| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Дек 31, 2009 4:16 pm | |
| - Свет0слаВ <33 написа:
- Kat3t0 <33 написа:
- Емии .. кво да са прай, трябва да ви се скара човек, за да не се повтаря пак .. :Д
Ем Кате аз пък само два поста написах и ти ми дади уорн.....А пък на тези с които спорехме май дори не си им дала уорн... ;с Светс, аз пък мисля, че вече и мнението неможе да си изразим. Все едно.. станалото станало, виж пак да не си го изразиш, че ше имаш 10% уорн.. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Дек 31, 2009 4:42 pm | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Дек 31, 2009 6:24 pm | |
| - Цитат :
- Имаш ли .. импулс ?
Mmm...не. В такива сайтове нямам рег. - Unpredictable написа:
- Свет0слаВ <33 написа:
- Kat3t0 <33 написа:
- Емии .. кво да са прай, трябва да ви се скара човек, за да не се повтаря пак .. :Д
Ем Кате аз пък само два поста написах и ти ми дади уорн.....А пък на тези с които спорехме май дори не си им дала уорн... ;с Светс, аз пък мисля, че вече и мнението неможе да си изразим. Все едно.. станалото станало, виж пак да не си го изразиш, че ше имаш 10% уорн.. Проблемът изобщо не е в правото на изразяване на мненията. Аз подкрепям Катето. (нищо че аз бях наказан въпреки че не беше свързано с флууда, а като констатация на това което ще се случи, и даже ритуално се самоубих, щото и пророците си го отнасят) Та това е тема отправена специално към модовете и админите. Само те могат да дават отговор, щото само те могат да променят. Ако бяхте изчакали да видите кво имат да кажат по тоя въпрос, тогава ще скачате да виете на умряло, но в друга тема(ако трябваше даже нова за нея) Но в "предложенията" наистина е добре да не се флууди. Админът нямаше да ни спре, ако си бяхме направили тема казвайки си мнението за това парти в съответната тема. Тогава щеще да е цензура и тогава щеше да имаш правото да пискаш за правата си. В момента правиш от мухата слон. И на мен не ми е приятно за уарна, но ясно виждам, че не сме ние белите овци. Катето донякъде не е права - един юзър не получи уарн(може и да има оправдание, знам ли). | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Дек 31, 2009 7:24 pm | |
| Как съм могла да пропусна някоййй ;дд Както казах за десетохиляден път ако някой още не е видял аз писах в темата СТИГА С ТОЯ ФЛУУД (или нещо такова) .. и се очаква да се спрете, а не по мен да пишете 5 еднакви поста. Също така сложих уорн на тези писали СЛЕД мен, защото се ядосах, че хем човек ви предупреждава, хем вие пак си пишете и се правите на сляпи.
ПП: Чичи, не беше ли ти тази, която се оплакваше, че не си вършим работата, която в темата БАН писа да баннем някакъв потребител, защото флуудел .. пък сега като ти си в случая наказаната обръщаш друга страница .. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Чет Дек 31, 2009 7:33 pm | |
| Ок. официално извинение, че съм дал грешен пример - цитираният юзър си има уарн. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Яну 02, 2010 3:10 am | |
| Не съм слагала след това на никой уорн .. просто LightOne не е видял хубаво .. иначе си бях дала на всички още преди това :) | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Яну 02, 2010 5:23 am | |
| Ем аз гледах официалния бюлетин - там тъй пишеше. Между другото стартитрах една инициатива наречена "Музикални уроци". Рекох да "светна" младежта за музиката на 90-те години, за които те грам спомен нямат. За малко разнообразие от модерната музика и разширяване на кръгозора, което винаги е от полза. Надявам се да ви харесат. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 6:11 pm | |
| Айде и тебе да видим! ;д Относно веждите, има и мъже които си ги оправят.. ;д
На ден колко пъти си миеш зъбите? Колко пъти седмично си чистиш ушите? Оправяш ли си веждите? В месеца колко пъти ходиш на фризьор?
| |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 6:19 pm | |
| Ми средно веднъж-дваж. Често ми се случва да се залисам на компа и то не остава време за вечерното... Веднъж си ми е напълно достатъчно. Тука с гордост мога да заявя че си отглеждам една дивизия бълхи на веждите. Веднъж - тя моята коса си е къса, та няма нужда от повече. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 6:58 pm | |
| Кой филм гледа за последно? Любимо ТВ шоу? Според теб има ли несмислено и просто комедийно шоу което се върти по телевизията? Топ 5 песни за 2009 година според теб? Любима песен от 20-ти век?
