Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!

Go down 
+22
...:СиС:...
xapricotkiss,,
monini
dessie.:)
~Rossita
Сwет0с
cMexypaH
NoW i'm BITCH <3
*DanSs*
The_vampire_girl
vassy
Kat3t0 ♥
..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =]
foxxie.
xxHeadfirst
Alice~
candyx. .
БетС :)
rozaLie
U make me so hot
- NataLiya ~
LightOne
26 posters
Иди на страница : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next
АвторСъобщение
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Empty
ПисанеЗаглавие: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 8:02 pm

Ха така и Дедо Ви си направи стаичка. clap
Брей изнизаха се три месеца, откакто съм активен тука. happy Баси как лети времето. То даже хич не мога да си представя времето преди да познавам Селина. think А то беше преди...точно 6 месеца. Та мисълта ми е, че първоначално не си давах толкова време тука. Все пак за пръв път се регвам във форум, в който 99 процента са тийнове и дечурлига. 79 Ма на ей го 3 месеца и още съм тука. Имало хляб ‘начи в тоя форум. good

Я да видим каквo инфо знаете за мен досега.
Името ми е Даймайтер, както някои се опитват да ме убедят. На 21 съм както наскоро разбрахте. Обичам да се заяждам на дребно и да флуудя, което също прекрасно знаете. Идолизирам Сел и хейтя(умерено huh ) Майли.
*** 169 Друго, друго...ми имам се за много голям king (и по възраст и по акъл), имам мания за начетеност...и определено все се намира някой да ми чете постта по диагонал и да ги ръси неща дето изобщо не съм искал да кажа. 169 ***
Любима тема във форума „Дискусии”, едва ли е нужно да уточнявам и темата. ww

Това което не знаете:
Обичам да чета книжки, стига да са художествена литература. Специалист съм във фентъзи жанра. Също си падам много и по историята. Още обичам футбола. Затова и обожавам следната комбинация – история на футбола.
Имам и някакво неопределено желание да пиша проза. (няколко разкази и нещо дето се брои за роман)
Друга голяма страст са ми аниметата.
Слушам често музика и си пускам онлайн радио. Music
Последната ми мания е кечът. По-точно гледам мачове от 1999-2002, когато кечът бе в апогея си ,а не какъвто е сега бълвоч.

Та толкова давам, подробностите сами ще си го изкопчите. ah (ако някой го интересува де)
(че то в днешно време кой ги бройка дедовците като мен)

П.П. Ако решите да ми задавате въпроси за Дисни звезди, то имайте впредвид, че аз не ги знам. Единствените за които имам мнение са Сел и Майли. Останалите мога да ги сравнявам единствено визуално.

Последната промяна е направена от LightOne на Чет Авг 19, 2010 5:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 8:29 pm

Интересно ми е как се запали по Сел ..
Също ми е интересно каква музика слушаш и кой са ти любимите изпълнители
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

Брой мнения : 2198

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 8:37 pm

Йесс човека с който най много съм се заяждала rofl

И ти си виден хейтър на Майл кът мен .. good

Ммм да скиваме..

Какво не ти харесва в нея (Майлз) ;d
За кой си от Сървайръв ?
И защо Селена ти харесва повече от Майл ;д
Имаш прекалено много самочуствие или просто обичаш да се прайш на много умен и начетен батко ;d ?
Ако имаш самочуствие покритие дали му липсва? xa
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 9:09 pm

Ми един хубав слънчев следобед на датата 23 май около 17 часа си щраках по каналите на тв-то с надежда да видя нещо интересно. И попаднах на телевизията майка, която излъчваше сериала. Още в първия кадър ми направи впечатление актрисата, която играеше дъщерята. След което се заинтересовах и се разстърсих из Гугъл за инфо за нея.
Та затова трябва да благодаря на БНТ-то че ме дари с това очарователно слънчице.

Също ми е интересно каква музика слушаш и кой са ти любимите изпълнители

Любимите ми жарнове са Ретро-чалга и ЕвроДенс.

Първо да направя бележката, че за мен има огромна разлика между чалгата сега и чалгата преди. Колкото и да се пънат чалгаро-мразците, не могат да изтрият великите песни от 90-те когато чалгата все още не беше комерсиална и създаде златните си хитове на Орхан Мурад, Сашо Роман (истинският крал на чалгата), Радо Шишарката, Ку-ку Бенд, Румяна, първите сингли на Глория, Камелия, Тони Дачева и прочие.
Определено члагата днес си заслужава хейта. Но заради днешните силиконови пайнерки не бива да се затрива ЗЛАТНИЯТ фонд на един велик музикален жанр.

