rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Наградиха Владо Николов със златен лъв Пет Авг 17, 2012 3:18 am | |
|
"Мечтите трябва да се преследват и аз това направих", призна талантът Днес 35-годишният капитан на българския национален отбор по волейбол Владимир Николов бе награден със златен лъв от Пресклуб "България" по повод края на 15-годишната му състезателна кариера в представителния тим и за изключителен принос към спорта. Притежатели на специалното бижу са още Йордан Йовчев, Евгения Раданова, Мария Гроздева, Петър Стойчев. „За мен е чест да бъда редом до всички големи спортисти, които са носители на този приз”, каза Николов. Още преди Олимпиадата в Лондон той заяви, че това ще е последното му състезание с националната фланелка. За отказ именитият волейболист мислеше и след Олимпиадата в Пекин, но до раздяла не се стигна.
"Преди 4 години имах още какво да дам на националния отбор. Сега вече имаме Цветан Соколов", призна именитият волейболист. След разочарованието в китайската столица играчът е имал 20-минутен разговор с президента на федерацията Данчо Лазаров. Убеди ме да остана, върна лентата Владо Николов.
„Има хора, които ме поздравяват и ни се радват и такива, които не одобряват направеното от нас на Олимпиадата в Лондон. Искам да кажа на младите едно - мечтайте, работете за мечтите си и вярвайте! Бъдещето на този отбор се определя от самите момчета в него. Колкото до мен, аз ще играя на клубно ниво дотогава, докогато се чувствам полезен, надявам се поне още 2-3 години да мога да го правя". | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Наградиха Владо Николов със златен лъв Пет Авг 17, 2012 4:18 am | |
| Да му е честита наградата! ;p | |
|