв само в началото. Сега тотално ме дразни бръщолевенията му и начина по който се изкарва за новия Спасител, пуснал някаква дълга брада сякаш иска да прилича на Христос. И това че покрай него обръснаха гола глава жена пък бе тотално недоразумение. Фалшив сценарен трик, който вместо да ми отвори зъркелите само ме отврати.
Крис Джерико Голямото плямпало и Голямото его. Бъхтат го под път и над път. Тотално се гаврят с него и хоп ей го пак шампион. Само че за кой ли път спечели с чужда помощ. Добър кечист и не разбирам защо образът му е на надменен страхливец. Излиза на ринга плямпа, плямпа и накрая му потъват гемиите.
Грамадата Един от старите пичове, на които също се кефя. Въпреки че е второстепенен, той продължава да мачка. Хареса ми развитието на образа, когато есента се би срещу Гробаря за титлата. Но и той няма как да влезе в сметките за титлата. Да си гледа мачовете по двойки – там поне е майстор.
Шеймъс Казах го и в предишния пост. Бе до болка ясно как ще се развие образът му. Цял месец го „надъхваха” с унищожителни победи. След това му дадоха мач със Сина и то мач с маси. Такъв мач е най-непредсказумеия, вместо по-добрия печели първия сгрешил. Незнайно защо толкова много народ изрази учудването си от загубата на Супермен. Интересно в каква посока ще се развие сега след като загуби титлата.
Фалшив ли е кеча? – Да. По сценарий ли се развива всичко ? – Да.
И това не го говоря наизуст. В вибокса има два филма, който показват какво става зад кулисите и как всичко е нагласено. Кечът не е бой в истинския смисъл на думата, то по-скоро трябва да се приема като шоу, като забавление. Няма по-добре организирано шоу, няма по-голямо баламосване от кеч индустрията. Но сигурно ще се питаш за какво тогава го следя като мисля по този начин? Отговорът се състои именно в горепосочените два клипа. След като ги изгледах, аз вместо да заклеймя кеча, вместо да му се присмивам, направих точно обратното – започнах да го уважавам още повече. Тези два клипа показаха не само едната половина – фалшивостта, но и другата страна, че кечът е реaлност, че опасността е истинска.
Първият клип разкрива какво се случва зад кулисите на мача между Скалата и Мик Фоли. Известният “I QUIT” двубой смятан за една от най-бруталните битки в кеча. (дали схващате за какво ниво на бой става въпрос щом даден мач е наречен „най-брутален”). Разкрива се как Скалата и Фоли си казват какво ще направят на ринга, как Скалата репетира репликите си, как Скалата и Ледения се закачат с децата на Фоли, които също са там. Изобщо атмосферата е приятелска, враждите са оставени за ринга.
Нагласеността е налице. Но не съвсем. По едно стечение на обстоятелства една от камерите е съвсем близко до съпругата и децата на Фоли и следи техните реакции. И тук идва интересното. Въпреки че съпругата му знае какво ще стане, знaе че всичко е нагласено тя видимо се притеснява и трепери, вика всеки път щом съпругът е тежко ударен. Накрая когато бруталността в мача излиза извън рамките на нормалното децата се разплакват, тя се паникьосва и излиза от залата неспособна да догледа края на мача. След края Мик е закаран при доктора да го зашие, защото все пак раните му са истински. Винс и Скалата го поздравяват за добрия мач. А жена му го умолява втори път това да не се случва. Ето как се преплитат реалността с нагласеността. (Филмът е снимат от независим оператор, така че по никакъв начин не може да се твърде че кадрите са манипулирани).
Другият клип е отново заснет по една случайност точно след края на прословутия мач между Брет Харт и Шон Майкълс. Най-големият скандал на десетилетиот в кеча, ако не и изобщо най-големия в цялата история на кеча. Мачът в който Винс Макмеън прецаква Харт и нарежда на съдията да бие ринга в полза на Шон. Е, ще си кажете „Голям праз” - Винс винаги е прецаквал, няма нищо интересно в това. Но тук има огромна разлика - всички онези прословути машинации на шефа са по сценарий - с едно единствено изключение – прецакването на Брет Харт.