хохо Теди | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:21 pm | |
| Кой филм гледа за последно? - Уилоу и то само щото Бог ма убеди снощи. Любимо ТВ шоу? - такова по принцип нямам - следя с интерес Шоуто на Слави и Комиците, но само защото нямат конкуренция. Едно време ехее какви шоута имаше - харно че БНТ почна да пуска архиви инак тоз' телевизор отдавна да е изхвърчал през прозореца Според теб има ли несмислено и просто комедийно шоу което се върти по телевизията? - пффф с лопата да ги ринеш - проблемът е, че просто не могат да направят свестен сценарий, иначе лицата са си едни и същи. Например Кръсто Лафазанов и Христо Гърбов са се доказали в гениалното "Улицата", но в Комиците са ми едни такива посредствени заради образите си, а не че не го могат. Топ 5 песни за 2009 година според теб? - Хмм аз тая година много много не я следях, бях се отдал на блажено ретро. Амии... "Digi digi", Pitbull-a, Oceana - Cry и там две няк'ви на Inna Любима песен от 20-ти век? - тука няма как да ти отговоря - колкото и да са мъча една песен не мога да избера. Ако поразшириш бройката... Хах и между другото тва е 11-та страница, демек съм си изпълнил целта от 10-рка, демек не е нищо собено, ама аз си се радвам | |
|
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:34 pm | |
| Имаш ли или имал ли си домашен любимец? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:38 pm | |
| Не, нивга. Майка ми има няква фобия към пухести гадинки вкъщи. Едно време баба имаше едно коте, ма то па гламавото са запиля нейде и са изгуби. Инак имам желанието предимно за космалати зверчета. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:43 pm | |
| Браво - сега цели 25-тата страница! | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:52 pm | |
| Чак дотам бая 'леб и въпроси тря' се изядат... | |
|
| |
vassy Редовен
Warn : Брой мнения : 206 Reputation : 0 Join date : 30.07.2009 Age : 29 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:54 pm | |
| Ще има и до 50-та страница въпроси, пък и повече.
Хайде да те питам пак нещо. От какво се страхуваш? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 7:56 pm | |
| Айде да напреднеш малко ;дд
1. За кой футболен отбор си от България? 2. Гледаш ли съзтезанията където участва българския национален отбор по волейбол? 3. Може ли бяла нинджа на убие черна нинджа? 4. Любима храна? 5. Какъв цвят са ти очите? 6. Класиката на Queen or днешната модерна електро музика? | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 8:00 pm | |
| - Цитат :
- Ще има и до 50-та страница въпроси, пък и повече.
Хайде да те питам пак нещо. От какво се страхуваш? Страх по принцип или некви фобии? Е, то аз фобии май нямам. (Освен за мазетата, ма уж съм го преодолял ) За някакъв постоянен страх нямам. Имам временни притеснения дали ще взема шибания изпит напимер...хъмм би могло да се сложи тука и разговор с непознат..голям съм пукал в началото. Е до 50 стр. трябва да се преименувам на Чичи-2 | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Яну 03, 2010 8:07 pm | |
| - Cry.me.a.river. написа:
- Айде да напреднеш малко ;дд
1. За кой футболен отбор си от България? 2. Гледаш ли съзтезанията където участва българския национален отбор по волейбол? 3. Може ли бяла нинджа на убие черна нинджа? 4. Любима храна? 5. Какъв цвят са ти очите? 6. Класиката на Queen or днешната модерна електро музика? 1. Славия и последващ от ЦСКА 2. Охо. Опитвам се да не ги изпускам почнат ли лигите, световни и европоейски - че те са ни последната искра на гордост. 3. Ми не знам, но розова определено може 4. Пържени картофкиии 5. Ми..в личната карта пише пъстри, а ги имам за кафеви уж. 6. По принцип не слушам Queеn, но тия пичове са си направили евъргрийни докато таз' модерна електро не може на малкия пръст да им стъпи все още.(поне според мен) | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 4:34 am | |
| УАО!! Ти си мой човек! Баси, от Ботев си, мен! Браво, браво! ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 4:40 am | |
| България - Славия и ЦСКА Англия - Ливърпул и Челси(отпреди Абрамович да дойде!)(и МЮ по принцип) Испания - Реал(Мадрид) Италия - Ювентус Е, радвам се че ти е забавно. И за мен, по принцип, се сещам с умиление за споровете които съм водил, но разбира се, едва след като си изразходвам бесовете. На практика споря само на теми, за които имам някаква идея. Празнословия се опитвам да не използвам. И да бих могъл да кажа, че обичам в някаква степен да споря(но не бих използвал "много"), просто защото в спора развивам въображението си и страшно се кефя на добре обосновани аргументи и също тъй да си лепвам . Но всъщност споря рядко. Тука просто по някаква случайност се намират теми в повечко, за които да "разбирам". | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 4:42 am | |
| АО!! Ти си мой човек! Баси, от Ботев си, мен! Браво, браво! ;д Е, Чичи заради Ботев та уважавам в повечко... | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 4:46 am | |
| | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Вто Яну 12, 2010 4:55 am | |
| - LightOne написа:
- България - Славия и ЦСКА
Англия - Ливърпул и Челси(отпреди Абрамович да дойде!)(и МЮ по принцип) Испания - Реал(Мадрид) Италия - Ювентус
Е, радвам се че ти е забавно. И за мен, по принцип, се сещам с умиление за споровете които съм водил, но разбира се, едва след като си изразходвам бесовете. На практика споря само на теми, за които имам някаква идея. Празнословия се опитвам да не използвам. И да бих могъл да кажа, че обичам в някаква степен да споря(но не бих използвал "много"), просто защото в спора развивам въображението си и страшно се кефя на добре обосновани аргументи и също тъй да си лепвам . Но всъщност споря рядко. Тука просто по някаква случайност се намират теми в повечко, за които да "разбирам". О ЦСКА ужас,Ливърпул и Челси ти се шегуваш ама секи си има мнение Реал бяха отбор поне за мен (виж и тук съм малко компетентна смисъл че ги харесвах) докато играеха Зидан,Карлош,Роналдо Дори да ми трудно да го кажа Бекъм За споровете то тука е трудно да се спори за каквото и да било е да темата за имаето на Сел може доста да се поспори ама.... както и да е.Я кажи някои друг любим спорт? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|