rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Матей Казийски за Мартин Стоев и работата с него Пет Юни 15, 2012 12:55 am | |
| Матей Казийски: Не бих работил с Мартин Стоев!
Облаците около националния отбор на България по волейбол продължават да се сгъстяват и по всичко личи, че скоро няма да огрее слънце.
На влизане в залата за изслушване по време на Общото събрание на БФВ, Матей Казийски заяви пред камерите на Канал 3, че не би работил с Мартин Стоев.
"Ако това е официално решение не знам как да го коментирам. Аз лично не бих работил с Мартин Стоев. Знаете как се развиха нещата на олимпийските игри в Пекин", бе краткият коментар на Казийски на влизане в залата.
*** Казийски: Назначаването на Стоев е абсурд! Звездата на българския волейбол Матей Казийски излезе и сподели впечатлението си след изслушването си от Общото събрание на БФВ в Правец.
"Всички делегати поискаха да се върна и да играя на Олимпиадата. Назначаването на Мартин Стоев, не искам да го коментирам. Бих го определил като слаб треньор! Успехите, които постигнахме под неговото ръководство, ги постигнахме с много силен отбор", заяви Матей Казийски.
"Федерацията беше планирала удар срещу националния отбор, чакаше един грешен ход, и нанесе своя удар. Знам че е така. Не трябва да го доказвам. Не може федерацията да изоставя отбора и да иска да излизаме мотивирани на терена. Не може. Феновете на волейбола заслужават една по-добра федерация. Матей Казийски не можа да преглътне това, че целият му труд бе заплют", добави Казийски.
"Надявам се отборът да намери сили да се представи по-най-добрия начин в оставащите важни състезания - Световната лига и Олимпиадата", завърши Матей.
| |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Матей Казийски за Мартин Стоев и работата с него Пет Юни 15, 2012 1:07 am | |
| Мога само да кажа, че го подкрепям на 100%. Никой не може да го накара на сила, той сам знае кое е най-доброто за него! | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Матей Казийски за Мартин Стоев и работата с него Пет Юни 15, 2012 2:11 am | |
| - rozaLie написа:
- Мога само да кажа, че го подкрепям на 100%. Никой не може да го накара на сила, той сам знае кое е най-доброто за него!
Същото мисля и аз. | |
|
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Матей Казийски за Мартин Стоев и работата с него Пет Юни 15, 2012 2:33 am | |
| Важното е, че не е напуснал по някакви глупави причини. Той е абсолютно прав. Най-добре според мен ще е Камило Плачи да ръководи тима. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Матей Казийски за Мартин Стоев и работата с него | |
| |
|