Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев

Go down 
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев Empty
ПисанеЗаглавие: Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев   Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев Icon_minitimeСъб Юни 16, 2012 8:00 pm

Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев Kamilo

Ще приема и да съм старши треньор, твърди италианецът, който се възстановява у дома си в Италия

Камило Плачи се оказа най-константната фигура в националния ни отбор по волейбол. Италианският специалист дойде в България преди 4 г. като помощник на Силвано Пранди. След освобождаването му Плачи остана и като главен асистент на Стойчев. По всичко личи, че Камило ще бъде в отбора и на олимпийските игри. Единствено възпалението на крака може да му попречи да изпълни ангажимента си към отбора.

- Как се чувствате в момента?

- Вече съм значително по-добре. Прибрах се в Италия и съвсем скоро трябва да се видя с доктора, който от доста години следи състоянието ми. Искам да изкажа специалните си благодарности на професор Иван Поромански от "Пирогов" и неговия екип. Тези хора се справиха фантастично, това бе потвърдено и след прегледа ми в Италия.

- Какво ви предстои оттук нататък?

- Трябва да премина през един курс на терапия, но повече яснота ще имам след прегледа при въпросния доктор. Той най-добре ще каже кога ще съм в състояние да работя. Истината е, че до този проблем се стигна заради претоварване. Събра ми се много работа в клубния отбор Кунео и после с националния на България. Нямаше обаче никакво време между двата ангажимента.

- Кога се усложниха нещата?

- Няколко дни преди втората олимпийска квалификация. Кракът ми започна да се подува и отидох на преглед. Казаха, че трябва да постъпя в болница, но бе невъзможно заради така важните мачове. Исках да съм да с отбора за двубоя с Франция.

- Запознат ли сте със ситуацията около избора на нов старши треньор на националния?

- Двама души от федерацията ми се обадиха. Обясниха ми, че има три варианта - аз да бъда първи треньор, Мартин Стоев или Пламен Константинов. Доколкото разбрах, всичко ще се реши от управителния съвет в понеделник.

- Пламен Константинов вече отказа и се обсъжда вариант за дует Стоев/Плачи. Вие готов ли сте да бъдете помощник на Мартин?

- Да, разбира се. Ако това е решението на федерацията, аз ще го приема. Подписал съм договор за помощник-треньор и възнамерявам да го изпълня. Ако от федерацията обаче решат аз да водя отбора, също не е проблем.

- Някои в България не разбират една подобна позиция. Каква е вашата мотивация в тази така напрегната ситуация?

- Повярвайте ми, аз се чувствам много свързан с вашия отбор. Единствената ми мотивация е да го видя на олимпийските игри в Лондон. Дойдох при вас преди 4 години именно с тази цел и съм много щастлив, че я изпълнихме. Чувствам се страхотно с отбора и вярвам, че можем да постигнем успехи. Освен това съм професионалист и уважавам договора си с вашата федерация, който изтича след края на олимпийските игри.

- Какво е мнението ви за конфликта между Радостин Стойчев и ръководството на БФВ?

- Вижте, приемам за минус това, че все още не говоря български. Сега обаче си давам сметка, че това всъщност се оказва плюс - просто не мога да чета и да слушам за скандалите. Моята работа е в залата и там се чувствам най-полезен.
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex

Камило Плачи: Готов съм да бъда помощник на Стоев
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Владо Николов бил готов да работи с Мартин Стоев
» Камило Плачи ще е новият треньор
» Камило Плачи: Още не съм говорил за нов договор с България
» Камило Плачи е новият селекционер на България!
» Камило Плачи: Запомнете тези български деца

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Спорт :: Волейбол-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии