|
| Schloss in Europe | |
|
+9Barbie. monini rS.19 ♥ Kat3t0 ♥ ~Hope ♥~ ~Rossita enormous-heart - NataLiya ~ rozaLie 13 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пон Апр 08, 2013 1:45 am | |
| Приключения в Mall Plovdiv a.k.a one of the best days in my life so far
Дъждовен ден и с Павлетка седим в една от кварталните сладкарници.. на нея обаче доста и се преяжда McDonalds. Решаваме да отидем на този в мола, понеже Вени беше видяла Пенчеви там. Не че очаквахме да ги видим, понеже имаме ужасен късмет... в понеделник Ники са го видяли на центъра, а ние бяхме на центъра във вторник, срядата отидохме в мола, а Вени ги видя на другия ден.. в петък бяхме на центъра и като си тръгнахме не бяха на центъра... супер късмет, какво да ви кажа.. Та отидохме, седнахме и хапваме... и изведнъж какво да видя, либерото на Виктория - Дапев. :)) Голям сладур а-у и просто знаех, че ще седнат на една маса от нас. Та седнаха и аз супер много му се радвах и постоянно го гледах, разбира се неговият приятел постоянно ме хващаше и аз отвръщах поглед и като погледна натам и Дапев гледа и така си "играехме" ахахаха И въпреки, че знаех че няма да видя Пенчеви постоянно се оглеждах за тях.. постоянно.. по едно време от ескалаторите се качват някакви високи глави и едната толкова ми замяса на Чоно.... но се скриха зад някакви надписи и си викам "Оф стига си измисля!" и те излизат от тези надписи И ВИЖДАМ ЧОНО! И почти се изкрещях "ОМГ ЧОНО!" и поглеждам пича до Чоно и какво да видя.. НИКОЛАЙ!!!!! И естествено "ОМГ НИКОЛАЙ ПАВЛИ НИКИ ОМГ НИКОЛАЙ ОЛЕЛЕЕЕЕЕ" и почнях да треперя и не ме свърташе на едно място и се изчервих и тжяавнжтяажвянатжяавжтяажвна запътиха се към Cinema City и си помислихме, че ще гледат филм и думите ми бяха "Не ме интересува, ще изчакаме да излезнат!!!", но те седнаха на някакво кафене там.. и аз яанжтяавжаянтжа не знам хора дали изобщо ме разбирате, защото това е НИКОЛАЙ ПЕНЧЕВ.... та както и да е, по едно време Николай говореше по телефона и тръгна на някъде и.. ние след него. Обаче реших, че ще се върне и чакахме до ескалаторите. Видях, че се качва и беше с някакво момиче и мислех, че ще тръгнат към киното, но те тръгнаха към книжарницата и вървяхме след тях, нямате си идея колко е прекрасен в гръб и е висок е и прекрасен и има много як анцуг и грейка и обувки и коса и ушна кал и.. ВСИЧКООООООО влезнахме в книжарницата и те се спряха на първия щанд и аз застанах зад него и буквално прошепнах "Ники?" и естествено той не ме чу.. и се приближих и повторих същото, малко по-силно и той "Да?" и се обърна и беше толкова объркан, всякаш.. "от къде ме познаваш???????????" и ми се усмихна и го помолих за снимка и той отново беше супер объркан, не знам защо всякаш никой до сега не е искал снимка от него и каза "Да, разбира се" и аз цялата почнах да треперя и ;sjfdklgsdgksjdgs гушна ме в смисъл като за снимка и аз треперех супер много и той го усети, все пак се докосвахме и беше толкова сладък само да си го гушкаш! Снимахме се, благодарих му, "моля" ми каза и се усмихна и аз авжтняажя тръгнахме и НЕ МОЖЕХ ДА ДИШАААААМ.. разплаках се защото не знам дали осъзнавате, но това ми е най-любимият човек на света и го обичам ужасно много и ... не аз даже не мога да ви го обясня, нищо от това, което изпитвам към него защото авжаяржтяанжртажвяа все едно. На снимката както винаги приличам на ЗАДНИК На нито една снимка с него не се харесвам, юни месец ще се поправя, обещавам ...си!
