| Schloss in Europe | |
|
+9Barbie. monini rS.19 ♥ Kat3t0 ♥ ~Hope ♥~ ~Rossita enormous-heart - NataLiya ~ rozaLie 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Чет Апр 19, 2012 5:30 pm | |
| RUBIN хахааахах! Аз също знам, че Унгария е много по-добре от БГ във всички отношения (без природните ;дд). Така че тия реплики на момичетата наистина са били тъпи. Да знаеш, че темата се следи и чакам с нетърпение още разкази и случки! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Чет Апр 19, 2012 6:51 pm | |
| Много хубави снимки, разказите - също. Браво, Чичи! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Апр 21, 2012 4:03 pm | |
| Мерси на всички! :')
How do you order a meal from McDonalds in Germany?
След дълго пътуване пристигнахме във града, в който трябваше да изкараме нощта. Беше към 11 часа тяхно време и, за наше удоволствие, Маргарита се беше погрижила хотелът ни да е близо до хранителни вериги, което в случая беше McDonalds. Та оставихме си багажа и се събрахме групичката и тръгнахме към заведението. Докато чакахме на опашката, Ники реши да е първи, за да покаже колко е добър по немски и си поръча съответно на немски с усмивка до ушите. И сега какво става, Наско отива да поръчва и ХОП, касиера започва да говори на.. български! Всъщност не точно, по-скоро на сръбски. И той Наско, горкият, толкова се обърка. Нормално де. Все пак не е като да отидеш в Германия и да си поръчаш на английски, а те да ти отговорят на сръбски, а после да ти говорят и на немски. Та, касиера му каза нещо от сорта на: - Here's your cup, you can take your drink from the machine over there. Следователно, Наско супер много се обърква и казва: - ДООООООООБРЕ! При което всички супер леш, зад нас имаше някакъв немец и той ни се попика да се хили и ни каза, че има стикер, от който може да получи един бургер, но ние естествено докато го разберем се наложи да го повтори още 34353 пъти... голямо шоу! Идва моят ред и викам на касиера: - I'd like a chickenburger and french fries. При което пича ми маркирва онези гадниии кръгли fries и ми говори на немски! И аз някаква шашната почнах да повтарям: - No, no, no, no... И германският мъж зад нас обяснява на касиера, че всъщност си искам нормални картофки. След като ми даде храната казва: - Сметката е 6 и 39. Дефакто на български си ми го каза! Доста е яко така да ти говорят на няколко езика, ти да се шашнеш и да забравиш и единя език, който знаеш. Следват страхотни преживявания в стаята на Виктор и Пепи, но за тях някой друг път.. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Апр 21, 2012 6:55 pm | |
| | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Нед Апр 22, 2012 3:19 am | |
| ХОХО! Да дойда да им поговоря малко на немски ! ;д | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Нед Апр 22, 2012 3:51 am | |
| Хахх .. баси якото. При мен беше обратното - в Сърбия се чудя на какъв език да говоря. ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пон Апр 23, 2012 12:00 am | |
| - rozaLie написа:
- Преживявания от екскурзията.
Ще ги пиша хаотично, защото така ми харесва. Започвам със запознаване с рок група.
Meeting DefRage
И така пътуваме си към Австрия, пътьом спираме на бензиностанция за 15 минутна почивка. Ники се обръща и вика: - Чичи виж! При което аз се обръщам и гледам някакви момчета събрани, едно от които свири на китара. Обръщам се към Ники и казвам: - Апф, иди да им покажеш как се прави! При което той ми казва: - Отивам! И тръгна. Беше супер учудващо. Всъщност сега като се замисля не е, защото и във ферибота не показа срамежливост, но на момента мислех друго. Както и да е, той слезна и аз успях да накарам Мария да тръгне след него, трябваше да чуя разговора им. Докато отидем Ники вече беше с китара в ръце и разговаряши с едно от момчетата, седнало в колата, а другите отидоха да си купят нещо от магазина. Пича ни попита на къде отиваме, при което ние обяснихме, че се връщаме от Лондон и пътуваме към Австрия. Той споделя, че вече месец са в Австрия и след месец отиват в САЩ. При което ние го попитаме кои са те, а той ни даде малки брушурки с името на групата. Каза че са от Естония и ни попита от къде сме. Когато казахме, че сме от България той каза, че дори са били тук. Имали концерти в София, Пловдив и Варна. Каза също, че харесва българските жени и че е свободен. Когато ни попита на колко сме.. well, 14-15-16 каза, че сме мъничкиииии. А той самият е на 20, yea