| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 5:58 am | |
| С удоволствие бих фърлил един-два лафа за тоя ужас, ама айде няма да показвам томмахавката. Аз пък им се кефех на Реал заради Касияс и Фиго. А от други спортове -хм.. волейбол, формула 1, хокей, (американски кеч брои ли се за спорт?) а и белот си го броя за спорт. Горе-долу следя тенис, снукър, ски, баскетбол...май е тва Е тя точно тая тема за Сел ме накара да стоя тука, та би трябвало да благодаря и на теб, че ме завърза тука. (нищо че спора ни са провали от недоглеждане) Едит Връщайки се към архивите на прословутута тема се оказа, че сме изтрити с тебе Лили... | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 2:53 pm | |
| - LightOne написа:
- С удоволствие бих фърлил един-два лафа за тоя ужас, ама айде няма да показвам томмахавката.
Аз пък им се кефех на Реал заради Касияс и Фиго.
А от други спортове -хм.. волейбол, формула 1, хокей, (американски кеч брои ли се за спорт?) а и белот си го броя за спорт. Горе-долу следя тенис, снукър, ски, баскетбол...май е тва
Е тя точно тая тема за Сел ме накара да стоя тука, та би трябвало да благодаря и на теб, че ме завърза тука. (нищо че спора ни са провали от недоглеждане)
Едит Връщайки се към архивите на прословутута тема се оказа, че сме изтрити с тебе Лили... Томахавката е скрита вече Ем да де и аз Касияс е на-добрия (след Ван дер Саар ) ,а Фиго няма да говоря Ейй Ф1 заби ме кой ти е любимец от пилотите? Как така изтрити? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 6:17 pm | |
| Ами по принцип е Шумахер и май сега пак ще е той след като се завърна. Но докато го нямаше нямах определен. 2007 полудях от радост когато Райконен измъкна титлата под носа на Хамилтън 2008 пак полудях но от ярост че Хамилтън измъкна титлата под носа на Маса 2009 страшно се кефех на Бътън и Браун ГП как от нищото станаха световни шампиони и по този начин натриха носа на Хонда Може би симпатизирам повечко на Ферари, но пак заради Шумахер, а и малко за Фетел. Ами на така, изтрити по традициония начин - Катето нещо не ги е харесала при чистката, въпреки че нямам спомен кой знае колко да сме нарушавали правилата. Примерно целия спор с тебе го няма, освен товя първи пост и моя последен. | |
|
| |
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 10:55 pm | |
| - LightOne написа:
- Ами по принцип е Шумахер и май сега пак ще е той след като се завърна.
Но докато го нямаше нямах определен. 2007 полудях от радост когато Райконен измъкна титлата под носа на Хамилтън 2008 пак полудях но от ярост че Хамилтън измъкна титлата под носа на Маса 2009 страшно се кефех на Бътън и Браун ГП как от нищото станаха световни шампиони и по този начин натриха носа на Хонда Може би симпатизирам повечко на Ферари, но пак заради Шумахер, а и малко за Фетел.
