| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|
+22...:СиС:... xapricotkiss,, monini dessie.:) ~Rossita Сwет0с cMexypaH NoW i'm BITCH <3 *DanSs* The_vampire_girl vassy Kat3t0 ♥ ..:ŁŷuбζΞŦסּØסּ:.. =] foxxie. xxHeadfirst Alice~ candyx. . БетС :) rozaLie U make me so hot - NataLiya ~ LightOne 26 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 2:13 am | |
| Ами знам коя е че и на мене само ми пише.... тя мисля че се е регнала само за ЛС-та по форума няма никакви постове | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 2:47 am | |
| Оу, мерси за комплимента около аватара ми.
По-зле стана. Следя си гоо веднага след като излезнат епизодите, след като се зарибих тотално. Не мислех, че ще се стигне до тук.. Пфуу.. ;д Ии да. Форума е печен, ама няма к`во да пиша там. Имам предвид, останах с впечатлението, че всички са момчета, т`ва не ми е проблема, ама яко съква от една страна - правилата. Ся ако някой си там искал, тогава съм можела да стана лен на това и онова. Баси. о.О И реших да си поразгледам темите. И пак останах с лошо впечатление. Тия са баси анти-Харди потребителите. ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 2:58 am | |
| Аз между другото имах идеята от там да взимам статии, но видях че си запозната с тях. В първия момент си викам "Брех Чичи ма шашка - няма Харди, няма Сина - пуска първо на Кейн и Брет Харт биота". Е, значи няма да има нужда от спойлери да слагам в коментарите си.
От Замунда ли ги сваляш или кеч торент? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:01 am | |
| Замунда рууууууулз!
Бе, виж ся, може да няма Сина и Джеф, ама те са винаги ей тукаа -- . ^^ ;dd пък и Брет е голям пич, Кейн пък сега ми е хем интересен, хем скучен. ;д А и ми стана мега интересно от прочетеното. То няма голяма полза да го качвам, щото няма много фенове на кеча тука, освен че аз работа по проекта си да зарибявам Мимз, с която вече имаме план да станем най-най, но това е друга тема, ама да стоят. Че един ден като ми доскучее да чета. ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:08 am | |
| Е, тогава може в коментарите в Замунда да пишеш - там съм виждал момичета да коментират. Сега верно че е повече спамски и големи глупости има, но си има и пичове дето разбират. Радвам се, че оценяваш легендите. Е, дали има или не полза ще се чуе по-късно. То не че и от моите музикалните има голяма полза - но за все някой ще е интересно. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:10 am | |
| Аа.. Няма к`во друго да правя в замунда, освен да тегля. Чета понякога коментарите, те са големи лигльовци. ;д Не им трябва + един. ;д
Да. Аз в последно време доста се запознах със АЕ, пък и те са си не само за ценене.. Много повече от това. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:14 am | |
| Под АЕ имаш предвид Attitude Era? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:16 am | |
| Да ти идва на ум нещо различно от това? ;д Естествено. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:19 am | |
| Е, все пак да уточним. И как е? По-добре ли е от PG-то? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:22 am | |
| Я кажи, че съм забравил - кои ти са ти любимците от тая ера - в тогавашния им образ? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:24 am | |
| Съвсем скоро ще напиша кои са ми любимците, като цяло в темата в Кеч, соуу.. Може да почакаш. ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:25 am | |
| Аха - ок. Ще чакам. Тогава конкретно за един ми е любопитно - Крис Беноа? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:27 am | |
| Като за начало, мир на праха му. Иначе е бил невероятен на ринга. Върколаче си е, все пак. ;д Има харизма и радва на макс. Пич голям е бил. Малко лошо, че си е отишъл, още не моге да разбера защо така.. Е, онзи ден ставаха колко.. 3 години? Лошо. Иначе несъмнено е бил много добър. Заслужава си уважение. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 3:39 am | |
| А ония мачове дето ги дадох в темата за Кеча, беше ли ги гледала? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Сря Юни 30, 2010 4:03 am | |
| Мисля, че ги бях гледала. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 04, 2010 4:44 am | |
| Изброих четири девойчета следящи световното... а уж било мъжка игра... | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 04, 2010 6:06 pm | |
| Е, чак дотам не съм тръгнал. Отдавна в света е развит женския футбол. Просто в България тази "атака" на момичетата едва наскоро набра скорост и ми си се стори интересно че има толкова много тука. Аз се радвам че го следите - колкото повече, толкова по-добре. Просто е любопитно. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 04, 2010 6:16 pm | |
| Да. От тази гледна точка е така, но има и хора, които вярват, в това, че футбола е мъжка игра. И че трябва да се гледа само от мъже. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 04, 2010 6:23 pm | |
| То по тая логика аз не трябва да гледам кеч.. o.O | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 04, 2010 6:53 pm | |
| Вече няма такова понятие като мъжки спортове. Отдавна им мина модата, Сега всичко става и за двата пола. Пак казвам това си е чисто любопитство - изобщо не съм недоволен. Просто по мое време момичетата като вас бяха рядкост. Познавах единици, които харесваха футбола и определено нито една, която да харесва кеча и то говорим за времето когато кеча беше в апогея си. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Съб Юли 10, 2010 4:18 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! Нед Юли 11, 2010 5:35 pm | |
| Ей не съм бил най-откачения в тая държава! Още съм в шок от това разкритие. Как го разбрах ли? Ми сега ще разкажа. Значи гледам си аз един форум, където в него са все предимно кочове над 20 и кусур години и са я метъли, я нещо друго твърдо – правят интернет списание където ревюират я игри, я филми, я друго. Та мисълта ми е, че там пичовете са си пичове, нищо тийнско не вирее там и няма начин да си пускат Майли и каквото и да било подобно. Разглеждах, каквото разглеждах из форума и попаднах на темичка, в която коч компанията решила да си поства снимки на красавици в „приличен” и не толкова „приличен” вид. Та гледам си аз полу и съвсем голите мацки из темата и по едно време Опа! – изтипосана Салина...викам ок, някой са излъгал няма лошо...няколко страници по-нататък Салина втори път(че и с правилно написано име) и тук вече са шашнах. Брех открих чудото – не съм аз единствения откачалник дето сред стостранична тема за голи мадами ще взема да изтипоса Салина сред тях(да отбележа снимките си бяха нормални). И то искам да наблегна на факта, че сред стоте и кусур страници тя е единствената под 18, единствената Дисни звезда, изобщо ЕДИНСТВЕНАТА тийн звезда(няма ни Майлита, ни Ашлита, ни Кристени и още знайни и незнайни тийн богини) в цялата тема! Брех, викам, значи дори и пичове дето грам не могат да слушат такава музика, са я харесали. И то пак говорим за хора с няколко години по-възрастни от дядо ви.
Та ако някой в бъдеще реши да ме закача, че аз дъртакът съм егати извратеняка да я харесвам, то спокойно мога да докажа, че не е вярно. Има и по-големи откачалки от мене явно!
П.П. Ама аз продължавам да съм си мега зле де, щом от цялата тема съм запомнил само снимките на Салина... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
| |
|
| |
| Закътаното храстче на Дядо за запознаства с дечица в парка! | |
|