Допреди този мач Винс , големият шеф с великите си машинаци какъвто е познат днес, е бил съвсем друга личност. Той е бил коментатор редом с Лари Кинг и Джей Ар и по нищо не личало че той всъщност е Голямата Клечка в компанията. До онзи момент.
По сценарий Брет Харт е трябвало да защити титлата си пред родна публика и Винс му е казал че тъй ще стане. Но вместо това Винс си извърта думата и нарушава сценария. Реакцията на Брет – онази прословута плюнка НЕ е по сценарий, а истински неманипулиран акт на яд от страна на Брет. По-късно зад кулисите е показано как съпругата на Брет се кара на всички включително и Трите Хикса за това което се случи на съпруга й. А в съблекалнята Шон Майкълс се кълне на Брет, че не е знаел. (А тук идва и любопитния момент, когато при завъщането на Брет,Шон „призна” че знаел за прецакването. Което си е чисто противоречие със записаното на камерата(при това казано зад кулисите). Поредната идиотска недомислица на днешните сценаристи.) Едва след този мач се заражда образа на злия шеф Макмеън, образ който изстреля Федерацията обратно на върха.
Надявам се, че все пак някой е успял да стигне до края на този пост. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 8:32 pm | |
| АЗ стигнах! УОУ! Мерси, отново. Прочетох го дори два пъти. Окей, но щом е по сценарий, и действително няма такива вражди.. Значи ли, че СИна и Батиста все още са приятели, а само за пред камерите са врагове? И още нещо. Как тези всички удари, хвърляния и т.н.. Имам предвид как те се съгласяват за това? И как всичко изглежда до такава степен реалност, след като е просто сценарий? Ъм.. да и ако може да видя видеоклиповете.. ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 8:47 pm | |
| Естествено, че са приятели(или поне не са чак толкова големи врагове колкото ги изкарва сценария.) Сега не твърдя, че видиш ли всички са едно задружно щастливо семейство. Но враждите които създават са толкова жестоки само пред екрана, зад кулисите подобни изпълнения не същестуват. Кечист не се става просто ей така. Първото нещо което даден атлет трябва да научи в кеча е как да удря и как да приема ударите(второто е много важно). Ударите са истински, хватките са истински, но друго е когато се прилагат по правилен начин и противникът знае за тях. Боят е истински, но те не се бият със злоба. Двамата излизат знаейки кой от тях ще спечели. Затова шоуто печели толкова мангизи и е признато за номер 1 - защото успява много добре да прикрие фалшивостта.
http://vbox7.com/play:acd39ac1 - част първа на прецакването на Брет
http://vbox7.com/play:c4966525 - мачът между Фоли и Скалата
Опитвам се да намеря клипчето където е записано как Ортън обяснява на Батиста по време на самия мач каква хватка ще приложи, но засега не успявам. По-късно пак ще пробвам. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 8:54 pm | |
| Е, да.. Но просто сега се кефя, че не са такива врагове. Мерси за клиповете. Сега гледам първият. А знаеш ли, как избират кой да спечели? ;дд | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 9:02 pm | |
| Е чак дотам конспирацията не може да проникне. Това се определя от много тесен кръг хора. И зависи от много фактори. Разбира се сценарият не е някакво твърдо и ясно правило. Той е гъвкав и краткосрочен и понякога може да се променя според вкуса на публиката.
Примерно от два месеца по форумите се говореше как Острието ще се завърне на Кралското меле и че той ще спечели. и точно така се случи. Не знам откъде тръгна тоя слух, но той се оказа правилен. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 9:04 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Пон Мар 01, 2010 9:19 pm | |
| http://www.vbox7.com/play:a12645ee
Я това клипче не бях го виждал.Не знам да се обиждам ли, да се смея ли... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Мар 02, 2010 12:16 am | |
| Нямам такова. Когато е започнал да се издига в суперзвезда, аз вече не съм гледал кеча. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Мар 02, 2010 12:18 am | |
| Ем в смисъл нали е бил шампион. За малко време - но все пак е бил. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Мар 02, 2010 12:20 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|