Ами на така, изтрити по традициония начин - Катето нещо не ги е харесала при чистката, въпреки че нямам спомен кой знае колко да сме нарушавали правилата. Примерно целия спор с тебе го няма, освен товя първи пост и моя последен. УоУ Ние да сме горе долу на едно мнение Смисъл за Ф1 аз също следях до тази година .Издивях когато Маса се блъсна и излезе от сезона.Яд ме е че Шумахер се махна и Маса е единствения който може да го замести. Е много жалко че са ни изтрили макар че наистина не сме казали кой знае какво дори не сме се обиждали ама Катето го е преценила макар и да не съм съгласна | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 11:10 pm | |
| Аз попринцип не съм автоманиак, даже хич не си падам по колите. И определено смятам да си остана "жертва", докато некой пияница не ме отнесе. Но пък някак още от малък се кефех на формулата. Следях я още от времето на Хакинен. И определено тая година ще ми е интересно какво ще става като не могат да презареждат. Край с гениалните ходове в питбокса. Няма да забравя Франция 2004 как Шумахер размаза Алонсо с 4! питстопа. Куул!!! Така че каквото и да направи Шуми тая година - няма да му се сърдя. Човекът отдавна направи това, което трябваше. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 11:48 pm | |
| Абсолютно си прав аз Ф1 следя от скоро говоря сериозно от 2 години иначе преди съм гледала ама не разбирах много | |
|
| |
*DanSs* Редовен
Warn : Брой мнения : 182 Reputation : 0 Join date : 13.01.2010
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 13, 2010 6:58 pm | |
| Какво намираш в Селена? Любим филм? Книга? Зарибен си по? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 13, 2010 7:14 pm | |
| В Селина намирам к'вото намира всяко момченце...красота Харно, че издаде албум да мога да се прикривам зад извинението, че харесвам музиката й. Любим филм ми е Карибски пирати:Съндъкът на мъртвеца (но правя уточнението че ми е първенец по размазващ кеф, а не че е кой знае какво величие в киното) Пфф па за книги мога с десетилетия да приказвам, затуй ще се огранича до Любима тухла: Колелото на Времето Любима книжка: Дядо Прас (не се залъгвай по заглавието, аз го направих и след това си блъсках главата в стената за наказание) Зарибен определено по фентъзи жанра и футбола. За тях двете няма съществуващ цяр за момента. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 13, 2010 11:41 pm | |
| Аз се намесвам късно амаа..ЦСКА???Дюд,базикаш ли ма?За Славия съм с ръце и крака.Ама ЦСКА???Разваляш ми впечатлението! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 13, 2010 11:52 pm | |
| Ъъъ за ЦСКА си го сложих на сърце едва след като видях що за измет (нещо, което така и не видях и досега от страна на "чорбарите") може да съществува и да се зове българин. Инак съм си славист от дребосък. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
Warn : ( : I'm crazy,sooo watch out! xdd Брой мнения : 961 Reputation : 0 Join date : 14.08.2009 Age : 28 Местожителство : София [sun]]
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 13, 2010 11:58 pm | |
| Я дай малко инфо за това познанство? | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Яну 14, 2010 12:03 am | |
| И какво ти е впечатлението от него? За личния ти контакт питам. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Яну 14, 2010 12:11 am | |
| Много базици пуска.Като се случи да вечеряме заедно/в тях или в нас/ винаги се задавям от смях.Ако го бях учила на английски нямаше да се изложи така. ;д Базик.Понякога е много избухлив и аз от там откачам заедно с него ии цялото село ни чува. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Яну 14, 2010 12:17 am | |
| Бре, бре. Колко често ги посещава, щот сега като ходи до Африка, едва ли се задържа много. | |
|
| |
xxHeadfirst Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 17, 2010 4:36 am | |
| Пийпъл, прая си поредния спам пост Пост номер 1000 и потребител номер 10 Брех, брех! Хич и не ми е идвало на акъла преди 4 месеца че мога да извърша подобна простотия за толкова кратко време. Това сигурно си наваксвам за всичките изпуснати тийн форуми и тийн лиготии от моя милост. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 17, 2010 4:37 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 1:13 am | |
| Е, дечурлига вече е налице и първия негатив от досега с вас. Да взема неска да се надрундя само щото не мога да си имам желания аватар и да не съм накеф цял следобед. И то да е аватар, колко да е аватар - на едно единадесет годишно лапе...пропадам, пропадам си здраво. За 4 месеца смених сума ти аватари, при положение че по принцип не са ми като носни кърпчки - нещо абсолютно непривично за моя милост. Докъде стигнах...да си слагам комплекчета на бръмбъзъци (вместо някоя готина мадама). Още какво трябва да направя, за да бъде срива напълен? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 2:58 am | |
| Ооо бивам. Тука му се чудя на акъла на Веско, ама то тая дълга и широка... Инак тука се гуша до печката, а комичето пуши ли, пуши... Как е в Берковица? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 3:06 am | |
| Оу избега ли вече бре ? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 3:10 am | |
| Ем така де - чисто бягство Та къде на китната Земя си точно? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 3:18 am | |
| Оу ча в Холивуд ли се бутна? Някоя звезда не видя ли вече?
Бай дъ уей Скайпа ти бачка ли? Щото сенднах месидж, ама... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Яну 20, 2010 3:36 am | |
| Ам тука ли си още? Нали викаше че тренировка ще имаш? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|