buddy. Подаде албума и ни попита дали искаме сувенир. Отказва ли се? Поинтересувахме се за парите, а той каза, че е 15 евро, но на нас ще ни ги даде за по 5. fuck веднага им направихме 30 евро. Може би щяха да са 35, но на Ники дадоха безплатен диск, защото свирил. damn, he's a къци. Дойдоха и другите ииииииии имаше един със страхотни сини очи. Говорихме си и накрая не издържахме и помолихме за снимка. Те се съгласиха, къде ще ходят. Всъщност не бяха всички на снимката, но все пак се снимахме с рок банда. Аз и Даяна се изкефихме, а пича с който говорихме ни гушна с по една ръка и каза "ladiesssss, come here!" Направиха ни две снимки, при което после като ги гледахме имахме страхотен разговор с Даяна, който ако не бяхте чули първото изречение щяхте да си помислите.. интересни неща. Даяна: - Гледай ме как съм застанала, хахаха, как на е гушнал, омг, аз пък не му пуснах. При което аз: - Аз пък му пуснах. И тук Даяна, която накрая ги гушна всички ми казва: - Пусна ли му, ма? КУЧКААААаа. При което я изгледах супер злобно и и напомних как ги сваляше, особено сладура със сините очи. Млъкна, де. После си ми го върна. Яко беше. Дори не знаехме за групата, а се запознахме с тях. Много е яко. Срещата с известен винаги е готина. Друг е въпроса за степен на известност. Но пичовете бяха на място и лафът си вървеше. Наистина бяхме се отпуснали при говоренето на английски и нямаше проблеми. Поканихме ги обратно в България. Просто трябва да се срещнем отново. Няма да ви казвам колко fangirl-вахме докато стигнем до хотела в Австрия. "Слушай ся филма.." Снимка с част от групата: | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пон Апр 23, 2012 12:11 am | |
| Много сладка снимка е станала. :)) | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пон Апр 23, 2012 12:52 am | |
| МНОГО ЯКА СНИМКА. И той ви е прегърнал.. adijadahadj | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Сря Апр 25, 2012 3:15 am | |
| | |
|
| |
YesSir.. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1604 Reputation : 20 Join date : 06.01.2012
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Сря Апр 25, 2012 3:19 am | |
| Всичко ми харесва много, многоо. Супер яко ти се кефя и се радвам за тази екскурзия! А снимките са много сладки! :)~ | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Сря Апр 25, 2012 3:23 am | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Сря Апр 25, 2012 3:38 am | |
| Абе България е в Европа.. що пък да не ви кажа какво стана днес.
След постановката оставихме родителите на родителска среща :D и отидохме в близкия парк, където естествено се разцепихме да пеем и танцуваме. Ники свиреше на китара която песен пожелаем а ние.. еми ние си се раздавахме. Та доста негри видяхме да минаван, а ние всички СУПЕР МНОГО ГИ ХАРЕСВАМЕ! И накрая решихме да се запознаем с някои от тях. Видяхме едни да идват и се затичахме към тях. Бяха супер яки - двама негри, супер мускулести и чаровни и с тях една сладурана от европеидната раса. Попитахме ги дали говорят български, казаха не. Еми ние пичовете направо превключихме на английски. Запознахме се с тях и беше много яко, когато единя каза супер сладко: - It's nice meeting you Chichi! А другият: - How are you, Chichi? Попитахме ги от къде са, а единят от тях започна да маха с ръце и каза: - AMERICAAAAAAA! При което аз супер учудена: - And what are you doing here in Bulgaria? - We are on a vacation. - отговориха, при което аз бях ето така: Димитър ги попита кое им харесва най-много тук и всъщност не беше учудваш отговора: - THE FOOD! Показахме им останалата група, които не се престрашиха да дойдат и ги попитах, дали искат да се присъединят, а момчето чу, че ние пием. Та още малко си говорихме, при което решихме, че може би ги задържаме от нещо и им казах: - It was nice meeting you, have a nice day! Много са готини, супер дружелюбни. Забравихме да се снимаме, но е важно, че се запознахме със супер яките хора и че си практикувахме английския. yeaaaa | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Сря Апр 25, 2012 3:51 pm | |
| Ми Рос, той Ники сам се е снимал, така че какво аз да го снимам, хаха. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Апр 28, 2012 11:52 pm | |
| | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Нед Апр 29, 2012 12:17 am | |
| Много си яка бе ей. И Мария. И НИКИИИИИИИИИИ | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Schloss in Europe | |
| |
|