Едва ли някой тука е чувал що за жанр е ЕвроДенса (1990-2000).
Ако ви е любопитно ще му отделя специална статийка. Защото определено заслужава специално внимание последният период в който се правеха евъргрийни. От поне пет-шест години няма песен която да бъде наречена евъргрийн, и жанрът е последният дал безценни образци на музиката до момента.

А Наде, що с мене най-много? Да не би аз да съм най-инатливото магаре , дет са е фанал на бой с тебе евър? xa

Какво не ти харесва в нея (Майлз) ;d
Казах че съм умерен. Под това разбирам, че уважам труда на момичето. Но по никой начин не мога да я сложа сред американските икони само чрез фенбаза. А само по залсуги, каквито тя още няма, а и се приписват (това точно ме дразни) Инак от сърце и пожелавам да постигне големи успехи. Но тя според мен е твърде преекспониран образ. Нека си има феновете, нищо лошо- но да не я тикат там, дето не й е дошло мястото все още. Плюс това, че за моят вкус си е средно красивичка. Даже на някои снимки си е чист крокодил, баси слепите гримьори. dry

За кой си от Сървайръв ?

Сори, следях предишните издания. Но четворката реших да я проспа. Накуп да съм гледал не повече от един час. sleep

И защо Селена ти харесва повече от Майл ;д

Както казах Майли не ми харесва визуално. А Селина е най-красивото тийн, ху Ай евър сийн. In Love

Имаш прекалено много самочуствие или просто обичаш да се прайш на много умен и начетен батко ;d ?

Това от коментара дето специално си отделих със звездички и разлигавена физиономии ли ти хрумна? Щото тая част си я писах да ви разсмея малко tongue Иначе изобщо не съм големия пич с много самочувствие. А това че се правя идва от това, че аз наистина бая повече неща съм чел от вас. (което си е факт). И затова ви идва грешното впечатление, че аз се правя за смарт пич евър, което не е така. Просто по прочетени книжки и събрана информация в тиквата съм далеч пред вас. И затова изглежда, че аз нарочно се пъча. Елате да ме видите в други форуми дали съм така. laugh

Ако имаш самочуствие покритие дали му липсва?
Това самочувствие си има покритие спрямо Вас. Но това е така, защото вие сте там където съм бил и тепърва се развивате и обучавате. Никога не съм твърдял, че в бъдеще някой от вас няма да е по-по от мен. cool Просто в този момент в НЯКОИ отношения сме на различни платформи wink
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 9:26 pm

LightOne написа:
Румяна

ОМГГГ :shok: сериозно ли харесваш Румяна?? :shok: ОМГ обожавам я беше ми любимата певица преди да почине crying Толкова много я обичам! Тя беше една адски талантлива и красива певица ... Просто нямам думи за да изразя колко и се възхищавах и колко продължавам да и се възхищавам! crying 459 Коя е любимата ти нейна песен? Ако имаш такава де smile
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 9:34 pm

ОМГГГ :shok:
Пък аз не вярвах, че има тийнове които да я слушат.
+1000-рка от мен 143

Нейни песни - няма как да не спомена "Две очи разплакани" ( в топ5 за най-великите чалга балади до момента)
Още - Вечната обич, Само теб; Ало, такси; Чук-чук. Това са на прима виста.
Даам Румяна - първата фолк-певица легенда, още преди Глория и Камелия. 130
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 9:54 pm

Офф остави Глория и Камелия те са си друга работа .. Румяна беше уникална .. За мен песента две очи разплакани винаги е била велика .. по чувствена песен незнам дали има .. и до сега когато я чуя и ми се плаче .. !!
И да аз съм тинейджърка и харесвам Румяна .. незнам дали е странно или не,но аз я обожавам,, !
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:04 pm

Еми мисля че няма.
Единствените балади дето мога да сложа преди нея са Хиляди слънца на Орхан Мурад и Мой ангеле на Сашо Роман. Но това са мъже изпълнители, тъй че едва ли влизат в тая графа. wink
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:06 pm

Е защо да не спадат в тази графа .. и те са хубави балади особенно хиляди слънца ... тази песен е невероятна! :)
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:16 pm

Как реши да се регистрираш във форумът?
Как прекарваш дните тук?
Ако имаш мнение за мен, би ли го споделил? ;д /без значение какво!/
Слушал ли си някога Метъл?