Последната промяна е направена от rozaLie на Пон Апр 08, 2013 1:52 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Апр 20, 2013 3:33 am | |
| Мерси Рос! < 3
Видях Ники Пенчев........ отново! ♥ На центъра съм с приятелки, разхождаме си се след даскало, разпускаме... и изведнъж от един магазин излизат две високи яки момчета, и изведнъж виждам походката и дрехите и......... ОМГ НИКОЛАЙ!!!!!!! И гледам другия пич............ омггггггггггггггггггггггггггггг и вървяхме след тях мега иксайтид аз не исках да се снимам с него щото си викам... прекалено е... ама Ренито и Конито "мне, ще се снимаш".. ок смисъл, нямам против. Влезнаха в някъв магазин, разглеждат, излeзнаха и Конито пита Ники дали може да се снима с нас и Ники се обърна, видя ме, засмя се и вика "Ааа, пак ли ти?" и аз.. "еееееемии..." и се засмяхме и такъв там гушна ме като за снимка и докато ни снимат го питах "Ама ти сега... мразиш ли ме?" и той се ухили и отговори "не, защо да те мразя" и се усмихнахме такива АМА ПИЧОВЕ НАЙ-ЯКОТО Е ЧЕ НИКИ МЕ ПОМНИ! НАПРАВОООООООООО
Последната промяна е направена от rozaLie на Съб Апр 20, 2013 6:04 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Апр 20, 2013 3:53 am | |
| аз си казах:
ЕЙ. ТОВА. Е. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Вто Дек 31, 2013 6:27 am | |
| Не съм постнала снимките от мачовете през юни и септември;
Юни:
- Spoiler:
Септември:
- Spoiler:
И от днес на мачът България - Турция. Беше много хубав мач, отборът ни играе страхотно и Салпаров отново играе по начинът, по която ти топли душата от раздаващата си игра и не е онзи Салпаров, който виждахме известно време, мрънкащия и нищо не правещия. Евала, явно времето във Франия и свикването на техничната им игра е повлияло. Толкова съм щастлива! Толкова се радвам за него! И разбира се имахме едни старшно силни Цецо Соколов, Ники Николов, Тошко Алексиев и, разбира се, моето злато - Тодор Скримов!
Като цяло всички бяха много радостни от победата и бяха много милички, усмихнати. Това е нашият отбор - доминиращ и усмихнат.
Ники Николов, както винаги адски любезен и при първия ни опит за снимка Камило мина и той супер търпеливо предложи да се снимаме наново. И втората снимка е най-яката снимка, която имам!
Целта ми беше една - Скримов и когато се снимахме му благодарих за невероятните емоции, с които ни дарява вече две години. Беше изненадан, но го накарах да се усмихне и бях АДСКИ щастлива. Скримов е едно от най-ценните ни диаманти и трябва толкова внимателно да си го пазим и съхраняваме, наистина! Обичам го толкова много.
Салпаров беше в такова весело настроение, така ми пълни душата. Бебенце! :3
Цецко, горкия беше затрупан с фенове. Жалко, че някои от тях са толкова груби и настоятелни. Срамота. Жал ми стана за него, но той адски търпеливо се снима с всички и не се поддаде на лошите емоции. Евала, Цеко! И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЧИЦЕ!!!!!
С Радо все още нямам снимка, но Камило беше така любезен да се снима. Дори не помня на какъв език го помолих, просто в момента, в който видя с "милия" поглед, който го гледах ми кимна и... то се получи.
И, да не забравим крайно талантливият Пламен Константинов. Определено си беше чест да застана до нежо. Big love!
Искам да кажа колко съм благодарна на родителите си, че все пак ме зарадваха с този мач и това изживяване - всеки един спомен е в сърцето ми и седи пресен - помня ги все едно току-що са се случили. Волейболът е това, което ме прави истински щастлива.
Супер много се радвам, че именно това е ТО, защото имам възможността да комуникирам с хората, на които искрено се възхищавам. Имам възможност да се докосна до тях и това е всичко, от което се нуждая. Volleyball = | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пет Авг 08, 2014 4:37 am | |
| Чира. Мичи (Camp Rock style). Като цяло #bromance. :Д (макар че sismance май е по-подходящо) Втората снимка е пълна с красота и пичозност и яката Жана.... *въздъх, все още го има момента на разочарование* | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Пет Авг 08, 2014 4:55 am | |
| Мичи ми харесва! Не може ли otp? - Spoiler:
*writing a fan fic in the middle of the night cuz.. this will bring us closer, right? you've never met them, the peasant cried... SHUT THE FUCK UP BITCH DO YOU WANNA DIE?
*OTP, we're my otp, baby you and me we'd be so sexy
*you tumblr, you make it so much worse, you make me feel the feels right where it hurts...
*no, literally, the only thing that's stopping us from getting married is the fact that we haven't "met yet"...great song for many reasons isn't it dont you be sad, обещала съм ти, че ще се запознаеш с Жана и who knows you may become friends ^^
И благодаря. pls ship us bc Rado is my rival and it must be me she chooses | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Авг 09, 2014 5:41 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Schloss in Europe Съб Авг 09, 2014 11:49 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Schloss in Europe | |
| |
| | | | Schloss in Europe | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |