| Как се изразява приятелството? | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
WhoSays^^ Редовен
Warn : Брой мнения : 174 Reputation : -13 Join date : 13.11.2011
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 2:51 am | |
| Приоритет? Какви са тия сложни думи! Говорете нормално! Не са ми такова каквото го каза. Те ми показват само! Не са ми основното! Разбира се че има доверие, споделяне и изслушване! Пак казвам хващате се тия подаръци и край, аз нищо друго не приемам! Има ги и тях. Те не са по-назад от подаръците! Просто при мен е друго. Вие не възприемате чуждото! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 2:55 am | |
| Приоритет е нормална дума. Това, че ти не я знаеш, не означава, че не говоря нормално. Пък и е нормално 11 годишно дете да знае значението на тази простичка дума.
Каза, че сме се хванали за подаръците. Ами как няма да се хванем след тези ти думи: - WhoSays^^ написа:
- Даже която не ми прави подаръци не ми е приятелка. На последния ми рожден ден две патки отрязах. Повече не им се доверявам.
Какво, щом моите приятелки не ми дават подаръци (освен ако има повод), значи не трябва да ги приемам като приятелки, така ли? Думите ти казват "Ако не ми дават подаръци, не са ми приятелки" само че с обърнат словоред. | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 2:56 am | |
| Ти .. си много тъпа, честно. Верно, че си на 11, ама чак толкова .. ти е*аваш ли се с нас ?? | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 3:05 am | |
| НЕ МИ ИЗОПАЧАВАЙТЕ ДУМИТЕ! Това че са едно до друго не означават че са заедно!!!! Вече обясних това на предната страница на монини. Ама вие верно четете само каквото ви е угодно! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 3:14 am | |
| - WhoSays^^ написа:
- НЕ МИ ИЗОПАЧАВАЙТЕ ДУМИТЕ!
Това че са едно до друго не означават че са заедно!!!! Вече обясних това на предната страница на монини. Ама вие верно четете само каквото ви е угодно! Не ти ги изопачавам, казвам как ЗВУЧАТ (а не как са) на мен и на половината, изразили мнение в темата. Ти май като чуеш даден израз и почваш да го повтаряш? | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 3:17 am | |
| Аме аз вече обясних на монини че грешно се е получило!!! Ти си го прочела, но вместо това реши да ми го натякваш пак!!!! Няма значение какво звучало нали обясних какво е вече. Грешка е станала там. Признах си я. Защо не си признавате и вие?
Главни букви. *Миххи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 3:48 am | |
| - WhoSays^^ написа:
- Аме аз вече обясних на монини че грешно се е получило!!! Ти си го прочела, но вместо това реши да ми го натякваш пак!!!! няма значение какво звучало нали обясних какво е вече. грешка е станала там. признах си я. Защо не си признавате и вие?
Аз не мисля, че съм направила грешка, за да си я признавам. 'Айде стига спам, аз спирам. | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 3:55 am | |
| Тука вече ИЗЛЪГА! Прочела си какво обясних на монини. Много ясно сто пъти повтарях, че има грешка направена. Но пак за същото ми пишеш. Много добре си го прочела и три пъти и сто пъти, но неее нямало грешка, Боже мили, Господи!!! Светица!!! Чиста светица!
Главни букви,пунктуация. *Миххи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 4:09 am | |
| - WhoSays^^ написа:
- тука вече ИЗЛЪГА! Прочела си, че какво обясних на монини. Много ясно сто пъти повтарях, че има грешка направена. Но пак за същото ми пишеш. Много добре си го прочела и три пъти и сто пъти, но неее нямало грешка боже мили господи!!! светица!!! чиста светица!
Аре първо се запознай с фактите, после ме обвинявай в лъжа. И аре пиши името на Господ с главна буква, к'во ще кажеш? Малко уважение към мен и по-религиозните (не че има такива, ама все пак)? | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 4:13 am | |
| И какви са фактите? Направих грешка като не се разбрало че пиша за отделни неща. Обясних това няколко пъти и то изрично. Ти четеш това ми обяснение. Пишеш пак за същото оставайки сляпа за обясненията ми. И лъжеш че не си направила грешка като си си затворила очите за обясненията ми. Това са фактите
Твоите какви са?
Главни букви. *Миххи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 2:08 pm | |
| Фактите са, че ти толкова изрично написа за тези прословути подаръци, даже половината ти пост се състоеше от изречения тип "Даже която не ми дава подаръци не ми е приятелка!!!!". Как да го разбирам това? Аз по друг начин не мога да го разбера, съжалявам. Но ти щом си го разбираш по друг начин - Евала. Не, аз не си затварям очите - аз продължавам да твърдя как ми е прозвучало. Пък то дали е така - това е друга тема. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Вто Ное 15, 2011 2:59 pm | |
| Добре. Продължаваш да тъпчеш на едно място. Хубаво. Така ти прозвучало. И аз виждам че толкова тъпо звучи. Но ти го натаякна СЛЕД като няколко път ти се обясни какво и защо. СЛЕД ТОВА. Ти трябваше да вземеш тези обяснения и тогава да си правиш целите заключения. Връщаш назад, когато няколко пъти ти казано, че е грешно. Как може да ядеш за един пост а да пропускаш още десет? | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Сря Ное 16, 2011 1:39 am | |
| Какви ги говорите, пак никакви! Аз обясних ли, че ти го написа онова КОГАТО вече нещата бяха други? Че "така ти прозвучало" вече не важеше 'щото сто пъти обясних какво съм искала да кажа. ПРЕДИ ти да го напишеш! Няма спорене за така ти прозвучало! НО трябваше да включиш и моите следващи постове! А не да визмаш само този пост и да го заяждаш! След което викаш амиии ти така там си казала! Ама аз не само там съм казвала неща има и други постове които пропускаш. Не искаш да ги призанеиш и ме разиграваш на светица!!
Пунктуация, главни букви. *Миххи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Сря Ное 16, 2011 1:51 am | |
| Ако доверието, изслушването и т.н. в едно приятелство бяха толкова важни за теб, мисля, че все пак щеше да намериш място да ги сбуташ и в първия си пост. | |
|
| |
WhoSays^^ Редовен
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Сря Ное 16, 2011 1:54 am | |
| Ами изпуснала съм го. За което и съжалявам. Просто исках да кажа нещо което никой друг не е казал и забравих. Но има грешка има и обяснения. Всеки бърка. Не знам защо за теб не е така.
Главна буква. *Миххи. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? Сря Ное 16, 2011 1:55 am | |
| Е, хубаво. Вече съм по-склонна да приема, че за теб и изслушването, и доверието, и споделянето и т.н. са толкова важни, колкото и подаръците. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как се изразява приятелството? | |
| |
|
| |
| Как се изразява приятелството? | |
|