Това е за сега.^^
https://twitter.com/#!/rozaLiex
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:17 pm

Имах предвид като " по-чувствени" балади.
Инак за мен точно Хилядите слънца е най-великата песен като музика и лирика евър във всички жанрове! И най-хубавото е, че все още не съм открил оригинала й. Което ме въодушевява, че може би тя е авторска БЪЛГАРСКА песен. С което забивам голям железен пирон в сърцата на чалго-мразците.
sun

Как реши да се регистрираш във форумът?
Как прекарваш дните тук?
Ако имаш мнение за мен, би ли го споделил? ;д /без значение какво!/
Слушал ли си някога Метъл?

Ми лесно да ти кажа. Все още това е единственият форум в България направен специално за нея. Така че нямах колебания. Колебаех се единствено колко ще се задъжа тука.

Ми весело ги прекарвам. Повечето време в лиготия и изследване на клюките из форума. Това е единственият форум който посещавам, в който голяма част от постовете са си бърборини и лиготийки, а аз вече почнах да отвиквам от тях. Та трябва пак да се приспособявам. Поради това и има някои "зони" в който трудно поствам.

Ми засега мнението ми е твърдо положително 143 Излгеждаш ми човек, с който е приятно да се общува. Разбира се, ти си още в детска възраст и типичните тийн привички не са ти чужди. Това разбира се, се отнася и за останалите юзъри. Не е нещо лошо, разбира се. Това ще се израсте. Аз съм тоя дето трябва да се приспособява. happy

Слушал съм разбира се. Инак как бих могъл да казвам кое е най-доброто. Но малко. Малко са и песните, които да харесвам. Примерно ХИМ - "Ин дъ шадоус" ме кефи.
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:43 pm

LightOne написа:
Имах предвид като " по-чувствени" балади.
Инак за мен точно Хилядите слънца е най-великата песен като музика и лирика евър във всички жанрове! И най-хубавото е, че все още не съм открил оригинала й. Което ме въодушевява, че може би тя е авторска БЪЛГАРСКА песен. С което забивам голям железен пирон в сърцата на чалго-мразците.
sun

Ам много ми е интересно,защо всички си мисят,че всички Български песни трябва да са каеари? Неможем ли и ние Българите да направим една свястна песен? За мен това е глупаво защото колкото и кавари да се правят в момента те са страхотни!! Оригиналните песни стават много по известни след като ги изпеят български певици или певци .. Индира Радич например как стана известна в България? Това стана след като Ивана започна да прави нейни кавари.. Това ме води до мисълта,че дори песните да не са наши те са изпяти с много чувство и стават истински хитове ..! :)
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 10:46 pm

А слушаш ли бандата Backstreet Boys?
Какво ти е мнението за тях?
Слушал ли си някога.. Барян Адамс? Никелбак?
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:00 pm

Яяя ти си ми знаел името бе .. :д

Имаш ли любими български филми? (Сега ако не знаеш БГ филми напраао ще ме изненадаш ;д)
Знаеш ли колко ти е коефициента на интелигентност? ;дд
Работиш ли или цял ден се занимаваш с дечурлига по нета ;д ?
Най тъпата песен когато си чувал някога ;д ?
Харесват ли ти кавърите на сръбските песни който правят наште чалгаджийки ;д
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:03 pm

Определено си права, Тали. Чалгата краде единствено музиката. Като лирика обаче и тя може да се похвали с шедьоври в поезията. Пак друг голям довод против чалгата са текстовете. Което си е право, но нима това е единственият жанр с тъпи лирики? Я да вземат стиховете на Ивайло Вълчев например (текстописеца на Ку-Ку бенд) и да видим каква "песен" ще запеят по негов адрес. wink

А слушаш ли бандата Backstreet Boys?

Слушал съм я разбира се! Това беше бой бандата по която вашите каки ( а може би даже и майки) им се подкосяваха краката и изпадаха в истерия не по-малко както вас. Остават със златни букви в историята на музиката. Не са ми от любимците( както казах любим ми е друг жанр, който се развива също по време на техния апогей), но им признавам свършената работа wow

Слушал ли си някога.. Барян Адамс? Никелбак?

