rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев Пет Юни 15, 2012 1:00 am | |
|
Не се знае обаче дали треньорът е готов на същото
Капитанът на националния отбор на България Владимир Николов е приел назначението на Мартин Стоев за селекционер и е приел да работи с него. Това самият състезател в телефонен разговор за Канал 3. По времето, когато новият треньор на България бе начело на тима в периода 2005-2008 г. двамата с Николов влязоха в сериозен конфликт и дълго време не си говореха. Дори Стоев извади диагонала от олимпиадата.
"Вчера имахме среща с ръководството на БФ Волейбол. Те ни уведомиха, че искат да назначат Мартин Стоев и ни питаха дали ще го приеме. Аз приех това предложение, защото така е редно федерацията да назначава един треньор, а не обратното. Ако зависеше от мен нямаше да назнача Мартин Стоев за селекционер на националния отбор, но сега го приемам. Искам да продължа работата си. Да играя на финалите на Световната лига в София и на Олимпиадата в Лондон 2012", заяви Владо Николов.
Това е позицията на състезателя, но не се знае дали треньорът ще приеме да работи с него... | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев Пет Юни 15, 2012 1:11 am | |
| Хубаво е, че Владо не постъпва като Матей и е готов да приеме който и да е, стига да продължи да прави това, което най-много обича. Поклон! (е, разбира се ако се окаже, че Стоев е на поста) | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев Пет Юни 15, 2012 1:54 am | |
| За какъв конфликт става въпрос, може ли някой да ми каже? А иначе е похвално, че Владо преглъща и минали дрязги и всичко, само и само за да продължи в националния. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев Пет Юни 15, 2012 2:37 am | |
| Наистина е много хубава постъпка от негова страна да подкрепи бъдещето на отбора по този начин. А Стоев мисля, че трябва и той да го направи и да си върши работата, ако я получи. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев | |
| |
|