Пфф почвам да се обиждам. За музикален инвалид ли ме имате. xa Браян Адамс е класика в жанра на баладите. Няма да се учудя, ако някои от вас са заченати под звуците на неговия гласец.
А относно Никелбак. На тях също им се кефя. Особено на Рокстар. Страшен видеоклип са направили!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:07 pm

Абе спокойно бе. ;д Просто ме интересуваше мнението ти ;д..
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:08 pm

LightOne написа:
Определено си права, Тали. Чалгата краде единствено музиката. Като лирика обаче и тя може да се похвали с шедьоври в поезията. Пак друг голям довод против чалгата са текстовете. Което си е право, но нима това е единственият жанр с тъпи лирики? Я да вземат стиховете на Ивайло Вълчев например (текстописеца на Ку-Ку бенд) и да видим каква "песен" ще запеят по негов адрес. wink

Да,така е .. ноо чалгата може да има и смислени и хубави песни .. не е задължително певицата да е полугола за да я хареса публиката (според мен) Според мен една песен за да се хареса на публиката трябва да има хубав и примамлив текст и да е изпята с чуство... Аз например в една песен първо слушам мелодията и ако тя ми хареса тогава се заслушвам в текста .. ще ви дам за пример една много смислена чалга песен Яница-изгубени души Евала правя на Яница,че изпя тази песен с такова чувство ..Ако не си я ислушал моля те ислушай я и си кажи мнението за нея .. за мен лично това е една велика песен която специално на мен веднага ми докосна сърцето!! ..
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:23 pm

Чичи не съм го взел на сериозно. wink

Mи ти си един от хората, които ми се набиват на очи и се поинтересувах как ти е заглавието, Наде. 462

Имаш ли любими български филми? (Сега ако не знаеш БГ филми напраао ще ме изненадаш ;д)

И аз бих се изненадал.
Като за деца задължително трябва да се гледа
„таралежите се раждат без бодли” „Куче в чекмежде”. „С деца на море”
Инак други любими филми са „Двойникът” „Кит” „Бон шанс, инспекторе”, „Покрив”
462

Знаеш ли колко ти е коефициента на интелигентност? ;дд

Не го знам. Сигурно е височък, но не чак толкова че да се имам за гений. Бая съм зле в химия, физика и математика.

Работиш ли или цял ден се занимаваш с дечурлига по нета ;д ?

Не, не работя. А и пък единствените дечурлига, с който се занимавам сте единствено вие.

Най тъпата песен когато си чувал някога ;д ?
Ми има много. Определено един от тях е последният „хит” за птичия грип.

Харесват ли ти кавърите на сръбските песни който правят наште чалгаджийки ;д

Ем, разбира се. Всяка хубава песен ми харесва, неависимо на какъв език се пее. Все пак не взимат каквито и дае песни, а вече доказани хитове, които просто няма как да не станат хитове и у нас.
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:42 pm

Кефи ли те Краля на Попа ( Джако), или по-скоро кефеше ли те?
Питам щото почнах да се зарибявам, както повечето тийнове на моята възраст почват да слушат неговата музика след смъртта му.....
И изкам да те попитам, коя ти е любимата ти негова песен.

Освен тези две въпросчета за Джако, да те питам още:
Какво мислиш за Здрач?
А гледал ли си го?
А ми книгите чел ли си ги?
К'во мислиш за Стефани Маиер ( писателката)
Ем... т'ва са.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:47 pm

Относно Яница.
Да, хубава е песента. Допадна ми.
Но не успя да докосне сърцето ми, сори. Имам си своите забележки, но целта на песента е съвсем друга, за да се заяждам на дребно. smile

Също така нормално първо да ти хареса музиката, а после текста. Щото текста без музика си е чиста поезия. А песента първо хваща с хубава музика и става велика с гениален текст, който се чува на втори план.
А относно полуголите певици, а бе, не бих отказал да има такива. xa
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeВто Дек 01, 2009 11:49 pm

LightOne написа:
Относно Яница.
Да, хубава е песента. Допадна ми.
Но не успя да докосне сърцето ми, сори. Имам си своите забележки, но целта на песента е съвсем друга, за да се заяждам на дребно. smile

Също така нормално първо да ти хареса музиката, а после текста. Щото текста без музика си е чиста поезия. А песента първо хваща с хубава музика и става велика с гениален текст, който се чува на втори план.
А относно полуголите певици, а бе, не бих отказал да има такива. xa

Хах .. емм има ги и такива дето харесват голите певици ;дд Ам за песента може би на мен си ми хареса заради смаото послание .. Защото има част от моя живот в тази песен .. ии затова! smile
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 12:06 am

Кефи ли те Краля на Попа ( Джако), или по-скоро кефеше ли те?
Питам щото почнах да се зарибявам, както повечето тийнове на моята възраст почват да слушат неговата музика след смъртта му.....
И изкам да те попитам, коя ти е любимата ти негова песен.

Кефи ме естествено. Това е Кралят все пак. Човекът направил революция в музиката. Макар да си призная, не го слушах толкова колкото след смъртта му. Дори голяма част от клиповете му ги изгледах докрай едва когото музикалните програми ги пуснаха в комплект след смъртта му. “They don’t care about us” “Thriller” и още някои за които обаче не мога да им сетя имената в момента. winner

Освен тези две въпросчета за Джако, да те питам още:
Какво мислиш за Здрач?
А гледал ли си го?
А ми книгите чел ли си ги?
К'во мислиш за Стефани Маиер ( писателката)

Чаках го този въпрос. 462
Сори тийнове, но Здрач не съм го чел и нямам намерение да го чета. Не е в моя жанр – колкото и да се опитват да го изкарат фентъзи, ТО НЕ Е ТАКОВА пък. 269 Не съм много по любовните романчета. А относно филма. Това ще си остане единственият филм, който е бил свален на компа ми и само съм го слушал, без да го гледам (съквартирантът го свали, извика компания. Аз бях единственият в стаята дето гледаше мач по ТВ-то вместо монитора. rofl )
Тъй че мнение за самата писателка Майер няма как да имам.
Това лошо отношение се дължи много и на фенове на Здрач, които по някаква незнайна причина се опитваха да го изкарат по-велик от Потър. dry

Да се върна към Тали.
Да, разбира се, и на мен ми хареса заради посланието. Но според мен щеше да е къде къде по-ефектно ако си беше пукясал пича вместо хепиенд. Сякаш се измества посланието - Ето, видите ли има шанс за оцеляване. Ми няма пък. Трябва на 100% да те е страх, инак стрелката няма да слезе под 120 км/ч.
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 12:12 am

LightOne написа:

Да се върна към Тали.
Да, разбира се, и на мен ми хареса заради посланието. Но според мен щеше да е къде къде по-ефектно ако си беше пукясал пича вместо хепиенд. Сякаш се измества посланието - Ето, видите ли има шанс за оцеляване. Ми няма пък. Трябва на 100% да те е страх, инак стрелката няма да слезе под 120 км/ч.

Е режисиорите са решили така .. но на мен и така ми харесва ... Но не ми се говори на тази тема защото както казах моменти от живота ми са описани в тази песен и се натъжавам .. защото там може би имаше хепиенд,но при мен нямаше :) Както и да е едно поздравче tongue
U make me so hot
Неспасяем
Неспасяем
U make me so hot

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:09 am

Айдее пак ;дд

Има ли някоя чалга певица дето да те кефи ;d ?
Как ти е скайпа xa (Да си поспориме малко за СелИна и СелЕна ;dd)xD
Какво мислиш за селикона xa
Само у тоя форум ли имаш рег :d?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitimeСря Дек 02, 2009 3:23 am

Има ли някоя чалга певица дето да те кефи ;d ?

Ми...като хитове любимки ми са Румяна, Глория, Камелия, Рени, ммм дори Кати....Деси (не ДесиСлава) и Тони Дачева.

Иначе на визия...Мария (ранните й години, не мумията днес)... малко Андреа, малко Емилия и пфф Емануела. (С която имах любопитна случка в Градската градина в центъра на Пловдив ah )

Как ти е скайпа xa (Да си поспориме малко за СелИна и СелЕна ;dd)xD

Още не съм решил да го раздавам публично, тъй че на ЛС ще го получиш плюс допълнително инфо.

акво мислиш за селикона

Ми..аз съм мъж.Млад мъж. Има ли нужда да казвам колко прави две плюс две?

амо у тоя форум ли имаш рег :d?

Не. Имам бая регове из нета. Само че, хъм, в последно време ги редуцирах, та са останали максимум 4-5. Два от които са български.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!   Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Icon_minitime

Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 38Иди на страница : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Next
 Similar topics
-
» АЗ ДЯДО ГОШО!!!
» Дядо Коледа
» Какво ми донесе Дядо Коледа?
» Бийбър ще празнува с баба си и дядо си!
» КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ БАБА ВИ И ДЯДО ВИ ТРУШИЯ ЛИ ДА ПРАВЯТ ИЛИ ДА СТОЯ ИЗ ИНТЕРТА?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии